Депутатка з трибуни ВР запитала Порошенка і Гройсмана, для чого вони тримають на посаді саботажника Москаля (ВІДЕО)

Новий склад Центральної виборчої комісії встиг в останній момент призначити вибори в понад 120 об'єднаних територіальних громадах в 22 областях на 23 грудня. Як зазначила з трибуни Верховної Ради народний депутат Ганна Гопко, серед цих областей знову немає Закарпатської.

Депутатка з трибуни ВР запитала Порошенка і Гройсмана, для чого вони тримають на посаді саботажника Москаля (ВІДЕО)

"Днями відвідала Закарпаття, зокрема, Перечинську громаду, і переконалася, як, з одного боку, створення ОТГ дає поштовх позитивним змінам, а з іншого – як голова ОДА всіма можливими методами перешкоджає створенню і розвитку громад", – повідомила Г.Гопко.

"В Україні створено понад 800 ОТГ, з них на Закарпатті – лише 6. ОТГ охоплюють 30% території України (а у багатьох областях – уже більше половини території). На Закарпатті ж згадані 6 ОТГ – це лише 4% території області. У мене запитання до Президента і уряду: доки Ви триматимете на посаді відвертого саботажника, який зриває реформи?! І не лише реформу децентралізації! Нападкам Москаля піддаються і медична, й освітня, й інші реформи", - зазначила Ганна Гопко.

"Мені хотілося б, щоб закарпатці перестали бути заручниками позиції однієї людини і ми нарешті, зважаючи на ту безпекову ситуацію, яка є на Закарпатті, зважаючи на двосторонні відносини з Угорщиною, гальмування реформи децентралізації на Закарпатті лише додає додаткових аргументів і "русскому міру", і вороже налаштованим деяким представникам. Тому, шановні колеги, я ще раз закликаю президента, уряд звільнити закарпатців від людини, яка саботує реформу децентралізації і дати можливість через створення ОТГ розвитку Закарпаття".

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, днями закарпатський правозахисник попроситв Порошенка та Гройсмана провести психіатричне обстеження Москаля.

21 жовтня 2018р.

Теги: саботаж, децентралізація, Москаль

Коментарі

vlad 2018-10-24 / 17:24:43


Коментар видалено. Адмін


почтальон с Донбасса ))) 2018-10-23 / 17:15:08
прочёл... не только статью но и комментарии. ВСЕМ уже отписавшимся и тем кто ещё тут "отметиться" по поводу Москаля скажу так- робяты этот товарисч ещё при Кучме "дела делал в киеве. вальцман тогда ишшо простым барыгой был. делайте логические выводы. но... в Луганске долго не продержался- убежал. всем удачи и мирного неба!!!

Вуву 2018-10-22 / 17:00:47
Брехня ... Від такого жирного - грошовитого місця яке має л.болван не тікають.
З тако місця виносоть в перед ногами ... Або переводять на більше жирно - грошове місце.

онуфрій 2018-10-22 / 12:50:34
В Мукачівських маршрутках нись говорили що Балога йде в президенти щоб забрати голоси і Москаль сам утікне до нового року.

Йой 2018-10-22 / 10:06:28
короче, ви усі бігаете, спорите, як так добре стало від обеднання, та чого блиять пошта не працюе????Де я маю отримати пенсію,ГА??? Банкомата в селі нема, пошта не працюе, зплатити за світло, нема де, треба їхати у город, і платити за маршрутку,а ви ту обсуждаете якусь Гопку, у котрой 70 тисяч зарплати і йуй на вас усіх великий пох.

пенсіонер-Ужг 2018-10-22 / 04:02:42

Як на мене, дуже сильний та точний коментар до цього посту дав "Копча 2018-10-21 / 11:52:41".

"Зрадлива феміністично-лівацька політична шльондра запитала в іншої політичної шльондри чому та не звільнить з посади дубоголового мента-губернатора. Та тому бл@ть що нема в Пороха кадрового резерву з найближчого оточення і тому що москалеві яйця він міцно тримає в своєму кулаці а старий виконає будь які забаганки."

Єдине, що можу додати, що цю пані Гопко виключили з фракції "Самопіч" (1 номер списку "Самопомочі"!) саме за ЗРАДЛИВЕ голосування РАЗОМ З БПП та НФ. Але "Самопоміч" не зняла її з голови комітету ВР з іноземних справ тільки тому, що саме БПП та НФ не дали на це голоси...

Короче, виступила вона у ВР дійсно з актуальної теми, але жодним словом не зачепила відповідальність за КАДРОВУ політику у Закарпатті самого Порошенка. Який і покриває 68-річного діда з власністю у Румунії (без другого паспорта це неможливо).

І невже Москаль на всіх ефірах 112 каналу Медведчука (не 5 Каналу Порошенка!) виступає з відвертою критикою уряду Гройсмана (мед. реформа, адмін. реформа, мовна реформа, реформа освіти, конфлікт у берегівському консульстві, і т.д.), БУДУЧИ ДЕРЖ. СЛУЖБОВЦЕМ, без відома Порошенка? - Я особисто у це не вірю.

І мені чомусь здається, що саме старий міліцейський генерал Москаль тримає на чомусь "за яйця" шоколадного пацана Порошенка, бо по іншому таку СКАНДАЛЬНУ поведінку простого клерка для Києва пояснити важко.

Вуву 2018-10-22 / 02:01:46
Мадам ГОПко ... Не вклалася в свій ліміт часу . А треба було заодно і в пороха запитати ... А що робить саботажник економічних реформ барига гройсманн. ???
І взагалі що робить сам вальцманн на посаді президента. ???
Ps. А відповідь ... ми всі ... вже знаєм.

Копча 2018-10-21 / 23:28:44
У нас коли громада посилає "активістів" з тільки їм зрозумілими фантазіями в дупу ті завжди чомусь сильно ображаються, але важко визнати власну нікчемність тому на допомогу приходить мантра про неосвіченість народу.

сорри 2018-10-21 / 22:05:35
Gabor, народ зацікавлений, але неосвічений і непоінформований. Активна частина громад нуртувала, штовхала, вимагала, протестувала, але самодур Москаль все застопорив.

Геть маразматика!

Gabor 2018-10-21 / 21:56:13
Трударів Закарпаття десятиріччями рятувала Росія, бо туди їхали на заробітки. Тепер наших заробітчан рятує Європа. Якби місцева влада забезпечувала народ роботою і гідною зарплатою на місцях і це б залежало ще й від того чи вони живуть у об'єднаних громадах (ОТГ), то народ був би зацікавлений у їх створенню. А так - усе залежить від місцевого і обласного начальства, яке за низький процент створення об'єднаних громад київське начальство навряд чи буде до виборів карати а тим більше міняти.

Вуву 2018-10-21 / 19:41:30
Як ото де ? Тать там ... Де .... ссссйой ... Ссссйой ... Ссссуууу.

??? 2018-10-21 / 16:43:12
ЙОЙ, ти з "москальського" місяця впав? Об'єднанню передують збори селян, рішення рад і т.д. Ти де жив, що все це пропустив?

ЙОЙ 2018-10-21 / 14:26:42
як ся всі возбудили, якась Гопка виступила, а людий ко звідав чи хотят они у обьеднання? Дись були голосованя?Для чого то роблять? На мою думку то концентрація коштів, у одних руках,типирь не треба уговарювати 10 голів сільських рад, поділитися, а е один, на котрого будуть давити, люди од того не виграють нич.Аще контроль за виборчими комісіями, ко платить тот і заказуе результат,а Москаль умив руки, ун знае що після виборів буде великий розбір польотів, і не участвуе.

ЛОХОТРОН 2018-10-21 / 14:16:40


Ненормативна лексика і відсутність змісту. Коментар видалено. Адмін


Вуву 2018-10-21 / 13:36:52
Не треба робити із злодія "святого".
Бо наша влада вже так докралась ... Що вже крадуть один в одного ...
А САМ НАРОД ВЖЕ ВІД 14го ЯК ЗА МЕЖЕЮ БІДНОСТІ.
А "наші партнери" свойіми спецслужбами ... теж віджимають вже мільярди награбованого В НАШИХ ЗЛОДІЙІВ. Але злодійі не можуть про це народу відкрито сказати.
... "В мене з офшорів віджали 1 млрд. Який я вкрав у вас." РОЗУМІЄТЕ ???

Газа 2018-10-21 / 13:20:37
Я думаю Москаль це та людина яка стримує оце сепаратиське шобло на чолі з балогами гісемами і т.д. Він в мене визиває повагу хоча би тому що не краде бабло з бюджету, не приватизував 100га закарпатської землі в заповідниках. Хто з Вас підтримує реформу поліції, медичну реформу, децентралізацію. Вам же все неподобається реформатори ху*ві. А Москаль прижав комусь дихання, ось і замовляють такі виступи проти ньго.

Вуву 2018-10-21 / 13:14:04
РЕАЛЬНО ... НІЯК Не можна зрозуміти для чого МВФ так кидає мільярди бабла ... В той смий час як украйіна при керівництві вальцмана ... ТАК ВПЕВНЕНО РУХАЄТЬСЯ ДО ДЕФОЛТУ.
НАСЛІДКИ ЯКОГО НІХТО НЕЗНАЄ. !?

до-КОПЧА 2018-10-21 / 12:10:53
Слухай який.ТИ -КОПЧА?Копча-крим.людина,почти дебіл,освіта 3 класи сільШколи і коридор,інтелекта "0",а грамотності нема.Шоси Ви не той за кого себе видаєте!Бо дуже...нарозумно пишете..туй нижче...

Копча 2018-10-21 / 11:52:41
Зрадлива феміністично-лівацька політична шльондра запитала в іншої політичної шльондри чому та не звільнить з посади дубоголового мента-губернатора. Та тому бл@ть що нема в Пороха кадрового резерву з найближчого оточення і тому що москалеві яйця він міцно тримає в своєму кулаці а старий виконає будь які забаганки. Економіка летить в прірву, усі хто має руки на місці виїжджають за кордон, знайти персонал на виробничі професії майже не реально натомість нам втирають про якісь другорядні проблеми. Адмінреформу впроваджують зверху і людям вона не актуальна тому й нема масової підтримки ОТГ. Це чубляться за гроші ті хто й так краде з бюджетної кормушки бажаючи перерозподілити фінансові потоки у свої кишені.

Василь 2018-10-21 / 11:46:06
Риторичні питання:1- в Україні є кращі або гірші чиновники як Москаль; 2- чи можуть клептомани і мародери призначити на посади не собі подібних?

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини