Як закарпатський прокурор Малинич наймитом афериста Волошина їздив добувати золото у Африці (ФОТО) (ДОКУМЕНТИ)

Авантюрна поїздка в Сьєрра-Леоне супроводжувалася пиятиками, місцевими повіями, скандалом з фальшивими доларами від високопоставленого ужгородського поліцейського та передчасним поверненням додому

Як закарпатський прокурор Малинич наймитом афериста Волошина їздив добувати золото у Африці (ФОТО) (ДОКУМЕНТИ)

Новий, 2019-ий рік розпочався для ужгородських правоохоронців із гучного скандалу, в якому фігурує ім’я закарпатського прокурора Андрія Малинича. У ЗМІ потрапили документи, що засвідчують низку порушень чинного законодавства, до яких причетна ця особа, що наразі обіймає посаду начальника відділу забезпечення представництва в суді прокуратури Закарпатської області.

Раніше А.Малинич був заступником прокурора міста Ужгород.

Проте органи прокуратури, як виявилося, не є основним місцем його роботи. В останні роки головним роботодавцем прокурора Малинича є скандальновідомий депутат Ужгородської міськради Іван Волошин, який нині переховується у Маямі (США) у зв'язку із порушенням проти нього низки кримінальних проваджень та наявністю серйозних претензій з боку інвесторів, чиїми грошима він розпорядився на власний розсуд.

Як витікає з величезного масиву інформації, що ним володіє наше видання, саме І.Волошин «найняв» прокурора Малинича задля брудної роботи – від вирішення питань щодо «поховання» відкритих за наслідками його афер кримінальних проваджень і завершуючи авантюрним відрядженням до Республіки Сьєрра-Леоне з метою отримання прибутку від освоєння тамтешніх золотих копалень.

Остання історія бере свій початок 2016 року. Тоді, у березні, А.Малинич, перебуваючи на посаді в органах прокуратури та грубо порушуючи Кодекс професійної етики працівника прокуратури, норми законів України «Про прокуратуру» та «Про запобігання корупції», а також положення службових інструкцій (зокрема без повідомлення про виїзд закордон) відправився у складі групи з 8 осіб в західноафриканську країну Сьєрра-Леоне.

До складу групи, окрім нього, входило цілий ряд осіб, що входять до, як вже стає зрозуміло, організованого злочинного угруповання, що його створив і очолив Іван Волошин – права рука останнього Олександр Броді, відомий, з-поміж іншого, участю разом з І.Волошиним  в резонансній стрілянині в історичному комплексі «Корона» в Ужгороді, заступник начальника Слідчого відділу Ужгородського відділу поліції ГУ НП у Закарпатській області Богдан Степанов (фігурує в сюжеті про рейдерське захоплення І.Волошиним історичного комплексу "Корона"), Коломоєць, а також член виконкому Ужгородської міської ради VI скликання, екс-депутат Закарпатської облради Ігор П’янков та група геологів з тодішнього Дніпропетровська.

Група, до якої входив А.Малинич, мала на меті проведення геологорозвідувальних робіт й комерційного золотовидобування. Експедиція була організована на замовлення іноземної компанії «Halna- Duna Kft» (Будапешт, Угорщина).

Щоби приховати свою участь в «золотій» африканській авантюрі, А.Малинич 10 березня 2016 р. відбув у Будапешт, де отримав тримісячну візу в угорському консульстві Сьєрра-Леоне.

Фотокопії закордонного паспорта Малинич А.А. з відмітками про перетин кордону та скан візи Сьєра-Леоне

Уже 31 березня 2016 року А.Малинич разом з іншими членами групи відлетів з Будапешта рейсом LH 1675 авіакомпанії LUFTHANSA і з пересадками в Мюнхені (Німеччина) та Касабланці (Марокко) 1 квітня 2016 р. прибув до столиці Сьєрра-Леоне – міста Фрітаун.

При цьому, перед поїздкою А.Малинич особисто отримав і перевіз через кордон 9800 дол. США як частину коштів для фінансування експедиції. Це він згодом особисто підтвердив у власноруч написаній пояснювальній записці. Що свідчить про те, що в цій поїздці йому було визначено одну з ключових ролей.

Відразу після прибуття до Сьєра-Леоне, Малинич з 1 по 5 квітня 2016 р. займався роботою з організації майбутнього бізнес-проекту І.Волошина. Зокрема, прокурор-найманець вів перемовини з представниками місцевої влади та сумнівного бізнесу з добування золота. Про кожен свій крок в Африці А.Малинич у найменших подробицях звітував І.Волошину електронними листами, що також є у розпорядженні редакції.

Наприклад, в одному із таких звітів прокурор, що перебуває на службу у І.Волошина пише:

«Загальне перше враження від СЛ гнітюче. Бруд, дрібні побори, при цьому досить високі ціни на житло та харч. Місцеві в океан скидають весь непотріб.

…поселилися за рекомендацією Віктора в готелі ROY. Знайти авто в оренду без водія виявилося досить проблемним. Про побут більше не буду, бо і так забагато.

БМ позиціонує себе як незамінну людину у нашому проекті, бо тільки він може комунікувати з Алі. У розмові сплила необхідність сплатити десь 37 тис. доларів. За «ліцензію на добичу». Причому майже відразу у найкоротші терміни, інакше вся бізнес-ідея завалиться», – йдеться у доповідній прокурора депутатові-аферисту Волошину.

Завершилася експедиції гучним скандалом.

У ніч з 3 на 4 квітня 2016 р. частина членів відрядженої І.Волошиним групи золотошукачів влаштували в готелі гулянку з розпиванням алкоголю та участю місцевих повій. Причому, за послуги останніх один з учасників пиятики, високопоставлений ужгородський поліцейський С.Богданов, розрахувався фальшивою 100-доларовою купюрою.

У скандал, здійнятий повіями та адміністрацією готелю, втрутилася місцева поліція, яка здійснила обшуки номерів і затримала групу українців. При цьому, як стверджують свідки події, А.Малинич пробував залагодити конфлікт з поліцією, посилаючись на те, що теж працює в правоохоронних органах. Лише після дачі хабара правоохоронцям Сьєрра-Леоне групі вдалося уникнути кримінальної відповідальності, але у зв’язку з цим вона у повному складі змушена була форсмажорно покинути африканську країну.

Уже 6 квітня 2016 р. рейсом SN 241 авіакомпанії BRUSSELS AIRLINES А.Малинич повернувся з Сьєра-Леоне в Будапешт, а далі – в Україну.

Ні про сам факт поїздки, ні про її мету та джерела фінансування Андрій Малинич нікому з керівництва прокуратури не повідомив і в своїй декларації за 2016 рік, звісно ж, цю подію та витрачені на авантюру гроші не відобразив.

Натомість, попри статус працівника прокуратури, Андрій Малинич добровільно взяв участь у неофіційному службовому розслідуванні, яке провели за наслідками експедиції ініціатори, та навіть погодився на проходження поліграфа (детектора брехні) та надання під запис пояснень з приводу свого перебування в Сьєрра-Леоне.

У підсумку прокурор Малинич визнав і задокументував перед сторонніми особами корисливі мотиви власної участі в африканській експедиції – бажання збагатитися, невдоволеність роботою в прокуратурі, прагнення змінити свій соціальний і майновий статуси тощо.

Вказані документи, частину з яких представляємо увазі читачів, епічно передають обставини і масштаби тієї авантюри, в якій, гнаний, за власним зізнанням, жадобою збагачення взяв участь прокурор Малинич. А також рельєфно відображають реальні обличчя і друге, неофіційне життя ужгородських правоохоронців та найближчих осіб з оточення І.Волошина. А точніше те моральне дно, на якому вони перебувають в силу своїх особистих моральних якостей.

З огляду на викладене та документи, які все це підтверджують, Генеральний прокурор України Юрій Луценко мав би негайно відреагувати на ситуацію, призначивши об'єктивне службове розслідування, а також публічно пояснити, чому його підопічні перебувають на комерційній службі у третіх осіб, котрі й самі перебувають під слідством.

Те ж саме, вочевидь, стосується і очільника Національної поліції України, екс-начальника ГУНП України в Закарпатській області Сергія Князєва.
 

Світлини з експедиції А.Малинича в С'єрра-Леоне

На фото - заступник начальника Слідчого відділу  Ужгородського відділу поліції ГУ НП у Закарпатській області Богдан Степанов

Андрій Малинич

https://zakarpattya.net.ua/postimages/pub/2019/01/image014.gif

 

Результаты полиграфной проверки Малинича Андрея
 

  1. Причины, по которым решил поехать в Сьерра-Леоне (СЛ):
  • хотел заработать денег (максимальная реакция. Означает, что это – ведущая причина);
  • хотел стоять у истоков нового дела;
  • надеялся, что, поехав, сможет обеспечить себе карьерный рос в команде. Негативных мотивов – не выявлено.
  1. Его основными целями в этой поездке были:
  • возможность отвлечься от нынешней работы (тяготится службой, потерял в ней смысл, особенно после того, как законодательно был увеличен пенсионный возраст до общегражданского);
  • возможность получить нормальную зарплату;
  • возможность показать себя как работника (присматривается, к какому «берегу» пристать, хочет, чтобы работодатель был надежным – привык к этому на службе);
  • хотел заработать (максимальная реакция). Негативной цели – не выявлено.
  1. Поведение со служебными деньгами:
  • хранил;
  • вообще не тратил служебные деньги. Негатива – не выявлено.
  1. Частота употребление алкоголя в этой поездке:
  • ни разу не употреблял (это даже настораживает. шутка).
  1. Услугами проститутки не пользовался.
  2. В поездке вел себя конфликтно (объяснил, что возмущался разгильдяйству, особенно ругался после того, как полиция «закрывала» Колома).

    Вступил в конфликт с Андреевым, который заявил Игорю, что кроме потраченных 1,5 млн. леонов ему нужно еще денег, а когда Игорь ответил, что надо написать отчет – сказал: «Вот юристы тут есть, пусть они и пишут отчеты». Игорь при этом промолчал. «Юристами» в поездке назвались он и Бодя.
  1. С   Борисом   и    днепропетровскими   не    обсуждал   закрытую информацию.

    Объяснил, что Борис больше любит говорить, а не слушать.

    Геолог Юрий очень настораживался, если он задавал ему какой-то вопрос - видимо был проинструктирован относительно того, что надо держать язык за зубами.
  1. На вопрос «Как Борис узнал о наличии у группы крупной суммы денег?», получены реакции на варианты ответа:
    • Борис достаточно хитрый – он мог ее сам вычислить;
    • Борис вычислил ее по цифре геологов. Реакций на другие варианты – не выявлены.

Лично он информацию о сумме денег, которой владеет группа, с Борисом или кем-либо иным чужим человеком – не делился.

  1. Внутренне убежден, что в этой поездке допустил следующее неправильное поведение:
    • создавал конфликты внутри группы;
    • оскорблял коллег по группе.

      Судя по реакциям – реально мог и побить…

Дополнительная информация: «себе на уме». Переживает кризис 40 лет. Считает, что в жизни «не на ту лошадку поставил». Хочет изменить свой социальный и финансовый статус.

Уровень самооценки и притязаний – высокие.

Рисковать не любит. Негативных эмоций старается избегать.

 

Объяснительная Малинич Андрей

Отобразите в объяснительной следующие факты:

  1. Какую сумму служебных денег лично вы вывозили из Украины – ввозили в СЛ.? Укажите конкретно цифру.

    Из Украины для вывоза мне было передано 9800. В аэропорту Будапешта из этой сумы мной было предано Игорю 2000. Таким образом, в СЛ мною ввезено 7800.
  1. Приехав в СЛ, как вы поступили со служебными деньгами? а) отдали кому-то всю сумму. Если да, то кому именно.

б) оставили у себя всю сумму. Если да, то почему, зачем, с чьей санкции так поступили.

в) часть суммы отдали кому-то, часть оставили у себя. Если да, то конкретно какую сумму отдали и какую оставили себе. Кому именно отдали часть денег. Почему, с чьей санкции, на какие цели оставили часть денег себе.

По приезду в СЛ вся указанная выше сумма денег была у меня лично. По приезду в СЛ по рекомендации (требованию?) руководства (RB) следовало позаботиться об аренде банковской ячейки. Игорь проинформировал меня о необходимости личного обеспечения сохранности денежных средств.

  1. За весь период пребывания в СЛ располагали ли вы лично какой-либо суммой служебных денег? Если да, то какой именно суммой?

    Все время пребывания в СЛ у меня было 7800
  1. На что лично вы тратили служебные деньги в СЛ? Перечислите конкретно и максимально точно.

    Не тратил. Следует отметить, что по существу мои траты за все время пребывания в СЛ оплачивались Игорем или иным членом команды и составляли: 3 доллара (вложены в паспорт) как взятка в аэропорту Лунгу, оплата водного такси, работа грузчиков, проживание в отеле, питание, карточка телефонная (не пополнял). Точные сумы мне достоверно не известны.
  1. Знали ли вы, какая сумма служебных денег была в СЛ у руководителя группы Игоря? Укажите о какой сумме лично вам было известно.

    Нет, не знал.
  1. Кто из группы расплачивался служебными деньгами в СЛ? Укажите детально услуги, за которые платились деньги, кто их заказывал, а также, конкретно, членов группы, которые платили деньги. Старайтесь быть максимально точным.

    Как правило, оплачивал счета Игорь. Кроме него деньги платили Коломийцев, Броди, Степанов по разным поводам.
  1. Вывозили ли вы лично из СЛ какие-либо служебные деньги? Если да, то какую именно сумму вывозили? Как распорядились вывезенными из СЛ служебными деньгами?

    Да вывозил. Перед эвакуацией Игорем мне были переданы дополнительно для сохранения 2200. Таким образом, из СЛ в Украину мной было вывезено 10000. Вся сума была передана Игорю на территории первой АЗС после пересечения КПП «Тиса».
  1. Принимали ли вы личное участие в формировании отчета по факту трат служебных денег в СЛ? Если да, то в какой части, по какой статье расходов?

    Нет, не принимал.
  1. Слышали ли вы о том, что кто-то из группы экспедиции договаривался о «подгонке» цифр в финансовом отчете по результатам поездки в СЛ? Если слышали, то укажите кто именно выступил инициатором таких действий и, кто принимал в них участие.

    Ничего конкретного не могу сказать.
  1. На какие статьи расходов, по вашему личному мнению, участники экспедиции не должны были тратить служебные деньги?

    Выпивка, женщины, излишества в питании.
  1. Есть ли ваша личная вина в неправильной трате служебных денег? Если есть, то в чем она выражается. Укажите конкретно факты.

    Нет, вины нет.
  1. Имели ли какое-либо отношение к неправильной трате служебных денег «днепропетровские»? Если да, то в чем это выражалось? Укажите конкретно, с фактами.

    Да имели, кроме Юры. Выпивка, излишества в питании – это то, что я видел лично.
  1. Кто был инициатором празднования Дня геолога? Кто конкретно принимал участие в этом праздновании (поименно)? Кто делал заказы (поименно)? В какой последовательности компания расходилась по номерам (кто за кем уходил, кто при этом оставался за столом)? Кто платил по счету?

    Мне неизвестен инициатор, как и все происходившее после ужина.
  1. Какие факты, по вашему мнению, свидетельствуют о том, что вся экспедиция в СЛ была заранее продуманным «кидком» - конкретно, тезисно.

    После беседы с Б.М. Фареллом вскрылась «неискренность» или попросту лживость Павла касаемо полноты информации предоставленной до выезда группы. Располагая полученными в дальнейшем данными и, как я убежден, известными Павлу, направлять группу в СЛ бессмысленно с точки зрения бизнеса.
  1. По вашему мнению, действовали ли в этом «кидке» члены днепропетровской мини-группы осознанно, или их использовали «втемную»? Какие факты свидетельствуют в пользу первой версии (осознанно) и/или  второй версии («втемную»)? Перечислите тезисно.
  2. Если это был «кидок», то какова роль каждого из 3 представителей днепропетровской мини-группы в этом «кидке»?
  3. Был ли кто-то из них троих центром управления (мозговым центром) или всем дистанционно управлял Павел через кого-то из них троих? Через кого?

    Не исключаю осведомленности членов Днепровской группы в подобном «кидке». Я не обладаю какой-либо информацией о предварительном переговорном процессе с гражданином Павлом (понятия не имею кто таков, что за ним стоит включая финансовое состояние и какая сума могла бы его заинтересовать в качестве «разводняка»). На роль «мегамозга» из тройки вряд ли кто-то может претендовать. Системную телефонную связь многократно наблюдал у Андреева с Павлом («зауханил»).

 

Результаты контент-анализа сводок и конечных объяснительных фигурантов


1. Пянков.

Как руководитель авторитет команды завоевать не смог. Опирался, в основном, на комфортного для себя Коломийца.

Вел себя безответственно. Своим личным примером, показывал несерьезное отношение к дисциплине, служебным деньгам.

В сводках беспокоится за «траты Роберта» на быт команды, демонстрирует желание экономить, однако не следит за выбрасыванием денег на спиртное.

По показаниям Малинича (можно проверить, если Пянков начнет отказываться), после видеоконференции с Р.Й., на которой рассматривались вопросы оптимизации слаженности работы команды, вскоре обратился к проститутке… То есть всем своим поведением показал, что делать это можно и это не имеет никакого отношения к нарушению дисциплины. Возможно, таким образом утверждался в лице команды как альфа-самец.

Объяснить «безбашенную» сексуальную активность руководителя группы только половым воздержанием сроком менее недели – сложно как с медицинской, так и с моральной точки зрения. Особенно с учетом того, что организм проходил адаптацию к жаре, новым условиям жизни, просто к виду сьера-леоновских барышень. При этом задачи у команды стояли непростые.

Не остановил пьянство 03.04, просто пошел спать. Спал спокойно, хотя Коломийца с его комнаты не было практически до утра. И это в чужой стране, при наличии уже очевидного конфликта интересов с командой Бориса-Али, зная, насколько Борис подлый (сам же об этом писал).

В своих отчетах инвесторам не упомянул о ситуации с проститутками, скрыл это от руководства. Скрыл также, что Богдан Степанов преднамеренно привез с собой в Африку фальшивую купюру и признался в этом перед всеми после «бурной» ночи.

Вина: не выполнил свои обязанности как старший группы. Не установил распорядок дня, рамки бюджета, правила траты денег. Не остановил блядство.
Скрывал информацию от инвесторов, пока она не стала скандальной и угрожающей.


2. Коломиец

Пишет отчеты поверхностно, не каждый день. Дает негативную характеристику Малиничу, называет его скандалистом из-за того, что тот задает резонные вопросы, касающиеся безопасности команды, пусть и в излишне эмоциональной форме.

Пока ничего в Украине не было известно об их сексуальных похождениях - писал, что «воскресенье прошло банально» … Интересно, что, по его мнению, тогда незаурядно…

В своей объяснительной он пишет, что на праздновании дня геолога девушки предложили подняться к ним в номера, где они «около получаса говорили ни о чем». После разговора ни о чем проститутки «стали просить деньги за их услуги и потраченное время».

Вина: был недисциплинированным, принимал непосредственное участие в пьянке 03.04. и блядстве. Не рассказал своевременно инвесторам о скандале – пытался все скрыть.

3. Броди

Красиво писал обо всем, однако вечер-ночь-раннее утро с 03.04 на 04.04 как-то выпали из общей картины его довольно таки детализированных отчетов.

Например, указывая круг выпивох, в число которых входил и он, стеснительно пишет «вечером, когда люди вернулись с участка» (кто из людей конкретно – не пишет), «празднование немножко затянулось» (ничего себе

«немножко» - согласно показаниям Богдана Степанова, проститутки подняли к ним в номер около 03 часов 30 минут, а еще надо было время на реализацию их безудержной сексуальной энергии).

Беспокоится о трате служебных денег на спиртное, однако в «бурную» ночь, видимо, разошелся, так как на следующий день раскаивается –

«…Сегодня внесли ясность, что нельзя этого делать за общие деньги на питание, так как оно и так тут не дешево». Тут же «перекидывает стрелки» на другого участника пьянки и блядства – «Утром почти все проснулись вовремя, кроме  Жени».  И  вспоминает,  что  надо  быть  экономным  –  «Тем   не   менее, сегодня кто-то заказывал 2-3 бокала вина. Видел мельком в чеке. Это немного, но подобные факты можно бы исключить, рассчитываться не с кассы на питание, в крайнем случае».

Блядство, непосредственным участником которого он был, произошло в комнате, в которой он жил вместе с Степановым Богданом. Он же давал Коломийцу деньги взамен фальшивки, для того, чтобы тот отдал их администратору гостиницы.

Вина: принимал непосредственное участие в блядстве, своевременно не доложил инвесторам о «фальшивомонетчике Боде». Скорее всего поступил так из-за того, что сам провинился. Действовал безответственно, неправильно, рисково и это все - будучи правоохранителем по профессии.

4. Малинич

Пишет основательно. Грамотен, достаточно эрудирован. Демонстрирует моральность и подтверждает ее в поведении – не пьянствовал на день геолога, не водился с блядями, пытался остановить негативные тенденции в коллективе. Был готов вступать в открытое противостояние с другими членами команды, чтобы не загубить дело.

Четко антиципировал (предвосхитил), что игнорирование дисциплины, режима дня, границ финансовых трат – плохо закончится.

Могу судить только по написанному, но из всей команды он выглядит самым адекватным и, возможно (если бы можно было проанализировать поведение в комплексе с другими источниками, в том числе – по результатам полиграфной проверки) – стал бы неплохим руководителем группы.

5. Степанов

По ходу написания отчетов видимо меняется – начинал как идейный участник экспедиции, «мальчик из хорошей семьи», с чувством юмора, потом пишет в стиле немного заматеревшего «африканского волка», а заканчивает как пацан, набравшийся нехорошего сленга в плохой компании (слова «шмара»,

«менты», «липовая бумага» и т.д.). Понятно, что такие метаморфозы с личностью за неделю не могут пройти. То есть, либо это и есть его нутро – неуверенного в себе и в своих половых возможностях парня, который решил в этой поездке заматереть, набраться сексуального опыта, стать мужиком. Либо боится наказания и ведет себя неадекватно.

В объяснительной пытался оправдаться с первых строчек – «Вернулись около 21.00. Решили первый раз за день покушать» (в этом месте чуть не расплакалась, будто нельзя было взять сухпай с собой…).

Перекинуть вину на других – «Группа с Днепра решила выпить за день геологов» (решить то решила, но силком никому в глотку спиртное не заливала…).

Пишет, что сидели сами без блядей до 3 часов ночи (не вяжется с усталостью). Блядей («телок», как он пишет) было три.

Инициаторами прихода в номера, с его слов, были бляди (верю, это их работа, и так весь вечер потеряли – ждали, пока наши секс-герои напились до нужной кондиции, чтобы оценить их африканскую красоту).

Пытается выставить проституток как вымогательниц – «Мы не отказались. Разговора за деньги не было» (будто не понятно, что проститутки не работают бесплатно).

Признает, что проститутки сказали, «им нужны деньги за потраченное время и предоставленные услуги», а он «не стал спорить, чтоб избежать проблем» (тут прям герой – хотел уберечь команду от проблем).

Из 500$, лежащих в кошелке, дал проституткам 200, при этом одна сотня была фальшивой. Нигде не пишет, что привез фальшивку. Только указывает, что дал ее «не специально».

Не указывает, что выгнал проститутку, которая вернулась с претензией вскоре после ухода с комнаты.

Когда в понедельник днем к Степанову подошел администратор с обманутыми проститутками с претензией, вместо того, чтобы быстро менять фальшивку, отделался обещанием, что уладит проблему. По факту проблему пришлось улаживать Коломийцу. То есть нашкодил как большой мальчик, а от ответственности спрятался как маменькин сынок…

Вначале пишет, что «эта ситуация скорей всего была придумана и реализована Борисом». Но не Борис ведь привез в его карманах фальшивку, не Борис дал ее проституткам, не Борис вещал о своей «штанге» перед всеми за утренним столом? С чем можно согласиться, так это с тем, что Борис, скорее всего, воспользовался этой ситуацией по полной.

Пишет, что «за весь период мы забухали один раз в этот день. Это было воскресенье в нерабочее время, после 21.00 часов». Как они собирались драться с «черными мамбами» и Борисом не выспавшись, после кутежа до 5 часов утра - не пишет…

Вина: незрелая личность с набором комплексов. Трусливый, при опасности, наиболее вероятно, будет суетится.

Привез фальшивую купюру. Знал о том, что она фальшивая.

Пьянствовал на дне (ночи) геолога, водился с блядями, расплатился фальшивой купюрой. Не доложил своевременно инвестору.

 

Реконструкция события по объяснительным и докладам:

 

В воскресенье 03.04 апреля часть команды вернулась из поездки в гостиницу и объединились с остальной частью экспедиции.

Со слов Коломийца и Степанова именно геологи предложили отпраздновать их профессиональный праздник. Показания не вяжутся, так как Андреев и Степаняк в праздновании не принимали участия, а Субота только пьянствовал и не принимал участие в пользовании блядей.

Пянков и Малинич, отужинав, ушли спать.

Из нашей команды праздновали Коломиец, Степанов, Броди. Из команды геологов был один человек – Субота.

Коломиец на какое-то время отлучался – поднимался в номер к Пянкову. Вернувшись – сел за стол к товарищам. Вскоре к ним присоединились проститутки. Через какое-то время они вместе – три проститутки и Коломиец, Степанов и Броди, поднялись в номер Степанова и Броди (где делся Субота –  не понятно, его в объяснительной не упоминают).

Поблядовали. Проститутки напомнили о деньгах. Крутой мачо Степанов вытащил из кошелька 200$ - две купюры по 100 и отдал им. Одна из купюр была поддельной, Степанов об этом знал, он преднамеренно привез фальшивку с собой в Африку, тем не менее решил заплатить ею проституткам. Компания «злобных ебарей» еще не разошлась, а обманутая проститутка уже вернулась и заявила, что деньги фальшивые. Степанов не растерялся – просто выгнал проститутку.

Компания разошлась из комнаты Степанова и Броди около 4-5 часов утра.

На пьянку было потрачено около 3 млн. леонов.

На утро практически все пришли к завтраку. Не поднялся только Субота.

В присутствии    всей    команды    Степанов    высказал    переживания относительно того, что расплатился с проституткой фальшивой купюрой и это может стать бедой. То есть то, что в ужгородской команде, как минимум, были (а может и еще есть) фальшивые деньги – слышали все за завтраком.

Кроме того, по показаниям Малинича, о наличии у себя фальшивой сотни долларов Степанов рассказал и Борису.

Понедельник 04.04 прошел относительно обыденно – занимались решением вопросов экспедиции. Только администратор гостиницы обратился вместе с проститутками сначала к Степанову (Степанов отделался обещанием, что все решит), а потом – к Коломийцу по вопросу фальшивой купюры. Предложил, чтобы не было скандала, поменять ее на нормальную. Коломиец поднялся в номер к Степанову и Броди за деньгами, Броди дал ему другую сотню. Коломиец отнес ее администратору. Администратор сказал, что и эта купюра фальшивая. Коломиец опять поднялся в номер к Броди и взял еще одну сотню. Этой купюрой администратор остался доволен.

Однако, по факту, получается, что может и ошибившись, и приняв нормальную купюру за фальшивую, администратор имел все основания решить, что ребята либо реально наглые – дважды дают фальшивку, либо сидят в гостинице на мешках фальшивок. Не думаю, что по сьера-леоновским законам сокрытие такого факта не влечет за собой последствия. Поэтому нельзя исключать, что своими переживаниями администрация гостиницы поделилась с вездесущим Борисом или полицейскими напрямую.

А вот то, что «взяли» именно Коломийца – дело рук таки, скорее всего, Бориса. Потому что проститутки вместе с администратором еще за день до того, подходили изначально именно к Степанову с претензией по фальшивке. Они четко и правильно идентифицировали как «фальшивщика» именно его. Однако, Степанова, вопреки логике, не обыскивали.

Во вторник 05.04, через день после блядства, наступило неминуемое наказание – негры пришли за своим (ну, или тем, что было наше). Теперь сложно сказать, кто педалировал ситуацию – Борис, Андреев через Бориса,администратор. Однозначно не проститутки, скорее всего Борис, правда он не мог предположить, что «рыба» сорвется с крючка и инвестор примет решение эвакуировать персонал с опасной территории. Теперь, наверное, локти грызет.

Почему обыски были проведены не в той комнате, где давали фальшивку? Идти к второстепенным членам команды – не резонно, там вряд ли есть деньги. Идти нужно к руководителю. В то же время нельзя брать его – надо, чтобы он остался на свободе и было кому договариваться. Ну, и чтобы не оставалось никаких сомнений в предвзятости к ужгородским – на всякий случай порыться и у днепропетровских.

Почему так легко отделались? Потому, что, полицейские, реально, шли не преступление раскрывать, а «сбить бабла у сладких белых». По той же причине не оформляли протокол, не брали паспорта.

На экспедиции полиция захотела заработать, но не получила всего, что хотела только потому, что наши начали биться за деньги. А бились они, в основном, потому, что знали, что их ждет в Украине и чей гнев будет ужасен.

Однако все это не имеет никакого отношения к мошенничеству Павла.


Окремі доповідні записки і звіти А.Малинича з Сьера-Леоне перед І.Волошиним

  1. Режим дня (примірний розпорядок по годинам з врахуванням природніх потреб)

  2. Оптимізація харчування – час і меню – все що вище вирахувати із зп (ненормально в умовах відрядження безцільно шататися в очікуванні коли обід або ще щось).

  3. Ранкова і вечірня обов’язкова п’ятихвилинка щоб кожен розумів свою поточну задачу на сьогодні і в цілому команди (неприпустимою є поведінка Ігоря, який взявши на себе роль лідера і спікера в перемовинах інформує тільки команду геологів і Коломійцева про події, що відбуваються. Якщо так треба то питань нема).

  4. Випивка (якщо піздєц необхідна) то визначити виключно вечірній час на її вживання з обмеженням об’єму – більше за власний рахунок це ж стосується і тютюна.

  5. Якщо запрошується конкретна особа на зустріч то кожен з команди повинен бути присутнім або хоча б знати ( по можливості ), що така відбулася і її результати.

  6. Пересуватися в місті можливо виключно на авто, пішки тільки в групі 3 чол. (неподалік бази). Спробував пройтись сам (до 1 км. від бази) – відчув, що міг нарватися на неприємності. Вони все січуть і коли я розвернувся в зворотному напрямку «ненав’язливо» віталися групами підступаючи впритул (тиск на психіку). Це зумовлює певні зобов’язання при використанні тз. Я не розумію «покататися» в умовах відрядження.

    01.04.2016

    Загальне перше враження від СЛ досить гнітюче. Бруд, антисанітарія, дрібні побори, при цьому досить великі ціни на житло, харч. Клімат норм, як  на мене. Океан теплий, вода помірної солоності, для тренування в якості басейну непридатний – великі хвилі. Дно – пустиня J. Вода при березі (100 м. далі  не  запливав  сикотно  J)  -  мутна  –  пісчаний  пляж  (теж  бруднуватий) Місцеві в океан скидують весь непотріб і буває (поки не бачив, але кажуть) до берега прибиває багато сміття.

    Поселилися, за рекомендацією Віктора, в отелі ROY (Freetown. Lumley beach  road  54.).  Умови  норм  (специфічні  J).  Знайти  авто  в  оренду  без  водія виявилося досить проблемним. Без допомоги Віктора і БМ було б значно важче. Мова креол, але всі розуміють англійську. А от їх зрозуміти буває важко. Пянков і Андріїв взяли на себе роль «старших і досвідчених» - тусять разом, визначивши для себе мою роль як зайвого. В цій же ситуації Саша і Богдан. Поки не переймаюся. Виведуть – дам в диню всім. Буває після цього стають хорошими друзями. Про побут більше не буду бо і так забагато.

    Я бував і в гірших умовах.

    - Розмова з Борисом Михайловичем Фарфеллом ? borisfarfell@gmail.com



    Якщо опустити купу текста то БМ  позиціонує себе як незамінну людину в нашому проекті бо: - тільки він може комунікувати з Алі (він послухає тільки його); у нього наявна вільна фірма (підприємство) через яке у випадку необхідності увезення техніки можна це зробити за схемою duty free; він досвідчена людина в цьому бізнесі (не виключаю) і зможе налагодити роботу підприємства.

    У розмові сплила необхідність оплати щось десь 37 тис. дол. США за «ліцензію на добичу». Причому майже відразу у надкороткий строк інакше вся бізнес ідея завалиться.

    В процесі розмови у мене сформувалася досить стійка думка що він жулик і його участь у бізнесі не бажана. Негативний результат роботи з попереднім інвестором пояснив бажанням Войтовича Ростислава (топ менеджер? Роснєфть) зайнятися видобутком урану, що на думку БМ небезпечно. Таке пояснення мене особисто не переконало, бо не бачу перешкод для розвитку паралельного проекту без його участі.

    Якщо Женя, як він запевнив, зможе налагодити стосунки з Алі, то БМ може залишитися «хорошим другом».

    У розмові поверхово зачеплено питання безпеки підприємства. Огородження всієї території (земельної ділянки) не доцільно. Огороджується територія бази і збагачення. Охорона здійснюється приватними охоронними структурами із залученням озброєних автоматичною зброєю людей. Інкасація на броньованих автомашинах або гвинтокрилом. Наголошував що присутність білих людей на відповідальних етапах збагачення є обов’язковою.

    Зброя (короткоствольна) для іноземця за словами БМ можлива. Ціна питання 3-5 тис. дол. США

    Хотів би поспілкуватися з Віктором, який ніби має зв’язки в місцевому мінекології і з’ясувати хоча б для себе пакет документів необхідних для роботи. В нашій «команді» найбільш поінформований є Женя і він справляє непогане враження. У зловживанні неправильними речами на місцевості не помічений!!! Як я зрозумів для стримування його «приті» приставлений Андріїв (як і БМ на мою думку, страждає перевищенням власних здібностей-можливо перше враження хибне).

    Юра (резюме якого я читав) спокійний тіпок – робоча лошадка суто у питаннях геологорозвідки. Не париться, відпочиває. Він мене запевнив що подібний, до побаченого мною рівень корупції притаманний для всієї Африки, принаймні де він побував (має громадянство Сенегала – я бачив ксіву). Також підтвердив, що окрім офіційного вирішення дозвільних документів необхідним буде налагодження стосунків з місцевими вождями.

    Поки що все. Якщо є окремі завдання або питання, які треба зясувати пишіть на майл або в «лічку».

    02.04.2016

    Розмова з Алі

    Алі – 65 років, середнього зросту (як Пянков), корінний місцевий житель з відповідними зовнішніми ознаками. Має відверто слабкий зір, носить окуляри, які йому толком не допомагають (уважно наливав колу повз келих J). Думаю   сильна   далекозорість.   Більше   того,   мені   здалося   що   розвивається катаракта. Одягнутий не зовсім  охайно,  враховуючи  що  йшов на  зустріч  з представниками  потенційного  інвестора.  Є  фото  можна оцінити. Руки не доглянуті, під  нігтьми  бруд.  Не  справляє  враження заможної людини. Але це поверхове судження бо бачив наших «екземплярів» що виглядали не краще,  а грошей  у них кури не клювали. Порівнювати ні з чим місцевої знаті не бачив. Важко віриться, що у нього ще є подібні ділянки, які він розробляє, а цю не встигає. Пянков (наш спікер) на перемовинах не задавав йому питання про інші землі.

    Алі народився і виріс в СЛ, закінчив high school і після цього 37 років прожив у США. Працював службовцем у пенітенціарній установі  (щось подібне на нашу кримінально-виконавчу інспекцію). Контроль і нагляд за звільненими на свободу «зеками». Повернувся на СЛ і вирішив займатися бізнесом.

    Під час розмови досить нервував (тремор рук, рухи щелепних мязів).

    Зміст розмови звівся по суті до тез, які озвучив БМ, в тому числі, оплата ліцензії. Є фото документів мною не опрацьовані. Без оплати цих сум розвідка неможлива. Алі запевнив, що він про це повідомляв, що підтвердив БМ з посиланням на «Пашу», і надіслані тому документи (копії) включаючи договір в  якому фігурують Алі -21% і 79% інші учасники (БМ обов’язковий J). Думаю  буде  зайвим  наголосити  важливість  вивчення  цього  документа  в якому криється «сила»  БМ.  Алі  думає  або  переконаний  що  цим  документом  він зв’язаний  з  БМ.  Теж  не  буду  повторювати,  що  сила  паперу для місцевих «мамб» громадна (так нас усі переконують).

    Примітно, що Алі не є власником землі, а має право на проведення видобутку на цій землі. Щось на кшталт сервітутного права в моєму розумінні.

    Пан Алі також сказав, що у нього є ще одні потенційні інвестори. Завтра  в 04-00 виїзд на місце.

    03.04.2016

    Опрацював, по мірі залишків знань англійської, документи надані учора паном Алі. Фото надіслані поштою.

    Зміст листа Мінекології (далі-EPA) від 03.03.2016 адресований директору майнінга вказує на остаточне рішення про припинення будь яких майнінгових (шахтних, добичних, розвідувальних) робіт, доки він в повному обсязі не виконає вимоги нормативних документів EPA від 2008 та 2010 року. Також наголошується на тому що дія його ліцензії зійшла 18.03.2013 року і не поновлювалась. Більше того, моніторингова групи засвідчила проведення недозволених робіт у порушення законодавства, що підтверджується відповідним звітом (з фототаблицями, включає опитування робітників на місці).

    До цього листа додається сам звіт моніторингової групи, як я писав вище, з висновками про те, що фірма Dojo), не зумівши підтвердити свою ліцензію EIA, продовжує працювати, всупереч положенням Закону про охорону навколишнього середовища а також умовами, зазначеними у ліцензії EIA. Регіональне відділення EPA-SL проводитиме регулярний моніторинг Dojo для забезпечення повної відповідності діяльності законодавству.

    Прізвище начальниці EPA-SL Haddijatou Jallow, executive chairperson. Вона ж «чорна мамба» J (це від мене, бо за словами БМ – непідкупна і зла). Фото є.

    Цікава деталь вчора помічена мною, що наш «незалежний» фахівець геолог Юра - вже працював з Женею Суботою в Беніні раніше. Як сказав Юра – «нічого хорошого там не було». Судячи з його резюме яке мені було надано – десь 2009 рік і далі. Живе Львівянин у Сімферополі – значить не зовсім ідейний і за мані можливо поступиться совісті.

    Поки що все.

    P.S. Алі дав ще 2 «документа». На мій погляд це звичайні рахунки на оплату документів при чому доволі старі 04.06.2014, 11.10.2014. Ці рахунки по ходу не оплачені і понині і саме їх зараз нам тулять. Мова про без малого 37 тис. дол. США.

    04.04.2016

    Місцеві жителі (Фрітаун) мені нагадують наших циган – брехливі попрошайки, БМ каже що так і на вищому рівні. Кожного білого вони розцінюють як потенційного лоха. На ринку якщо товар купляє білий то його ціна зростає в рази. У зв’язку з цим він собі винайшов місцевого, ніби-то поліцейського чи то колишнього, чесного чорного Junior. Він у  нього постійний супутник і посередник у побутових зв’язках з чорними, в тому числі, у питаннях корупційного характеру. Наголошує, що якщо особисто б домовлявся то ціна питання також виростала б в рази.

    На словах Юри – мешканці внутрішніх районів (у «бушах» - так вони називають не урбанізовану природну місцевість) чесні і справедливі люди, котрі давши слово не обмануть і не підведуть.

    Вчора, 03.04. для нас БМ, на мій погляд, влаштував виставу спроби вирішення питання проведення геологорозвідки. При цьому попередньо передав місцевому чиновнику MNA (мінресурсів – Держгеонадра) 250 тис. леонів – 40$. Саша Броді, як безпосередній учасник опише події краще ніж я зі слів.

    Очікуючи повернення наших хлопців з ділянки години 2 спілкувався з БМ. «Я-Бетмен» так можна двома словами характеризувати зміст тексту. Я  його втупу розпитував чому з Войтовичем у нього не склалося. Причому дуже швидко - за 1,5 року. То він нарозказував купу історій нераціонального витрачання коштів, яке він не терпів і що призводило до конфліктів. Це і логотипи на 3 гвинтокрили (25 тис. дол. США на кожен), і неправильні генератори закуплені, і питання ввезення інвестицій через офшори, турбота про людей (силіконові цицьки для жінок офісу J), і мільйон на соціальні потреби місцевого населення …. Тому при словах «турбота про персонал» озвучена Робертом його аж коробило.

    Слід зауважити, що він в питаннях організації майнінга «поднаторєл» і його досвід треба використати. Моя думка про нього не змінилася – мутний тіпок. Але я слабий щодо визначення якостей людини.

    Коли хлопці приїхали я вперше відчув і побачив як діє «золота лихоманка». J.

    Юра сказав, що ділянка складає гарне враження і золото безумовно там є. Питання кількості –потреба дослідження. При чому він зауважив якщо отримаємо погодження на дорозвідку вручну – будуть складності бо там багато води. Вода джерельна високої якості каже можна буде торгувати. J. Каже  щоБМ великий казкар на рахунок можливості добувати золото на цій землі до 10 років. Оптимально розробити верхні слої забрати свої 10-20 млн., а там видно буде що далі. Вчора мова зайшла про те що на ділянці є і т.з. корінне родовище золота, що залягає на великих глибинах.

    Порядок інвестицій вище, як і вище заробітки. Глибина розробок – мова вже про шахтний спосіб видобутку - до 5000 м!

    Женя готовий жити з мамбами в мазанці лиш би йти копати ;).

    05.04.2016

    Після розмови в режимі конференції ситуація в команді розрядилася і здається намітилася здорова тенденція до конструктивної колективної роботи.

    Приїздив Віктор з Володимиром (родом з Києва, жив у Чернівцях людина з команди Габора, якщо я правильно зрозумів). В розмові Віктор висловив своє припущення, що на ділянці навряд чи щось толком є, обґрунтував думку 7 літнім простоєм після отримання Алі ліцензії і відсутністю будь-кого зацікавленого в цій землі. Звернув увагу на те що нам уже відомо, що неоплачена ліцензія означає її відсутність. А це дає право будь-якому чорному отримати майнінгові прості ліцензії без дозволу і погодження Алі (цікавий нюанс). Ми вже теж знаємо що він не власник землі. Наполягав, що нічого втрачати час, отримати швидко прості майнінгові ліцензії і рухатися далі.

    Домовилися з ним про допомогу в отриманні необхідних для виявлення малярії тестів і одночасно я маю забрати в нього наші 6 тис., що мали піти на оренду транспорту.

    Увечері, після 21-00 під’їхав БМ повідомити результати своєї роботи щодо отримання дозволу на пошукові роботи і Ігор зорієнтував його про необхідність паралельної допомоги БМ в отриманні простих майнінгових ліцензій на людей Алі.

    БМ у свою чергу інформував, що Алі порадився зі своїм компаньйоном і той запрошує представника інвестора в будинок уряду на завтра 16-00 для розмови і можливого вирішення питання.

    Реакція БМ на нашу пропозицію (прості ліцензії) мене здивувала він- проти. (?) Коли ми наполягали на найшвидшій реалізації двох варіантів він пообіцяв що буде працювати над Алі, але запевнив, що це буде дуже складно (???).

    Залишилося чекати завтрашнього розвитку подій – нас не бажають пускати на розвідку!!!!

    Паралельно в стилі «я бетмен» розказав свіжу історію що відбулася сьогодні. Його викликали в поліцію за заявою гр. Ярошенко Олександра (вроді таке ім’я J -запамятував). Зміст заяви цієї особи в тому, БМ спер акції фірми Роксолана (тож вроді так) підробивши підпис власника. Він канєшно дав 300 бакінських і всі дружно розсміялися над глупим Ярошенко, який заніс 12 тис. за те щоб його закрили в поліції. J.

    Треба попросити його написати книгу нових гарних оповідань про бетмена (БМ-БетМен) J

14 січня 2019р.

Теги: Малинич, Богданов, Іван Волошин, прокурор, Сьєрра-Леоне, золото, Африка

Коментарі

Відвідувач сайту 2019-03-03 / 17:39:55
Но що, Малинич як робив, так і робит на посаді. Нич му не є. Чи, може, ніхто в Київ у КДКП і не надсилав документи? Може, Генінспекція і не знає про "труди" Андрія в Сьєрра-Леоне?

оце так відео 2019-02-19 / 11:25:06
https://www.youtube.com/watch?v=LQ76h_2YoAo

Няньо 2019-01-25 / 11:32:46
Коментуй не коментуй, всьоравно получиш ....От така у нас влада і її слуги. Лаврентій Павлович! - до роботи!!!

Лаврентий Павлович 2019-01-25 / 09:37:52
Отличная работа по сбору информации! А фигурантов дела - расстрелять! P.S. Щенка Богдана Степанова предварительно опустить.

До Олександра 2019-01-24 / 18:33:10
Від кого ви хочете отримати відповідь? Їм зараз не до вас і не до Безрукової. Самим би шкуру вберегти.

Олександра 2019-01-24 / 10:43:18
Ще раз питаю чи може Безрукова займати посаду начальника канцелярії облпрокуратури з доступом до секретних документів, коли її син сидить в Ужгородськім СІЗО за шахрайство?
Якщо усі документи по її сину проходять через канцелярію, тобто через неї, чи буде тут конфлікт інтересів пане Демянчук?

Дюрій бачій 2019-01-21 / 11:33:05
Так, так, давно нема там порядного. Один я був порядний. Закон і правопорядок був.
Файно зьме жили, гроші в Київ вчасно відвозили, на бринзу всі хором їздили, пісні співали, трохи робили.

Сергій 2019-01-21 / 09:17:29
Там нема ні одного порядного,Ящо і був-то його научать як треба,

дмитро 2019-01-20 / 13:14:52
Луценко пяний із псом танцює, обласний прокурор Гавнилюк по клюбам вештаєтся, чому тут дивуватися? Шкода наших грошей, податків з яких не малу платню отримують. Так вся влада живе.

хенерал Гаврилюк 2019-01-20 / 12:46:17
Є гроші то є правда, а ні то ні

Зневіра 2019-01-20 / 12:07:59
Ви всі ще вірите в справедливість в Україні, в наверненні її до європейських цінностей??? Після констатації потоку злочинних звязків від самого низу - типа останнього закарпатського покидька волошина до самих владних верхів - кришувальників ви ще вірите, що в черзі за президенську булаву, нарешті, є достойні, хто виведе країну з коруаційного, економічного і саме головне - соціального багна, хто приведе її на один рівень з нашими сусідами??? Наївний той, хто вірить в це, а я не вірю!!! Жодного голосу мого ці бариги на виборах не отримають!

Шандору 2019-01-20 / 01:18:30


Як це "Малинич, з бюджету вароша нич невкрав"? Дуже навіть вкрав. Разом з Андріївим, про якого тут казкуєте.

Бо саме Малинич посідає посаду начальника відділу забезпечення представництва в суді прокуратури Закарпатської області. От через нього корупційні справи ужгородських челядників і спускаються на гальмах.

Тут питання виключно в тому, чи йому просто мало бабла, заробленого в покидька Волошина і на тому спусканні на гальмах корупційних справ, чи, може, він якраз всі ці корупційні мільйони вирішив вкласти в золотовидобування в Сьєрра-Леоне?

Не можете позвідатися свого цімбора? :)


Шандор 2019-01-20 / 00:11:40
Малинич, з бюджету вароша нич невкрав ЯК ТуТ всі пишуть. Андрів з своїм братом "законно " вкрали мільойони і всі мовчать- НА ПЕРЕВЕЗЕННІ ПІЛЬГОВІКІВ . БЛЯДСТВО.

Ліда 2019-01-19 / 23:01:09
То не прокуратура, а ПОЗОРИЩЕ!!!

==== 2019-01-19 / 19:10:46
ПЬЯНКОВ Олег-син майора УКГБ в Зак/обл Пьянкова В.,батько в Ужг. поотсроъв ту 2-3 этажну будівлю "Страхова Автомоб.Компанія АСКО"(юр.особа в м.Донецк,а у нас в обл.-Філія)-це на кольці за мостом -не доїзжая обл.Стат.управління,як поворот на Митну...

123 2019-01-19 / 13:47:27
Маханець В.В. - главний коментатор

Малицький 2019-01-19 / 11:35:56
Таким корупціонерам як Малинич не місце у нашій прокуратурі, він нас ганьбить. Ми з Дербаком, Василенком, полковником Му-Му, Деяком, Черничком працюємо на авторитет прокуратури, а Малинич нас тягне у прірву. Ганьба!

Христос крещається 2019-01-19 / 11:06:02
Може прокурорів викупати в Ужі на Водохреща? Може з них змити ту скарідь, яка до них пристала, у виді хабарів та поборів?
Чи не допоможе?

....... 2019-01-19 / 09:33:43
Точно прокуратура себе вичерпала....сидять і один про одного коментарі пишуть

Дмитрик 2019-01-18 / 22:33:08
Мені тоже скоро татко купить посаду у Гаврилюка в прокуратурі і полковничі погони, я тоже буду много зарабляти

НОВИНИ: Кримінал

19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
19:42
/ 1
Закарпатець відмовився від мобілізації через рідню в росії та "неправильний висновок ВЛК"
14:57
/ 9
На кордоні затримали ексзакарпатця з угорщини, який продавав українок до країн Азії у сексуальне рабство
21:18
/ 2
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
13:36
/ 2
У Міжгір'ї за пів години знайшли зловмисника, що вкрав авто Renault Kangoo
» Всі новини