Після резонансу з крадіжкою в громади Ужгорода зеленої зони біля кардіодиспансера, в депутатів прокинулись "совісті", які вирішили щось "довивчити"

Просять мера накласти вето на рішення, яке підтримали своїм голосуванням

Після резонансу з крадіжкою в громади Ужгорода зеленої зони біля кардіодиспансера, в депутатів прокинулись "совісті", які вирішили щось "довивчити"

Оприлюднення порталом Закарпаття онлайн СПИСКА ДЕПУТАТІВ, що взяли участь у "дерибані" зеленої зони перед кардіодиспансером в Ужгороді, раптово «пробудило совість» останніх.

Так, у коментарі у Фейсбуку «щодо ситуації по «зеленій зоні» на Тімерязева (саме так – у пості В.Глаголи – ред.) в Ужгороді» очільник фракції «Рідного Закарпаття» в міськраді Віталій Глагола, котрий разом з усіма членами «дерибанної» більшості міськради вкотре підтримав своїм голосом крадіжку в громади чергової зеленої зони, раптом згадав, що півроку тому ним «було ініційовано залишити в детальному плані території паркову зону». І навіть пригрозив криміналом управлінню архітектури та містобудування та закликав АТОвців М.Марчишака, які, як раніше неодноразово повідомляло Закарпаття онлайн, системно долучаються до реалізації «дерибанних» устремлінь влади обласного центру, «прийти на засідання комісії та написати заяви про відкликання своїх клопотань». При цьому висловив сподівання, що «учасники АТО, які подавались на ці ділянки будуть свідомими і відмовляться від ідеї отримувати діялнку на зеленій зоні». Ба більше того, письмово звернувся до міського голови Б.Андріїва з пропозицією «з метою врахування громадських інтересів, запобігання конфлікту між мешканцями та місцевою владою» внести зміни до вже прийнятого детального плану території і запланувати в цьому місці замість притягуваної владою «громадської забудови» «зелену зону». Яка і так передбачена в цьому місці Генеральним планом Ужгорода, про що і попереджав перед голосуванням колег-«дерибанщиків» депутат Валентин Штефаньо.

Так, пів року тому В.Глагола, за інерцією, був ще трохи іншим, аніж тепер. А до виборів – цілком іншим, обіцяючи громадськості в своєму телеграм-каналі, в разі обрання, продовження довиборчих гучних розвінчувань земельно-майнових афер влади Б.Андріїва.

Не сталося: місце сидіння визначило нову схему поведінки, і «гучні розвінчання» «журналіста-розслідувача» В.Глаголи з плином часу тихенько здулися до участі вже депутата і голови провладної фракції В.Глаголи в «дерибанних» голосуваннях більшості з отакими от нечастими виправданнями у випадках значного негативного суспільного резонансу.

Про що й нагадали «совісному» В.Глаголі в коментарях до його посту ужгородці.

Теж саме у випадку керівника «Європейської солідарності» у міськраді Андрія Риби. Взявши участь у черговому земельному «дерибані», останній, після скандалу з оприлюдненням поіменного списку голосування, раптом вирішив у Фейсбуку, що «Зелені зони забудовуватись не будуть!». Посипав голову попелом і констатував, що «сталася помилка». Мабуть сама. Без його участі.

"Безумовно, ці земельні ділянки виділяти під будівництво було не можна,навіть попри те,що містобудівною документацією це дозволено», - написав у Фейсбуку А.Риба.

Дозволено? Тому що так сказав «земельник» О.Чепкий, запопадливо вибігши під час сесії до мікрофона, аби захистити свою і всіх зацікавлених кишені? Забувши при цьому згадати, що є генплан і топтатися по ньому – злочин?

«Совість» А.Риби проснулася не сама, а колективно. Разом з іншими «совістями» тих, хто своїм голосом на сесії так само спланував рух «дивідендів» від цієї земельної оборудки у напрямку себе улюблених. «Совісті»-підписанти всіх політичних мастей у звернененні до Б.Андріїва вирішили, що він має накласти на підтримане ними рішення вето, аби вони ще щось в цьому плані «довивчили». Хоча довивчити депутатським "совістям" треба, раз і назавжди, єдину річ: що якщо генпланом в тому чи іншому місці передбачено зелену зону, нічого іншого тут бути не може апріорі. І всі інші рухи в цьому плані – це банальний «дерибан», що тягне за собою кримінал для його ініціаторів.

Про що і попереджало потенційних «дерибанщиків» Закарпаття онлайн напередодні сесії в публікації Депутати Ужгорода планують остаточно "роздерибанити" зелену зону перед кардіодиспансером.

І попереджатиме далі.

02 грудня 2021р.

Теги: дерибан, Глагола, Риба, кардіодиспансер

Коментарі

Вуву 2021-12-02 / 13:04:28
Глагола клоун, незнав він за шо голосує, добре шо першим знае всі теми резонансні, а про дерибан не знав та проголосував случайно. То як случайно зеберемінніти:) Чмо брехливе за мертвих американських президентів годосовавісь, лем потом поняв шо тупанув і включив задню... Ти не мужик, а чмо...

ужгородка 2021-12-02 / 10:06:10
Ніякі совісті в них не прокинулись. Не може прокинутись те, чого не існує в природі

злий 2021-12-02 / 09:04:03
Про Глаголу - https://youtu.be/5F_tGyysouw

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини