"Карпатська Січ" зі спортсменами спільно провели в Ужгороді "доброчинну" спартакіаду (ФОТО)

Громадська організація "Карпатська Січ" разом зі спортсменами обласного центру Закарпаття успішно провели вчора, в суботу, 2 червня, літню спартакіаду до Дня захисту дітей

"Карпатська Січ" зі спортсменами спільно провели в Ужгороді "доброчинну" спартакіаду (ФОТО)

Захід видався масовим, атмосферним, веселим. Для молоді були організовані показові спортивні виступи, тир зі страйкбольною зброєю, турнір з міні-футболу, змагання по швидкості збірки/розбірки автомату Калашникова, а також силові змагання - все це залучило до заходу чималу кількість дітей та дорослих, котрі мали змогу провести активні вихідні, позмагатися між собою або ж просто весело провести час.

"Поєднуючи спорт та мілітаризм, ми пропагуємо ідею сильної Нації з чоловіками-воїнами, а не гречкосіями.

Раді зазначити, що бійці Карпатської Січі зайняли чимало призових місць у силових змаганнях, а команда ветеранів АТО виборолла друге місце в турнірі з міні-футболу.

Спортакіада мала благодійний характер: усі зібрані кошти будуть передані на операцію маленької ужгородки Наталки Бадо зі злоякісною пухлиною головного мозку", - повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі "Карпатської Січі".

03 червня 2018р.

Теги: спартакіада, змагання, Карпатська Січ, спортсмени

Коментарі

Станіслав 2018-06-05 / 01:34:45
Тарасик, а обписування стін балонами - це до якого пункту "механізму діяльності" відноситься?

Степан Крук 2018-06-04 / 22:27:40
Ознайомився! Дякую Тарасе! Зайду до вас, але без гречки. Перетопчетеся!

Деяк Тарас 2018-06-04 / 17:36:49
Карпатська Січ - це праворадикальний націоналістичний рух, бійці якого об'єднані спільними ідеями національного та соціального відродження України та могутньої традиціоналістичної Європи.

МЕХАНІЗМ НАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

• Військово-вишкільна.
Бійці Карпатської Січі системно беруть участь в бойових діях на теренах східних степів України в різних добровольчих формуваннях. З досвідом років ми розробили сталу програму військових тренувань для молоді та новобранців, розбудувавши майданчики в межах цілого комплексу тренувальних баз. Власними силами ми постійно збагачуємо мілітарне матзабезпечення Організації і як результат - заснували страйкбольний клуб, який слугує як для додаткового накопичення фінансів в касу, так і для тренувань особового складу та проведення вишколів і уроків в учнівських закладах. Карпатська Січ активно співпрацює з навчальними закладами області, проводячи для школярів і студентів військово-патріотичні та медичні уроки.

• Культурно-просвітницька.
В часи духовної розрухи, деградації та матеріалізації суспільства ми бережемо вірність традиційним цінностям, прагнучи до піднесення національної і традиційної культури України та Європи. Інтелектуальне крило руху проводить дискусійні клуби, кінопокази, літературні вечори, ідейно-історичні лекції, збагачує націоналістичну бібліотеку, активно працює в напрямку розвитку нашої молоді.

• Волонтерська та благодійна.
Волонтери Карпатської Січі систематично збирають та доправляють різного роду допомогу фронтовикам, а також підтримують поранених військових та сімей загиблих.
Крім того, Організація співпрацює з кількома дитячими будинками, допомагаючи необхідними речима, а головне – бійці ведуть активне живе спілкування з дітьми.
Також наші активісти є одними із засновників проекту «Донори Ужгорода» та проводять серед населення акції пропаганди здачі крові для тих, хто цього потребує.

• Інформаційно-пропагандистська.
На противагу ліберально-гедоністичній пропаганді ми, націоналісти, ведемо свою – правильну пропаганду. Вулиці наших міст кричать графіті, постерами, стікерами та власне голосом і дією кожного бійця Організації. Окремий відділ займається написанням ідеєсловних статей, лозунгів, продукуванням відповідних зображень та інших пропагандивних інструментів.

• Екологічно-туристична.
Сміття в головах = сміття довкола. Ставлячись із повагою до природи, активісти Карпатської Січі проводять різні суботники та акції захисту окремих природних зон, на котрих чиновники намагаються нажитись.
Крім того, всередині Організації діє туристична група, члени якої в усі пори року організовують походи і вишкільно-виживальницькі табори. В перспективі – створення альпіністського клубу.

• Спортивна.
В здоровому тілі - здоровий дух. Більшість членів Організації займається бойовими мистецтвами та різноманітними видами спорту. На нашому рахунку безліч футбольних турнірів, змагань із армреслінгу, жиму тощо. Наразі ми працюємо над відкриттям власного спортивного залу і, зокрема, секції легендарного бойового гопаку.

• Національний захист.
Різного роду глобалістичні та ліберальні сили активно працюють над зруйнуванням расових, культурних, історичних різноманітностей планети, сіючи довколавласні псевдоідеї. Тож Карпатська Січ активно працює над виявленням і знешкодженням антинаціональних структур та медіа, бореться з проявами сепаратизму та сприяє забезпеченню порядку в тилу.

• Соціальний захист.
Допомога населенню в боротьбі з корупційною чиновницькою системою та нечистими на руку «ділками» (боротьба проти незаконних забудов, банківське шахрайство, виселення громадян з гуртожитків, «кидання» робітників тощо). Крім того, наші активісти створили оперативні патрулі, засновані для боротьби із суспільними виразками (наркоторгівлею, наркоманією, пияцтвом, педофілією, ігроманією, злочинністю циганського населення тощо).

Степан Крук 2018-06-04 / 14:24:37
Не критикую! Хочу зрозуміти організацію, до котрої маю симпатії!

Для Крука 2018-06-04 / 14:10:45
Гречкосії це політики , а не народ, розберіть спочатку значення терміну , а потім критикуйте хлопців, котрі дійсно роблять добрі справи

Дмитрий Булгаков 2018-06-04 / 13:04:33
Это очень прекрасно что в нашем городе есть организации которым не наплевать на воспитание молодежи. Респект парням за уровень организации спартакиады,всё было на высоте.

Роберт Голованенко 2018-06-04 / 12:35:57
Від колективу Шарж хочу висловити подяку Лідеру Карпатської Січі Тарасу Деяку за проведену на високому рівні спартакіаду для молоді м.Ужгород.

Карпатська Січ - це та організація котра є прикладом для всіх патріотів краю, оргнізація котра виховала не один десяток достойних громадян. Організація котра тримає в безпеці наш сепарський край і добивається справедливості для незахищеного населення.

Честь Вам та хвала.

Надія Сирохман 2018-06-04 / 12:30:09
Майбутнє належить таким людям як Карпатська Січ.
Захисники, вихователі, помічники!

Дякую Вам хлопці!

Rey_BarreTT 2018-06-04 / 12:08:24
Дуже добре все получилось ,організаторам велике дякую за те ,що проводите такі заклади , частіше б такі заклади відбувались в Ужгороді...

Степан Крук -2012 2018-06-04 / 12:05:43
Намагаюся зрозуміти, хто насправді ці хлопці. Патріоти? Патріотизм - це любов до батьківщини і до її народу, в тому числі і до гречкосіїв. Націоналісти? Націоналізм - це відданість нації,а значить і народу із гречкосіями. Прихожу до висновку, що ця організація, самовдоволене пихате утворення "качків-мілітаристів", для котрих саме існування без війни втрачає всякий зміст. Воїн - це захисник вітчизни! Мілітаристи (та ще з нацистською символікою на пупках) - нападники... Але це тільки мої особисті висновки на котрі я маю право...

Павло 2018-06-04 / 11:47:50
Хлопці молодці! Побільше б таких як карпатська січ. Сім'я це саме те що необхідно кожному. Саме традиційна сім'ї коли е батько,мати та діти.побільщн б таких маршів!хлопцям і організаторам респект

2012 2018-06-04 / 11:25:34
Мілітаризм - недоречний термін. Україна - не нацистська Німеччина і не сучасна РФія... Чи не краще вжити військово-патріотичне виховання, вишкіл?

Степан Крук -Миколі 2018-06-04 / 09:15:35
Згідний! Відривається Карпатська Січ від народу! То кого вона збирається захищати: націю чи самих себе???

Микола 2018-06-04 / 09:03:38
ми пропагуємо ідею сильної Нації з чоловіками-воїнами, а не гречкосіями..Ага чоловіки воїни а не гречкосії буде як у Сірії чи Афганастані там 99% чоловіків воїни...Будувати країну хто буде ?

Ірина Савченко 2018-06-04 / 08:17:14
Карпатська Січ, як завжди, на висоті. Якість та високий рівень. Дякую Вам хлопці.

p.s.: моя дочка нарешті спробувала розбирати автомат, емоції просто зашкалювали:) а з тиру її важко було забрати)

Іван Ужгородець 2018-06-04 / 00:55:56
Молодці!

В такому пасивному місті продовжувати акціонувати заради підростаючого покоління це титанічний труд за який не завжди говорять банальне "дякую". Вірю у вас хлопці! Незважаючи ні на що, ви є захистом цього міста.

Сашко 2018-06-03 / 23:44:56
Чому лиця у патріотів, воїнів замилені, чого бояться, чи ганьбляться? Вся біда в тому, що нам будувати треба країну а не лиш воювати...не видно щось "трудового" вишколу

Степан Крук 2018-06-03 / 20:18:44
Гарне свято! Але заяви січовиків відштовхують. Бо як зрозуміти цей вкид: ""Поєднуючи спорт та мілітаризм, ми пропагуємо ідею сильної Нації з чоловіками-воїнами, а не гречкосіями". Не загнеться нація та Карпатська січ без гречкосіїв? Безвідповідальна заява. Це як колись в тій армії - одеваю портупею і тупею, і тупею... Все інше класне, корисне і потрібне в контексті військово-патріотичного виховання

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини