Шинкарюк покидає посаду заступника голови Закарпатської ОДА

За словами самого І. Шинкарюка, він збирається балотуватися на прийдешніх місцевих виборах, утім, не поділяє поглядів провладної команди.

Шинкарюк покидає посаду заступника голови Закарпатської ОДА

Про кадрові зміни у Закарпатській ОДА, посилаючись на власні джерела, повідомляє журналіст Віталій Глагола.

За його словами, "на звільнення написав заступник голови ОДА Ігора Шинкарюк. Це сталось вчора. Причина - не зміг вписатись в команду Петрова і, наскільки я знаю, Шинкарюк йде в політику на місцевих виборах від іншої, а не провладної політичної сили.

Сам Шинкарюк свою відствку прокоментував мені так: «Справа у тому, що я маю бажання рухатися у сторону роботи місцевого самоврядування, однак не поділяю поглядів окремих суб’єктів провладної партії, а вони не поділяють моїх.

Прийняв рішення рухатися своїм політичним шляхом, в Ужгородську ОТГ. Але не з ЗЕ, тому як професіонал і порядна людина прийняв рішення вийти з адміністрації».

Щоправда, яка це Ужгородська ОТГ - не уточнив.

На посаді заступника голови ОДА Шинкарюк відповідав за цивільний захист, надзвичайні ситуації, молодіжку, фізичну культуру і спорт, розвиток туризму і курортів".

12 серпня 2020р.

Теги: посада, заступник, Шинкарюк

Коментарі

НІК 2020-08-15 / 12:22:14
Це понтяр, а не професіонал. По-перше. По-друге, колишній шофер Пітьовки, тому в партію ПітЛуна його і забирають. Бо по рівню роботи Петрова, той "профік" просто некудишній. Все просто

Люблю Україну 2020-08-13 / 18:28:53
Один уже прийшов з команди Андрієва в обласну раду, радником, бо теж має розбіжності у поглядах з Андрієвим. Ще недавно команда Бондаренка майже воювала з Андрієвим, а зараз один із команди хоче пристроїтись. Політика- це проститутка, а хто приймає участь у цій проституці -це покидьки які думають лише за владу над кимось та гроші!З такими покидьками у нас ніколи не буде УСПІШНОЇ УКРАЇНИ,ШКОДА!

777 2020-08-13 / 15:50:58
З приходом голови ОДА всі зами пишуть заяву на звільнення, а новопризначений голова вирішує кого залишити, а кого ні, Петров прийняв рішення залишити Шинкарюка, але перед місцевими виборами Ігор прийняв рішення самовільно звільнитися, тому що на виборах він має бажання підтримати Андріїва, це його особистий вибір і не треба там когось звинувачувати. Кожний сам вибирає з якою командою йти на вибори, він вибрав команду Андріїва. Хай йому щастить.

Вуву до закарпатки 2020-08-13 / 15:38:30


Ну він нехай САМ пирняв рішення і написав заяву . Але ж ми знаємо як в певних ситуаціях робиться тиск скажімо директора на зама. А той ... а той САМ пише заяву про ... Тбт. в нашому Бл***дському ОДА всяких підкилимних інтриг і прихованого а то і відкритого шантажу не менше як в бандитських сєріалах чи порнофільмах. Де заради поставленойі цілі ніякими мєтодами не гребують. Так що є багато чого прихованого від очей людей і йіхньойі обізнаності. За принципов а все решта то ваші фантазійі і домисли.


Sviy 2020-08-13 / 14:29:41
Yaka hernya!

Сам граєш, поняв?! 2020-08-13 / 13:20:04
Відповідальність - це перший признак професіоналізму, вуйку. Ти вуйку коли виступаєш теж читаєш і що??? Тобі до нашог Ігорчика далеко! Де ти був в його роках? В мами під спідницею сидів??? Треба було й далі там лишатися!

Білий дім 2020-08-13 / 10:55:47
Біда такому профісіоналізму, що не може справитись із ритмом Петрова.
із вислову Шинкарюка на фейсбуці:"Як професіонал, не можу дозволити таких речей, тому прийняв не просте, але необхідне рішення."Де був профісіоналізм у Шинкарюка? Напевно коли проводив наради, вступне слово прочитавши,а потім переписування в телефоні, або по телефоні стоячи в коридорах давати вказівки матами. Хай назве хоч один результат свого професіоналізму!Єдине, професійно читає хвидко на запис камери, навіть коли все професійно людина знає не в силі так швидко говорити своїми словами.Короче у Шинкарюка одна ігра.

Свiй 2020-08-13 / 09:24:26
А менi нас...ть на нього! Нехай iде в село iшачити або на чехи!

777 2020-08-13 / 09:20:35
По перше Петров його не звільня, а він сам пішов, це діло добровільне. по друге ви самі вибрали народного президента, а ставленик цього президента його голова ОДА.

Нстояща Закарпаточка 2020-08-13 / 08:17:31
Но інтриги особо нема, но можна предположити що він криска, назначили його від ЗЕ а він піде до новоствореної партіі Лунченка і Пітьовки ) У нас більшість політиків як проститутки хто більше платить туда і йдуть , а про народ який вибирає їх не думають

Вуву 2020-08-13 / 07:07:40
Певна інтрига є в тому що він не сказав чому вирішив вийти від зє команди і до якойі партійі хоче примкнутись.
Кожен на це має право так ... і як кожен який скаже потім на нього перебіжчик який переобувся або обізве флюгером.
Як він себе показав.
Не однозначно. Бо дійсно щось робив але або замало або те що не давало великого результату.
Згадайте скандальну заяву президента хунійі про боржавське сміття. Ну це ж надзвичайка. Так жеж.
А з іншого боку це прблема і органів самоврядування райцентрів і тих отг через які протікає річка . Некажучи вже про те що питання заводів по переробці сміття так і до тепер не вирішено.
Але це вже не його компетеція. Тут як і всюди перекидання проблеми від одного кабінету на інший як і сама відповідальність за саму безвідповідальність.
Ну мабуть головна причина так це те що Петров "зачищає" всіх з ближчого оточення до себе з папєрдніків з можливо декілкох причин.
Щоб не заважали працювати і проводити ті реформи які хоче сам Петров .
Або просто щоб розставити свойіх людей для віджиму і дерибану обласного бабла.
Бо очевидо що не з проста він не подав декларацію про свойі доходи за минулий рік.
А це дуже тривожний сигнал для суспільства яке мусить терпіти президентського призначенця .
Бо виглядає так що , якщо народ його на цю посаду не вибирав то ні морального ні юридичного права спитати з нього за недоліки ... права не має.
Тбт. По суті ця посада (президентського призначенця) має карт бланш на повну безвідповідальність перед народом області і обл.центру.
А раз він підзвітний лише президенту значить треба красти і як побільше.
І хто знає чи це збіг обставин , чи така собі випадковість що по часу збігається ні то з відставкою ненависного (всім прокурора області "гаврила") ... ні то самоунсуненням ... від лиха подалі ... по договорняку !?

Свiй 2020-08-13 / 04:32:05
Пiдтримую закарпатку! Хай працюе але не кабiнетним щуром! Якщо спортсмен то вперед на олiмпiаду на громадських засадах! Нам професiйних балаболiв не треба! Нехай покаже як малтер мiшати,бетон !

Настояща Закарпаточка 2020-08-12 / 23:07:29
Йсе настоящий Іуда. Надіюсь залишитесь в спорті бо в політиці вам не місце, маючи посаду зам.голови ОДА, що ви витворяли з простим людом. Страх подумати що буде якщо пролижите дорогу на місце голови ОДА борони Боже від такого депутата. Тусуйтеся ліпше з цімборами. Ужгород і область обійдеся без такого помощника

Нік 2020-08-12 / 23:01:56
Вуйку наш Ігор вопше талант! Плаває бореться бігає тягає виступає річки чистить допомогу перевозить майданчики строїть. і малтер мішає як треба! Тобі слабо то точно тому розслабся

Екс 2020-08-12 / 22:36:30
Нормальні та порядні люди в нашій країні, апріорі не можуть бути призначені та працювати на таких високих посадах..... тому не треба ля-ля про порядність та доброчесність..... зараз період суцільного капіталізму в тому числі у держслужбі......Святих немає .... був колись один на ім’я Ісус....решта Іуди.

КАС 2020-08-12 / 22:32:05

Манали вони іти працювати. Тепер мода в депутати там корито більше

Радванка 2020-08-12 / 22:10:37
НА ЗАРОБІТКИ НАЙ ІДЕ ЯК І ДРУГІ

Вуйко 2020-08-12 / 20:47:29
А на роботу не Хоче йти!Трёба руками щось робити, хоч малтер мiшати не пробував?

Ганьба 2020-08-12 / 20:18:10
Розчищення русла річки Боржава, телефонна розмова "Запитай у влади", відвідування дитячих центрів, розповсюдження інформації й не тільки під час пандемії, сприяння при встановленні різних спортивних майданчиків...і головне, що дійсно прославляє Ігор - це спорт. Як вказано на сторінці Ігоря "В перемоги багато імен, в поразки - жодного!". Знаємо, що молодий спортсмен маючи бойовий дух, легко омине наклепи й злість можновладців, а от який результат покаже Петров, ми ще подивимося!!! Можливо його винесуть разом з кріслом, й вкажуть на широку дорогу. Багато закарпатців лояльно сприймали і Петрова, й інших йому подібних, тільки дякуючи підтримці Шинкарюка. Тому, хлопці, тепер тримайтеся!

Володимир 2020-08-12 / 20:02:52
Сбу шні генерали не захотіли працювати із молодшим сбушником. Молод да зелен.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини