Партія "Команда Андрія Балоги" презентує місцеві команди

Партія "Команда Андрія Балоги" презентує місцеві команди

Партія “Команда Андрія Балоги” розпочала презентацію кандидатів у місцеву владу по всьому Закарпаттю. В соцмережах вже представлені команди Берегово, Ужгорода, Іршави, Сваляви, Виноградова. За словами лідера партії, на черзі Мукачево, Рахів, Воловець та Тячів.

«Наша команда об’єднала багатьох професійних та досвідчених людей з різних партій, в тому числі, з «Єдиного Центру», «Аграрної партії», «Батьківщини», «Відродження», «УДАРу» та інших. Ми зібрали людей, які хочуть змін у своїх громадах та знають, як їх впроваджувати по різних напрямках – освіта, медицина, будівництво, благоустрій і т.п. Немає значення, з якої партії будуть голови громад, важливо, щоб у них було бажання працювати для людей та відповідні знання. Після виборів політика закінчиться через тиждень-два. Вщухнуть передвиборчі страсті,  представники всіх партій почнуть між собою домовлятися, тому що треба буде обирати заступників, формувати виконавчі комітети, призначати секретарів ради. Так само після виборів, всі голови ОТГ мають створити потужний дорадчий орган при обласній раді, де кожний має рівне право голосу. У нас має відбутися партійна децентралізація, коли люди працюють на свою громаду, а не на партійного керівника в Києві», - розповів в коментарі журналісту «Закарпаття.Онлайн» міський голова Мукачева та лідер партії Андрій Балога.

До «Команди Андрія Балоги» можна приєднатися після заповнення анкети, але до лав партії приймають не всіх. 

«Представники нашої команди мають відповідати трьома ключовим критеріям. По-перше, це чесність, незаплямована репутація. Жоден із представників нашої команди не був замішаний у скандалах, конфліктах, або корупційних оборудках. По-друге, фаховість. Кандидатом у депутати від нашої партії може бути лише успішна люди, з позитивним досвідом управління складними системами. Керівник мережі медичних клінік, ефективний міський голова, директор закладу освіти, керівник ІТ-компанії і т.д. Якщо людина змогла ефективно розвивати систему, в якій працює, вона зможе розвивати й інші. Владу можна довіряти лише досвідченим фахівцям.  І головне – це підтримка людей. Кандидат від «Команди Андрія Балоги» повинен проживати на території громади, де обирається, та мати підтримку і довіру людей, які живуть поряд із ним.  Адже вибори не закінчують 25 жовтня. Найлегше – здобути перемогу, найважливіше –  зберегти довіру людей», - підкреслює Андрій Балога.

19 серпня 2020р.

Теги: презентація, Балога, партія

Коментарі

толік 2020-09-04 / 08:53:00
і взагалі! де туріс і золи-бачі! як без таких світочів обійдеться наш край!!! треба туріс!

толік 2020-09-04 / 08:48:03
люди з "виродження", "матьківщини", "аграрки" то вже точно прекрасні і переспективні ... андрійка понесло((( круговорот лайна в природі продовжується(

бувший хустянин 2020-08-21 / 11:26:04

до Не-політолог 2020-08-20 / 16:38:55

Непродуктивна дискусія, як на мене - це коли зовсім не чують одне одного. З різних причин)) Значної різниці у віці, освіті, через якісь зобов'язання перед третьою особою, тощо))

А у нашій дискусії є, мінімум, взаємні цитування, переклади з русинської та... сподівання на 25 жовтня)) Що вже плюс))

Ну, а заробітчанський алгоритм вирішення всіх проблем "кулько - тулько", як на мене, точно не гірший класичного панського "авать - авать"...

І головне. Про яку елітарність взагалі можна говорити в Україні, коли державі всього 30 років? А поважні батьки "родин" - поголовно вихідці із бандитських 90-х минулого століття, з диким накопиченням первинного накопичення капіталу?
Але життя продовжується.

І те, що молодший А.Балога після останньої перестрілки в Мукачеві публічно звернувся до поліції Авакова, а не до "опришків" - це вже перша ознака його "студіювання" за кордоном)

ужгородка 2020-08-20 / 23:30:11
Нік, ти чув дзвін, та не знаєш, де він.
У Ледиди інша партія

НІК 2020-08-20 / 22:50:06
Забули дописати (мабуть спеціально), що і від партії ледиди теж, будуть у цій "новій команді"?!?!

Не-політолог 2020-08-20 / 16:38:55
До бувшого (колишнього) хустянина.

На завершення непродуктивної дискусії - давня мараморошська коломийка:
«Гей, гусляй, гусляшику,
Кедь би-сь гусляв кулько...
Из гусляня хусна ни є,
А з спуваня й тулько!»
Один очевидний факт - нинішні закарпатські квазіеліти є переважно нащадками «бийрешів» або «нопсамошів»часів Раковціїв-Зріньї, Шьонборн-Бухгаймів, Другетів, Гунт-Пазманів, Переніїв... (вибачте мою «угорську»!), а генетика – річ уперта... Елітарність – це процес багатьох поколінь, така собі своєрідна селекція, обумовлена багатьма чинниками: виховання, освіта, традиції і т.п.; у нас же входження у начебто еліту відбувається через сакраментальне закарпатське «кулько?»! Водночас обнадіює те, що для декого з «прагматичної молоді у владі» шлях в еліту проліг не тільки через попереднє питальне слово, а й через студіювання в University of North Dakota (UND), навіть якщо non-graduate. Дійсно у згаданому випадку «виховані діти завжди чемно слухають поради старшої родини», бо давня закарпатська мудрість гласить, що «тота дитина на добро не завічать, котра свою старшину не послухать», але...
25 жовтня 2020 року стане своєрідним судним днем та підтвердженням або спростуванням наших (і не тільки наших) суджень, припущень, сподівань etc.!

777 2020-08-20 / 14:33:47
До 777, а хто каже що облдепутати щось фінансують їз власної кишені? Звісно ні. Читай уважніше. Мова йде про те, що на місцевому рівні де є підконтрольний бюджет можна щось зробити, а команда яка немає впливу на область тобто на її фінансування, нічого не взмозі буде зробити. Бо сильні і впливові місцеві політики розбрелися по різних командах і чи буде там компроміс ми побачимо.

бувший хустянин 2020-08-20 / 11:04:03

до Не-політолога 2020-08-19 / 21:56:33

Дякую за спроби залучення мене до історії ЄЦ-у... на ЗО)) Але я ніколи і так не був прихильником В.Балоги, І.Балоги, П.Балоги, В.Петьовки та їх боса, почесного громадянина Мукачева, з іменною вулицею у Мукачеві, М.Токаря (Гєши)...

Хочу зауважити, що в попередньому коментарі я згадував виключно А.Балогу.
У якого свій політичний проект. Який створився, звісно, виходячи виключно із останніх вимог виборчого законодавства)
У якому нема жодного згадування про "місцеву громадську спілку"))

Чи має на цей проект вплив його "велика рідня"? - Безсумнівно.
Виховані діти завжди чемно слухають поради старшої родини...

Але я, як вже дідо-2, знаю точно, що мої благі дітки завжди "чинять" (роблять) по-своєму...)) Звісно, використовуючи мої "ресурси"...))

А тепер по суті. На сьогодні створені два потужних місцевих проекта "Команда А.Балоги" та "Рідне Закарпаття" (з В.Петьовкою). На підході третій, якщо вдасться перейменувати "За майбутнє" в "За майбутнє Закарпаття".
За цими трьома політ. проектами стоять всі впливові "родичі" Закарпаття. Які договоряться і поділять всю місцеву владу.

Що позитивного, як на мене, в цьому для Закарпаття? - Мир та прагматична молодь у владі.

Ось якось так) За моїм власним мисленням "не долученого"...))

до 777 2020-08-20 / 10:52:09
А відколи це облдепутати фінансують якісь проекти з власної кишені?
Досі було навпаки: вони набивали свої жеби за рахунок доступу до обласного бюджету

777 2020-08-20 / 10:39:59
Так, Андрій Балога для Мукачева зробив не мало, але це з місцевого бюджету, а для області він з свого бюджету не потяне, тому без місцевих авторитетних політиків він не зможе щось зробити для області. А кожен з авторитетних політиків знайшов себе у різних партіях.

Не-політолог 2020-08-19 / 21:56:33
До колишнього (не бувшого) хустянина
Як колишній тимчасовий хустянин спробую долучити колишнього (не бувшого) хустянина до загалу мислячих виборців шляхом ознайомлення зі змістом як попереднього посилання https://tyzhden.ua/Politics/108385, так і наступного https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%84%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80.
Щодо панського гунцутства( крутійства), то Балога-старший (екс-мер Мукачева) і Кащук (мер Хуста) починали свій політичний злет в СДПУ(о) Медведчука; потім було спільне політичне буття в «ЄЦ» до гучного виключення Кащука з партійних рядів у травні 2015-го?!... Але стара як світ сентенція гласить: "У політиці немає вічних друзів і немає вічних ворогів. Є тільки вічні інтереси", тому ... А чим закінчили так звані іменні політичні проєкти (партіями їх назвати дещо проблематично!) як Блок Литвина, БПП, БЮТ, то це вже загальновідомі факти.
Насамкінець, для успішного розвитку Мукачева, Хуста чи Ужгорода необов’язково створювати політичну партію; для цього цілком достатньо потужної і замотивованої місцевої громадської спілки.

бувший хустянин 2020-08-19 / 19:06:46

до не-політолога

Мукачево, пане - це не фіглярство. А реально найкраще місто Закарпаття за умовами життя громадян.
По всім показникам: безкоштовна медицина, здається, до другого рівня та соціальні пільги за карткою мукачівця, прозорі земельні аукціони, освітлення, тротуари, асфальт (коцка) відеоспостереження, прибирання сміття, і т.д.
До певної міри, конкурувати з Мукачевом може лише Хуст. Який за останні 4 роки отримав нові театр, стадіон, центральну площу, парк. Асфальт, тротуари та освітлення - навіть на замок чи до Долини нарцисів. Правда, все за рахунок Києва.

Тому чи навряд А.Балога створить у Хусті свій потужний осередок.

А ось в інших містах краю - без жодного сумніву.
Хоча, звісно, за Ужгород мені прикро.
Обласний центр, УжНУ - науковий центр Закарпаття, а до місцевої влади роками приходять самі злодії... На жаль.

Не-політолог 2020-08-19 / 18:39:47
Для мислячих виборців: https://tyzhden.ua/Politics/108385.
Для електорату: Добрими намірами вимощена дорога до пекла.
Додатково для закарпатського (русинського) "избирателя": політика - ото панськоє гунцутство.

злий 2020-08-19 / 17:48:55
щурь вася, добрі, ош тобі ужгородський Андріїв не хибить :(

Піди в Ужгород, а пак у Мукачево, пообзерайся, і ввидиш, де обкрадають

До щура 2020-08-19 / 16:15:28
Ви писати не знаєте.)
Завидово ще терпимо, а от лучанського рагуля Сергія і ваську контрабандиста успішні діти нервують.
Бажаємо дітям доброзичливців бути щасливими

щурь вася 2020-08-19 / 16:04:34
досить цим завидівським складовщикам обкрадати Закарпаття !

НОВИНИ: Політика

22:20
/ 4
Зеленський призначив Сергія Кононенка начальником УСБУ в Закарпатській області
20:08
/ 2
Зеленський звільнив Гузинця з посади голови Ужгородської РДА
23:53
/ 38
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 3
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 15
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 13
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
» Всі новини