"Коопінвестбанк" потрібен усім закарпатцям

Спробуйте запитати кількох корінних мукачівців про те, що змінилося у місті за останні кілька років, особливо за час перебудови, то отримаєте різноманітні відповіді. Однак спільними будуть такі: облік центральної частини Мукачева достеменно змінився, приватна торгівля витіснила державну, з'явилось багато банків, аптек, кафе, закладів з ігровими автоматами... І все це так. Здається, нема вулиці, на якій би не було хоча б одного із названих. А на центральних і прилеглих вулицях таких закладів, як мовиться, на кожному кроці.

"Коопінвестбанк" потрібен усім закарпатцям

 Мимоволі спадають на думку поетичні рядки російського класика Володимира Маяковського про те, що якщо на небі запалюються зірки, то це комусь треба. Так і нині, якщо такі заклади з'являються, значить вони комусь потрібні. І в цьому — незаперечна істина.
Візьмемо для прикладу банки. Старожили скажуть вам, що в Мукачеві ще років з десять-п'ятнадцять був лише один. А тепер? Лише один перелік назв банків зайняв би сторінку машинопису. Але ж вони працюють, значить потрібні людям.
У самому центрі Мукачева, на вулиці Ярослава Мудрого, поруч з гастрономом виділяється красочна назва "Коопінвестбанк". Це один із багатьох закладів, який розташований на людному місці.
Справедливо кажуть, що основний критик роботи банку, — КЛІЄНТ.
Кожна людина особисто для себе вирішує, послугами якого банку їй скористатися, кому довірити свої гроші.
Сьогодні — День банківських працівників, і напередодні ми вирішили поспілкуватись з начальником Мукачівського відділення ТОВ КБ "Коопінвестбанк" — Сергієм Васильовичем ІЛЬТЬОМ.
- Коли почав своє активне функціонування „Коопінвестбанк" в місті над Латорицею?
- Наше відділення відкрито в листопаді 2000 року. За цей період багато зроблено як для фізичних, так і юридичних осіб. Банк - універсальний, і наше відділення виконує всі банківські операції, за винятком тих, які здійснює головна установа.
- Мережа відділень Вашого банку розширюється чи залишається незмінною?
- Ми маємо свою географію розвитку. І на сьогодні в нас відкрито три відділення: на вул. Ярослава Мудрого, 1/3 з прийому платежів у відділі громадянства паспортизації та в Мукачівському МРЕВ. Вже є нагальна потреба у відкритті відділень на території нашого району - в селищах Кольчино, Чинадієво, а також у селах Великі Лучки та Страбичево. Це - добра можливість дати населенню широкий доступ до наших послуг та запропонувати свої методи роботи, професіоналізм. І дати більше можливостей нашим клієнтам для входу в мережу „Коопінвестбанку", адже на територіях цих населених пунктів розміщено багато підприємств, організацій, установ, які матимуть змогу стати нашими постійними клієнтами.
- Яка у Вас специфіка обслуговування?
Якщо клієнт звернувся до нас, то ми маємо оперативно і на високому рівні виконати його прохання та бажання -тобто отримати кредит, купити валюту, посприяти процвітанню його бізнесу. Тут мають особливо велике значення ввічливий індивідуальний підхід до людей. Робота з підприємствами та організаціями різних сфер і галузей, розрахунково-касові операції, операції по векселях, кредитах, надання гарантій та акредитивів -далеко не повний перелік наших послуг. Щодо населення, то слід наголосити, йому надається широкий спектр послуг: депозитні вклади з відповідними відсотковими ставками, кредитування та розвиток платіжних карток. Це дуже зручно для клієнтів: не треба тратити багато часу, щоб провести комунальні платежі, поповнення мобільних телефонів... Також на території Мукачева функціонує наш банкомат, який nеж допомагає у виплаті грошей населенню.
- До речі, чи зможете назвати партнерів Вашого банку, які працюють з Вами від початку, і тих, які стали ними „на сьогоднішній день"?
- Їх багато. З дня нашого заснування постійними і надійними партнерами є Мукачівська райспоживспілка, Чина-діївська, Кольчинська, Верхньокоропецька хлібопекарні, Центральний ринок, підприємства будівельної галузі -«Закарпаттягазбуд», ТОВ «Латуж», гастроном „Мукачево", ТОВ «Абріс», а також безпосередньо наші, так би мовити, партнери — періодичні видання — газети «Панорама», «Мукачево». І багато інших організацій та приватних підприємців. Усіх не перелічити. За це їм подяка і шана.
- Пенсіонери теж користуються послугами Вашого банку?
- Звичайно. Це - один з пріоритетних напрямків нашої роботи. Від них можна почути й оцінку нашого обслуговування. Ми оперативно приймаємо і виплачуємо кошти пенсіонерам, а на залишок суми нараховуємо 12% річних. А це - непоганий додатковий доход. Наша система дозволяє клієнту поповнити рахунок або зняти кошти за необхідності.
- Чи можливо придбати у Вашому банку іноземну валюту?
- Так. Банківські операції клієнтів з валютою займають значну частину наших операцій, мають прямі кореспондентські відносини з іноземними банками, полегшують нашу роботу, і є більш оперативними, оскільки наш банк -Єдиний Закарпатський банк. Всі операції з іноземною валютою здійснюються в нас без посередників, які затягують ці операції. Нові клієнти, які оцінили ці переваги, це - підприємства «Точприлад», «Мукачівський лісокомбінат»... Обсяги операцій з готівковою іноземною валютою на території нашої області є одними з головних гравців на цьому ринку.
- Є переваги „Коопінвестбанку" над іншими банками Закарпаття?
- Зазвичай, кожен прагне бути лідером. А тому наші клієнти отримали можливість проводити вексельні операції, акредитиви, оформляють поруки, що здійснюються в межах області в нашому центральному офісі в Ужгороді.
- Може відкриєте свої головні критерії оцінки роботи Вашого банку?
- Основний критерій, за яким оцінюють роботу банку, - довіра. А вона багато значить. На цей пріоритет потрібно рівнятися. Гроші, як кажуть, люблять «тишу», а це - делікатна сфера людського життя. І ми намагаємося робити все для того, аби кожен клієнт, який довірив свої гроші нашому банку, відчував себе впевненим і спокійним.
- Який склад Вашого колективу?
- Тепер у „Коопінвестбанку" двадцять два працівники касового підрозділу, відділів операційного, платіжних карток, валютного, кредитного, Мукачівських віддіаень МРЕВ і ОВІР.
- Чи використовуєте рекламну продукцію - як допоміжний засіб залучення нових клієнтів?
- Можна сказати - так. Наша рекламна компанія базується більше на поінформованості клієнтів, що дає підставу для залучення нових клієнтів, адже в такій великій кількості банків є можливість вибрати саме наш.
- Як постійний відвідувач банку, хочу висловити свою думку: рівень обслуговування не поступається зарубіжному. Як домагаєтесь цього?
- Насамперед маємо гарні приміщення, комп'ютерну техніку, знаходимось на престижному місці і працюють у нас сумлінні фахівці, які добре знають свою справу і проявляють справжню культуру по відношенню до клієнтів. Людський фактор у банківській роботі - головне. Ми працюємо для людей і дорожимо їхньою довірою.
- Ви доволі успішно, в такому молодому віці, зарекомендували себе банкіром. Кому найбільше завдячуєте в цьому?
- В першу чергу, безпосередньо голові правління ТОВ КБ «Коопінвестбанку» Мирославу Володимировичу Гісему та голові ради банку Володимиру Васильовичу Гісему за виявлені мені довіру й сподівання на процвітання банку з першого дня його заснування. Також хочу висловити щиру подяку керівникам різних підприємств і організацій, що обрали наш банк серед інших, а також колегам та партнерам.
- Як відзначатимете Ваше професійне свято, і що, насамперед, побажаєте своїм колегам, клієнтам, а можливо і конкурентам?
- Це свято започатковане відносно недавно. Але уже маємо свої традиції.
Урочисте святкування відбудеться всім колективом в м. Ужгороді. Це - нагода привітати всіх колег, висловити їм щиру подяку за добросовісну, оперативну, відповідальну роботу, побажати міцного здоров'я, людської вдячності, миру і спокою, процвітання та успіхів у роботі, досягнення визначеної мети.
А клієнтам бажаю поповнення рахунків, добробуту, процвітання власного бізнесу, Конкурентам, в свою чергу, - усіх земних благ.
- Щиро дякую Вам, Сергію Васильовичу, за розмову. А в день Вашого професійного свята редакція газети «Панорама» щиро здоровить Вас і весь колектив та бажає всім міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, нових клієнтів.

Інтерв'ю вела Едіта Софілканич, Мукачево
20 травня 2008р.

Теги:

Коментарі

ее 2008-09-24 / 22:42:00
этот банк - бывший Закарпатский филиал Укоопспилки, украден бандитом Гисемом у людей, прихватизирован абсолютно незаконно! См "Трибуну"

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини