В Ужгороді в неділю відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

7 жовтня о 15.00 в Ужгороді в залі Закарпатського облмуздрамтеатру відбудеться зустріч з учасниками президентських праймеріз УКРОПу Олександром Шевченком, Іриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз.

В Ужгороді в неділю відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

Нагадаємо, що УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічні президентські праймеріз. Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ.

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної п’ятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в обласних центрах по всій Україні.

Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу і Закарпатської області.

Для того, аби поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто, організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку.

Більше інформації про праймеріз, а також розклад туру зустрічей з кандидатами ви знайдете на сайті: https://presidentukrop.com/

Короткі біографічні довідки учасників президентських праймеріз УКРОПу:

ОЛЕКСАНДР ШЕВЧЕНКО: народився 8 квітня 1971 року в місті Коломиї Івано-Франківської області. Здобув кваліфікацію радіоінженера в Чернівецькому державному університеті ім. Ю. Федьковича. Трудовий шлях розпочав монтажником радіоапаратури. Пізніше очолював декілька підприємств. Автор ідеї та засновник гірськолижного комплексу «Буковель», за сім років перетворив чи не найдепресивніший регіон України на одне з найбільш відвідуваних у Східній Європі місць відпочинку. Народний депутат Верховної Ради України VII та VIIІ скликань. Член президії партії УКРОП. Провів понад 700 зустрічей з виборцями і вніс на розгляд 83 законопроекти. Завдяки старанням Олександра Шевченка у «Буковелі» пройшли лікування та реабілітацію понад 1 тис. солдатів – учасників російсько-української війни, пройшли реабілітацію 3200 дітей з ДЦП, аутизмом або вадами опорно-рухового апарату, безкоштовно оздоровилися 8 тис. пенсіонерів. Крім того, команда Олександра Шевченка створила Центр військової підготовки та інформації, а також регулярно підтримує медзаклади, спортивні та культурні проекти.
 

ІРИНА ГОЛОВАТЕНКО: народилася 19 лютого 1976 року в Києві. Здобула диплом магістра за фахом «Математика» з правом викладання, навчаючись на механіко-математичному факультеті Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Також має музичну освіту. Працювала викладачем алгебри та геометрії у старших класах середньої школи № 43 міста Києва. Пізніше обіймала посаду фінансового аналітика й помічника керівника на підприємстві інвестиційного сектору. Наразі є керівником прес-центру УНІАН та його відділу зв’язків із громадськістю. Учасниця неурядової організації EU-Ukraine Women in Politics. Голова Солом’янської районної організації УКРОПу в місті Києві, а також заступник голови Київської міської організації партії.
 

ОКСАНА ТУНІК-ФРИЗ: народилася 1978 року в смт Ріпки Чернігівської області. Здобула диплом магістра права за фахом «Правознавство» у Класичному приватному університеті. Роком пізніше отримала диплом магістра за фахом «Управління суспільним розвитком» у Національній академії державного управління при Президентові України. Працювала у сфері зв’язків з громадськістю, була директором департаменту соціальної та кадрової політики в банківському секторі, а також заступником міського голови Чернігова. Від початку російсько-української війни активно займається волонтерською діяльністю. Наразі є заступником голови Комісії партійного контролю УКРОПу.

В Ужгороді в неділю відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

05 жовтня 2018р.

Теги: УКРОП, праймеріз

Коментарі

форестер 2018-10-06 / 14:29:20
Дайте вгадаю, хто виграє оті праймеріз. Шевченко

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини