У Хусті всупереч рішенню суду ТВК продовжила повторний перерахунок голосів на користь кандидата в мери від "слуг" - ЗМІ (ВІДЕО) (ДОКУМЕНТИ)

Під тиском голови Хустської райради Юрія Іванчо та одного із претендентів на посаду Хустського міського голови Василя Губаля продовжується незаконний перерахунок на кількох виборчих дільницях

У Хусті всупереч рішенню суду ТВК продовжила повторний перерахунок голосів на користь кандидата в мери від "слуг" - ЗМІ (ВІДЕО) (ДОКУМЕНТИ)

"Хустська ТВК продовжила незаконний перерахунок бюлетенів всупереч рішенню Закарпатського окружного адміністративного суду," - повідомило на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук місцеве інтернет-видання "Khustpress"

"Згідно з постановою Хустської ТВК від 2 листопада було вирішено, всупереч Виборчому кодексу, продовжити безпідставний, повторний перерахунок бюлетенів на окремих дільницях з виборів Хустського міського голови та депутатів Хустської міської ради, законність якого наразі і оскаржується в суді," -  повідомив один із кандидатів в депутати Микола Аннишинець.

Напередодні, 1 листопада,  журналісти даного видання також опублікували відео із коментарем: "Тиск на ТВК з боку голови Хустської районної ради Іванчо Ю. через призупинення рішенням суду незаконного перерахунку бюлетенів на окремих дільницях.".

Так, згідно з відео, голова Хустської районної ради Юрій Іванчо вимагав від голови Хустської міської територіальної виборчої комісії Магдалини Скомаровської продовжити  повторний перерахунок, що має ознаки тиску і вихід за межі його повноважень. 

Як повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор, 30 жовтня суддя Закарпатського окружного адміністративного суду С.Гаврилко визнав протиправною та скасував постанову Хустської ТВК № 63 від 28.10.2020 р. "Про повторний підрахунок бюлетенів на виборчих дільницях № 210791. №№ 210794- 210799, № 210800". Однак дане рішення було оскаржено до апеляційної інстанції, тому формально не набуло законної сили.

Наразі незрозуміла і позиція місцевої поліції, не має жодних публікацій про здійснення перевірки даного резонансного випадку порушення виборчого процесу щодо тиску на членів ТВК.

Окрім того, як повідомляють місцеві журналісти, однин із претендентів на посаду Хустського міського голови Василь Губаль, який балатується від політичної партії "Слуга Нараду" і очолював Закарпатську ОДА 2014-2015 роках, подав до суду з проханням визнати недійсним голосування ще на одній дільниці.

Наразі, згідно з попередніми результатами, В.Губаль програє діючому міському голові  В.Кащуку на понад 200 голосів. Сумнівна ж  схема із спроб визнати недійсними голосування лише на дільницях, де виграв В.Кащук, має ознаки спроб "реваншу" хустської команди "Слуг Народу" і політичних "партнерів"   із "Рідного Закарпаття", наголошує В.Грегор.

 

03 листопада 2020р.

Теги: Хуст, Кащук, Губаль Іванчо, перерахунок

Коментарі

Перехожий 2020-11-04 / 21:06:54
Шкода ромiв,у цiй ситуацii,бо усiй челяди Кащук видiлив по 2000 гр.а ромам лиш по 200.....несправедливо.....

бувший хустянин 2020-11-04 / 20:16:44

Абсолютно згідний з "Мараморошанин 2020-11-04 / 18:32:27".
Що В.Губаль, що В.Кащук... Ані моралі, ані ідеології, ані слова.
Просто виникли розбіжності у бізнес-інтересах.

В.Кащук відверто зажерся за 5 років з грошей, які йому впали з неба з Києва через нардепа В.Лунченка.
Біля нього за 5 років повилазили якійсь мутні рішали, типу Шегути, Маханця, Ерфана. Які переділили між собою сотні га міської землі та десятки об'єктів комунальної власності в центрі міста.
До Хуста (за долю в бізнесі!) за цей час прибився навіть лівий та нікому невідомий тячівський "Хустбетон" нардепа І.Крулька...

Але покласти собі ще й зарплату в три рази більшу за мера обласного Ужгорода із хустського бюджету, у якому не знайшлось грошей на законну 30% місцеву доплату освітянам, на інші соц. допомоги та субсидії простим хустянам - це вже був верх жадібності та наглості Долі.

Ось "молодь" В.Лунченка (Білецький, Павлій) і вирішила "подякувати" В.Кащуку за роботу... І зробити його справжнім пінзіяшем, розуміючи, що з таким Падловичем до парламенту ще раз вже точно не потрапити.

Мараморошанин 2020-11-04 / 18:32:27
Вибори голови Хустської ОТГ - це банальне віддзеркалення традиційної побутової неприязні "варошських" (переважно електорат Кащука) до "силян" (переважно електорат Губаля). І які можуть бути ідеологічні, моральні, етичні (і т.п.) принципи у обидвох кандидатів зі спільним "ЄЦ"-минулим?! Як говорив небезвідомий Лейба Бронштейн (Лев Троцкій): "На кожну принциповість ми відповімо абсолютною безпринципністю".

бувший хустянин 2020-11-04 / 14:27:27

І до В.Грегора.
Якщо, пане "правозахиснику", інформація Яни (Іванни) Величканич для Вас джерело інформації по Хусту, то чому Ви не використовуєте для себе інформацію від відомих всьому Хусту по Фейсбуку Олесі Данилець чи Іванки Кочіш?
Які написала десь 30 ДОКУМЕНТАЛЬНИХ постів (з якими точно розбираються правоохоронці!) ще до виборів про корупційну діяльність В.Кащука?

Чи за це не заплатили?)))

бувший хустянин 2020-11-04 / 14:16:51

до "Бувшому хустянину 2020-11-04 / 00:53:28"

Оце "логіка"))) А кому продався тоді за цією "логікою" колишній перший номер "Свободи" у Хустській міській раді, опозиціонер 5 років, Микола Аннишинець? Хіба не Кащуку, якого псив 5 років?)))

А ужгородський "правозахисник" В.Грегор хіба задарь віщає по Хусту від золотарівських Пацканів (з Рошену)?))

Я не фанат колишнього регіонала, а потім нагородженого медаллю очільником БПП Г.Москалем, Р.Келемена.
Але це альтернативна думка. За якою різниця між В.Кащуком та В.Губалем за протоколами з мокрими печатками лише 40 голосів. І це ще без перерахунку спірних дільниць...

А втім. Вже зрозуміло, що:
1)В.Губаль - мінімум депутат міської ради.
2)В.Кащук, навіть якщо стане мером, - буде просто весільним генералом у міській раді. Бо більшості не буде мати точно.

Падлович (Доля), він і у Африці Падлович (Доля) ))) Як вважають не тільки "Слуги" Губаля, але й "Рідне Закарпаття" Лунченка)))

іван 2020-11-04 / 14:12:11
Бувший бандюк і теперішній злодій Білецький рішає судьбу хустян разом з своім патроном Валєркою, але є ще бог на небі і він палицею бити не йде

Вітя 2020-11-04 / 11:39:12
То що Лунченко білицький програли мера у своєму місті при підтримці губернатора і чемоданами грошей говорить про "велику повагу " і перебачте за слово "авторитет"до них і їх роботи.Таку їх роботу скоро побачить вся область.

Вітя 2020-11-04 / 11:14:59
Партії "слуга народа "не існуе то слуга Лунченка білицького. Філіал Рідного закарпаття для простаків.

Бувшому хустянину 2020-11-04 / 00:53:28
Після того як Келемен продавця якраз таки злодійській банді Лунченка-Білецького, яка грабувала весь район роками (про що ви мовчите), він втратив право називатися "правозахисником", тому і його думка нікому не цікава.

Віталій Грегор 2020-11-04 / 00:49:49
Очевидцю, заголовок взятий із публікації місцевих ЗМІ, а в тексті все розписано в чому очевидна незаконність перерахунку. Зверніться до юристів, або якщо не знайдете , то можу я вам дати консультацію. Мій телефон є в публічному доступі, Гугл в поміч.

А щодо того хто псевдо-журналіст , а хто ні, явно не вам вирішувати, якщо звісно ви не очолюєтет Спілку журналістів і не з команди хустський "Слуг" чи їх партнерів із "Рідного Закарпаття". Бо якраз вони намагаються через політико-схематозний реванш здобути перемогу , хоча по голосам наразі програли Кащуку. Останній далеко не самий кращий кандидат, однак в порівнянні з Губалем все ж кращий.

Очивидець 2020-11-03 / 22:29:05
Який гучний заголовок, а факт того, що рішення не набуло законної сили у зв‘язку з поданням апеляційної скарги редакцію взагалі «не смущає». Не кажучи про те, що за першо джерело інформації береться сайт псевдожурналістки Яни Вел, в миру Яна Величканич, маріонетці чинного мера Кашука

бувший хустянин 2020-11-03 / 20:48:16

І сміх, і гріх... Я точно не фанат ловеласа хустської районної освіти (ганьби на всю Хустщину!) В.Губаля. Але ще менше мені подобається злодійська бригада дерибанщиків міста В.Кащука (Долі).
Проте, коли на захист казнокрада Хуста В.Кащука стає колишній депутат від "Свободи" М.Аннишинець, який 5 років був в опозиції до Кащука в міській раді Хуста - я просто в шоці))

Цього перевертня у вишиванці вже від Наливайченка, напередодні виборів (в п'ятницю!), люди спіймали на скупці голосів за... самовисуванця Кащука.
І у нього ще хватає совісті казати щось про законність???

До 6 листопада по закону можна все спокійно перераховувати.
Так у чому проблема, Грегоре?

Якщо впевнений, що латифундисти Хуста Шегута, Ерфан, Шимоня, Рівіс (всі з різних партій!) не мутили з бюлетенями за самовисуванця Кащука? Чи знову "футболісти" Блюка попросили тебе через Рівіса?))

Але для мене цікаве ще й інше. Чому ЗО публікує думку щодо хустських виборів "правозахисника" В.Грегора і не цікавиться думкою іншого свого "правозахисника" Р.Келемена? А вона, до речі, ну дуже відрізняється від "байки" В.Грегора...))

Хуст 2020-11-03 / 20:31:58
Боротьба велика за мерське крісло,недаром,бо зарплата бирова хуста більша від усіх мерів у державі

Чилядь 2020-11-03 / 20:29:02
Так писали же що кашук виграє на 15 проценту,а тепер уже лиш 200 голосу різниця..

Віталій Грегор 2020-11-03 / 20:03:42
Вася, якраз вона діяла по закону. Навідмінну від корупційного тандему Іванчо-Губаля

Вася 2020-11-03 / 19:54:39
Продажні сволоти з Скомаровскою

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини