Москаль звинуватив Гройсмана у "дорожній" брехні

І приплів до цього Балогу та журналістів

Москаль звинуватив Гройсмана у "дорожній" брехні

21 листопада прем'єр-міністр України Володимир Гройсман опублікував на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук карту областей з відсотками використання державних субвенцій на будівництво та ремонт доріг місцевого значення.

Інформація не містить жодних уточнень щодо дати, якій відповідають вказані на карті цифри.

Як свідчить інфографіка, Закарпаття встигло освоїти на  на будівництво та ремонт доріг місцевого значення менше половини державних субвенцій – 42,5%.

Гірше Закарпаття спрацювали тільки на Миколаївщині та Луганщині.

Відповідну інформацію опублікувало інтернет-видання Закарпаття онлайн.

Вказані в публікації цифри, що їх навів В.Гройсман, неабияк розлютили голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, котрий учора, в суботу, 1 грудня, з приватної електронної адреси поширив в ЗМІ коментар, в якому у властивій йому грубій формі звинуватив журналістів у, начебто, поширенні недостовірної інформації, вкотре поширивши, натомість, неправдиву інформацію щодо, начебто, належності видання одному з впливових політиків Закарпаття - Віктору Балозі.

Зі слів Г.Москаля, "недостовірна інформація про слабке освоєння коштів на ремонт доріг, оприлюднена пробалогівським сайтом, викликана лише однією причиною – тим, що сам Балога, маючи на Закарпатті десятиліття необмеженої влади, не зробив і п’ять відсотків від того, що робиться для ремонту доріг зараз".

Закарпаття онлайн вкотре рекомендує авторові цих релізів і особисто Г.Москалю, який єдиний з усіх очільників області за час свого керівництва не провів жодної прес-конференції в стінах ОДА, де б прозвітував перед громадськістю та журналістами про зроблене з можливістю задати йому відповідні питання, висловити свої претензії з приводу опублікованих цифр прес-службі Кабінету міністрів України чи особисто Володимиру Гройсману, а не вихлюпувати внутрішній негатив на журналістів.

Сам Г.Москаль в рамках своєї невпинної піар-кампанії оприлюднював вже стільки недостовірної інформації, що не має жодних підстав вірити його приватним запевненням з приводу того, що, начебто, "до кінця року освоєння коштів Дорожнього фонду на Закарпатті буде близько 100 відсотків".

Як раніше публікувало Закарпаття онлайн, в поширенні недостовірної інформації з приводу ремонтів на Закарпатті доріг місцевого значення нещодавно Г.Москаля звинуватили голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко та звільнений днями під надуманим приводом екс-очільник Мукачівської РДА Сергій Гайдай

02 грудня 2018р.

Теги: дороги, Москаль, Гройсман

Коментарі

Степан Крук 2018-12-03 / 11:42:37
Москаль є підлеглим не тільки президента, але й Гройсмана! Але він болт поклав на одного і на інщого. Якщо в системі управління нема СУБОРДИНАЦІЇ,то нафіг таке управління потрібне???

Вуву 2018-12-03 / 10:15:24
Ви знаєте що злочини не мають строку давності.
Якщо до влади прийде новий президент ... А згодом і нова влада і почне ТАК ЯК ТРЕБА ... Працювати вся судова і правоохоронна і сбу ... То баблоги повинні сидіти пожиттєво .
Або судовим рішенням поселені (як колись у заслання) у вимираючому селі ... Без права зміни свого проживання.

ужгородець 2018-12-03 / 07:50:05

...
Балога нікуди не дінеться із Закарпаття.
І при всіх його мінусах у минулому (барига Гєші, контрабанда, контрафакт, тісна співпраця з Ющенком та Януковичем), на сьогодні Мукачево - саме європейське місто у Закарпатті по всім показникам (медицина, комунальне господарство, освіта, спорт, земельні аукціони, і т.д.).
І виборці цього міста ще довго буде голосувати за Балог на всі виборні посади. І це очевидно.

Що зробив на цьому фоні Москаль? Дійсно вилизаний Хуст за останні 3 роки? - Так це особиста заслуга Лунченка-Кащука-Рівіса, які вирішують всі питання міста по квоті НФ у Києві, а не БПП.

Хто є виборцями Москаля (БПП)? - Продажні цигани, мадяри, та п'яниці з фестивалів, які розпорошені (крім мадяр) по всьому Закарпаттю? Жулики нагнутого в позу Андріїва? - Так ця весь цей непотріб кине Москаля, якщо хтось їм пообіцяє на гривню більше...)))

Я, не дай Боже, не агітую за Балогу. Просто є очевидні речі, які треба визнавати.
І по цим критеріям саме Москаль за останні 4 роки більше "намутив" на серйозний тюремний строк (після останнього Майдану і всіх його лозунгів!), ніж будь хто із серйозних політиків Закарпаття.
І це теж очевидний для всього Закарпаття факт.

Михайло 2018-12-02 / 21:16:52
При чому тут сайт і Балога.
Якщо це дійсно правда!
Може Москаль, по області ся переміщає в колайдері чи на дерижаблі, і не має можливості порівняти стан доріг з Франківською або Львівською чи Тернопільською областями.
Тут ще питання чи ця статистична цифра не завищена?

вуву 2018-12-02 / 19:51:36
Відповідь очевидна.
Тому що вони всі були поголовно злодіями.... І ніщо інше як вкрасти бабло і не сіти на нари йіх не цікавило. От і маєм.
А прикладів .... Тільки встигай рахувати.
1. Памятник що відкрили "голодомору"
2. Набка .... Йде ремонт ... КУДИ ДІВАЮТЬ СТАРУ "КОЦКУ" (тротуарні кубіки) ... Вже навіть ніхто і не питає.
3.а хто був порозпродав плити з мук. Аеропорту ... (Баблоги)
4. Хто керував контрабандою лісом і його бандитською рубкою ... Знаєте.
5. А проблема з євробляхерами де почалася і чим чим це скінчилося ... Теж знаєте.
Ну і многая ... Многая.
Ось так "працюють слуги народу ... Яких ми самі і вибираємо.

*** 2018-12-02 / 17:53:53
Ужгородець, ваша думка є досить розумною, розсудливою. Безперечно Віктор Іванович Балога є людина розумна,авторитетна, розуміється в системі управління,в політиці, як у нас в народі кажуть ,, собаку з'їв,, у цій сфері. Та не зрозуміло, чому за стільки років керівництва не дбав про владу, підопічних на місцях. Чому його влаштовувала м'яко кажучи не чистоплотність підопічних. Згадані Ужгородцем герої,що продаються, знищують Закарпаття, вийшли в люди за керівництва Віктора Івановича. А за не роки,а десятиліття Віктор Іванович мав можливість утворити команду адекватних,не продажних, освічених управлінців.

ужгородець 2018-12-02 / 15:13:21

Тарасу

Ви підняли дуже спірне питання, бо у всіх цих губернаторів були різні шефи, різні можливості і різне фінансування.
Єдине, чим різко відрізняється Москаль від інших, - він гастарбайтер, який не має тут ані рідні, ані коріння.
Це його чергове службове відрядження, з якого він має по максимуму вижати якісь гроші та дивіденди "в пінзію"...

Але саме паскудне інше. Скільки ж корінних закарпатців продало за фестивалі цьому чернівецькому гастеру свою душу за вонячі гроші від порубаних лісів (Мурга), знищених річок (міні-ГЕС), проектів Свидовця чи вітряків?
Оце і є, як на мене, істинна ганьба та проблема Закарпаття!

Тарас 2018-12-02 / 13:36:19
Гiршого за Москаля в ЗакарпаттI губернатора не було, починаючи з Вiктора Балоги ,Iвана Рiзака ,Олега ГавашI . ЦI якщо пообiцяли - виконали ! А цей опер брехач,за 4 роки нiчого рОзумного не зробив. Вiктор з них кращий, та при всiй трескотнI найавторiтетнiший.

Степан Крук 2018-12-02 / 13:10:01
Москалю вже яйця не заважають - пенсіонер!

Степан Крук 2018-12-02 / 13:08:06
Поганомку танцору яйця заважають. А Москалю - Балога

Читач 2018-12-02 / 13:05:55
От БЛЯ.Ь, ці МУКАЧІВСЬКІ БАРИГИ-"Мигаль", "Заробітчанин"і другі ненаситні,"патріоти" хренові із цих" бригад Блюковських і др...",рагулі деревенські"Куштановиці" ..з своїми рилами ЖАДІБНИМИ,ТУПИМИНУ-шо Ви хочете? від нашого Ген.Генадійовича-МУДРА,ЧЕСНА,ДОСТУПНА,ДОБРОЗИЧЛИВА І ВІДПОВІДАЛЬНА ЛЮДИНА, настоящий ПАТРІОТ,,!

Мигаль 2018-12-02 / 12:49:01
Ген Гениталийович (вмисто ...здоболович)! Ни узмущайтесся, а уталожте свойу парадну пйату точку до джипарйа, та пройидьтесйа центров славного села Чинадийова. Йак вам мало трйаска розобйе геморойидальни узлы, то вы зовсим иншщако запойотє. Так ми царь.

Закарпатець 2018-12-02 / 12:35:36
Пан Москаль став лаяти владу - значить готується підлизати наступній ...

*** 2018-12-02 / 12:28:55
Закарпатський заробітчанин 100 відсотків правда. А перед виборами депутати виділяють місцевим радам допомоги . А яке походження цих коштів? Вони є власністю депутатів? Чи це державні кошти ( кошти від сплати податків) ? Це є добре,що хоч перед виборами щось робиться для людей, бо йде хоч трохи полегшення життя людини. Але таке враження,що нас купують за наші ж гроші. Буде добре, якщо депутати будуть не тільки вихвалятись допомогою, а і будуть пояснювати походження коштів.

закарпатський заробітчанин 2018-12-02 / 11:05:38
якщо гроші по факту виділяти на початку осені в кращому випадку, як то у нас десятиліттями робиться, то потім до кінця року ні тендери не встигають провестися ні закупівлі. гроші дають так, щоб держустанови не дуже то їх і встигали освоїти до кінця року. а потім 31 грудня забирають назад, у бюджет на наступний рік. так воно потім і виходить, що "у Київі влада зробила все можливе, а ці козли на місцях знову все просрали". ті контори, де шефи май шіковні, готуються до таких траншів цілий рік, і потім таки освоюють кошти. але всі ми знаємо, як у нас їх доста часто "освоюють", особливо коли цілий рік до того готуються.
щодо останнього. те, що десь "освоїли" 80-90% видатків з держ бюджету, ще зовсім не значає, що за ці кошти кинулися будувати чи ремонтувати дороги місцевого значення. у начальників різних державних департаментів теж треба вдома і ремонти робити і щось добудовувати. в кінці кінців нова дорога до маєтку у лісі це теж дорога місцевого значення, і її теж за якісь кошти асфальтують. не все те золото, що блистить...

вакул.а 2018-12-02 / 10:13:38
бюджет просто воруют....в начале года давайте деньги на ремонт дорог...

Вуву 2018-12-02 / 09:53:08
Анікдот.
Прийіхали посли кількох крайін до маскаля . ведуть переговори.
... І як у вас тут справи ... Як ек. Розвиток.
Маскаль ... Всйо нормально ... Ремонтуєм дороги ... Працюєм віддихаєм.
Майже КОЖЕН ДЕНЬ ... проводимо всякі фестивалі.
Посли ... ???
... А що є такі дні що нема фестивалів ???
Маскаль (з певним смутком) ...
НУ ВИ ЗНАЄТЕ Є ... ТАК ЦЕ ТОДІ КОЛИ ТРЕБА ВІДЗНАЧАТИ ДЕРЖАВНІ ПРАЗНИКИ.

Вуву 2018-12-02 / 09:42:48
Ну ми вже знаєм всі як маскаль ... Гульбанить і фестивалить бабло ... Ну а огризнутись треба.
Болван ... Не огризайся ато штучні зуби випадуть.

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 15
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини