Ігор Кріль розповів, чому Тимошенко не може бути кандидатом у Президенти

Лідер партії “Єдиний Центр” Ігор КРІЛЬ вважає, що людина, для якої особисті інтереси вищі від державних, не може бути Президентом України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Ігор Кріль розповів, чому Тимошенко не може бути кандидатом у Президенти

«Відповідальний політик, коли береться що-небудь говорити, говорить щось конкретне», - прокоментував звинувачення віце-прем’єр-міністра України Григорія Немирі на свою адресу І.Кріль.

«Я не зрозумів, що Немиря хотів сказати своєю заявою. Склалося враження, що він, отримавши завдання від Юлії Тимошенко «наїхати» на КРІЛЯ, відпрацював номер, не розуміючи суті», - стверджує народний депутат.

Він запитав: «Якщо дійсно Немиря хотів відкинути звинувачення на адресу Тимошенко, що її дії спрямовані не на захист інтересів України, йому слід було дати відповідь на одне запитання: чому прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко досі не підписала ті постанови Кабміну, за які в тому числі голосував член уряду Григорій Немиря ще півтора місяці тому?».

І.Кріль нагадав, що «ці постанови стосувалися порядку переміщення кораблів Чорноморського Флоту Росії по території України. Можливо, є щось важливе, про що в Україні ніхто не знає. І це важливе виправдовує дії прем’єр-міністра нашої держави».

«Я ж цілком конкретно стверджую, що такі дії Юлії Тимошенко мають просте пояснення – кандидат у Президенти на наступних виборах не зацікавлена псувати відносини із політичним керівництвом Росії» - заявив голова “Єдиного Центру”.

«Але це говорить про те, що вона особисті інтереси ставить вище від інтересів України. Чи може така людина бути кандидатом у президенти? В інших країнах – ні. В Україні, на жаль, поки що – так», – додав І.Кріль.

Як повідомляв УНІАН, 13 серпня І.Кріль заявив, що через амбіції прем’єр-міністра Ю.Тимошенко Україна може втратити свій суверенітет. На його думку, “Ю.Тимошенко непокоїть те, як задовольнити російське керівництво, заручившись його підтримкою у наступній президентській кампанії, а не тими кроками, які можуть унеможливити повторення грузинського варіанту в Україні”. “Тому, вже майже тиждень від початку конфлікту, прем’єр-міністр України ... мовчить та робить вигляд, що для України події на Кавказі є із розряду другорядних, замість того, щоб підписати та оприлюднити вже прийняті урядом України постанови щодо діяльності Чорноморського флоту Росії на території України” - заявив І.Кріль.

У відповідь віце-прем’єр-міністр, спеціальний представник українського уряду в Грузії Г.Немиря назвав безвідповідальними звинувачення І.Кріля на адресу Ю.Тимошенко у зв’язку з подіями на Кавказі.

“Кріль робить заяви у Києві на дачі, а я у Тбілісі роблю те, що має робити уряд у ситуації, що склалась”, – сказав Г.Немиря. “Я розцінюю заяву Кріля, який ніколи не був експертом у сфері зовнішньої політики і міжнародних відносин, як безвідповідальну і спрямовану на пошук власної вигоди”, – заявив віце-прем’єр.

14 серпня 2008р.

Теги:

Коментарі

Урзус 2008-08-15 / 12:38:00
"скільки на Закарпатті є людей, які не люблять популістку Юльку, підтримують Ющенка і не вважають русинів окремою нацією"




За русинів не скажу - не моя справа, а от скільки любить Ющенка - покажуть скорі вибори. Закарпаття, звісно, завжди вміло тупити - то есдекам путівку в життя дали, то єдині на Правобережжі Януковича підтримали, але, сподіваюсь, все ж якісь висновки потрохи робляться. Чи ні?

orange 2008-08-15 / 10:45:00
Ти мутний, Урзусе.



Кого, скажи, цікавить, твоя "хотілка"? Адмін, до якого ти тупо стараєшся мене приплести ( ким я вже тільки не був!:) ) за свої гороші робить той продукт, який хоче. Одним він подобається (як, наприклад мені), другим - менше (як тобі), третім може взагалі не подобатися.



Як можна догодити всім? І чи треба?



Кожен має право НЕ ЗАХОДИТИ на цей ресурс, якщо він йому не подобається. Чи створити власний з тієї ж причини.




І припиняй нести дурню про АДМІН/orange. Теж саме тут тупо повторяє один "русин". І обоє ви робите ці свої примітивні висновки на одній простій основі: що мої погляди більш-менш співпадають з лінією сайту.



Але включи мозґи і подумай: скільки на Закарпатті є людей, які не люблять популістку Юльку, підтримують Ющенка і не вважають русинів окремою нацією.



Відповідь правильна: "Багато".



І що, Урзусе, всі вони АДМІН?..:)))))))))))))))))



П.С. В принципі, можеш вважати мене хоч Адміном, хоч Папою Римським - мені від того ні холодно, ні жарко. Я просто хотів, щоби ти не виглядів дурнем і не тратив свій час на дурниці.

Урзус 2008-08-15 / 09:36:00
Я, Оранж, хочу читати закарпатський ОБ"ЄКТИВНИЙ сайт. Де не буде кожного другого посту -від якогось Кріля. Тобі не доходить, що я не маю до БЮТу жодного відношення, а до Юлі - особливих симпатій? Я не читаю партійних сайтів (ні ЄЦу, ні БЮТу, ні жодних інших), і дуже прикро, коли на філіал ЄЦу перетворюється закарпатський сайт, якій робить вигляд, що він незалежний. Передевіться стрічку політичних новин - там як не "Кріль вважає", так "Юля - кака". То зробіть собі банер "ЄЦу" - і питання відпадуть. Правда, і відвідувачів тоді теж поменшає.




НБ. А підозра, що Оранж і є адміном, тільки міцнішає :)

orange 2008-08-15 / 01:28:00
Урзус, ти задрав. Чого ти до Адміна причепився? Зроби свій власний сайт і співай там дифірамби своїй Юльці, мочи Балогу і Ющенка - хто не дає? А тут люди мають свій погляд на життя. Чого вони мають стелитися під тебе?




А з приводу коментів, що не додаються, то писав уже Адмін: копіюй свої пости перед відправкою. Тоді й зможеш вставити їх вдруге, якщо випадково не пройдуть.



Я тепер так завжди роблю. І маю спокій.

Урзус 2008-08-15 / 00:59:00
О, пройшло на цей раз. Так ось що я хотів сказати, та не дали. Адмін може прикидатись, що він ніяких "темників" не отримує. Але присутність на цьому сайті Кріля, політика ну зовсім другорядного, аж зашкалює. Випадково?

Ще цікаво, як по ланцюжку спочатку бруд на Юлю з"являється тут, потім в "Новинах Закарпаття" та районках.Випадково?

В той же час тут не вийшла ЖОДНА стаття проти Ющенка чи Балоги, хоч вони й мали резонанс в пресі, і друкувались подекуди поряд з антиюлькіними (наприклад, в УП було й "Чому мовчить Тимошенко", і "Ющенко в японському саду Пінчука"), але остання тут не вийде ніколи. Хоч там і є відповідь на питання "Чому не сидить Кучма".

Урзус 2008-08-15 / 00:53:00
Максу. В мене щось теж коментарі не додаються. Ну воно й зрозуміло, чому.

Цей комент - тест

Закарпатські кролі 2008-08-14 / 20:37:00
Ми, закарпатські кролі, підтримуємо Ігорка Криля.

Чому Юлька мовчить, як кролик!

Чому не дає гроші на відновлення поголів"я кролів на Закарпатті!!

правознавець 2008-08-14 / 20:30:00
Складається враження, що людям немає чим зайнятися. Він сказав, я відповів, він заперечив, той спростував. Куди це годиться. Не чоловіки, а чорт знає що. Навіть не жінки.

Макс 2008-08-14 / 17:57:00
маріонетка, яку ніхто всерйоз не сприймає. Навіть свої, нашоукраїнці

Макс 2008-08-14 / 17:56:00
Смішно, коментарі не всі додаються. Цензура? Рахуйте дні, що залишилися...

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини