Ужгородська футзальна ліга: огляд матчів восьмого туру

У суботу та неділю, 19–20 січня, у спорткомплексах «Зінедін» та «Юність» проходили ігри восьмого туру УФЛ.

Ужгородська футзальна ліга: огляд матчів восьмого туру

Суперліга (Зона другої ліги України)

«УТЕІ» – «Олімпік» – 6:4

Голи: Михайловський 3, Рабел 9, Добровольський 12, Павліш І. 19, Мицак 29, Дячук 37 – Бобаль 8, Бако 10, 33, Костик 30.

Уже на стартових хвилинах стало зрозуміло, що на нас чекає цікаве протистояння. Обидві команди діяли на максимальних можливостях і намагалися продемонструвати свої найкращі якості. У стартовій 10-хвилинці на майданчику точилася рівна боротьба, а рахунок на табло був 2:2. Кінцівку першого тайму краще провели господарі, яким удалося забити ще два м’ячі. Після перепочинку «УТЕІ» довів свою перевагу до трьох точних ударів (5:2), але «Олімпік» проявив спортивну впертість і скоротив відставання до мінімуму (5:4). За три хвилини до завершення гри господарі провели шосте взяття воріт і зняли усі питання щодо переможця цієї зустрічі.

«Вікінг» – «Ужнет» – 4:5

Голи: Дудаш 2, Роботишин 22, 30, Селещук 34 – Кривка 1, 19, Білан 18, Дзюбенко 28, 31.

Обидва колективи прагнуть здобути медалі, тож в очних протистояннях намагалися взяти максимум очок. Команди показали яскраву гру, забили чимало ефектних голів та подарували вболівальникам інтригу з першої і до завершальної хвилини зустрічі. Відзначитися надійністю в обороні жоден з колективів не зміг, тож вирішальною стала атакуюча ланка. Кращою вона виявилася в «Ужнета». Гості провели п’ять результативних атак, яких виявилося достатньо, щоб здобути необхідний результат і в хорошому настрої розпочати друге коло змагань.

«Кам’яниця» – «Медея» – 3:6

Голи: Калинич 16, Блага 22, Сегедій 38 – Машталір 1, 13, Дзьоба 6, Гальчак 21, 23, Ковач 37.

Лідер чемпіонату не мав особливих труднощів у грі з командою, яка перебуває у нижній частині турнірної таблиці. Уже за підсумками стартової 20-хвилинки перевага гостей сягала двох м’ячів (1:3). Переломити хід протистояння у другому таймі кам’яницькі футзалісти не змогли. «Медея» впевнено довела матч до логічного завершення і набрала чергові три залікові бали.

«Юніпов» – «Вопак» – 2:2

Голи: Сегедій 22, Назаренко О. 27 – Коштура 3, Рущак Я. 9.

Як і в першому колі змагань, протистояння аутсайдерів Суперліги завершилося внічию. «Вопак» за підсумками першого тайму був попереду – 0:2, однак після перерви припустився двох результативних помилок, які дозволили «Юніпов» звести гру до нічиєї. До слова, для останніх цей паритет став шостим у нинішньому сезоні.

Вища ліга

«СМЕ» – «Беркут» – 2:2

Голи: Гряділь 8, Корпош 40 – Карібов 14, Ганкулич 35.

Одна із головних сенсацій восьмого ігрового тижня. Аутсайдер ліги зумів не тільки скласти серйозну конкуренцію лідеру, а й відібрати в нього очки. Перший тайм проходив у безкомпромісній боротьбі й завершився внічию – 1:1. На 35-й хв. гості повели в рахунку й були близькими до чергового тріумфу, але господарі були іншої думки. «СМЕ» активно йшла вперед і на завершальній хвилині зустрічі Корпош забив гол, який приніс його команді позитивний результат.

«Перечин» – «Штурм» – 3:3

Голи: Келеманик 4, Кузнецов 7, Головей 11 –Міклош 6, 23, Стець 12.

Як вдруге в нинішньому сезоні показує практика, «Штурм» – незручний суперник для «Перечина». У першому колі він наніс одному з лідерів поразку, а у другому – зіграв з ним унічию. Команди жваво розпочали гру й протягом 12-и стартових хвилин забили п’ять голів (3:2). На початку другого тайму гості зуміли втретє встановити паритет. У завершальній фазі гри в обох колективів були нагоди вирвати перемогу, проте рахунок на табло не змінився.

«Коритняни» – «Епіцентр» – 3:5

Голи: Ковтан 8, 21, Чобаль 26 – Нестерак 11, 39, Рапа 18, 37, Турега 23.

«Коритняни» чинили гідний опір головному претендентові на бронзові медалі. На майданчику було багато боротьби, а ім’я переможця залишалося невідомим впритул до фінального свистка. Господарям не вистачило трьох хвилин, аби втримати нічийний результат. Завдяки голам Рапи та Нестерака на 37-й та 39-й хвилинах відповідно «Епіцентр» забезпечив собі бажану перемогу.

«Невицький замок» – «Худльово» – 1:1

Голи: Волонтир 11 – Медведєв 39.

У першу чергу команди приділяли увагу захисту, про що свідчить підсумковий рахунок. «Невицький замок» більшу частину ігрового часу вів у рахунку, але на завершальних хвилинах зустрічі втратив концентрацію і пропустив м’яч у відповідь. Часу, аби повернути собі лідерство, у господарів уже не залишалося.

Перша ліга

«Сторожниця» – «Рятівник» – 6:7

Голи: Курта 3, 19, 39, Костик 19, Куцик 21, Стеблюк 37 – Полянський 9, Пустовіт 8, Лукіяник 12, 13, 33, Мартинич 15, 17.

Легкою прогулянкою восьмий тур для «Рятівника» не виявився. «Сторожниця», котра перебуває у нижній частині турнірної таблиці, зуміла дати бій одному з лідерів. Господарі першими вийшли вперед, однак згодом пропустили шість м’ячів у відповідь. Здавалося, що уникнути розгрому «Сторожниці» не вдасться, але вони показали бійцівський характер і постійно тиснули на ворота суперника. Завдяки неабиякій наполегливості та частці везіння їм удалося скоротити відставання до мінімум (6:7). Але щоб створити сенсацію і відібрати очки в претендента на чемпіонство часу в «Сторожниці» не залишилося.

«Фенікс» – «Трактор» – 1:6

Голи: Гондорчин 32 – Чийпеш 10, 14, Абакумов 35, Шкорка 36, Маринець 38, Федчук 40.

«Трактор» веде боротьбу за медалі, тож у матчах проти команд, які знаходяться у турнірній таблиці нижче, повинен брати максимум очок. У цій грі гості переважали свого суперника за багатьма показниками й зуміли здобути переконливу перемогу. На шість точних ударів гравців «Трактора» господарі відповіли тільки одним результативним пострілом.

«Тімвір» – «Шипіт» – 6:3

Голи: Пайдич 3, 37, 39, Антошин О. 24, Антошин Д. 25, 33 – Мушка 16, 21, Манжос 32.

«Тімвіру» було нелегко протистояти «Шипоту». Гості більшість ігрового часу демонстрували хороший рівень гри й претендували на позитивний результат. Невдала завершальна частина гри у виконанні «Шипота» призвела до того, що господарі провели ще три результативні атаки. Ці забиті м’ячі знівелювали сподівання гостей цього дня збагатити свою залікову скарбничку.

«Інваспорт» – «Будівельник» – 1:7

Голи: Тарапунець 22 – Росул 5, 24, Ковач 8, 39, Вакула 9, Селменський 12, Коципак 29.

Абсолютний аутсайдер ліги зазнав уже сьомої поразки в сезоні. Цього разу від «Будівельника». Гості провели хорошу гру й відвантажили у ворота суперника сім м’ячів. Гол престижу – максимум, на який цього дня спромігся «Інваспорт».

Друга ліга

«Прімалекс» – «Лугош» – 4:10

Голи: Дем’ян 3, Гембік 29, 35, Юдик 37 – Скунзяк 8, 11, 16, Кручениця 10, Яхимець 12, Грицкевич О. 19, 28, 36, Грицкевич Є. 26, 27.

Беззаперечний лідер Другої ліги невдало розпочав гру й пропустив м’яч уже на третій хвилині. Але гості вчасно схаменулися й змогли не тільки вирівняти становище, а й заволодіти комфортною перевагою. У підсумку «Лугош» провів десять результативних атак, на що «Прімалекс» відповів чотирма точними ударами.

«Верховина» – «КС Ужгород» – 2:8

Голи: Лютнянський 26, Барзак 37 – Черевка 1, 27, 40, 40, Матолчі 23, Іванов 29, 34, 37.

Зустріч сусідів у турнірній таблиці завершилася розгромом. Попри те, що у цій грі було десять результативних атак, у першій половині протистояння уболівальники побачили всього одне взяття воріт. Основні моменти протистояння відбулися у другому таймі. «КС Ужгород» володів територіальною перевагою і зміг її втілити у вісім забитих м’ячів. На таку активну гру суперника «верховинці» відповіли тільки двома точними пострілами. Завдяки цій звитязі гості одноосібно посідають третє місце.

«Ядзакі» – «Зіна» – 1:6

Голи: Мадяр – Зуб 1, Козуб 2, 18, 35, 40, Вамош 37.

У «Зіни» не виникло жодних проблем у протистоянні з аутсайдером ліги. Гості контролювали хід зустрічі й здобули переконливу перемогу. Натомість господарі збільшили свою програшну серію до восьми поєдинків.

«Імперія» – «Ужнет+» – 7:2

Голи: Арбузов 2, Левченко 14 (а.г.), Курта 18, 30, Антал 22, 36, Легерда 39 – Балуєв 9, Марковський 25.

Господарі підібрали правильну тактику й зуміли реалізувати план на гру. «Ужнет+» не зміг нічим здивувати суперника й зазнав закономірної поразки. Після цієї перемоги «Імперія» піднялася з шостого місця на четверте. Відстань від бронзової позиції всього два очки.

Прес-служба Ужгородської футзальної ліги

22 січня 2019р.

Теги: футзал, ліга, огляд

НОВИНИ: Спорт

13:07
/ 1
Відбулися матчі 2 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
23:20
В Ужгороді відбуваються відкритий турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат і Кубок Ужгорода
13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
» Всі новини