2020р. Із загального обсягу виробництва культур зернових та зернобобових 2676,0 тис.ц (73,7% загального обсягу) становить кукурудза на зерно,
814,9 тис.ц (22,5%) пшениця, 56,3 тис.ц (1,6%) – ячмінь. У порівняні із 2020р. обсяг виробництва кукурудзи на зерно зріс на 17,7%, пшениці зменшився на 4,2%, ячменю – на 25,4%.
Середня урожайність культур зернових та зернобобових в цілому по Закарпатській області склала 43,6 ц з 1 га, що на 3,8% більше ніж у 2020р.
За 2021 рік виробництво картоплі в області становило 4824,6 тис.ц, що на 1,0% більше, ніж у 2020 році. Урожайність картоплі з 1 га зібраної площі збільшилась на 7,9% і становила 164,7 ц з 1 га. Впродовж 2021р. господарствами усіх категорій було вироблено 2599,9 тис.ц овочів, що на 7,4% менше, ніж у 2020р., плодоягідних культур 1090,8 тис.ц – на 8,3% більше 2020р.