Лобіст забудови Свидовця Москаль оприлюднив звернення двох сільрад на підтримку курортного проекту олігарха Коломойського

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму персональному сайті та в розсилці для ЗМІ поширив звернення двох сільських рад до Кабміну України з приводу будівництва туристичного комплексу «Свидовець».

Лобіст забудови Свидовця Москаль оприлюднив звернення двох сільрад на підтримку курортного проекту олігарха Коломойського

Йдеться про те, що сільські ради села Чорна Тиса та селища Ясіня Рахівського району, на території яких планується будівництво рекреаційного комплексу «Свидовець», прийняли на своїх сесіях звернення до уряду та Міністерства екології України, в якому просять дати можливість реалізувати туристичний проект.

"Даний рекреаційно-туристичний комплекс буде гідним конкурентом багатьом закордонним аналогам. На наше переконання, будівництво комплексу стане локомотивом розвитку не тільки Ясінянської долини, району та області, але й нашої держави - йдеться у зверненнях. - Враховуючи зазначене, ми, депутати Чорнотисянської сільської та Ясінянської селищної рад VII скликання, звертаємося до Кабінету міністрів України та Міністерства екології України із закликом: дайте можливість громаді нашого регіону, яка повірила в цей туристичний проект, його реалізувати. Ми заслуговуємо на гідне життя в межах України, а не тільки далеко за її кордонами."

Геннадія Москаля вважають лобістом вказаного проекту олігарха Ігоря Коломойського на Закарпатті.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнЛьвівський апеляційний суд дозволив будівництво мега-курорту "Свидовець" на Закарпатті.

Новий гірськолижний курорт буде майже втричі більшим за «Буковель».

Тим часом війна екологів і місцевої влади за Карпати триває

А ініціатори руху "Free Svydovets" скаржаться на тиск, організований Москалем.

А Москаль державним коштом будує дорогу до "заявленого" курорту "Свидовець", який лобіює.

20 травня 2018р.

Теги: Свидовець, Москаль

Коментарі

земляк 2018-08-13 / 20:08:21
Нічого дивного, у міліцейській Академії нюансам створення туристичних комплексів - не вчать...

А про зелінських й павлючків, взагалі говорити нема сенсу - холопи!

тарасмикітчак 2018-08-13 / 14:44:16
Вітання! По всіх Українських Карпатах зараз іде захоплення територій перед виборами. Чому нам, науковцям Інституту екології Карпат, Львівського універу Франка, Київського універу Шевченка, не байдуже знищення унікальних льодовикових екосистем? Тому, що їх збереження - це наша робота за 30-10 років. Якщо ми зараз дамо добро, щоб ці гори знищили заради прибутку в кишеню олігарха, то навіщо ми працювали стільки років? Для людей, які бачать живі гроші перед своїми захланними очима вже і зразу нагадуємо - цінність цих територій для іноземних туристів - у тому, що це збереженні в Європі унікальні екосистеми. Ви їх зараз продасте і будете тішитись, що ваші діти живуть за кордоном. А до Українських Карпат хотіли б їхати заради дикої природи, сирів, різьби, ліжників, а не заради стовідсоткової надбавки за хот-доги, яка принесе прибуток зовсім не місцевим мешканцям. І справді вірю, що низка мешканців Чорної Тиси зароблять на знищенні високогіря Свидовця, бо вже домовились на ввезення лісу держлісництв на свої 15 пилорам з територій, які тільки заплановані під будівництво мегакурорту. Дійсно, якщо за певними довомленостями вирубають увесь ліс на запланованій під мегакурорт території, то що там можна охороняти? Тоді високогірні озера й скелі, болота й струмки просто будуть витоптані і зїжджені не просто Буковелем з найближчих десятків готельних комплексів, а, в першу чергу, місцевими "бізнесменами", яким до одного місця беркути, сапсани, пугачі, едельвейси та ще 95 видів подібних червонокнижників України

Наталка Майстренко 2018-06-01 / 17:40:52
Йододефіцит, товаріщі, він дає себе знати. Ну, а москалюга, як виконавець серйозного багатомільйонного замовлення, кукловодить постігнутими і старається, сарака, як може. Вихід єден - лікувати всіх: і постігнутих йододефіцитом, і пристарілих та не дуже кукловодів

бувший хустянин 2018-05-21 / 23:33:27

Да, х... там хтось, з ким у Києві зараз воює. Пилять бюджет, косять бабло, віджимають дрібний бізнес по-чорному направо і наліво, прикриваючись війною.
Ці "хлопці" давно навчились, заробляючи НА ВСЬОМУ, домовлятись між собою, розігруючи "непримиренність" на ТБ перед народом та Заходом.

Що таке зараз під час війни(!), ЗА РІК ДО ВИБОРІВ, замутити з лісом на території в тричі більший, ніж "Буковель"? - Це ж просто "лебедина пісня" любого чиновника. Команда Януковича просто курить і ох....є від такої наглості...

Хто з цих паскудників залишиться при владі через рік - ніхто!
Хто буде відповідати ЗА ЗНИЩЕНІ ПРАЛІСИ - знову "папєрєдніки"?

А що челядь? - Ну, натовчуть ПОТІМ комусь пику, ну, спалять комусь хлів, з тих шісток, що "порішали" за копійки у радах...

А лісів вже не буде, паркани вже будуть стояти, потічки з річками вже будуть текти по трубах ГЕС...
Ось така, приблизно, картина "пишеться маслом"(((

Вуву 2018-05-21 / 22:41:22
Дуже цікавий ракурс.
Потрошенко воює з бенєю ... А маскаль свій признченец.
А тут на тобі ... поза спиною петі маскаль вже з бенєю "яшкається" ... Пробиває для бені проект.
Чи це вже пошук нових баблових відносин перед виборами.
Бо чорт його душу мать знає як воно повернеться ... Потім
Тоді коли ще сьгодні можна за спиною пьєті хапнути бабла від бені ... і запхати десь в хунський банк... Тіпа "на чорний день".?
Такі "любі друзі" за 30 срібних від бені ... зречуться петруху як іуда зрікся хреста.
З яким флагманом хочеш іти на вибори пЕтья

бувший хустянин 2018-05-21 / 19:52:03

Зашевелилось кубло запроданців. Скільки грошей по команді Москаля занесли в кожну сільраду? 50, 100 тисяч смердючих доларів?

Але не дуже не радійте, списки запроданців все рівно рано чи пізно з'являться у "ефірі".
І ось тоді, прийдеться кожному "воняку" із цього списку відповісти перед СВОЄЮ громадою, чому гори лисі, зсуви нищать хати, а гори для простих людей будуть за високими парканами панських садиб та угідь

гуцул з Чорної Тиси до бувшого Хустянина 2018-05-21 / 19:29:07
Ти ханиго хустський і гайналю недороблений, хто ти такий щоб нам Гуцулам на нашій землі казати шо ми тут маємо робити??????? Засунь свої ідеї собі в гузи..ю і продовжуй торгувати на базарі кукурудзою ( киндерицею як ви кажете) а не ліз до нас в Гори наші бо можеш і по хребту дістати смереков

бувший хустянин 2018-05-21 / 17:03:54

Дуже рідко це роблю. Але краще, ніж цей коментар з-під іншого посту, точно не скажеш.

"Журналісти ТРК "Україна" розповіли про лісову мафію на Закарпатті і її "випадковий" зв'язок з Москалем (ВІДЕО)"

Мойш 2018-05-20 / 12:13:22

5 тисяч рейдерів які називають себе лісниками на чолі із Мургою начальником обласного лісового управління знищують ліси на Закарпатті, перетворюючи Закарпатські лісові гори в чисті площадки. 4 мільйони доларів хабарів скотина Мурга щорічно передає в Лісагенство тим тваринам в Київ і приблизно 20 мільйонів із Закарпатськими лісниками розпилюють між собою. Москаль у кормушки з лісників рейдерів щомісячно отримує по 200 тисяч доларів США, які перераховуються на банківські рахунки в країни Європи та Канади де проживає його родина. Проект Свидовець який запланував Москаль Мурга і політики передбачає знищення 500 тисяч кубів пралісів, всі хто повинен дати дозвіл на знищення пралісів куплені за певні суми, які Мурга передає із общака лісового. Якщо політики у Верховній раді України не виконають свій обов'язок і не проголосують за Закон України про ПОВНУ ЗАБОРОНУ ВИРУБКИ ЛІСІВ на території України то замість лісу залишаться тільки чисті полонини! Відповідно після прийнятого закону лісники в Україні взагалі не потрібні, лісгоспи повинні бути закриті і ліквідовані, а всі працівники хто 20 років знищував ліси і збагачувалася від цього повинні сидіти на нарах!

бувший хустянин 2018-05-21 / 15:52:37

"Гуцуле", "123", хто такий Павлючок та хто "диктує" такі листи, ви, нібито, в курсі.
Але, хто такий Едік Зелінський, і яку політичну силу в краї він представляє - вас, якось, "заліпило"?))) З якого такого дива?)))

У любому випадки, ВІДПОВІДАЛЬНІ за цей лист ВИКЛЮЧНО БІЛЬШІСТЬ ДЕПУТАТІВ у кожній сільський та селищній раді, які не є інопланетянами...

Списки цих депутатів "в студію". І максимальний розголос.
Це єдиний законний "рецепт" боротьби із очевидною земельною корупцією.

Гуцул 2018-05-21 / 15:07:11
Цікаво, під чию диктовку писався цей абсурдний лист...

128 2018-05-21 / 12:11:27
Нехай будується, а не розкрадається як зараз там?

123 2018-05-20 / 22:45:57
Чи пан Павлючок хоч знає значення слів у підсунутому йому на підпис "зверненні"? Наприклад чи хоч повторить вжитий вираз "МОДЕРАТОР МЕСЕДЖІВ"?Ну і намішили! А щодо пилорамщиків то хай згадає як раніше зfробляв на хліб продаючи крадений ліс...А тепер знову хоче бути в долі?

Вуву до нік 2018-05-20 / 19:31:06
І хто тобі заважає ?
Той хто краде ... чи той що на накрадені гроші хоче будувати там де будувати не можна .?
Чи збудувати ... ЩОСЬ ... на памятках культурнойі і історичнойі спадщини.
То про яких рагулів ти тут пишеш ?

Нік 2018-05-20 / 18:52:53
Велика частина краян є по суті рогульським бидлом.Їм ніхто ніколи не вгодить. Хтось щось вкрав- погано(ну це зрозуміло),хтось щось хоче побудувати -це ж злодій накрався і тут нас хоче обікрасти.Самі не мають розуму щось зробити і іншим заважають.

Адмін 2018-05-20 / 18:14:10
Щодо Ужгородського аеропорту - якраз лобіює. Активно. Передачу цього стратегічного об'єкту Угорщині. Саме сьогодні поширив у ЗМІ коментар на цю тему.
Не розміщали, бо крім, власне, лобіювання інтересів сусідньої країни в ньому нема жодної іншої суті.

Вуву 2018-05-20 / 17:56:39
гЭна а чого ти не лобіюєш ремонт доріг в області ... Чого не лобіюєш запуск аеропорту ... Чого не лобіюєш запуск анці кушницькойі ... Щоб почистили канал верке ... Щоб в хусті відремонтували залізничний вокзал.
Чого ти ... старе падло ... пробиваєш тільки інтереси тих злодюг і бариг які нас обкрадали (і далі продовжують) обкрадати від часу незалежності ???

НОВИНИ: Соціо

21:41
"Вітаю вас усіх зі святом Христової перемоги", – глава УГКЦ у Великодньому привітанні
19:34
На словацькому пункті пропуску "Вишнє Нємецьке" вийшов з ладу сканер, пропуск вантажівок зупинено
19:04
/ 18
Перелік парафій МГКЄ, які святкують Великдень з усією Україною 5 травня
15:52
/ 10
Верховний Суд визнав незаконним будівництво вітряків на Боржаві на Закарпатті
17:28
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
11:04
/ 3
Графік освячення великодніх кошиків у храмах Православної церкви України в Ужгороді
10:59
У Мукачеві також відкрили центр рекрутингу української армії
13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
» Всі новини