Полювання з тепловізором – очевидні переваги перед нічною і денною оптикою

В останні роки технології тепловізійних монокулярів стали все більш популярні на полюванні, замінюючи традиційні нічні та оптичні прилади. Сучасне обладнання має кілька переваг перед своїми аналогами. По-перше, тепловізійні монокуляри не потребують джерелі світла, що дозволяє полювати в умовах повної темряви. Вони також дозволяють визначити теплові сліди тварин і спостерігати за ними в умовах поганої видимості. По-друге, прогресивна оптика володіє високою чутливістю і точністю. Вона може виявляти теплові сигнатури на великих відстанях і показувати об'єкти в реальному часі. По-третє, вони мають можливість записувати відео і передавати його на смартфони через Wi-Fi. Це дозволяє зберігати відеозаписи для подальшого аналізу, та ділитися захоплюючими моментами на полюваннях з друзями.

Що пропонує український ринок тепловізорів в Україні

В Україні сьогодні зростає популярність тепловізійних монокулярів і прицілів на полюванні, адже вони дозволяють мисливцям швидко виявити здобич, навіть у темряві. Якщо ви шукаєте якісний прилад, який буде відповідати всім вашим вимогам, то вам варто звернути увагу на компанію Optic Store. Фірма з 13-ти річним стажем, яка спеціалізується на продажу тепловізійного обладнання на українському ринку є офіційними дилерами багатьох відомих світових виробників, має великий вибір продукції в наявності на своєму складі в Києві. У штаті навчений персонал, який добре розбирається в технічних моментах тепловізійних прицілів і монокулярів, а також в тонкощах полювання. Вони зможуть допомогти вам вибрати відповідний прилад і дадуть відповідь на всі ваші запитання. Однією з переваг компанії є те, що вони пропонують широкий вибір приладів різних виробників і моделей, а також монокуляри з різними характеристиками. Якщо ви шукаєте якісний тепловізор – сміливо звертайтеся в цю компанію. Ви можете зв'язатися з ними по телефону +38(073)-798-19-87 або відвідати їх сайт https//opticstore.com.ua/catalog/teplovizory. Компанія Optic Store - ваш надійний партнер у виборі тепловізійних прицілів і монокулярів на українському ринку.

Що потрібно знати перед купівлею

Однак, при виборі тепловізора, необхідно звернути увагу на наступні технічні характеристики:

  1. Чутливість сенсорів. Цей параметр визначає, наскільки чутливі сенсори тепловізійної камери до теплових змін. Чим вище чутливість, тим менше теплових змін знадобиться для того, щоб їх помітити.
  2. Дальність виявлення. Це відстань, на якому тепловізійний приціл здатний виявити об'єкт. Дальність виявлення залежить від потужності пристрою і характеристик середовища, у якій мисливець знаходиться.
  3. Важливо також враховувати, що об'єктиви тепловізійних монокулярів виготовлені з Германію. Це один з найбільш дорогих елементів будь-якого тепловізора.
  4. Крім того, оптика володіює більш широким кутом огляду, що дозволяє більш ефективно використовувати їх для спостереження за тваринами на великій відстані. Це особливо важливо для мисливців, які можуть оперувати на відстані до декількох сотень метрів.
  5. Ще однією перевагою є можливість їх використання в умовах поганої видимості. Так, в тумані або дощу, а також при відсутності місяця, мисливець може виявляти тварин на значній відстані, що підвищує шанси на успішну полювання.
09 травня 2023р.

Теги: полювання, тепловізор

НОВИНИ: Різне

01:39
Україна виконає 11 вимог угорщини стосовно захисту прав національних меншин у межах вступу в ЄС
21:26
Для чого потрібні сертифікати відповідності
21:21
Використання фрилансу як кроку до постійної роботи
21:17
Робота в Бельгії: Перспективи та як знайти роботу
14:28
Де обрати найкращий тент з ПВХ онлайн
10:01
Нардепу Тищенку повідомили про підозру за позбавлення волі ексвійськового
06:01
Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля на Андрія Гнатова
05:51
сійярто заявив, що угорщина оскаржить рішення ЄС про €1,4 млрд з росактивів на зброю Україні
16:12
ЄС схвалив виділення до €1,4 млрд з активів рф на зброю для України, угорщина не могла блокувати і розлючена
14:30
Начштабу "Азова" подав заяву в ДБР на командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерала Содоля: просить розслідувати великі втрати
12:39
ЄС наступного тижня виділить на підтримку України першу частину із 2,5 млрд євро від росактивів
12:25
ЄС знайшов спосіб обійти вето угорщини на закупівлю зброї для України за рахунок заморожених російських активів
21:17
Огляд Volvo EX30: Компактний розмір, велика ефективність
15:15
У зіткненні Renault і Volkswagen-а біля Середнього загинув водій першого авто, а водій і пасажирка VW потрапили до лікарні
22:47
Як підготуватись до НМТ-2025
22:42
Місія: стиль для літньої вечірки
14:15
Рада ЄС офіційно підтвердила початок переговорів про вступ з Україною і Молдовою 25 червня
19:14
Альтернативні методи буріння свердловини: гідроударні та лазерні технології
13:44
Опозиційний до орбана Мадяр проти надання зброї Україні, хоча називає путіна агресором
22:49
Найбільшу групу Європарламенту поповнили опозиційні до орбана угорці
22:34
Чому проєктування та монтаж інженерних систем варто довірити компанії "Майстерно"
22:29
Металопластикові вікна – сучасне рішення для сучасних квартир
22:24
Переваги встановлення сонячної станції для дому
20:38
Рада дозволила фінансувати підрозділи Сил оборони з місцевих бюджетів
20:45
ProIT – нове українське медіа, яке буде корисне айтівцям, і ось чому
» Всі новини