Главу МЗС Угорщини Сійярто внесли до бази "Миротворця"

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто потрапив до розділу "Чистилище" на сайті "Миротворець".

Главу МЗС Угорщини Сійярто внесли до бази "Миротворця"

Про це свідчать дані на сайті.

Запис внесений 28 вересня о 13:13. Зазначається, що міністра внесли до бази за "замах на суверенітет і територіальну цілісність України та прямі загрози збройним вторгненням в Україну".

Серед причин внесення глави угорського МЗС до бази "Миротворця" також називають "втручання у внутрішні справи України, розпалювання і підтримку сепаратистських настроїв в Україні та участь в організації провокації, спрямованої на масове порушення громадянами України законодавства України".

Сійярто нагадали його висловлювання про утиск угорців на Закарпатті та негативні висловлювання з приводу освітньої реформи в Україні.

Як інформувалося раніше, протягом останнього часу у відносинах України та Угорщини розпочалася нова криза. Її викликало відео з церемонії прийняття закарпатських мешканців у громадянство, яка проходила у консульстві в Береговому. На відео консул закликала закарпатців приховувати своє громадянство від української влади.

Голова МЗС України Павло Клімкін у зв'язку з цим заявив про можливість висилки угорського консула в Берегові.

Після зустрічі з Сійярто на полях Генасамблеї ООН Клімкін підтвердив, що Україна вишле угорського консула найближчим часом, якщо Угорщина сама не зробить цього.

Як повідомляється на сайті МЗС Угорщини, перед зустріччю з Клімкіним Сійярто повторив свою погрозу: якщо Україна вишле угорського консула у Береговому, Будапешт вишле українського консула.

Через паспортний скандал, який виник після оприлюднення відео роздачі паспортів у Берегові, Угорщина пригрозила ще більше сповільнити інтеграцію України до Європейського союзу.

Раніше Сійярто заявив, що після того, як до бази сайту "Миротворець" потрапили особисті дані 4 місцевих депутатів і заступника мера міста Чоп - власників угорських паспортів - Угорщина "заступиться за права кожного члена угорської громади на Закарпатті".

Також він вважає, що утиски угорців українською державою не припиняться, доки Україну очолює нинішній президент.

"Доки Україну очолює нинішній президент, підбурювання до ненависті до угорців з боку української держави не припиняться, оскільки президент вважає це способом здобути певну громадську підтримку, яка нині дуже низька", - заявив Сійярто.

30 вересня 2018р.

Теги: Сійярто, Миротворець

Коментарі

пенсіонер 2018-10-01 / 12:20:16

Прохання до модератора сайту. Видаляєте коменти - ваше право, але не лінуйтесь, пишіть за що. Наприклад, за антиукраїнську пропаганду.
Тим самим показуйте, що на ЗО заповзають антиукраїнські тролі.
Бо виходить, що я, кажучи, що не вступаю у дискусію, "вдруг" три комента настрочив.
І Москаля (тьфу, тьфу, тьфу...) з понеділка згадав...)))

пенсіонер 2018-10-01 / 11:45:15

Якби про це пам'ятав Г.Москаль кожного дня, такої зневаги до держави, як у берегівському консульстві, не було би ніколи.
На жаль, ця держ. ганьба для нього та для закарпатського СБУ минулася без будь-яких наслідків.
А все тому, що Порошенко і Ко так і не зробили ніяких висновків по подіям у Криму та Донбасі.
Але впевнений, що ВСІ ці події йому аукнуться на виборах.

пенсіонер 2018-10-01 / 11:34:59

І ще. Для мене Берегово, Крим та Донбас - українська земля, що підтверджено на сьогодні всім цивілізованим світом.
Хто з цим не згідний - його право. Але тоді - чемодан, вокзал і... до рідних країн.
І сперечатись з такими "пасажирами" в укр. інфопросторі просто не варто. Нема про що. У кожного своя правда. Правда рідної землі.

пенсіонер 2018-10-01 / 11:22:28

Те, що діюча влада Порошенка бреше і знущається із своїх громадян, не робить мене українця хохлом. Всьому свій час. І я вірю, що Україна встане з колін. І все для цього зроблю, що від мене залежить.

Зализують публічно перед іноземцям і паскудять свою молоду державу дійсно "хахли" чи паскуди із нац. меншин з укр.громадянством.

Короче, такі, як "правдиві" "ужгородці", що беруть бабло на виборах, а потім обливають лайном все газдівство.

Правий був, "сорри", нема про що говорити В ІНЕТІ з людьми, які не українці в серці.
Таким треба товкти пики у повсякденному житті.

пенсіонер 2018-10-01 / 10:06:44

Не хочу входити у дискусію. Просто хочу підтримати позицію "сорри", хоча і не завжди поділяю його погляди на ЗО.

Як на мене, "сорри" абсолютно правий щодо небезпеки Путіна для ВСІЄЇ аморфної Європи.
А також, щодо історичної АЗІЙСЬКОЇ (без лицарського кодексу честі) агресивності Мадярщини щодо своїх сусідів.
Це і є те, що об'єднує Росію та Мадярщину, на мою думку, історично.
І скільки би освічена Австрія не "вчила", у свій час, кочових мадяр європейськості - поклик завойовницької крові рідного степу у Росії залишається. На жаль.

Вуву 2018-10-01 / 06:47:59
До кінця року в області отг майже будуть сформовані .
Щодо отг хунських сіл ...то звичайно що вони сконцентруються до берегова .
Далі операючись ... на прийняті положення і закони отг ... Буде дуже сильна протидія центральній владі в києві. Паспорти вже мають (роздали завчасно).
Йім лишень залишиться провести референдум і запросити представників обсє і ради єс ... Для моніторингу.
Такий собі мирний шлях самовизначення без всяких військових дій ... (Демократичним шляхом).
Кінцевий результат цього сценарію передбачити неважко.
Мінімально ... Пробють автономію ... Максимально будуть вимагати переділ кордону.
Ситуація залежитеми від дій уряду і реакційі мзс .
(Або гірший сценарій ... це розхитування ситуаційі до етнічного протистояння що є на руку путіну).
Враховуючи той факт що в украйіні будуть готуватись до виборів президента ... Це дає певну преференцію хунам в діях і в часі.
Це є те про що ... НЕ СКАЗАЛА І НЕ ОЗВУЧИЛА ІРИНА ВЕРЕЩУК.
Як і те що перебуваючи на посаді "смотрящего" по області куплений з потрохами маскаль і далі не буде вперто бачити ... (старий і сліптй і глухий і решта) ...ніяких деструктивних дій з боку сусідньойі хунійі.
Змінювати його потрошенко не хоче ...
З декількох причин в тому числі і те що вибори .... А призначати нового вже пізно.

Вуву 2018-10-01 / 03:26:33
Неправда . судети були німецькими і більшість там говорили по німецьки ...
Потім вони перейшли полякам і для поляків то був такий самтй клопіт як ми маємо зараз з хунами. До війни вони мали свою повну автономію і парламент ... Герб і прапор. В теперішній польщі йіх називають "шльонзаки" бо столиця воєводства шльонск. Після 45 р. Більша частина на територійі польщі ... Частина в чехійі. Ще частина відійшла до німців.
В теперішній чехійі вони разом з маравами і теж мають свій прапор але і моравський теж визнають як свій.
В моравійі була моравська мова ... Яка різниця була між чеською і словацькою незнаю ... Очевидно проміжна позиція з елеиентами сербо- хорватськойі.

ГлавКонсул 2018-10-01 / 01:59:25
Для сорри. А й справді не варто з необізнаними в іторії дискусіювати. Чомусь тільки сорри "незгадав", що Україна в особі Бандери-Коновалець-Мельника також виступила сателітом Німеччини, а окрім цього ще кілька сателітів було. А СССР разом з Гітлером і розпочав війну в 1939. Тобто паралелей взагалі ніяких, навпаки. По-друге, якщо Україна сьогодні вимагає повернення своїх територій справедливо, то чому ти називаєш таку саму вимогу Угорщини в 1941 році повернути їй несправедливо відібрані від неї після 1918 року ревізіонізмом ? Значить, двоякий підхід: якщо нам вигідно, то признаємо, якщо невигідно - не признаємо. По-третє, Судети - це і є чеський промисловий регіон. Іншого не було. Це так, на добраніч.

сорри 2018-10-01 / 01:24:42
Я Миколі і Ко якраз і відповів паралелями з процвітанням Чехословаччини і тим, чим все закінчилося.

Те, що вся путінська і орбанівська агентура в мережі має завданням відволікати увагу від Путіна і Росії і кричати про погану хунту я в курсі. От тільки я не буду недооцінювати Путіна. А зі "своєю" владою ми якось розберемося і без ваших підтявкувань.

Тому ще раз: Si vis pacem, para bellum

Слава Україні!

сорри 2018-10-01 / 01:19:45
Блін, ну реально капєц. Я йому про стабільність Чехословаччини, а він мені хоть про що.
Чехи теж їздили на заробітки в Німеччину? До 33-го року ніхто про нестабільність не думав не лише в Чехословаччині. Я тобі якраз товчу, що все підпалили Німеччина з сателітом Угорщиною з її ностальгією по Нодьмодьорорсаґу і, відповідно, політикою ревізіонізму. Тобто, паралелі з сьогоденням очевидні.
Я тобі якраз і товкмачив, що в Чехосдовачччині були передова економіка і армія. І не завдяки Німеччині. Гітлер інвестував виключно у Судети, як Росія - в Крим. А не у всю Чехословаччину. І знов паралелі прозорі.

Все, йдуспати. Не хочу витрачати час на суперечки з неошколованістю.

ГлавКонсул 2018-10-01 / 01:18:16
Для сорри. А на рахунок мантр : Микола нижче все чітко розклав по полицям, все про мантри, - звідки, про що, і хто їх співає.

ГлавКонсул 2018-10-01 / 01:12:43
Для сорри. Я тобі до того, що ти маніпулюєш історією так, як хочеш. Тепере прямим текстом : краще читай історію. Гітлеру ніхто не противостояв, вся "стабільна" Європа підписувала з ним договори про мир і дружбу. І Англія, і Франція, і СССР, і Карпатська Україна, і Бандера з Мельником-Коновальцем, і Угорщина також. Спочатку всі підписували, а потім Гітлер по черзі всіх кидав, на граблі наступили всі. Які стабільності і процвітання ? Ти про що говориш ? Французи, югослави, австрійці і бельгійці у кінці 1930 -их роках їздили на заробітки в Німеччину ! Бо там зарплата була більшою ! Це при тому, що в 1920 -их там була катастрофічна інфляція ! Мені до лампочки путін, але не треба на кацапів усіх собак вішати ! А на німецьких заводах Чехії, які Гітлер націоналізував після аншлюсу, випускалися Пантери і Тигри ! Не треба лити водичку і притягувати за вуха факти.

сорри 2018-10-01 / 00:56:05
ГлавКонсулу

Хоть шо) Я йому у відповідь на його мантри про погану владу і безпечного Путіна говорю про те, як стабільність і процвітання водночас змінюються нестабільністю і злиднями, а він, як справжній йоббік, про несправедливість покарання Угорщини )
Яка несправедливість? Угорщина зробила ставку на Гітлера, якому протистояла вся Європа, весь цивілізований світ. На Гітлера, який підпалив ті самі стабільність і процвітання. То яка респраведливість?

Тепер ви наступаєте на ті самі граблі і робите ставку на зло в особі Путіна. А потім будете ревати про несправедливість, коли Угорщину покарають тим, що обмежать її до Моргіт-сіґета?

Який вклад Німеччини в Чехословаччину? Чоловіче, ти про що? У Чехословаччину вкладали мільйони Франція і Великобританія. Саме за ці кошти розбудовано все в Ужгороді як столиці Підкарпатської Русі. Чи ти хочеш сказати, що то німецькі інвестиції?

З ким я дискутую? Повний капець :(

ГлавКонсул 2018-10-01 / 00:41:13
Для сорри. По-друге, після першої світової війни, в Європі ні у кого НЕ БУЛО ніякої упевненості в "безхмарне майбутнє" чи у "стабільність на довгі роки". Якраз всі в Європі розуміли, що рано чи пізно щось почнеться. Чому ? Тому що переможці першої світової відчували СВОЮ ВИНУ за несправедливу розправу над переможеними, а переможені вперто та цілеспрямовано готували реванш. А парадокс цієї історії в тому, що переможці першої світової найбільш несправедливо розправилися над ... Німеччиною і Угорщиною ! Ви скоріш за все цього не знаєте, бо спочатку совітська і російська історіографія, а потім (і до сьогодні) українська історіографія, досить спрощено і заангажовано подають цей матеріал (з різних причин). Але зараз в інтернеті доступна всім європейська історіографія. Читайте. І не маніпулюйте.

Вуву 2018-10-01 / 00:37:44
Так от ...те цього "твердолобого" занесли в ці списки ... Зробили правильно.
Реакція мусить бути... Реакція на першзавсе йіхні дійі і це НЕ РОЗПАЛЮВАННЯ ВОРОЖНЕЧІ.
БО МИ ЙІМ (хунам) на йіхній територійі НІЧОГО ПОГАНОГО НЕ ЗРОБИЛИ.

вуву 2018-10-01 / 00:32:20
Ми вже маєм військові дійі ... Тому ссорі застерігає нас ... НЕ безпідставно.
І якщо в нас вчора був фестиваль ... То це незначить що ми вже можемо почуватись вільно.
Путін дійсно загнаний і його рішення зіграти вабанк ... Можуть бути карколомними по інших напрямках.
Питання ... Чи готове до такого сценарію наше рнбо з турчиновим який здав крим і педрас який лишень робить піар акційі бо йому важливо виграти (пере)вибори. І наскільки готова наша армія і народ до ... "Вразі чого".?
Чи будуть скоординовані дійі всіх міністерств і відомств ?
Ніхто про це навіть не хоче слухати а не те щоб говорити . А даремно ... на превеликий жаль.
Керувати крайіною в таких ситуаціях де хаос і паніка не реально.

ГлавКонсул 2018-10-01 / 00:24:10
Для сорри. Україна повинна була ще ВЧОРА мати ПРОФЕСІЙНУ армію, а не армію дітей, - це зрозуміло й так, без жодних пояснень. Інше питання, як і де вона використовувалася. Але не треба підтасовувати факти з історії. В Чехословакію вкладували гроші ... німці !!! По дуже старій добрій німецькій традиції, що сягає ще в 18-19 сторіччя. І взагалі, вся економіка Чехії була(між іншим, така ситуація зберігається і зараз !) сильно повязана з німецькою. Особливо розвинутими були чеські важка промисловість та автомобілебудування, якими володіли напряму і опосередковано німецькі корпорації ! Автомобільна галузь була для Гітлера стратегічно важливою, тому перед реалізацією своїх планів він вирішив уникнути випадковостей і взяв під контроль ці високотехнологічні регіони. Тому, ніяких аналогій з Україною тут і близько немає. Нетреба в усьому звинувачувати невістку.

ГлавКонсул 2018-09-30 / 23:53:26
Для Миколи. Абсолютно згідний. Під шаманські мотиви заробляються нічим не пахнучі гроші.

сорри 2018-09-30 / 23:41:21
ГлавКонсулу-СВОБОДІ

Ви тут не надто довго. Тому пояснюте, що вже сотні разів тут пояснював.

Чехословаччина після Першої світової була однією з найбільш процвітаючих демократій Європи. В неї вкладали шалені гроші. Економіка була на злеті. Армія була наймодернішою в Європі, кращою за німецьку. Здавалося, майбутнє - безхмарне. Начебто, все стабільно на довгі роки. Ніхто не вірив у погане.
Гітлер зруйнував все у кліп ока.

Путін - той же Гітлер, тільки примітивніший і на чолі дикої азійської держави. До того ж, він щур, якого загнали в кут. А тому подвійно небезпечний.

Si vis pacem, para bellum

п.с. Феодальна армія? Вчора не було ніякої. Завтра вона буде іншою.

Адмін - ГавКонсулу і СВОБОДІ 2018-09-30 / 22:13:57


Визначіться, справді, з одним нікнеймом. Будете зловживати багатоніковістю, видалю все написане і заблокую.

Удачі!


НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини