На Львівщині поліція силою розігнала учасників блокади вагонів із російським вугіллям (ВІДЕО)

Поліція силою розігнала учасників блокади вагонів із вугіллям у Соснівці на Львівщині та затримала більше 20 осіб.

Про це повідомив Штаб блокади торгівлі з окупантами у Facebook

Дослівно: "Сьогодні близько 12:00 спецпризначенці поліції, застосувавши силу, почали відтискати учасників блокади у Соснівці Львівської області від місця блокування вагонів із російським вугіллям. Зрештою, поліція без жодних попереджень почала заарештовувати ветеранів АТО та місцевих шахтарів".

"Точної кількості затриманих наразі невідомо, однак більше двадцяти осіб. Серед затриманих і перший командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

Поліція наразі не повідомляє про затриманих.

Раніш поліція Львівщини повідомила, що на залізничній колії станції "Соснівка" невідомі особи блокують вагони, завантажені вугіллям. Поліція попередила про застосування заходів примусу.

21 вересня 2019р.

Теги: блокажа, вугілля, Росія

Коментарі

крук 2019-09-28 / 00:06:35


заробідчанину.тобі неборе нич не остаеться з таким менталітетом як у тебе лем рабськи **ашити на заробітках і желательно на мацкальщині.***ер ти кончений.(вибачаюся перед адміном).


Закарпатський заробітчанин 2019-09-27 / 07:47:01
поки то вугілля проходило 5 років по паперам як південно-африканське, цих придурків все влаштовувало. навіть формула обкрадання всього українського народу Роттердам+. ніхто з них сильно до правди не докопувався, бо то ж Петро Олексійович організував, він же у вишиванці, він же Слава Україні, він знає як краще. а зараз такі свідомі стали, блокують активно. раз такі розумні, то треба їх регіон взагалі без привозного вугілля лишити на зиму. подивимось, скільки вони самі накопають у себе, герої відморожені

Вуву 2019-09-25 / 07:45:09
Такі да.
З цим візитом до США у вовіка буде не тільки "стоматологія" але
І "лоботомія і трепанація черепа" (в дипломатичному розумінні).

Вуву 2019-09-23 / 23:34:05
В СВІТІ ПОВИННІ ЗРОЗУМІТИ І УСВІДОМИТИ ПРОСТУ РІЧ.
ЩО ВЕСЬ УКРАЙІНСЬКИЙ ОЛІГАРХАТ Є ЄВРЕЙІ ... ЯКІ ГРАБУЮТЬ "СВІЙ" НАРОД.
І УКРАЙІНСЬКИЙ ПРЕЗИДЕНТ ТЕЖ.

ТОМУ ВІРИТИ ЙІМ - КАТЕГОРИЧНО НЕ МОЖНА.

Вуву 2019-09-23 / 23:15:10
Видать женуть не все "на пряму" а і в окружну для відводу очей і уваги .
Значить ... маштаби КОНТРАБАНДНОГО вугілля ... що завозять в Украйіну вражаючі.
Ну я думаю Трамп вже взяв до уваги ці "цікаві" факти ...
І розмова між ... зЄ і Дональдом
... не буде такою солодкою і веселою.
А от ... "дипломатичне ВИБИВАННЯ ЗУБІВ" ... (знаючи характер Трампа)
... станеться скоріш за все.
(Як говорять на жаргоні ... який так полюбляє зЄ)...
"А ЗА СВОЙ БАЗАР ТЫ МНЕ ОТВЕТИШ"

Степан Крук 2019-09-23 / 21:25:25
Небайдужі громадяни виявили та заблокували ще 130 вагонів російського вугілля на станції Сарни, Рівненської області.

Вуву 2019-09-23 / 19:51:56
От вам і відповідь чого сюсюкаючому медведчуку в Украйіні дозволяють тримати у власності три телеканали.
А щодо "обути лоха" ...
ТО З НАШИМИ ЗАКОРДОННИМИ ПАРНЕРАМИ ЦЕЙ НОМЕР НЕ ПРОЙДЕ.
(ну хочаб тому що там медведчука нема і його tv каналів з промаскальською пропогандою)
А самі заяви і обіцянки ...зЄ ... Які він давав В КАНАДІ ТРЮДО (під час офіційного візиту)
Починають лопатись як мильні бульбашки.
... (Вовка врать президентам других стран это не красиво і не порядочно.
Твойо уличноє криворожскоє воспитаниє вылазит наружу со всех сторон)
Это не 95 квартал где все на твои дЭбильные шутки будут
... гиги гага.

Степан Крук 2019-09-23 / 09:19:16
Поки що вагони стоять без руху! Зеленський, без котрого ці вагони впринципі не могли потрапити на територію України, відмовчується. Натомість уже запрацювала потужна інформаційна машина зебілів та посипалася низка фейків на користь поставок москальського вугілля. І це може спрацювати так само, як спрацював фейк про Порошенка - Вальцмана. Порошенко - чистокровний українець, а єврейського прізвища Вальцман у природі не існує. Проведені дослідження родословної Порошенка тут: Відео https://www.youtube.com/watch?v=HuhglKLQnU8&fbclid=IwAR0vSpTnhcKMWR0ZUWUdXPAQR-bZm-pUNsDobcJDITgOW9tYbSYRu-77GZE

Вуву 2019-09-22 / 18:13:54
З газом в "них" ... взагалі "пісня"
Підприємствам які належать "ахмату" і "калу" (мотивуючи про підтримку місцевих виробників і зниження рівня інфляційі) ціни скинуть .
Для населення піднімуть ...
А шоб "не гавкали" скажуть що частина з цього це ... "зЄ/лена" бля енергія яку так поволі впроваджують за рахунок держбюджету але з тами накрутками
... що "аматич" може спати спокійно.
2.
Перед іноземними мікрофонами ...
зЄ буди закликати до ...
ПІДТРИМКИ І ПОСИЛЕННЯ ПОДАЛЬШИХ САНКЦІЙ ПРОТИ РАСЄЙІ ...
(ЧИТАЙ ЕКОНОМІЧНОГО ЕМБАРГО)
... В той самий час як НАШ ОЛІГАРХАТ З МОВЧАЗНОЙІ ЗГОДИ САМОГО зЄ ДАЄ зЄ/ЛЕНЕ СВІТЛО ДЛЯ ВВЕЗЕННЯ ВУГІЛЛЯ ІЗ ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ.
Звичайно що ні німці ... Ні французи про це говорити відкритим текстом не будуть але про це дадуть знати і почнуть на зЄ тиснути.
Після чого зЄ
(НА ЗАСІДАННІ НОРМАНДСЬКОЙІ ЧЕТВІРКИ) ... БУДЕ ГОВОРИТИ ПРО ПОЛІТИЧНИЙ ТИСК НА НЬОГО.
(або не буде ... ???)
ТОМУ ПОПІДПИСУЄ ВСЕ ЩО ЙОМУ ТАМ ДАДУТЬ ... ПІСЛЯ ЧОГО ВЕСЬ НАРОД УКРАЙІНИ БУДЕ В ШОКОВОМУ СТАНІ).
А ПІДКОНТРОЛЬНІ ЗМІ тбт телеканали сюсюкаючого Медведчука
Почнуть
... ІНФОРМАЦІЙНО ПОДАВАТИ ЦЕ
ЯК ВЕЛИКЕ ДОСЯГНЕННЯ ВРЕГУЛЮВАННЯ КОФЛІКТУ НА СХОДІ УКРАЙІНИ .
А ВЖЕ ПІСЛЯ ЦЬОГО НАВІТЬ САМ ТРАМП СКАЖЕ ЩО ....
Ооооо ЯКИЙ КЛАС ...
ЯКИЙ ПРОГРЕС ... І
І ОБРІЖЕ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НАШІЙ АРМІЙІ.

Степан Крук-Volodymyr 2019-09-22 / 17:31:39
Згідний! І це вже занадто є очевидним, щоб мовчати. Є ще одна у тих мразів задача - довести до бонкрутства шахти Львівсько-Волинського басейну та скупити їх за безцінь

Volodymyr Krasnoholovets 2019-09-22 / 17:00:26
до Степан Крук
Почали знову закупівлю газу - до 24 млрд. куб. м. Але нам стільки не треба, своє вугілля може покрити необхідні прогалини в енергетиці. Тим не менше, перевагу надають імпортованим енергоресурсам, які вдвічі доргші. Хтось з Зеків сидить на посатчанні газу і з того жиріє.

Степан Крук -Володимиру 2019-09-22 / 16:45:22
Це явний саботаж вугільної галузі самим Зеленським і його зебілів! Листаю інформашки: на складах шахт Львівсько-Волинского басейну знаходиться два місяці без всякого руху вугілля на понад 9 млн. гривень. Тобто, своє вугілля не потрібне! Дальше. Цитую наступну інфу:"Представники ПАТ «Львівська вугільна компанія» звернулися до Президента України Володимира Зеленського через рейдерське захоплення. Про це під час прессконференції в Укрінформі сказав керуючий санацією ПАТ «Львівська вугільна компанія» Володимир Постоленко, повідомляє кореспондент агенства.“1 серпня 2019 року група рейдерів на чолі з колишнім директором підприємства захопили компанію. На підприємстві перебуває близько 50 осіб, здійснюється несанкціонований вивіз продукції. Якщо рейдери і надалі будуть працювати на ПАТ “Львівська вугільна компанія”, не виключено, що весь західний регіон, львівсько-волинський вугільний басейн може зупинитися, а 10 тис. працівників залишаться без роботи”, – сказав Постоленко. Маємо сплановані дії влади та оліархів, котрі спрямовані на підрив енергетичної безпеки України! Це економічна диверсія!!!

Volodymyr Krasnoholovets 2019-09-22 / 16:26:05
до Степан Крук
Тут ще питання, чи знає президент Pt взагалі, що вЛьвівській області добувають вугілля. Але він може знати з десяток коміків з Львівщини, про яких ні ви, ні я не знаємо...

Степан Крук 2019-09-22 / 13:23:55
Прошу звернути увагу, що жодний зебіл із Офісу президента, жодний телеканал Коломойського та інших оліархів не коментують блокаду вагонів, а навпаки - замовчують її. Це й зрозуміло, бо без згоди Зеленського поставки вугілля у Львівську область, у котрій власного вугілля достатньо, було б не можливо! І чхати тому європрезиденту, що поставки російського вугілля послабляють конкурентноздатність шахт Львівсько-Волинського вугільного басейну та вбивають галузь загалом.

Степан Крук 2019-09-22 / 13:14:14
До Семенченко у суспільстві дуже неоднозначне ставлення! Однак, у даній ситуації він робить все вірно! У країні симбіоз війни та гешефту із агресором - це кричущий нонсенс! Окрім того, така торгівля із сепаратистським угруповуванням ОПЗЖ, а саме поставка вугілля на комбінат Королевської-Медведчука зміцнює економічну могутність проросійських, антиукраїнських сил в Україні. Водночас такі "мутняки" підривають міжнародний авторитет України, котра виступає за санкції світової спільноти проти Росії, а сама веде із агресором жваву торгівлю.

Говерла 2019-09-22 / 12:36:21
до щурь вася
Шановний щурь вася, нащо ви прийшли і намсерділи? Смердіти треба в туалеті. Туди ходіть коли захочете перднути.

щурь вася 2019-09-22 / 12:23:34
А ЩО ТОЙ ДУРІК СЕМЕНЧЕНКО З ДИРЯВОЮ ЗАДНИЦЕЮ ТАМ РОБИТЬ ?, ТО НЕ НАРОД А НЕПОТРІБ ЯКИЙ ПРИЙШОВ ЗАРОБИТИ ГРОШЕЙ НА ЦІЙ АКЦІЇЇ В ДИРЯВОГО ЗАДОЛИЗА СЕМЕНЧЕКА ЧКИЙ ОБКРАДАВ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД В ВЕРХОВНІЙ РАДІ БАГАТО РОКІВ

Volodymyr Krasnoholovets 2019-09-22 / 11:05:21
Ось цікавий аналіз державного бюджету слуг народу (а у жидів народ - це лише вони) від Тягнибока:
https://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/5d8613adb89e5/

Все для олігархату, повне продовження діяльності Вальцмана але з поглибленням і покращенням лише для свого олігархічного народу.

Степан Крук -Volodymyr Krasnoholovets 2019-09-22 / 10:33:14
Десь воно все так і є! Викликів в України дуже багато: це зовнішня агресія Росії і внутрішня тиха окупація. Зеленський - слуга єврейського народу! Єврейська внутрішня окупація ще страшніша за руський шовінізм, вона підступна і, як бачимо за останні місяці, дуже ефективна. Але світове єврейство повинно зрозуміти, що все, що роблять Зеленський та Коломойський може нанести нищівний удар по самих євреях. Нехай згадають історію із маштабними єврейськими погромами... За останні півроку українство значно втратило свої позиціїї і це є сигналом для суспільства.

Вуву 2019-09-22 / 05:39:32
Напевно так може статись ...
(В чому маю велику підозру що саме так буде)
... Трамп спитає в нашого зЄ
Про дуже цікаву роль медведчука в нашій політиці і стосунках з росією.
І це буде як аператив.
А далі задасть дуже прості і "слизькі" питання таким чином
... Що або допомога від США ...
Або "кал" ... Який заважає реформам в Украйіні і має відкриті кримінальні провадження .
І поставлять зЄ на "розтопирку"
зовсім з іншого повороту - розвороту.
А так як ... "слово треба тримати" і відповідати за обіцяне
То зЄ прийдеться чимось пожертвувати .
Чим буде жертвувати зЄ ...
Патроном "бенєю" ...
Чи підтримкою США ?
І ніхто не буде його нагинати.
Він сам нагнется
Головне шоб не прогадав в який бік краще.

НОВИНИ: Різне

01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
» Всі новини