Балога таки очолив виборчий штаб Гриценка. Наразі неофіційно – ЗМІ

Схоже, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, у якого досі були три великі проблеми – нестача довірених людей, які мають допомагати вигравати на виборах президента, брак серйозних грошей та відсутність доступу до великих телеканалів, зробив серйозний крок для вирішення з них. Гриценко знайшов людину, яка може структувати йому місцеві осередки та організувати роботу виборчого штабу. І звуть цього орговика – Віктор Балога.

Балога таки очолив виборчий штаб Гриценка. Наразі неофіційно – ЗМІ

Про це йдеться у статті Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори на сайті "Українська правда".

Хоч Балогу офіційно ще не призначили керівником штабу Гриценка, за даними УП він вже почав формувати його команду під вибори.

Крім колишнього голови президентської канцелярії Віктора Ющенка в рядах команди Гриценка з’явився політтехнолог та керівник інформаційного напрямку.

"Українська правда" продовжує слідкувати за підготовкою до президентських виборів ключових кандидатів на найвищий пост в державі, і цього разу з'ясовує, з чим Анатолій Гриценко заходить на поле електорального бою в гарячу політичну осінь.

Межа компромісу

Впродовж літа Анатолій Гриценко підбирав собі керівника виборчого штабу. Він шукав людину із серйозним політичним досвідом, яка брала участь у декількох кампаніях, вміє формувати команду, чітко ставити завдання та добиватися результату.

Варіантів було небагато. Серед потенційних кандидатів називали голову львівського обласного осередку партії "Громадянська позиція" Анатолія Забарила, екс-нардепа Єгора Фірсова та, як не дивно, обговорювали навіть можливість залучення соратника Міхеїла Саакашвілі Давіда Сакварелідзе. Через недосвідченість та брак менеджерських результатів цих кандидатур, Гриценко не погодився на жодного.

Балога – досвідчений переговірник, добре обізнаний з правилами української політики політики, може говорити на рівні з будь-яким державним діячем чи бізнесменом і швидко організовувати роботу

Через це в липні почався діалог з Балогою. Кандидатуру Балоги можна назвати межею копромісу. Політик старого гатунку, який має досить неоднозначну репутацію. Колись він обіймав посаду керівника секретаріату президента Віктора Ющенка і має імідж одного з найбільших інтриганів на українській політичній шахівниці. Тепер же це позафракційний депутат, якого звинувачували у війнах за контрабандні потоки в Закарпатській області, та про існування якого потроху стали забувати.

Однак Балога – досвідчений переговірник, добре обізнаний з правилами української політики політики, може говорити на рівні з будь-яким державним діячем чи бізнесменом і швидко організовувати роботу.

У Балоги поки що немає жодної офіційної посади в команді Гриценка. Але на нього вже покладені менеджерські функції – йому доручили запустити виборчий механізм по всій країні. Останні два тижні Балога веде активні переговори з регіональними елітами та підшукує кандидатів в начальники місцевих штабів.

"Віктор Іванович досить жорсткий і через авторитет його слухають. Вибори – це війна і тут треба дисципліна. Раніше її не було, а він її якраз забезпечує", – говорить один з соратників Гриценка.

Ідея Балоги щодо формування штабів полягає в тому, щоб їх очолювали впливові люди на місцях, а не тільки партійці Гриценка.  

Наприклад, зараз він проводить співбесіди, в тому числі з представниками партій "Громадянська позиція", "Народний контроль", "Хвиля", "ДемАльянс", "Альтернатива", "Європейська партія України".

В переписці з "Українською правдою" екс-голова президентської канцелярії демонстративно заперечував, що є головою штабу Гриценка.

"Ні, позиція є на ФБ, а рішення прийму в жовтні, що робити і як", – категорично відрізав Балога на пропозицію УП зустрітись і пояснити розмови про його участь у кампанії Гриценка.

З цього можна зробити висновок, що Балога погодиться офіційно керувати штабом, якщо віритиме у перемогу Гриценка, або просто залишає простір для відходу, якщо отримає  кращу пропозицію від інших кандидатів, чи стане причиною "бунту молодих" на місцях у команді Гриценка.

12 вересня 2018р.

Теги: Балога, Гриценко, вибори, штаб

Коментарі

Кирило Вікторович Мефодій 2018-12-23 / 19:29:28
Віктор Іванович - не підкачав , рухається по накатаному .
Як не в гівно вступить - то в штаб Гриценка .

Вуву 3 2018-09-12 / 21:30:00
Писати треба по простому "по народному".
Баблога іванович вирішив одним пострілом вбити двух зайців.
Очолити передвиборчий штаб .. самого "грища" (гриценка).
А грошей як відомо на цю справу нема.
Вітя підвязується помогти ... І очолити "передвиборчий общак" ... В який повинні надходити ... "чорне бабло налом" від ..."регіональних (політичних) еліт ... читай злодійів і бариг які зараз при владі і сидять в шкіряних кріслах.
Якщо грищ вийграє вибори ... Баблога іванович отримає грошовите ... читай хлібне місце ... якщо грищ програє то є хороший шанс дещицю від того общака покласти собі в жеб... Бо ніяких накладних ніхто вести не буде.
В усякому разі хоч так хоч сяк ... а є обопільна вигода. АЛЕ !!!
Але Баблога іванович мабуть забув ... Що ... "ДЕРЖАВНИЙ ВІДДІЛ" ... буде дуже уважно дивитись за тим як проходитимуть передвиборчі перегони і самим процесом виборів.
З огляду на агресивну поведінку сусідньойі федерастійі .
.... (Ну і звичайно ... що за баблогою івановичем теж припильнують) $.

Вуву 2 2018-09-12 / 19:30:00
Знову політичне блядство ... "Балога активно веде переговори з регіональними елітами ......"
Вибачте ... А хто в нас "РЕГІОНАЛЬНА ЕЛІТА" ... Чубірко. Мурга . пацкан... чи маскаль з адрійівим .
Одні злодійі ... І це називається "ЄЛІТА".
Правильно ... "ЄЛІТНІ ЗЛОДІЙІ І БАРИГИ".
То так треба і написати ... По правді . Як Є.
Що Балога вже веде переговори з ЄЛІТНИМИ регіональними злодіями і баригами які зараз при владі в усіх областях Украйіни.
Ps. Інакше ми з того болота і політичного блядства ніколи не вийдемо.

Вуву 2018-09-12 / 19:20:51
Зовсім недавно в змі були опубліковані фото майнових статків самого гриценка в кончій заспі в одному із "найпрестижніших місць".
Звісно що такий поборник обездолених ... ( як його прозвали "ГРИЩ") ... дуже не хотів щоб така інформація про нього виплила на загальний осуд ... Адже це виходить за рамки його концепційі "поборника злодійів і бандитів" і підриває як "старий паркет" його імідж в очах рядових громадян Украйіни.
Тому він і до тепер "хитається" ... Як йому бути.
Бо "ТЯГНЕТЬСЯ ДУША В РАЙ ... ТА ГРІХИ НЕ ПУСКАЮТЬ".
Особисто я ПРОТИ ... "Грища".
Ps. Дуже великий сумнів що балога захоче увязуватись з ще одним злодієм ... Щоб в такий спосіб знову заплямувати свою "відмиту" репутцію ...( До цього часц вже заплямовану).

Мурга 2018-09-12 / 14:33:41
Діло пахне керосіном, я тоже із ЄЦу втік. Але я дещо май рядовий штик, як скажімо Чубірка. Його то точно ухорошають, недивлячись що він хоч і є кумиком Іванка. Но хащу "сокотитиме" хтось інший, це вже точно. Треба йти відвідати Маскаля, похмелити діда і якийсь фестиваль придумати - скажемо фестиваль пуцкарів.

Степан Крук -пенсіонеру 2018-09-12 / 12:55:06
100% !!! Повна згода!

пенсіонер 2018-09-12 / 12:48:31

Однозначно, що В.Балога закинув "пробну кулю" у ЗМІ не на президентські, а саме на парламентські вибори, які відбудуться через рік, восени 2019 року.
Бо є велика вірогідність, що мажоритарні округи на вибори у ВР скоріше за все відмінять (під тиском США та Європи!), перейшовши виключно на партійні списки.
А кого підтримувати на президентських виборах, В.І., думаю, вирішить десь взимку, бо його дієві та стабільні штики ЄЦ-у потрібні всім.

Я не прихильник ЄЦ-у, але визнаю, що Мукачево - саме європейське місто в Закарпатті по всьому. А це стабільні ГОЛОСИ.
Освіта (відкритий конкурс на посаду директорів у всіх школах), медицина (безкоштовна медицина для мукачівців, здається, до другого рівня, багатотисячна кількість підписаних договорів із сімейними лікарями),
відкриті конкурси по підготовленим міським земельним участкам,
масове голосування довколишніх сільрад за створення ОТГ з Мукачевом,
освітлення міста, камери спостереження, і т.д.

На жаль, Ужгороду із-за мера, який вже знаходиться під заставою у суді по розкраданню коштів, та міських депутатів-жуликів, до такого рівня дуже далеко по всім перерахованим позиціям.

Тому В.Балога із своїм багатотисячним електоратом потрібен всім.
І, дай Боже, йому розуму не помилитися із "попутчиками", як це він колись зробив з П.Мальдівським. ЗА ВЛАСНІ ГРОШІ.

Степан Крук -читачу 2018-09-12 / 11:35:45
Нагадую Вам, що Балога на минулих виборах пройшов в нардепи без ЄЦ та без всяких фінансових вливань. Бо в тому виборчому окрузі має повну довіру електорату

Виборець 2018-09-12 / 11:33:21
Кращої кандидатури Гриценко не знайде. Маскаль коли почув, третій день як запив. Почався відтік з обласної коаліції Солідарність + Відродження + Фосіки. Останні взагалі в розпачі, вони ж в свій час зрадили Балогу. А якщо проект запрацює насправді і Гриценко Президентом стане. Таких "академіків" як Ілдика в угорському середовищі море, а всі ці обласні мадяри-депутати в коаліції з владою для простих угорців нічого не зробили. Кошти з фонду Егана й інші венгри ділити можуть так як ці роблять. Бо села пусті, народ з угорськими паспортами на заробітках в Чехії, а їхні теперішні депутати з Маскальом жирують. Тому в Ілдики вже сі температура підняла, а Чобо щось нечленороздільно бевкать, якісь корови з великими рогами му ся снять.

Шовш 2018-09-12 / 11:09:37
О-о! Ну хоч шось добре! Якраз він-В.І.-і підходить,я радий за ньго.Я думаю Гриценко і В.І.- це добре

Читач 2018-09-12 / 10:31:49
Зі своїм ЄЦ Балога в депутати не попаде, тому "прилип" до Гриценка з перспективою. А на ЄЦ ставимо хрест.

Степан Крук 2018-09-12 / 10:25:42
Чекаємо обіцяних Гриценком офіційних повідомлень

ужгородець 2018-09-12 / 10:07:06
Так і в цій статі йдеться, що штабу ще немає. Тому Б. поки движує неофіційно

Степан Крук 2018-09-12 / 09:54:09
Є заява самого Гриценка, котрий спростовує цю інформацію, як і створення самого штабу. Цитата:"“Хтось поширив інформацію про призначення Віктора Балоги керівником мого виборчого штабу. Дзвонять/питають журналісти. Даю відповідь: Штабу ще немає. Буде штаб, будуть призначення, тоді і повідомлю”, – написав Гриценко у Facebook.". Хоч все тече, все змінюється...

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини