Про це ексклюзивно розповів журналу «Садівництво і Овочівництво. Технології та Інновації» технолог компанії «Натур Грін Україна» Андрій Равліковський.
90% продукції компанія відправляє на експорт. Екзотичні гриби із Закарпаття споживають у Нідерландах, Бельгії, Німеччині, Великобританії та інших країнах Європи. В Україні їх можна придбати у супермаркетах Ужгорода, Львова та Києва.
– Цього літа лише для українських споживачів ми пропонуємо новинку – «Барбекю мікси». Це невеликі бокси, які складаються з різних видів грибів, і доповнені спеціально розробленим маринадом, – зауважила менеджер з маркетингу ТОВ «Натур Грін Україна» Аліна Макалюк.
Щотижня підприємство відправляє своїм споживачам 4 тонни екзотичних грибів українського виробництва.