Секрети купівлі диванів онлайн – що врахувати

Всесвітнє павутиння в останні роки перетворилось на потужний майданчик для торгівлі – саме тут всього в декілька кліків можна придбати будь-який потрібний товар і меблі в тому числі. І це, до речі, дуже зручно, швидко, а головне – вигідно, аніж зазвичай.

Серед найпопулярніших меблів, які українці купляють в режимі «онлайн», - дивани (до речі, найбільший товарний асортимент відповідної категорії представлений тут: barin.ua/divany/), котрі мають широкий практичний та декоративний функціонал. І якщо ви маєте намір замовити подібний товар онлайн вперше, не буде зайвим врахувати декілька доцільних порад, які дозволять зробити саме той вибір, про який не згодом не шкодують.

Правду кажучи, покупки в Інтернеті – досить хороша ідея, у тому числі, якщо мова йде навіть про великогабаритні меблеві вироби. По-перше, це набагато зручніше, по-друге, багатий товарний асортимент, по-третє, значно вигідніша цінова політика. Отже як купити диван в режимі «онлайн» і залишитися задоволеним (задоволеною) власним вибором?

Обираємо надійний меблевий інтернет-магазин

Це досить важливий етап, яким не варто нехтувати – особливо, коли йдеться про дивани чи інші подібні меблі. Варто дуже прискіпливо підходити до вибору продавця, але легковажність в цьому питанні може мати негативні наслідки. Отож:

  • Віддавайте перевагу лише провіреним онлайн-магазинам меблів та оминайте продавців з сумнівною репутацією, зокрема, звертайте увагу на якість веб-сайту, наявність ключової інформації про компанію, контакти, сертифікати і т.д.;
  • Ознайомтесь з асортиментом та цінами. Якщо вам пропонують аж занадто вигідні ціни (що сильно відрізняються від середньоринкових), це привід добряче задуматись над тим, а чи варто купувати диван (чи інші меблі) саме в цього продавця. Адже якісні меблеві вироби не можуть коштувати «копійки». В іншому випадку вам просто «підсунуть» підробку чи низькоякісний товар;
  • Обов’язково уточніть щодо гарантії на товар. Респектабельні онлайн-магазини завжди пропонують таку опцію (важливо: існує окрема категорія товарів, які згідно із чинним законодавством не підлягають поверненню/обміну, - ред.).

Чітко визначіться з тим, що вам потрібно

Купівля дивана нашвидкуруч – не дуже вдала ідея. Тому у будь-якому випадку підійдіть до цього відповідально та зважено: врахуйте дизайн інтер’єру кімнати, для якої обиратимете меблевий предмет, а також колір обивки, розміри, форму, присутність підйомного чи розкладного механізму тощо.

Окремої уваги потребують матеріали та складові, з яких виготовлений диван. Оптимальний варіант – дерев’яний каркас + незалежні пружинні блоки + синтепон + якісна меблева тканина.

І ще один важливий момент: не забувайте про габарити кімнати, де стоятиме диван. Адже якщо для невеликої вітальні замовити величезний диван, останній займе увесь вільний простір – а це не дуже хороша перспектива, погодьтесь.

Хто виробник

Сучасний меблевий ринок багатий та різноманітний: сотні іменитих вітчизняних та зарубіжних брендів пропонують чималий вибір диванів та інших меблів. Проте найкраще орієнтуватися на провідних виробників, адже це гарантія того, що у підсумку ви отримаєте високоякісний товар, який прослужить вам довгі роки та гармонійно доповнюватиме простір вашої оселі, даруватиме максимальний комфорт і затишок.

29 березня 2022р.

Теги: диван, меблі

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини