Столичні викладачі вчитимуть ужгородців якісно обслуговувати клієнтів, засвоїти пропоновані підходи можна буде безпосередньо на практиці.
В програмі семінару-практикуму:
- Потреби та бажання гостей при відвіданні закладу.
- Сучасні тенденції споживчих уподобань.
- Складові професійної підготовки майстерного офіціанта.
- Психологія та контакт з гостем.
- Робота у конфліктах.
- Культура обслуговування.
- Елементи підготовки до відкриття залу.
- Сервірування столів.
- Вимоги до подачі страв та напоїв.
- Специфіка обслуговування банкетів.
- Якісна робота з вином.
6 грудня Інститут Євробізнесу проведе також семінар «Актуальні питання придбання та оформлення земельних ділянок». Викладатиме Сіїтова Н.В., начальник управління моніторингу земельних відносин Державного комітету із земельних ресурсів України.