Шоу NENSiMAN знову в Україні

Зовсім нещодавно гурт Ненсі пережив велику втрату. На 31 році пішов із життя соліст гурту та син засновника гурту - Сергій Бондаренко.

Шоу NENSiMAN знову в Україні

Молодого чоловіка вразила раптова хвороба, яка не відступила навіть після термінової операції. Раптова та швидка смерть Сергія внесла свої корективи у концертну діяльність гурту. Молодий артист з великим запалом готував нову ювілейну програму туру та презентацію нового альбому, прагнучи провести концерти у багатьох містах України, гастролюючи з цією програмою цілий рік, але склалось зовсім інакше. Всі заплановані концерти були перенесені.

І ось Ненсі 2019 в Україні повертається зі своєю програмою NENSiMAN. Але цього разу, це вже буде концерт в пам’ять про сина та молодого талановитого соліста Сергія Бондаренка. Усі найвідоміші хіти гурту, за їх більш ніж двадцятирічну кар’єру обов’язково прозвучать на концерті, а також багато нових пісень.  Гурт Ненсі продовжує збирати повні зали слухачів, когось тільки знайомлячи зі своєю творчістю, а когось змушуючи ностальгувати про минуле і занурюватися в спогади. Люди пам’ятають і люблять їх пісні, адже слова пісень такі близькі практично кожній людині, адже хлопці співають про найважливіші речі в житті будь-кого з нас. Свого часу в періоду застою і кризи, коли багато колективів розпадалися, Ненсі змогли встояти. Також змінювався склад учасників, але прекрасна музика залишалася колишньою, все такою ж захопливою, що дуже легко залишалась в серцях багатьох фанатів. Колектив гастролював невтомно і по країнам колишнього СНД, і в Америку, все більше розширюючи межі своїх фанатів і знайомлячи людей зі своєю музикою. Вони пройшли довгий шлях, від невеликих сцен клубів до злетів на самі верхні рядки хіт-парадів і безмежної любові слухачів.

Якщо Ви бажаєте понастольгувати і зануритися у світ 90-х років, тоді швидше купуйте квитки на концерти гурту Ненсі. Ви можете скористатися послугами квиткового оператора TicketsBox. На сайті кожен користувач самостійно може обрати квиток на концерт, відкрити 3D тур концертним залом, щоб визначитись з потрібним місцем та ціною квитка. Якщо Ви відкриєте афішу, то зможете ознайомитись з детальною інформацією, яка стосується конкретного концерту, місце, дата та час проведення, та коротка анотація заходу. Самостійно придбати квитки на сайті не складе проблем, завдяки простій формі замовлення. Також на сайті TicketsBox кожен користувач знайде цікаву для себе інформацію, про події які плануються саме в його місті. Окрім концертів - це також і шоу програми, вистави, екскурсії, семінари, кіно прем’єри та багато інших цікавих подій.

Заплановані також концерти Ненсі в Ужгороді, Черкасах, Вінниці. В Ужгороді концерт пройде в Закарпатському драматичному театрі.

У гурту Ненсі є свій канал на Youtube, де кожен може прослухати та пригадати їх старі і нові хіти. Вони збирають мільйони переглядів на своєму каналі. Ну а насолодитись особистою зустріччю з артистами кожен бажаючий зможе на заявлених концертах. Їх пісні  “Дым сигарет с ментолом”, “Ах туман-туман”, “Чистый лист” безсумнівні хіти та шлягери, які не втрачають своєї актуальності і сьогодні.

28 січня 2019р.

Теги:

НОВИНИ: Різне

10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
» Всі новини