Де замовити тур до Польщі?

Польща ― це країна, куди можна приїхати будь-якої пори року та отримати чимало вражень від подорожі. Влітку сюди стікаються туристи, щоб відпочити на пляжах Балтики, які устелені піском та добре обладнані. Восени, а також навесні відпочинок у Польщі різноманітний. Тут можна відвідати чимало екскурсій, побачити яскраві пам'ятки або поправити здоров'я на одному з лікувальних курортів. Взимку сюди приїжджають професійні лижники чи ті, хто хотів би навчитися кататися на лижах. Польща не перестає дивувати прозорими озерами, незвичайною національною кухнею, великою кількістю лісів, привітними місцевими жителями.


 

Клімат Польщі

Польща за площею стоїть на 9 місці серед інших країн Європи. У ній є кліматичні зони, які дещо відрізняються між собою. Але загалом тут помірний клімат, який дозволяє туристам насолоджуватися благами погоди та природи у будь-який сезон. Влітку середня температура досягає +20°С. Що стосується зими, то середня температура становить -1°С ― +4°С.

Основні визначні пам'ятки Польщі

Туристи, які приїжджають до Польщі, зазвичай хочуть відвідати такі міста як Варшава, яку недарма звуть «польською Венецією», також Люблін, Краків, Закопане, Вроцлав та багато інших. Всі вони мають свою неповторну атмосферу, дарують ті чи інші переваги приїжджим. Польська культура дуже багата, і під час екскурсій ви дізнаєтеся багато цікавого про час, коли країною правили королі.

До Варшави їдуть, щоби насолодитися видами палаців, побувати всередині, відчути атмосферу старовини. Одним із найцікавіших та відвідуваних ― це Королівський палац. Також популярним є палац Радзивіллів. У ньому бував ще Шопен у далекі часи епохи Романтизму. Відомий композитор вперше зіграв свій твір у цьому палаці. Також у Варшаві ви насолодитеся загальним виглядом міста, здивуєтеся яскравим помаранчевим дахам, які так гарно вирізняються на тлі блакитного неба. Туристи можуть відвідати готичні храми та костели, сходити до музею, завітати у різні галереї мистецтв.

Зверніть увагу і на Краків. Це одне із найзатишніших міст, куди приїжджають туристи. Поряд із стародавньою архітектурою височіють сучасні будинки, і це поєднання двох епох вражає. Щодо старовинних споруд ― тут їх не менше 5 тисяч. Можна пройтися Королівською дорогою, побувати в Старому місті і дійти до замку Вавель.

Також ви можете відвідати романтичне місто Вроцлав, побувати в маленькому містечку Велічка, де розташовані підземні коридори, соляні копальні ― справжнє королівство гномів.

Курорти Польщі

У Польщі можна відпочити на пляжних курортах улітку. Найвідоміші курорти ― це:

  • Колобджег;
  • Криниця-Морська;
  • Нехоже;
  • Сопот.

Сопот вважається найбільш популярним, тому що там можна не лише засмагати на пляжі, але відвідати аквапарк з водними гірками, зміцнити здоров'я та отримати справжній релакс у термальних купальнях, зайнятися різними видами спорту.

У зимовий період люди відвідують курорти, де можна покататися на лижах, на сноуборді та випробувати екстрим. Це:

  • Щирк;
  • Бялка;
  • Татшаньска;
  • Закопане.

Гірськолижні курорти відрізняються високим рівнем сервісу, помірними цінами, добре обладнаними трасами, серед яких можна вибрати за складністю ту, що підходить вашому рівню. Вечорами можна відпочити від насиченого дня, відвідати спа-комплекс і повністю розслабитися. Якщо ви ― спортсмен-початківець, то вам підійдуть пологі схили Судет і Татр.

Крім цього, ви зможете відпочити на лікувальних курортах, таких як Лендек-Здруй, Кудова-Здруй та інші. Там можна приймати сольові ванни, використовувати лікувальні грязі, побувати у різних термальних комплексах.

Де замовити тур до Польщі

Ви можете замовити тур до Польщі на нашому сайті Фарватер Тревел. Ми даємо можливість за допомогою фільтрів швидко підібрати відповідний тур за прийнятною для вас ціною. Українські туроператори дають прекрасну змогу українцям недорого відпочити за кордоном, відновити моральні сили та здоров'я, змінити обстановку та подумати про майбутнє. Якщо ви вже знаходитеся в Польщі, працюєте, можна взяти відпустку на кілька днів та відпочити, досліджуючи країну. Ви можете дістатися до Польщі автобусом, що дуже зручно. Замовте потрібну путівку, яка відкриє вам двері в культуру нової країни, дозволить насолодитися враженнями, на якийсь час відволіктися і забути про війну.

10 жовтня 2022р.

Теги: Польща, тур, відпочинок, турист

НОВИНИ: Різне

20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
» Всі новини