Москаля обрано головою Закарпатської організації БПП (ФОТО)

Сьогодні, 27-го червня, в Ужгороді в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «БАВКА» відбулася конференція Закарпатської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Москаля обрано головою Закарпатської організації БПП (ФОТО)

Під час конференції делеговані місцевими осередками члени партії розглянули та одноголосно підтримали рішення про обрання головою Закарпатської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – Геннадія Москаля. За його кандидатуру проголосувало 39 членів Партії, зареєстрованих на заході.

Геннадій Москаль відзначив, що Валерій Пацкан склав із себе повноваження голови організації і написав заяву про вихід із партії відповідно до вимог закону «Про Рахункову палату». Водночас після прийняття закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби», посади голів місцевих держадміністрацій і їхніх заступників виведені із категорій посад держслужби. 

 
27 червня 2018р.

Теги: організація, Москаль

Коментарі

Жебрак 2018-07-21 / 18:39:27
Москаль для закарпатців нуль хосна, а головний митар Порошенко по збору данини від лісової мафії та контрабанди від чотирьох кордонів!

Ксена 2018-07-07 / 00:16:25
Знаково, що зібрались у Ляльковому театрі....

до ГГ 2018-06-29 / 19:46:02
Шановний, а коли на пенсію вже? Не соромте себе (і нас).

Горожанин 2018-06-29 / 19:06:42
Гриценку у найважчі дні російської агресії в 14 році пропонували посаду очільника РНБО .Він відмовився , я так і не зрозумів чого ,від нього чув якесь мугикання .Іще Гриценко був один і тих хто закликав голосувати противсіх .В результаті ми отримали проросійського президента , отримали кровавий Майдан ,і ще більш кроваву війну ,і відторгнені окуповані території .Хочете чесно ?! Будь моя воля політики які закликали до "противсіхства", і бігали по області агітували за Януковича мали б бути відсторонені від політики НАЗАВЖДИ !

Володя 2018-06-29 / 13:00:24
Не буде ніяких нових гравців, як би всім того не хотілося. Таких на кого би поставили люди з ресурсом, ті ж умовні балоги, лунченки чи мадяри. Ти уявляєш собі ситуацію коли єц включить всі свої важелі, підтримуючи вакарчука чи, прости Господи, зеленського. Єдиний варіант "нового" обличчя може пройти, якщо в другий тур дивом пролізе гриценко. Хоч і з нього новий, як і з пороха в 14 році, но на безрибї... А якщо таке станеться, то в 2 турі він просто буде всіх слати лісом, бо виграє і без них.

Степан Крук -Володі 2018-06-29 / 09:54:38
Згідний з коментарем, окрім "всі за бабу"! Тут є великий сумнів. На політичну арену виходять нові гравці в котрих є шанси на перемогу. Людям вже надоїли нафталінові політики і вони проголосують за "нових". Добре це чи ні - покаже час! Але хуже вже не буде...

Володя 2018-06-29 / 00:55:19
Петро пішов з останньої козирної шістки. Він що думає що блюки за нього гроші будут носити, як носили на місцевих виборах? Хто буде ставити свої гроші на програшний варіант,і ще й лізти у виборчий кримінал? Але виходу нема. Розклад по великому рахунку вже понятний: всі за бабу, а за петра фествальний клоун і бандюга. Но то не точно, може і сам москаль попробує 3% взяти.

Вуву 2018-06-28 / 16:27:45
Краще було йім висловити вотум недовіри ... І в такий спосіб публічно показати внутріпартійну кризу ..
Яка Є . реально Є.
Але то в нас . але ми от такі .

пенсіонер 2018-06-28 / 12:27:09

Хотів би наголосити шановним коментаторам, що Москаля зараз обрали під ПРЕЗИДЕНТСЬКІ вибори, а не під місцеві. І мале по чисельності виборців Закарпаття (з його традиційним заробітчанством у Московії!) дійсно суттєво не вплине на результат ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ виборів, якби там не тужилась сьогоднішня обл.рада.

У мене особисто є відчуття і велика надія, що міста-мільйонники України прокатять П.Мальдівського, а значить і Москаля з його "шушерою" в обл.раді.

І саме після цього, на мою думку, треба дуже уважно поставитись (ВКЛЮЧИТИ ПАМ'ЯТЬ!) до сьогоднішніх закарпатських "друзів" Москаля, які першими почнуть обливати його помиями, щоб знову проскочити на місцевих виборах.

Копча 2018-06-28 / 11:52:26
Народний Фронт котрий представляє Лунченко працюватиме на майбутніх виборах на Тимошенко тому у Гени серйозні проблеми оскільки серед його оточення значна п'ята колона котра завадить йому набрати для Петра навіть мізерні результати.

закарпатець 2018-06-28 / 11:45:27
Доводилось знати і Ільницького, як справжнього менеджера, і Бандровського, як ТОП-менеджера(який у свій час наситив Львівську область заводами ВО"Електрон" та іншими радіозаводами).
Але це вже історія.
На сьогодні маємо ЗУ Про вибори до місцевих(районних і обласних рад), в якому нібито виборці можуть контролювати(відкликати) діяльність районного-обласного депутата, але лише за письмової згоди партії, яка його висувала...
То ж, як каже пан-товариш Гена, -ЦЕ в ніякі ворота не влазить...

Степан Крук-Закарпатцю 2018-06-28 / 11:25:06
Якщо Ви вже згадали ті часи, коли дійсно в гірських районах було безробіття, то я б згадав не Генріха Йосиповича Бандровського, а закарпатського Ільницького. Саме Ільницький добився створення філій великих заводів в гірських районах та забезпечив верховинців робочими місцями. Саме тоді появилися в гірських райцентрах "Електрони", "Селени" тощо. А Бандровський був всього лише слухняним партійним клерком і нічим конкретним не запамятався...

Степан Крук 2018-06-28 / 11:16:22
Щодо побоювань центробіжності та збереження вертикалі влади. Горожанин не випадково на цьому акцентує свою увагу, бо такі "побоювання" реально існують в політикумі. Але продукують їх провладні сили для котрих збереження режиму є приорітетом. Коли прокуратура, митниця, інші фіскальні служби, правоохоронні органи, СБУ, армія, та навіть екологічна служба чітко підпорядковані кабміну та президенту чи є загроза для вертикалі державної влади??? Це блєф!

закарпатець 2018-06-28 / 11:09:56
не буду хвалити КПРС, не в "моді" це зараз та й під забороною, але, як каже один мудрець, все пізнається в порівнянні. Як відомо, Закарпатська область була єдина область в УРСР, де існувало негласне безробіття - ганебне явище в СРСР. І тому, в область присилали в допомогу менеджерів(!!!)перед якими ставилася одна задача - покращення добробуту людей, як прикладом служить Генріх Йосипович Бандровський(нині вже покійний)...
І тут нема жодної ностальгії за СРСР. Людям набридло жити одними виборами без права вибору - на працю(вдома), відпочинок(в санаторії, на морі), на медицину(пізня реформа-хоч така), освіту(тут взагалі жахи)...
То ж ще скільки буде тривати цей експеримент ?

Степан Крук -горожанину 2018-06-28 / 10:47:43
Ні,це не те що хоче Росія! Бо розширення місцевого самоврядування нічого спільного із федералізацією не має. Водночас Ви тільки підтверджуєте тезу, що хто б не був на посаді "губернатора" толку з нього не буде. Інша справа виконкоми, котрі в регіонах є реальними гілками виконавчої влади, котрі громада може поміняти, якщо вони не є ефективними. А що маємо? Москаль пенсійного віку на посаді "губернатора" абсолютно не переймається соціально-економічним розвитком краю, а займається виключно популізмом, політиканством, інтригами та фест-піаром. Але ж Банкова тримає його на посаді як важіль успіху влади сьогоднішньої на майбутніх виборах...

точо 2018-06-28 / 10:15:45
Та це все ясно - адімнерсурс і все інше. Але аж так палитися...

Горожанин 2018-06-28 / 09:43:46
...взагалі то давно свій ( далі по тексту ).Посада голови облдержадміністрації ,то і є "смотрящий ". Вертикаль влади " так сказать " , а те що пропонує Степан Крук ,це те саме що хоче і Росія .От і все .

Горожанин 2018-06-28 / 09:35:37
До Закарпатця : Москаль уже дві о взагалі то свій у Закарпатті .Абсолютно нічим не ліпший і не гірший за попередніх "менеджерів " , я не бачу ніякої різниці в принципі .
І при попередніх "менеджерах " ліс рубався , хабарництво цвіло ,і дороги були погані , зараз правда дороги ще гірші , як і по всій Україні .

Степан Крук -Закарпатцю 2018-06-28 / 09:20:50
Згідний з Вами! Це практика совковських часів, коли КПРС присилала в наш край перших секретарів обкомів. Ця недовіра до закарпатців збереглася до цього часу. Але, якщо запрацює адміністративна реформа і інституція голів ОДА ( та й сама ОДА) будуть ліквідовані, а виконавчою гілкою влади в краї буде керувати голова виконкому (обраний облрадою) то маріонеткові "губернатори" стануть історією. Але чомусь закарпатський соціум не форсує цей процес, громадські організаціїї не проводять пікетів та мітингів з цього приводу, а в ЗМІ повний штиль...Закарпатцям непотрібний "смотрящий", а потрібний мененджер економічних та соціальних процесів! І цей мененджер повинен бути підзвітним закарпатцям, а не Банковій...

закарпатець 2018-06-28 / 09:03:03
Обрання любого "зальотного птаха" головою будь-якої Закарпатської партійної організації - це плювок всім закарпатцям - русинам і гуцулам, мадярам, румунам, верховинцям, українцям і т.п.
Невже ми, закарпатці, настільки недолугі, що між нами нема достойного?
Що скажете, пане Степане?

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини