У Берегові депутати відмовилися висловлювати недовіру меру Бабяку (ФОТО)

Відбулося засідання позачергової 44-ї сесії Берегівської міської ради VII скликання.

У Берегові депутати відмовилися висловлювати недовіру меру Бабяку (ФОТО)

На сесії був присутній 21 депутат.

Під час засідання було розглянуто 2 питання порядку денного: про розгляд заяви голів фракцій Берегівської міської ради та про висловлення недовіри Берегівському міському голові та дострокове припинення повноважень Берегівського міського голови. 

Перед розглядом порядку денного було озвучено депутатський запит до прокуратури стосовно кримінального впровадження щодо викриття підпільного казино. Запит вже був скерований раніше, але чіткої відповіді не було отримано. Отже, нацей раз депутати вимагають від прокурора на наступній черговій сесії надати інформацію про хід розгляду цієї справи. Після цього депутати приступили до розгляду порядку денного.

"По першому питанню секретар ради зачитала заяву підготовлену членами погоджувальної ради. Під час обговорення депутат Антіпов В.В. не зміг спростувати інформацію, яка розповсюджена в ЗМІ, однак повідомив, що наразі цим питанням займаються його юристи. Депутат Бізіля О.В. запропонувала для спростування цих звинувачень звернутися Антіпову В.В. до правоохоронних органів Угорщини із запитом, або здійснити перетин кордону. Тож, по першому питанню проект рішення було підтримано одноголосно. Слід зазначити, що за це рішення проголосував і Антіпов В.В.

По другому питанню порядку денного для інформування було надано слово ініціатору проекту рішення депутату Антіпову В.В., який у своєму виступі зазначив, що неготовий презентувати це питання та покинув залу разом із депутатом Саєнковим В.В. Слід зауважити, що за порядок денний сам депутат проголосував.

Помічником міського голови Пауком І.В. було висловлено обурення щодо некоректної поведінки зі сторони депутатів, адже на його думку це є фактом неповаги, як до депутатського корпусу, так і до громадськості міста", - повідомляє міський голова Берегова Золтан Бабяк.

Оскільки по другому питанню регламентом Берегівської міської ради передбачено таємне голосування, то було оголошено перерву для підготовки лічильною комісією цієї процедури. Після проведення процедури голосування було зачитано протокол лічильної комісії, відповідно до якого було видано 19 бюлетенів, за результатами яких: «за» - 0, «проти» -17, «утрималось» – 2. Цей протокол було затверджено сесією одноголосно. Отже, рішення «Про висловлення недовіри Берегівському міському голові та дострокове припинення повноважень Берегівського міського голови», яке було ініційоване депутатом Антіповим В.В. – не було підтримано депутатами.

04 листопада 2019р.

Теги: недовіра, депутати

Коментарі

берегово 2019-11-08 / 08:58:27
Ця мразь Збила Девушку насмерть! та убежала Криса!

Справедливість 2019-11-06 / 20:42:34
Собачі бої перед виборами.

до всіх 2019-11-06 / 14:00:09
У кожного є своя думка, котру дописувач викладає відповідно до свого інтелекту та знань і освітнього рівня. Відверто скажу, що із 10-ти коментарів найбільш актуальними та об'єктивними є: "Любомир" та "Ответ Beregovo" і "до Beregovo". Інші - лиш би щось ляпнути. Нарешті навчіться правильно оцінювати будь-які вчинки і давати об'єктивну оцінку подіям, що відбуваються.

До "до Beregovo" 2019-11-05 / 23:29:12
Угорщина довела, що вибірково підтримує на Закарпатті своїх ставлеників і "мочить" їх опонентів.
Ситуація з Антиповим і Бабяком тому пряме підтвердження

911 2019-11-05 / 21:15:42
полювання на відьом розпочалося....вурдалаки напоготові...кого розірвати????

Вуву 2019-11-05 / 18:56:51
Бабак робить так як робив вальцман.
Тим що коло нього і під ним ...
"Підкидав шакалам кості і огризки" ... Щоб мали апетит.
... І ті вірно служили йому.
А коли кого треба було усунути чи прибрати він тим шакалам тільки показував пальцем і ті приймалися за роботу.
Так шо бабак мастити свойі руки об антіпова не буде.
Оточення саме розірве і зйість.
А ще як є можливість відібрати і прихопити собі "його" земельні ділянки.
Ооооо то буде кровава масакра.
А в Іспанію ... Якщо антіпов не хоче сидіти в хунській тюрязі ...
Йіхати нема чого.
Хуни його там дістануть.
Ну антіпов це і сам знає.
А те що проти бабака відкрили кримпровадження ...
Так це давно пора було зробити.

до Beregovo 2019-11-05 / 15:08:19
Никто не хочет Антипова сожрать. Он сам себе могилу роет. Не зря существет народная поговорка: "Кто для других яму копает, сам в нее упадет". И это вполне вероятно и закономерно. Скоро Вы убедитесь, что Антипов не на столько справедлив и честный, как Вы его представляете. Венгерская полиция не зря его обьявила в розыск. И он за свои противоправные действия понесет заслуженое наказание. Там он не откупится, как на Украине. Разве что сбежит в Испанию, где имеет недвижимость, но это не выход из положения. Коль ты виноват, совершил протвоправный поступок, отвечай согласно закона. Не так ли?

Beregovo 2019-11-05 / 09:06:07
Антипов защищает права Берегчан, потому что он помог людям у которых бабяк землю хотел забрать возле барвы. Он против мусорной свалки с которой бабяк бабло рубит!
По этому Антипов не подходит Бабяку вот и хотят Антипова убрать..

Вуву 2019-11-05 / 07:46:08
Зібрались одні кабінетні злодійі і граються в чесноти.
Там правоохоронним органам зі львова треба перевірити всіх депутатів ...
Хто чим володіє .?
І як вони цим заволоділи. ?

Ответ Beregovo 2019-11-04 / 20:45:56
Ответ Beregovo 2019-11-04 / 20:34:43
Если у Вас есть факты незаконной раздачи земли гр-ну Вайсу, прокурорам и судьям и их подставным лицам, почему не обращаетесь у высшестоящие правоохранительные органы. Тем более это компетенция не только мера Бабяка, а и всех депутатов городсого совета, в том числе и Виталия Антипова, которые принимают соответствующие решения. У свою очередь он тоже голосовал за такие решения, пока не приобрел несколько земельных участков. Это по Вашему порядочно со стороны депутата, как народного избранника?

Ответ Beregovo 2019-11-04 / 20:34:43
Если у Вас есть факты незаконной раздачи земли гр-ну Вайсу, прокурорам и судьям и их подставным лицам, почему не обращаетесь у высшестоящие правоохранительные органы. Тем более это компетенция только мера Бабяка, а всех депутатов городсого совета, в том числе и Антипова, которые принимают соответствующие решения. У свою очередь он тоже голосовал за такие решения пока не приобрел несколько земельных участков.

Beregovo 2019-11-04 / 20:11:02
Интересно там такой нехороший только Антипов ,а что Бабяк и компания там проделывают почему никто не интересуеться как земли Вайсу и своим друзьям прокурорам и судьям на подставных людей дают ,это никто не раказывает

Любомир 2019-11-04 / 17:41:52
Якби депутат Антіпов був таким чесним і обєктивним, як він із себе видає, то можна б із ним погодитися. Проте, руки його в болоті по самі плечі, а совість - відсутня. Тому йому слідує вгамуватися. Окрім того, хай підтвердить, що у нього відсутнє громадянство Угорщини і нехай даним питанням займаються не його адвокати, як він це стверджує, а сам горе-депутат. На днях в інтернет-виданнях було опубліковано матеріал із додатком фото, як його затримує угорська поліція. Це теж не правда? А ще б хотілося почути від самого Віталія Антіпова, за які кошти (влітку цього року) відпочивав в Іспанії, де й придбав для себе престижну віллу. За чесно зароблені гроші таке не можливо, бо для такої розкоші людина повинна прожити не менше 300 років та й отримувати велику зарплатню. Проте, Антіпову це вдалося. Надіємося, що найближчим часом все з'ясується і будуть розтавлені крапки над "і". Виборці Берегова виражають впевненість, що правоохоронні органи області в кінці-кінців дадуть справедливу й об'єктивну оцінку запиту депутата міськради Ірини Шелемон щодо кримінального провадження відносно Антіпова, яка з невідомих причин затягується понад чотири роки.

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 7
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини