З'їзд голів ветеранських організацій Закарпаття засудив підтримку своїм "колегою" Ю.Тимошенко на Форумі Єднання (ФОТО)

У неділю, 27 січня, у м. Мукачево відбувся ІІ з'їзд голів ветеранських організацій Закарпаття.

З'їзд голів ветеранських організацій Закарпаття засудив підтримку своїм "колегою" Ю.Тимошенко на Форумі Єднання (ФОТО)

Як повідомив у соціальній мережі Фейсбук голова правління Ліги ветеранів АТО та бойових дій "Карпатська Земля" Іван Удут, серед питань порядку денного з'їзду було "обговорення ганебного вчинку голови всеукраїнської спілки АТО "Побратими України" Миньо Миколи Миколайовича на Форумі Єднання Ю.Тимошенко, який спаплюжив честь славного ім’я «кіборг», виступивши у її підтримку від імені учасників російсько-української війни, а також, "запросивши" на форум інших УБД, чим самим підставивши їх".

Учасники зібрання акцентували на праві М.Миня зробити це "від себе особисто, не надягаючи військової форми, не прикриваючись військовими", однак наголосили, що виступати на підтримку Ю.Тимошенко від імені всіх ветеранів війни з Росією він не мав жодного права.

При цьому І.Удут зробив акцент на "продажності" М.Миня, навівши, на підтвердження, скан його декларації про доходи, в якій вказано чималі суми у іноземній та національній валюті - 73 000 євро, 60 000 доларів і 300 000 гривень.

Як повідомляє про перебіг Форуму Єднання офіційний сайт політичної партії "Батьківщина", на ньому "кіборг" з Закарпаття Микола Миньо в своєму виступі заявив: "У нас дійсно є один лідер, якого потрібно підтримати. Це лідер - Юлія Володимирівна Тимошенко. Подивіться, це цвіт нації, це офіцери. Вони завтра можуть взяти в руки зброю і захистити нашу країну. Ми любимо Україну, ми проливали за неї кров і зараз ми нікому не дамо, щоб нашу країну всередині розривали. Тому, Юлія Володимирівна, ми вас підтримуємо. Ви наш президент і верховний головнокомандувач".

28 січня 2019р.

Теги: Миньо, кіборг, ветеран, Тимошенко

Коментарі

Справедливість 2019-02-14 / 08:33:05
Як Вам не соромно фотографуватись з цією мерзотою тимошенко. Ви не пройшли ад а ви знаходились в ньому І тільки Бог Вам дав з нього вийти живими. І тепер Ви Фотографуєтесь з цією паскудою тимошенко яка повинна не те що з інвалідної коляски не встати а й із тюрми ніколи не вийти. Соромно мені за Вас ветерани. І до яких пір українці будуть дол...би.

Мигаль - ушоткым патрийотам 2019-02-13 / 14:42:15
Памнйатаву, коли партийа рыгув была ищи у доницькых пачмагах, такы виликы патрийоты: Тарик Чорновил, за ним Поршенко, Серик Головатый,Олесик Лавринович, Витько Ющенко, Марина Ставнийчук, а напослид и полковник СБУ Гриць Омельченко стали активано помагати "дважды зеку" стати призидентом. Де боли великы дипломаты Порошенко и Ющенко, Безсмертный, коли Анйута Меркельова цорконила зубама от холоду. Пошто сисі патрийоты-дипломаты и генералы ни пікнули йуй, ош тото ни вина Украйины, а дружбан йейа Вован БІН Пуцькин вентиль перекрыв. Через три дні (коли газ пушов у Йивропу)сисі дийатилі з великого бодуна пойавилисйа на публиці. Забылисьте фаттьовы-ПАТРИЙОТЫ, ЙАК ВАШИ КУМИРЫ ЗДАВАЛИ УКРАЙИНУ ЯНИКУ, А ЗНАЧИТ ПУЦЬКИНУ У 2010-му? ДУЖЕ КУРТА У ВАС ПАМНЙАТЬ!

jurius 2019-01-30 / 02:11:07
виталя бабура
Я теж з Зап.області, але бажаю тобі добре полікуватися, земляче :)

виталя бабура 2019-01-29 / 17:15:29
я із Запоріжжя хлопці хто за тимошенко порошенко зеленского опозиційний блок, хто за евреїв та жидів, той проти України ворог мій хто би ти не був.

jurius 2019-01-29 / 15:15:01
Ілдія
Як хто? Платники податків, отже ми з вами :)

Ілдія 2019-01-29 / 15:10:13
Вірш написав М.Чухран.
Вибачте забула вставити.

Ілдія 2019-01-29 / 15:05:32
Сумнівы страшат тя
Типа — не пройти?
Хлопці з Закарпаття
Годні помогти.
Ліпших за йсі спецы
Не найти нігде;
Наллєш дві-три децы —
Всьо тіп-топ буде.
Выбори провести
Справа не тяжка,
Най лиш пан Переста
Сяде в ЦВК.
Зробит, аж не сперти,
Сто й один процент;
Юльо! З ним до смерти
Будеш президент!

Ілдія 2019-01-29 / 14:59:47
Раінович обіцяє газ пенсіонерам безкоштовно.
УРА!!!
Але уповічте, ко буде за нього платити?

Ілдія 2019-01-29 / 14:57:17
Не маю бажання тут
сперечатись з пенсіонерами,
але той хто обіцяє вам
зниження ціни на газ, не говорить
те( а може і не розуміє) що в стілки ж
разів( а може і більше) підскочить вартість долара
Я ПОПУЛІСТІВ БОЮСЬ

jurius 2019-01-29 / 13:37:19
Пенсіонерка
Для початку вам треба розібратися чому впала гривня, а потім щось писати. До речі, Юля сором'язливо мовчить, що в девальвації гривні є і її провина. Але це розуміють лише ті, хто знає елементарні закони економіки, благо в нас мало таких людей, тому Юля може з задоволенням ними маніпулювати. Ось і ви серед них:)

пенсіонер 2019-01-29 / 12:00:20
Тобто через бабу Юлю у нас усі негаразди?
Вона ціни на газ підняла до 8850 грн., вона гривню опустила до 28 грн за долар,, вона в Липецьку має конфетну фабрику, це вона поїхала на Віденський бал, а не на молитовний сніданок до Трампа. Вона по фальшивих паспортах поїхала на Мальдиви, Вона проводила паради на Хрещатику та вручала нагороди Гелетею і Муженку, у той час коли війська і добробати гинули під Іловайськом просячи допомоги, так і не дочекавшись.
Вона кинула нашу 128 бригаду під Дебальцевим, не віддавши ніяких команд, вона торгувала з лугандоном по схемі Ротердам+, вона забрала усі військові замовлення і клепає річкові катери, замісто корветів і фрегатів, вона випускаєх "Богдани", що розвалюються на ходу, вона вивозить гроші в Панамські офшори.
Вона викинула на заробітки мілліони українців, що вимушені покинути сімї та дітей у пошуку заробітків.
Може кочись включите розум, чи завжди будете голосувати по принципц "Тільки не варовка", а потім вити, що в Україні все погано.

Ілдія 2019-01-29 / 11:02:54
Але і срач розвели туй.
Я ся баби Юлі бою.
Вона, хіхікаючи , підписала газові кабальні угоди.
Вона виступала проти опору укр.армії росіянам.
Вона здасть все, що досягли, расеї.

АРК 2019-01-29 / 10:45:11
Чого так пенсіонери бояться правди від того СМЕРША? - бо ту абревіатуру ниська мають боятися мінімум 1000 людей (450 обранців, КМУ, апарат Президента), які і довели пенсіонерів (не всіх) до полуобморочного состоянія яке нездатне аналізувати факти. Один Турчин хотів спасти Крим, біля Сімферополя чекав наказу підрозділ НАШОЇ десентури, кримські мєнти (багато вихідців з України) звонили на Україну і казали ..хлопці щось робіть - от правда про Крим. Юлька і всі ті інші "патріоти" що зробили? Якщо Юлька буде - то морів у нас не буде.

пенсіонер 2019-01-29 / 06:38:24
А ви думаєте, що гроші дають просто так.Отримуючи гроші ви ніби продаєте чорту душу. Ви даєте свої анкетні дані, а там діло техніки. Самі на вибори можете вже не йти за вас проголосують. Чи ви думали, що хтось по дурдому гроші буде викидувати?
Багато хто вдома голосує, в там швиденько порішають на місці.
А для людей, що ледве зводять кінці з кінцями, тисяча це величезні гроші. Вони правда не розуміють, що ті хто їм дає цю тисячу і зробили їх жебраками, а після виборів вони потрачені тисячі відібьють стовідсотково. Така вже українська політика.
Потрібен контроль на кожному кроці і всі порушення висвітлювати в засобах масової інформації.
Проїдьтеся по Ужгороду і побачите, що на кожному кроці одні і тіж білборди "Віра, мова, армія".

Вуву 2019-01-28 / 23:06:30
Почну з останнього ... Що так є.
Наша мова забруднюється тбт. Видозмінюється (для когось це ткз. Процес розвитку.
Сайт
Он лайн
Піар.итсь
Флешмоб ітд.
Нажаль Я СТРИМАТИ ЦЕ НЕ МОЖУ.
Щодо 1 п. То напевно є правильно брати гроші а голосувати за того за кого душа скаскажеБо якщо бариги нас обкрадають а потім жеж за наші гроші хочуть купити наші голоси .....
То без всяко угризіння совістю ...зроблю з ними так як і вони зі мною.
Зрештою нехай кожен спокійно візьме гроші ... Бо то наші гроші а не йіхні .
А голосувати треба за нових людей не з "йіхнього ко(Д)ла".
От і все.


Пенсіонер для ВуВу 2019-01-28 / 21:35:07
Я вже давав характеристику якомусь сосе-ссорі, більше не хочу. Але читаєш ваші умозаключенія і дивуєшся з допотопного примітивізму. Головне на що мною наголошено, можливо десь в юмористичному жанрі. Поряд з звірками списків і встановлення мертвих душ на самих виборах (це також треба), чому Аваков не хоче знати за кого уже по хатам розносять по тисячці як аванс. Розносять же два місяці за кандидата якого тільки завтра будуть помпезно видвигати. До речі, ви десь публікуєте проукраїнські проблеми, але де ви берете антиукраїнські слова: ВуВу, Ссорі, форестери, флежмоби. Я такого не читав ні у Шевченка,ні у І.Франка, ні у Л.Українки. Незабрюднюйте соловїну мову.

Вуву 2019-01-28 / 20:49:11
Недивуюся ... Скільки тут всяких послідовників і прихильників заробити на халяву тисячку - дві повилазило.
Діло хазяйське .
Айбо ... Той хто вам сьогодні дав 30 срібних ... Завтра на вас ті гроші і відібє в стократ.
Ну елементарно ... Візьме і знову опустить гривню.
І будете потім як ті глисти і жуки навозні в гавні лазити і повзати ... І казати що наша родіна гавно.
А насправді ... хіба родіна винна що в ній живуть глисти і жуки гавнойіди
???

Горожанин 2019-01-28 / 20:15:42
треба сильно з головою не дружити щоб нік собі чекістський приліпити . На все інше відповів Пенсіонер ....

Микула Тячувськый 2019-01-28 / 19:36:03
Тыльки що по теліку Аваков заявив що будуть з прикордонниками зрівнювати списки хто виїхав на заробітки і чи бува ці ж громодяни не поставили підпис коли отримуватимуть бюлетні для голосуання. А що мені робити, моя жона Олена уже получила тисячку і поїхала в Італію. Другу тисячку дадуть як проголосує за..., ну ви догадуєтеся за кого. Наш кандидат не скупиться на вибори, лиш завтра го висувати будуть, а бабло уже роздає. Що робити? гроші якось вертати не хочеся і Олену шкода, бо ясно що попадеся.

пенсіонер 2019-01-28 / 19:08:46
СМЕРШ, а ти знаєш, що це за абревіатура , звідки и коли вона взялася?
І ще, а що Тимошенко була Головнокомандувачем чи Міністром оборони, що вона здала Крим? Тоді може вона кинула наші добробати під Іловайськом а 128-му під Дебальцевим?
а може в неї фабрики та заводи в ерефії?

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини