"Карпати" з Дубового, де побили арбітра футбольного матчу, знялися з розіграшу чемпіонату

Учора у Дубовому правління ФК «Карпати» ухвалило доленосне рішення щодо подальшої участі у футбольному чемпіонаті Закарпатської області Вищої ліги серед аматорських команд. Згідно з регламентом, усі результати ігор за участі команди, яка не зіграла 50% матчів, анулюються, повідомляє Федерація футболу Закарпаття.

"Карпати" з Дубового, де побили арбітра футбольного матчу, знялися з розіграшу чемпіонату

Сьогодні, 10 червня, від керівництва клубу надійшов офіційний лист. Подаємо його у повному обсязі. На ваш розгляд також відео поєдинку, яке викликало великий ажіотаж в обласному футболі. Щодо арбітражу у цьому матчі, то він був розглянутий на засіданні комітету арбітрів, на спільному засіданні Ради при голові ФФЗ та КДК і жодних суттєвих зауважень не викликав, констатують у ФФЗ.

Голові федерації футболу
Закарпатської обл.
Дурану І.П.

Шановний Іване Петровичу!

Правління ФК «Карпати» (Дубове) 9 червня цього року розглянуло ситуацію, яка склалась внаслідок прикрого інциденту, що мав місце після гри ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Поляна».

Перш за все хочеться відмітити, що ганебний вчинок окремих вболівальників Дубового не прикрашає футбол, не додає честі клубу і його багаточисельній вболівальницькій аудиторії. За більш ніж семидесятирічну історію футболу Дубового це перший, і сподіваємось останній випадок, коли дискваліфіковують стадіон і накладають серйозні санкції на клуб.

Не знімаючи із себе відповідальності за порядок і неналежну поведінку вболівальників на стадіоні хочемо підкреслити, що федерація футболу області іноді своїми діями провокує подібні інциденти. Це стосується і вище згаданого поєдинку. Так в установленому порядку на даний поєдинок був призначений арбітр Гала. Однак, як стало відомо, даний арбітр не влаштував керівництво ФК «Поляна», а тому ФФЗ на догоду полянцям в останню мить замінює арбітра на іншого, грубо нехтуючи порядком призначення арбітрів.

Арбітр Шкура, як виявилося потім, був тим, хто зміг забезпечити необхідний результат ФК «Поляна». При рахунку 1:0 на користь «Карпат» він зарахував гол у ворота нашої команди з явного офсайду, який всі бачили крім нього і його помічника.

Мало того, коли воротар Поляни вдарив нашого гравця М.Фрегана і був справедливо вилучений з поля, незрозуміло за що він також вилучив нашого гравця М. Куцина. Крім цього вилучений воротар ФК «Поляна» йдучи до роздягальні вдарив по обличчю нашого вболівальника І. Ребаря.

Такі дії арбітра і окремих гравців вкрай загострили ситуацію на полі і навколо.

Враховуючи вищенаведені факти ми вважаємо, що рішення КДК федерації щодо клубу ФК «Карпати» є безпідставно жорстким і несправедливим.

В даний час команда не в змозі виконати фінансові і організаційні вимоги КДК, а тому ми змушені зняти ФК «Карпати» (Дубове) з чемпіонату області.

Хочемо додати, що за останні 5 років наш клуб досягнув деяких непоганих результатів в першості області і вся фінансова і організаційна діяльність проводилась виключно членами нашого клубу, жодної копійки з інших джерел ми не одержували.

Балабан М.В., президент «Карпати» (Дубове) 

1 тайм

2 тайм

10 червня 2019р.

Теги: футбол, побиття, Дубове

Коментарі

Справедливий 2019-06-12 / 19:44:02
На відео доброє корефанство арбітра Шкури з полянцями. Майже $$$$$ скорефанили. Довів до драки, ще премію хоче, то фінал. З ФФЗ просто всі ржуть з таким судійством, най приймають міри до таких арбітрів.

До rer 2019-06-12 / 00:44:17
Хаха, rer насмішив "дубове красені", Дубове то тупа, п'яна, необразована бикота і відео тому доказ. Два слова без мата не можуть зв'язати. Ще і самі придури відео дали де видко рівень інтелекту, вірніше його повну відсутність.

rer 2019-06-11 / 23:40:09
Такого відвертого підсужування і братання гравців Поляни з суддями давно не бачив...А хлопці з федерації і Поляни понакидали одинакових заучених коментів на всіх сайтах.Що слабо щось від себе новеньке написати?)Дубове красені!Так тримати!

Для неадекватних 2019-06-11 / 19:18:51
Де ви бачиили офсайд? Хіба в хворій уяві. Другого гола і в помині не було, коли збили воротніка боковий підняв порушення, Шкура зупинив гру, всі стали, а ігрок просто катнув мяч після епізоду. Бля вчіть правила спустіться вже з полонини, почитайте книги. А то правду кажуть верховинці лем до обіду люди. Ви більмаки позаливаєте чачов румунськов, а потом на людей кидаєтеся. Грайте там самі межи собов, а пак так ся бийте, аби кров бризгала на всьо Дубовоє...

Для дубових 2019-06-11 / 17:47:18
Бляха, но Дубове то редкосні клоуни, се відео називається - самі себе ізнасилували, садомазохісти. Внєігри не було, голи чисті, провокації всі від Дубового. Їхнього предуреного воротніка мож було тоже удаляти, бігав, як збішений пес. Короче най пасуть вівці, се їхнє призваніє.

до ФФЗ 2019-06-11 / 16:46:51
Се перший раз за всю исторію що побили арбітра, так нечесно ще нихто не судив.

до Ужгород 2019-06-11 / 16:37:05
Ви хто такий що все знаєте? Чи не той псевдоарбитр!? Премію му дати, ти що зовсім, 40.40 чистий офсайд. А 48.51 братаеся, нахалтурив добре.

Ужгород 2019-06-11 / 09:17:30
Шановні, подивився відео, декілька раз самі цікаві епізоди - це відео ще раз доказує, що в ДУбовому дикарі, брехачі і потвори, і їм до адекватних людей дуже далеко! І добре, що знялися ці придурки! На відео чітко видно, що претензій до судді взагалі не може бути апріорі! Нормально і чітко відсудив і на місті ФФЗ йому треба навпаки виписати премію! По відео чути рівень інтелектуального розвитку вболівальників - це по перше!

По друге: керівники Дубового нагло брешуть всім на рахунок заміни судді - наскільки відомо Поляна взагалі до заміни судді не має відношення! Проблема в тому, що перед цим одну із кубкових ігор Дубового судив саме суддя Гала, до якого в Дубового також були претензії і вони йому відверто погрожували і казали, що в Дубовому з нього інваліда зроблять і обрадувалися, коли його призначили на гру проти Поляни, але ФФЗ вирішили уберегти Галу від побиття, але на жаль не уберегли Шкуру, бо дебілам із Дубового все рівно було кого бити! ТАм була чітка вказівка - бити суддів!

По третє: воротар Поляни Бучок ішов у роздягальню і нікого не трогав, до нього підбіг пяний дід із кривками мій внук грає за Дубове і почав його копати, й спровокував драку!

Висновок - від Дубового йде одна брехня, провокації, лукавство, хамство і таким командам та фанатам не місто серед цивілізованих людей!

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини