Андрій Сербайло: "За перші 100 днів роботи Уряд довів, що проводить політику справедливості й відповідальності"

Найважливіший сигнал для громадян України за перші 100 днів роботи Уряду це те, що Юлія Тимошенко послідовно виконує свої передвиборчі зобов’язання й відновлює довіру людей до влади — таку думку висловив сьогодні на прес-конференції заступник голови Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина» Андрій Сербайло.

Андрій Сербайло
Андрій Сербайло

Як зазначив БЮТівець, виплата заощаджень Ощабанку СРСР (у цьому році людям виплятять 20 млрд. грн.), суттєве підвищення виплат при народженні першої, другої та третьої дитини, підвищення зарплат, пенсій та стипендій, а також початок виплат дітям війни свідчать про те, що Уряд всерйоз взявся за підвищення рівня життя українців. «Звичайно, 100 днів — це дуже малий проміжок часу, але за цей період Уряд довів, що проводить політику справедливості й відповідальності»,  — сказав А. Сербайло.
Реальне підвищення доходів громадян відбувається, навіть попри залишену у спадок від Уряду Януковича інфляцію. Зростання реальних доходів населення в січні-лютому 2008 року (з поправкою на інфляцію) склало 23,4 % (тоді, як у 2007 році цей показник склав 12,8 %).
Проведення ефективної соціальної політики уряду стало можливим завдяки детенізації економіки та реальній боротьбі з контрабандою. Поновлення  програми «Контрабанда-Стоп» принесло вже перші відчутні результати. В абсолютному виразі митниця зібрала в лютому 7,603 млрд. гривень, що вдвічі, або на 3,762 млрд. гривень більше ніж у лютому 2007-го. В той же час щоденні митні надходження збільшилися на 80% і встановили рекорд середньоденного перерахування до бюджету за всю історію Держмитслужби – 345,8 млн. грн.
Урядом скасовано необґрунтовані податкові пільги та преференції, встановлені попередніми урядами для «своїх» підприємств, та зруйновані незаконні схеми ухилення від сплати податків, а також припинено практику незаконного відшкодування ПДВ.
Безперечним успіхом Уряду є усунення газових посередників й перехід на прямі поставки газу в Україну. Вперше за всю історію Незалежної України уряд не піддався на газовий шантаж Газпрому й угоди про постачання газу були підписані на вигідних для України умовах.
За словами А. Сербайла, уряд міг би працювати ще ефективніше, якби на роботу Кабінету міністрів не чинився такий шалений тиск з боку фінансово-олігархічних груп та навіть деяких державних установ, зокрема секретаріату Президента. «В країні фактично створені два центри впливу, і коли чиновники з Секретаріату дозволяють собі давати вказівки й критикувати дії Уряду, то це не додає згуртованості демократичним силам і коаліції», — підсумував А. Сербайло.

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області
27 березня 2008р.

Теги:

Коментарі

Patriot 2008-03-30 / 18:01:00
Sche skoro ocinjuvaty diju urjadu. Pershi ocinky mozhno bude daty pislja 6-9 misjaciv roboty urajdu.A te scho na cjomu forumi pryvodjatj za i proty vygljadaje smishno.A ot Serbajlo ja by poradyv buty biljshe patriotom svogo kraju. Hodjatj sluhy scho jogo cikavljatj tiljky posady... Haj rozpovistj jak vin stav odnym iz kerivnykiv BJUT v Zakarpatti.

Григорыю та кор 2008-03-27 / 22:20:00
Вийди на вулицю поспилкуйся з народом,як йому подобаються цини,на усе.Экономична брехня на кожному кроцы.

Гріша 2008-03-27 / 22:18:00
СОВІСТЬ. Я не дурень і тебе не буду так називати, але нехай... Звісно, що ціни дещо піднялись, але це процеси , які відбуваються у всесвітньому маштабі і повязані вони насамперез з підвищенням на світовому ринку вартості на нафту.

СОВІСТЬ. 2008-03-27 / 20:59:00
Дурню Ви пишете подивітся ціни там реальни результат роботи УРЯДУ.

Гріша 2008-03-27 / 19:21:00
Тимошенко вміє не тільки гарно розмовляти, вона також вміє ефективно організувати роботу, системи чи колектива. Як на мене, результати роботи за сотнік - СУПЕР. Молодець Юлька.

ужгородець-2 2008-03-27 / 18:45:00
Так нічого, пристойно. А чого тоді Балога роздає в Криму брошурки, що йому не подобається результати роботи уряду Тимошенко ? Ух, ця жаба ...вічно не дає нам жити.

Кор 2008-03-27 / 18:22:00
Пітер, ось деякі викладки результатів роботи Уряду Тимошенко :

-Тільки за підсумками січня середня пенсія в Україні зросла з 591 до 750 грн.

-В Україні зупинено тенденцію до падіння темпів зростання промислового виробництва і почато тенденцію до прискорення зростання. За 2007 рік, під час діяльності Уряду Януковича, зростання промислового виробництва знизилося з 16,5% до 10%. Уже в лютому цю тенденцію було зламано: за даними Держкомстату зростання промислового виробництва за лютий 2008 р. сягнуло вже 11,5% у порівннянні з лютим 2007 р.

-Економіка демонструє хорошу структуру економічного зростання. Найбільше зростання виробництва в лютому спостергіалося в технологічних, а не сировинних галузях: у машинобудуванні зафіксовано зростання на рівні - 39,2%, зокрема, у виробництві машин і устаткування – 26,8%, виробництві електричного і електронного і оптичного устаткування – 32,4%, виробництві транспортного устаткування – 50,6%.

-Уряду Юлії Тимошенко вдалося суттєво обмежити контрабанду, при цьому збільшити доходи бюджету. Від митних зборів додатково за січень-лютий у бюджет надійшло 5,3 мільярди гривень.

Держава збільшила виплати за народження першої дитини до 12 тис. 240 грн., другої – 25 тис. грн., третьої – 50 тис. грн. Це одні з найвищих показників у Європі


-Уряд почав реальні виплати заощаджень „Ощадбанку СРСР

-Вперше почав виконуватися закон про дітей війни в частині надбавок до пенсій. Цей закон діяв до цього 2 роки, але ні копійки не виплачували. З цього року ми почали ці виплати. Уряд Тимошенко виділяє 3,6 млрд гривень на пільги дітям війни. В середньому дитина війни вже отримує в плюс до збільшення своїх пенсій ще надбавку до 50 грн.

-Уряду Тимошенко вдалося витримати тиск „Газпрому”. Досі „Газпром” завжди на пострадянському просторі виходив переможцем, і спіткнувся лише в Україні. Україні вдалося відстояти свої інтереси – видалення газових посередників-паразитів

-Тільки в січні надходження до бюджету збільшилися на 48%.

-Уряд Тимошенко за січень і лютий демонструє перевиконання плану бюджету за доходами на рівні 108%, тобто держава лише за два місяці отримала додатково майже півтора мільярди незапланованих коштів.

-Суттєво підвищуються стипендії та державна допомога дітям-сиротам.

-Уряд Тимошенко одразу після приходу до влади погасив усю заборгованість держави по зарплатах перед шахтарями.

-Уряд Тимошенко записав у бюджеті прозорі процедури поводження з землею несільськогосподарського призначення, а також комунальної власності, які не дозволяють ухилитися від аукціонних процедур на продаж землі, на передачу в оренду землі, на продаж або передачу в оренду комунальної власності. Мільярди гривень, які не потрапляли в місцеві бюджети, зараз будуть потрапляти.

-Урядом Тимошенко збережено пільгову систему оподаткування сільськогосподарських підприємств, зокрема відстутність для них податку на додану вартість.


-Запроваджується в повному обсязі єдина тарифна сітку оплати праці працівників бюджетної сфери, що підвищує в середньому на 50% заробітну плату висококваліфікованим працівникам бюджетної сфери.

-Уряд Тимошенко суттєво збільшив усі видатки по охороні здоров’я - на 36,6%.

-Державна підтримка освіти збільшилася Урядом Тимошенко на 36,3% в порівнянні з попереднім роком.

-Уряд Тимошенко започаткував тенденцію до зниження рівня інфляції. В останні місяці 2007 року уряд Януковича досягнув такої місячної інфляції, яка в річному вимірі сягала 30%. Уже в лютому 2008 року намітилася тенденція до зниження темпів інфляції, розкрученої урядом Януковича наприкінці 2007 р.

Уряд забезпечив вступ України до СОТ. Уряд забезпечив початок довгогочікуаних переговорів України про створення зони вільної торгівлі з ЄС.

Крім того, Тимошенко звільнила Київ від „марсіанського іга” бригади Черновецького.

Пітер 2008-03-27 / 17:55:00
НЕ фіга там немає ?!

! 2008-03-27 / 17:49:00
Зайди на сайт Кабміна і там все побачиш.

Пітер 2008-03-27 / 17:36:00
Не бачу прикладів успішної роботи уряду, а так загальні фрази і нічого конкретного.Слова,слова одні слова...

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини