Партія кума Путіна дестабілізує ситуацію на Закарпатті – Le Figaro

Володимир Путін є хресним батьком дочки Віктора Медведчука, що дозволило дружині Медведчука стати власницею третього за розміром в Росії Гавріковского нафтового родовища. Розробка дружиною Віктора Медведчука нафтового родовища в Сибіру є дрібною деталлю великого плану з відновлення свого впливу в Україні

Партія кума Путіна дестабілізує ситуацію на Закарпатті – Le Figaro

 

Відомий журналіст П’єр Хаффнер у своєму блозі в всесвітньо відомому французькому виданні Le Figaro повідомляє, що розробка дружиною Віктора Медведчука нафтового родовища в Сибіру є дрібною деталлю великого плану з відновлення свого впливу в Україні. Журналіст вважає, що Росія буде реалізовувати план по поверненню “Малоросії” поетапно.

Володимир Путін є хресним батьком дочки Віктора Медведчука, що дозволило дружині Медведчука стати власницею третього за розміром в Росії Гавриківського нафтового родовища, обійшовши при цьому сильних конкурентів на нафтовому ринку.

Отримані нафтопродукти планується переробляти в Ростовській області і шляхом контрабанди поставляти на окуповану територію Донбасу. Дані поставки дозволять сепаратистським танкам функціонувати на російському паливі, переробленому в Російській Федерації.

П’єр Хаффнер також вважає, що цим діяльність кума Путіна не обмежується. Партія «За життя» Віктора Медведчука проводить активну діяльність на Закарпатті по агітації угорської меншини з метою пробудження сепаратистських настроїв. В результаті, дані дії можуть призвести до жорстких зіткнень угорських меншин з українськими громадянами аналогічно ситуації на Донбасі. Після чого можуть з’явитися так звані "зелені чоловічки", які прийдуть на допомогу угорським меншин. Що призведе до охоплення України сепаратистськими рухами на заході і сході.

Будь-які хаотичні події в Україні можуть стати приводом Путіну для вторгнення російських військ. А проросійський рух Віктора Медведчука з нетерпінням чекає цього приводу.

Таким чином, П’єр Хаффнер зробив висновок, що Путін передав нафтове родовище Оксані Марченко не просто за її красиві очі.

08 жовтня 2018р.

Теги: Медведчук, дестабілізація, За життя

Коментарі

пенсіонер-Ужг 2018-10-10 / 07:53:20
виправлення

Вибачте, ранкова неуважність.
ІТ-ишнік - це "ужгородець", троль - це "теж ужгородець". Мова йде про коментаторівпід постом "У відповідь на висилку угорського консула з Берегова з Угорщини вислали дипломата-закарпатця"

пенсіонер-Ужг 2018-10-10 / 06:23:27

Адміну

Ну, да. Тут під постом "У відповідь на висилку угорського консула з Берегова з Угорщини вислали дипломата-закарпатця", ваш "пенсіонер" з "ужгородцем" так "дорожили якістю обговорення" на ЗО з молодим ІТ-ишником "теж ужгородцем", що я все чекав, коли ж ви (Адмін) втрутитесь.

І чесно, мені було дуже ганьба за вашого "пенсіонера", особливо за його хамську манеру зневаги над молоддю.
Ну, а "ужгородець", на мою думку, - це взагалі просто неук та троль. З низьким рівнем виховання та освіти.

Але "теж ужгородець" виявився молодцем. Достойно витримав. Без сторонньої допомоги.
І, головне, дуже красиво та своєчасно вийшов з "дискусії", як на мене, втерши носа явно старшим хамам (з "перлами" часів царя Гороха про УжДІЄП!), які вважають, що укр. молодь здатна "лише мити туалети на чехах".

Дай Боже, Україні побільше такої розумної молоді!

Адмін 2018-10-09 / 20:42:37


До чого тут якісь образи? Однакові ніки вносять плутанину, дезінформують читачів і коментаторів. Тому цілком зрозуміла логіка, за якою використання однакових нікнеймів заборонене на всіх форумах і в рубриках коментарів на сайтах. Коментуйте по суті. Наступні коментарі не по темі публікації видалятимуться без попередження. Наш ресурс дорожить рівнем і якістю обговорення публікацій.


пенсіонер-Ужг 2018-10-09 / 20:37:43

Ну, да. Один Вуву пише грамотно укр. мовою, інший Вуву - з помилками школяра і про серйозні речі.
Я зробив зауваження, як "пенсіонер" (до речі, реальний мій вік) - мене видалили.
Звісно, які образи на приватному сайті)))

Вуву 2018-10-09 / 19:35:22
А чого медведчука не внесли в список миротворців.?
Що хорого він зробив для украйіни ... Для закарпаття.
На майно януковича наклали арешт.
На майно медведчука навіть і не думають ... Ні луценко ні авакян ні ситник ... Ні вальцман.
Ну прям ісус хрестос номер 2.
Напевно не за дякую путін його тримає коло себе як вірного пса.

Вуву 2018-10-09 / 19:29:32
Той хто взяв собі нік першим ... За тим він і тримається . якщо вже був пенсіонер ... То другий мусить бути пенсіонер ужг.
Недавно під мойім ніком теж хтось пробував писати ... Протилежні речі мойім думкам ... І ще набрався нахабності кажучи щоб я змінив свій нік.
Тому пенсіонер ужг. ... Це одна особа а просто пенсіонер інша. Ображатись нема чого.

пенсіонер-Ужг 2018-10-09 / 09:46:47

Ні, ну, французи, звісно, великі "географи"... Де Путін з "зеленими чоловічками", а де Закарпаття? Чи французи мали на увазі своїх друзів по НАТО мадяр з "зеленими чоловічками" у Закарпатті? - Це брєд, звісно, приплітати вже настільки мадяр до Путіна та Медведчука.
Мадяри, звісно, можуть говорити що завгодно, але їх дії ДУЖЕ обмежені в рамках ЄС та НАТО. Це не СНД. Це серйозні організації.

Але в іншому, щодо фінансування за рахунок родовища ДНР, ЛНР та "За життя" Медведчука, - цілком реально і логічно.
За що і треба подякувати французським журналістам. Така реклама Медведчука в Європі дуже потрібна Україні. І це безперечний факт.

Хотів підписатися "пенсіонером", але за цей нікнейм мене чомусь видаляють. Видно його зайняв якійсь штатний коментатор на ЗО.
Крім того, про всяк випадок, я жодного відношення не маю до "Патріота" Чурила, щоб мене видаляти разом з ними.
Тому підпишусь "пенсіонер-Ужг"

Жандарм без пендрика 2018-10-09 / 08:03:42
Пора з тотим кумом штось уже робити

??? 2018-10-09 / 07:58:47
Голова партіїЗа життя- РАБІНОВИЧ-маєще й паспорт гром.ІЗРАЇЛЮ,ще має 2-3 ХОДКИ в ТЮРЬМУ за ГОСПОДАРСЬКІ ЗЛОЧИНИ..Шо ще ТРЕБА-оце За життя?Він єлеентарний БРЕХАЧ даже аферист ХИТРИЙ.просто красиво ГОВОРИТЬ.використовуючі-_НЕПОРЯДКИ і ПРОБЛЕМИ В ДЕРЖАВІ і ВИКОРИСТОВУЄ ємоції НЕДОВОЛЬНИХ ЛЮДЕЙ.Тонкоі ХИТРО ВИКОРИСТОВУЄ ЛЮДЕЙ!Будьте обережніЛЮДИ,БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНІ-Як казав Юліус Фучік.К сожаленію цю партаію-ЗаЖИТТЯ-представляє на Закарпатті ще один такий же-Іван ЧУБІРКО-кримінал,наглий брехач ...

ужгородець 2018-10-09 / 07:05:10
Не все просто панове. Медвндчук причепився за Закарпаття як вош до кожуха.
Знаючи порядоність і толерантність закарпатців ця сука мутить тут не один рік. І дуже добре розігрує міжетнічну карту.
Правда і серед закарпатців є багато таких, що підігрували і підігрують цьому клоуну.
Тут уже готуються і губернатор, і начальник поліції і прокурор області від Медведчука. І чекають не дочекаються коли цей проходимець вернеться в політику.
По області кругом висять бігборги партії "За жиддя". Що закарпатці будемо обирати Президентом судимого до 8 років за шахрайство жида Рабиновича,по сумісництву агента КГБ "Жолудя"?

Закарпатцю 2018-10-09 / 06:04:08
А до чого тут мадяри?

щось знайшов 2018-10-09 / 06:02:13
https://blogs.mediapart.fr/pierre-haffner/blog/041018/la-strategie-ukrainienne-du-parrain-poutine

інсайдер 2018-10-08 / 23:46:46
зявилася інсайдерська інфа. вовапутін подарив жоні медведчука сливовий сад. скоро на дачі у ведмедчука будуть варити сливовицю, готовий продукт будуть розповсуджовати по закарпатським селам і дискотекам. перша пянка на сільській дискотеці приведе до хаотитчних подій. треба срочно предпринімати міри.

Закарпатець 2018-10-08 / 22:39:56
Я канєшно не за медведчука, але шо то туй намололи в сесюй статті, лем би воду баламутити, ядной з другим не сходиться, ви вже людий цілком за барану тримлете????? Лиштися вже нашого закарпаття, ми з мадярами сятки празнуєм, свадьби гуляєме, на роботі робиме, і нияких проблем, лем журналісти огинь роздувавуть.

Микола 2018-10-08 / 22:17:37
Іване, очолює цю сепарську партію на Закарпатті злодій Іван Чубірко, що раніше очолював "Український вибір" Медведчука

Горожанин 2018-10-08 / 21:56:39
Розділ в якому згадується Закарпаття , повний бред ...
Якраз партітя кума , тай сам кум дуже активні в Києві , в столиці України , на секундочку ...нюс-вани та 112 -ті з піховшиками і коцабами тому підтвердження .

іван 2018-10-08 / 21:44:01
Ко очолює дану партію За життя на Закарпатті ???

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 10
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини