Ігор Кріль: "Віктор Ющенко буде Президентом, бо так потрібно Україні"

У цьому впевнений лідер партії "Єдиний центр", нардеп від БНУНС Ігор Кріль. На його думку, у діючого Глави держави, незважаючи на оприлюднені результати різних соцопитувань, є хороші шанси очолити країну на другий термін.

Ігор Кріль
Ігор Кріль

"Він йшов, і йшов. Його народ вів. І без ніяких істерик", - зазначив нардеп, пригадавши похід на вибори Віктора Ющенка у 2004 році. Він додав, що нині істерики навколо цієї теми влаштовує БЮТ, який фальстартував на президентських виборах.

Лідер "Єдиного центру" також наголосив на тому, що саме з появою у великій політиці Віктора Ющенка у державі з’явилась сильна проукраїнська позиція. "Але разом з тим - і антиукраїнська, яку провадив Віктор Медведчук. Зараз, щоправда, у них прапор інший - "біло-сердечний". І методи стали більше витончені. Тому ми і створили "Єдиний центр" - щоб навколо нього гуртувались і єднались ті люди, які не бажають повернення назад", - заявив Ігор Кріль.

Zaxid.net
01 травня 2008р.

Теги:

Коментарі

Patriot 2008-05-07 / 20:01:00
Djakuju Admin. Ce duzhe mylo z Vashogo boku vydaljaty komentari jaki vam ne do vpodoby.




Orange.V 1991 roci 78% zakarpatciv progolosuvalo za nadannja zakarpattju pravo na samoupravlinnja. tak scho vashe tverdzhennja pro te scho biljshistj zakarpatciv cjogo ne pidtrymuje ne vidpovidaje dijsnosti. Te scho 17 derzhav pidrymaly namagannja Ukrainy do Jevrosojuzu i NATO duzhe dobre. Ja zace rishennja pidnimaju obydvi ruky. Ale sered inshyh 9 chleniv (sered nyh kljuchevyh krain EU) ne maje takoi pidtrymky. Hto hoche maty spravu z derzhavoju jaka ne dbaje pro svoih gromadjan? V jakij jevropejskij derzhavi hvori sami platjatj za svoi liky? Diagnostychne obladnannja v zakarpatti hetj za rahunok dopomohy z inshyh krain. Uzhgorod otrymav rentgenologichne ustatkuvannja vid Datsjkoi misii dopomogy. I jak vy rozumijete ce vzhe ne nova aparatura. I taka sytuacija po vsij Ukraini. Jak perschyj krok do nablyzhennja Ukrainy do Evropy moglob buty nadannja Zakarpattju statusu samoupravlinnja i rozschyryty rezhym "malogo prykordonnogo ruhu" na vsju oblastj.Ce b suyyjevo pokraschalo mozhlyvistj vidviduvannja svoih rodychiv i dlja ugorciv i dlja slovak i dlja nas rusyniv, jaki majutj rodychiv i tam i tam. I toj kandydat v Prezydenty Ukrainy jakyj by zabezpechyv ce otrymav by najbiljshe golosiv na Zakarpatti.



Admin ja spodivajusj scho na cej raz vy mene ne pereplutajate z anglomovnymy dopysuvachamy i ne vydalyte cej mij komentar. Djakuju

Patriot 2008-05-07 / 19:56:00
прохожий.Prohody mymo...mlja. Rusjkogo shryftu ne isnuje a je kyrylycja,mlja...

Адмін 2008-05-06 / 10:22:00
Пане Patriot. Випадково було видалено два ваші коментарі, оскільки вони написані латиницею і губляться серед англомовного спаму, який видаляється Адміном. Рекомендуємо вам перейти, при можливості, на написання своїх постів кирилицею.

прохожий 2008-05-06 / 10:09:00
патриот. если ты патриот установи у сибя как минимум русский шрифт или поменяй клаву. патриот, мля

orange 2008-05-04 / 22:10:00
Patriot-е, я не знаю, чого ви присвятили стільки місця і часу питанню непотрібності тиску на "русинів" загалом, адже я не є прихильником цього, і навів його виключно як приклад крайнощів, нарівні з вимогою про автономію. З другого боку я хотів би вас застерегти від типово "русинської" помилки: "русини" Закарпаття могли б реально говорити про своє право на територіальну автономію (самоврядність) виключно за тієї умови, якщо їх було б на Закарпатті не 0,8 відсотка, а принаймні 51 процент. Але можете мені повірити, що це нереально...


Щодо перспектив членства України в євроатлантичних структурах, то я думаю, що воно може стати реальністю значно швидше, ніж ми цього очікуємо. Як я прочитав на цьому сайті, сьогодні 17 президентів держав Центральної та Східної Європи ухвалили одностайне рішення про необхідність прийняття нашої країни в НАТО і ЄС.

Що ж до ставлення до Ющенка і Тимошенко, то, бачу, воно у нас приблизно однакове.

Як бачите, є речі, які нас об"єднують...

Patriot 2008-05-04 / 18:54:00
Orange.Zhorstke stavlenna do rusynsjkogo pytannja vzhe bulo. Dumaju scho vy ce znajete i bez mene. Do chogo ce pryvelo? A ni do chogo.Koly ja ris to nacionaljnistj rusyn bulo zamineno slovamy "nash" i "miscevyj". Gimn pidkarpatsjkyh rusyniv ja chuv vid svogo batjka, jakyj trymavsja duzhe daleko vid polityky(jomu vdalosj unyknuty chlenstva v kompartii hocha mav kiljka "zaproschenj"). Vy porivnjaly ljubov do Batjkivschyny z kohanjam do druzhyny ale jakscho druzhynu vybyrajutj to batjkivschynu i nacionaljnistj ni. Hiba mzhlyvo jakojusj postanovoju,syloju zminyty nacionaljnistj? vidpovidj:NI.Vsi ci diji budutj nadrugoju nad osobystistju. hibacjogo pragne i deklaruje viljna i nezalezhna Ukraina?Hiba nasyljnycjki dii nad inshyny nacionaljnostjamy javljajutjsja osnovoju Ukrainsjkoi derzhavy? Znyknennja kordoniv mizh etnichnymyugorcjamy oznachaje scho Ukraina povynna buty chlenom Jevrosojuzu. Zvychajno scho ce bude ale ne v blyzhchyj chas. Budjte realistom. Ukraina ne gotova do cjogo a ni politychno, a ni ekonomichno. Variantom mohlo b buty bezvizove peremischennja mizh zhyteljamy Zakarpattja i Jevrosojuzom. Rozschyrenyj variant "malogo prykordonogo ruhu" jakyj zaraz vvodytjsja. I tut by pozytyvnym faktorom bulo nadannja Zakarpattju prava samoupravlinnja. povertajusj do pytannja pro ukrainsjkogo prezydenta: narod za ostanni roky stav nabagato mudrishym a nizh polityky dumajutj. Vyberutj togo hto biljsh vypravdovuje ih nadii. A te scho ukraina rozdilena n dvi chastyny ce nepravda. Ce polityky ii diljatj na zahid i shid. Kiljka rokiv tomu ja zustriv odnogo rusjkomovnogo likarja iz Donecjka jakyj viddav svoju dnjku v ukrainsjku shkolu. Na moje zapytannja chomu vybir vpav ne na rosijsjku vin vidpoviv scho ii Batjkivschyna Ukraina i vona povynna znaty movu svojeii krainy. A Ukrainu rozdiljajutj ti polityky jakym hochetjsja absoljutnoi vlady sered nyh i Tymoshenko i Jankovych. Ja osobysto ne bachu prjamyh dij z boku Juschenko jaki b rozdiljaly Ukrainu. Navpaky vin ide na kompromis i z "donecjkymy" i z predstavnykamy pivdnja i zahodu Ukrainy. Hocha ja sche raz pidkresljuju scho ne vvazhaju jogo nezaminymym na posadi Prezydanta. U nas je molodi polityky taki jak Grycenko(ex min.oborony), Katerynchuk, Tomenko i inshi v jakyh prosto ne maje mozhlyvosti sebe pokazaty. A Tymoshenko prezydent ce bude njagko kazhuchy ne samyj kraschyj vybir Ukrainy.

Камуфляжник:) 2008-05-04 / 18:16:00
Мой вам, orange, респект. Умно, свежо и толерантно. Виден рост. И перспектива...:)

orange 2008-05-04 / 18:04:00
Краще, Patriot-е, то завжди компромісне. Коли хтось наполягає на своєму максимумі, то це майже без винятків війна - в буквальному або переносному значенні.

Я, наприклад, хочу вважати, що було б краще, якби держава Україна жорсткіше поставилася до "русинського" питання і окремих його "репрезентантів", і тоді воно взагалі знялося б з порядку денного. Ви теж вважаєте, що це краще? Думаю, що ні. Отак і з автономією. Я не вважаю, що це краще. І так само не вважає більшість закарпатців. І саме тому це питання не стоїть на порядку денному, як би його не намагалися мусолити деякі специфічні "русинські" вожді. Я вже не говорю про ставлення до цієї проблеми держави Україна загалом.


Компроміс на те й компроміс, щоб не задовольняти дві протиборствуючі сторони і при цьому дати змогу кожній з них говорити про власну перемогу.

В даній ситуації, як я вже говорив, компромісом замість несприйнятної для України і українців вимоги політичної автономії міг би стати абсолютно конструктивний вектор "Європа без кордонів", об"єднуючий для українців, "русинів" і угорців Закарпаття.

Що ж до "об"єднання всіх угорських етнічних земель в межах єдиної Європи без кордонів", то маю на увазі не зникнення Угорщини як держави (хоча, якщо ви помітили, раніше достатньо поіронізував з цього приводу), а зникнення кордонів, які ділять етнічні угорські землі, перешкоджають вільному спілкуванню угорців, що мешкають по обидва їх боки.

Це також компроміс, який так само є альтернативою війні. Бо угорці можуть ставити несприйнятні для України вимоги про автономію, та навіть - у радикальному варіанті - про відокремлення, але нічого, крім агресії у відповідь, це не принесе.


Зрештою, Європа все це вже пережила, а тому, на зміну застарілому і безперспективному, більше того - небезпечному - гаслу переділу кордонів запропонувала компромісну тезу у вигляді вже озвученого принципу "Європа без кордонів".

І, накінець, про Ющенка.

Цей чоловік, безумовно, вже увійшов в історію. І міг би спочити на лаврах, зайнявшись виключно покращенням свого власного іміджу популістським шляхом, як це робить Юля. Натомість він свідомо, здебільшого навіть на шкоду іміджу, працює на наразі незрозумілі і несприйнятні для плебсу речі, знаючи, що вони, стратегічно, життєво необхідні для України.

Насамкінець, я абсолютно згоден з вашою тезою, що було б добре, якби до керівництва Україною прийшли нові, молоді люди.

Але так само розумію, що політика - це досягнення можливого. А тому за рівнем патріотизму, любові до України, на жаль, наразі не бачу альтернативи Ющенку. (Після цих слів зараз тут здійметься одноосібне але багатонікове бютівське виття :D )

Кор 2008-05-04 / 17:12:00
Якщо недай бог, Ющенко став би президентом на другий термін, то Україну чекає грмадянська війна (проблеми:Схід-Захід; Крим-Україна.....), або катаклізми подібні югославським.

Взагалі такого нелюбимого правителя Україна за всю свою історію, ще незнала. НЕ дарма кажуть, що від любові (2004 рік) до ненависті (2008)- один крок. Правда є руминські аналогії, але це тільки припущення...сьогодні. А завтра ?!

Кор 2008-05-04 / 16:58:00
На 100% підтримую тебе Istvan. Ющенко став фактором розєднуючим Україну, що для президента країни НЕДОПУСТИМО !

гламур 2008-05-04 / 16:52:00
Istvan .

Istvan 2008-05-04 / 16:50:00
Ющенко сам роз"єднує Україну.

Patriot 2008-05-04 / 16:16:00
Orange. Kraschym vyrischennjam rusynsjkogo pytannja bula b avtonomija Zakatpattja (zvychajno v skladi Ukrainy) abo pravo na samoupravlinnja(referendum 1991 roku). Vybory v miscevi organy vlady vidkynuly b rozkoljnykiv i provokatoriv. Povirte prosti rusyny dobre orijentujutjsja hto je hto. I biljshistj ljudej ne hoche politychnoi avtonomii bo maje bo rozunije scho ce mozhe pryvesty ekonomichnogo kolapsu zrazka 1991 roku. Vasha propozycija "об"єднання всіх угорських етнічних земель в межах єдиної Європи без кордонів" potrebuje pojasnenja. Scho vy majete na uvazi:znyknennja Ugorchyny jak derzhavy? Peregljad sjgodennyh kordoniv na korystj Ugorschyny? Ja proschu vybachennja mozhlyvo za prymityvne pojasnennja ale Jevropejsjkyj Sojus ce ne derzhavne utvorennja na zrazok Radjansjkogo Sojuzu.Kozhen chlen Jevrosojuzu maje pravo na svoju armiju svoju mizhnarodnu polityku. A teper vidnosno prezydenstva Juschenka: na mij pogljad vin zrobyv bagato dlja Ukrainy. Djakujuchy jomu Ukrainu za kordonom sprymajutj jak samostijnu derzhavu, jak krainu jaka jde do demokratii. Vse menshe i menshe staje skeptykiv jevropejsjkogo vyboru Ukrainy. Ce jogo zasluga. le vin zvychajna ljudyna i v njogo takozh je bagato pomylok. Moja tochka zoru scho Juschenko, Tymoshenko, Janukovuch i inshi lidery aktyvnyh partij na Ukraini povynni daty mozhlyvistj novym,molodym politykam

orange 2008-05-04 / 15:16:00
Де ви бачите гарячковість, Patriot-е? Жодних зайвих емоцій, майже повністю відсутні знаки оклику. Я абсолютно врівноважений і збалансований.

Просто любов (чи то до жінки, чи то до власної країни) не може бути неемоційною: вона або є, або її немає...

В цьому сенсі абсолютно визнаю ваше право називатися "русином" у відмінному від мого сенсі цього слова, але при цьому нікому, в тому числі і вам, не дам посягати на мою власну русинськість, на моє власне розуміння і сприйняття цього поняття.


І наступне: доки "русини" самі не розберуться з московськими провокаторами типу Сидора, не дадуть їм належну оцінку, особисто для мене цей негатив накладатиметься на загальне сприйняття мною "русинського" руху, кидатиме тінь, зокрема, і на наші з вами стосунки, Patriot-е.

Це віднедавна зрозумів Магочі, і, вслід за ним, варто було б зрозуміти і решті "русинів". Бо формально спокуслива ідея єдності всього "русинського" руху насправді обертається для всіх "русинів" проблемою їх несприйняття через несприйняття передусім московсько-русскоправославно-ефесбешно-провокаторського її варіанту, репрезентованого Сидором.


Магочі (безумовно, не змовляючись зі мною:) ) запропонував той же варіант "територіального" вирішення проблеми "русинства": замість несприйнятної для України і українців вимоги політичної автономії - абсолютно конструктивний вектор "Європа без кордонів".

Підтримка євроатлантичної перспективи України як українцями Закарпаття, так і "русинами", могла би стати для них моментом об"єднання, а не роз"єднання.

Той самий позитив замість деструкції я пропонував, якщо пригадуєте, і для угорців Закарпаття: замість нездійсненної і несприйнятної ідеї автономії - об"єднання всіх угорських етнічних земель в межах єдиної Європи без кордонів.


Інша річ, що така ідея подобається не всім.

Як у такому випадку Москва та її закарпатські сидорові кози розпалюватимуть на Закарпатті чергову "гарячу точку"?..

БЕБІ 2008-05-04 / 11:20:00
Ющенко уже ніколи не буде президентом України, це факт. Звичайно, ЩО кРІЛЬ ПО ВКАЗІВЦІ БАЛОГИ ЩЕ КІПИШИТЬСЯ, АЛЕ ТО ЇМ НЕ ПОМОЖЕ

Patriot 2008-05-03 / 22:50:00
Orange.Meni imponuje vasha gorjachkovistj u vidstojuvanni vashyh pogljadiv. Persh zavse ja povazhaju vash vybir - jakscho vy pochuvajete sebe ukraincem to j dobre.Znachytj vy i je Ukrainecj. Nacionaljnistj rusyn "prydumana" ne pered drugoju svitovoju vijnoju.Ce stara nazva, hocha v istorii nas znajutj i pid inshymy nazvamy. Pro cju naciju zgaduvalosj sche za chasiv Julija Cezarja.Ale ja ne budu vdavatysj v istorychni detali. Skazhu tiljky scho rosijany vvazhajutj nacionaljnistj "ukrainecj" prydumanoju ale vid cjogo nichogo ne minjajetjsja. Ukrainci buly je i budutj. Tak samo i my rusyny buly, je i budemo. Do rechi v Rosii i mabudj i na Ukraini ne vsi znajutj scho nazva ukrainecj pohodytj vid slovjansjkogo plemeni ukry. Duzhe prykro scho vy tTe scho vy pyak pyshete pro jevrejiv. Ja ne budu utochnjuvaty hto z pererahovanyh vamy ljudej je jevrej a hto ni.I vidnosno 90% jevrejiv v urjadi Nimechyny pered zahvatom Hitlerom vlady ne vidpovidaje dijsnosti.Revoljuciju v Rosiji robyly jak jevreji tak i ne jevreji. U vidsotkovomu vidnshenni jih bulo menshe nizh inshyh nacionaljnostej. Ljudyna v svoij derzhavi, v kraini v jakij narodylasj maje pravo na budj-jaku formu aktyvnosti v tomu chysli i politychnu.Vy zvynuvachujete Djurchanja v ekonomichnij kryzi v Ugorschyni.Ja by skazav scho vin smilyva ljudyna bo vzjav na sebe tjagar ne populjarnyh ale neobhidnyh ekonomichnyh reform. Vsi znajutj scho ekonomichni zdobutky javljajutjsja rezuljtatom bagatorichnoji roboty. Ot i Ugorschyna zaraz perebudovuje svoju ekonomiku v bagatjoh naprjamkah, a ce nelegko.I sche duzhe dyvno scho Spolucheni Shtaty Ameryky vy vidnesly do jevrejsjkoji derzhavy

бомк 2008-05-03 / 18:15:00
Ви, Урзус, тут хто: дворнік, чи "молодой человек"?

Урзус 2008-05-03 / 15:52:00
Пане Оранж, Вашу аргументацію я зрозумів. На наї можна відповісти хіба що літературною цитатою (трохи скомпілірованою, якщо хтось помітить): "Разговор с умным дворником, слабо разбиравшимся в классовой структуре общества, продолжался бы еще бог знает сколько времени, если бы молодой человек не взялся

за дело решительно.

- Больше вопросов не имею, - быстро проговорил молодой человек"

orange 2008-05-03 / 14:54:00
Я, Урзусе, пропущу ті образи, які ви висловили на мою адресу (це ваш рівень, не мій), відповім лише дещо посуті.

Ви можете продовжити наведений мною ряд прізвищем Черновецького, можливо також - і Семенюк-Самсонової, але навряд чи вам вдасться прилаштувати туди ж Балогу, Кріля і Єханурова. Останній взагалі бурят.

А всю вищеперераховану, як ви висловилися, "кодлу" кришує аж ніяк не Ющенко. І саме тому уся ця "кодла", починаючи з Тимошенко і закінчуючи Януковичем і мочить Ющенка, що це не їх - за національністю, і за ментальністю - президент. Він, на відміну від них, українець. Формально і ментально. І любить Україну серцем, а не кишенею.


До чого тут Юля, запитуєте ви?

Тому що, по-перше, по суті своїй - політичній і "бізнесовій" - вона абсолютно від них не відрізняється, і всією своєю душею і потрохами є членом цієї "кодли".

Якщо ж ви, запитуючи, мали на увазі саме національність, то, мабуть, не відкрию для вас нічого нового, якщо скажу, що в Юлії Володимирівни, як і у всіх, є батько, якого, в свою чергу, величають Володимиром Абрамовичем.

Я відповів на це ваше запитання?

На решту наговореного вами, Урзусе, відповідати не буду по тій простій причині, що все це - піарівські штампи і стереотипи, старанно виплекувані в вашій голові тією "кодлою", про яку ви щойно говорили.


Як бачите - успішно...:)

Урзус 2008-05-03 / 14:29:00
"маю право нелюбити Кучму, Тимошенко, Януковича, Табачника, Шуфрича, Лавриновича, Богословську, Герман, Мартиненка, Порошенка, Луценка, Москаля, Ратушняка і т.д."




Хороший список. Треба тільки розшифрувати "і т.д." - Балога, Кріль, Вєра Ульянченко, Єхануров, Чернівцецький, Валя Семенюк-Самсоненко... - і так логічний ряд приведе тебе до Ющенка Віктора Андрійовича, який усю цю кодлу "кришує". І все стане на свої місця.

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 1
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини