Псевдоактивіст та екс-керівник громради УМВС часів Шаранича провокують на Закарпатті конфлікт, "зав’язаний" на темі переселенців (ВІДЕО)

Так, сумнозвісні Павло Павлов та Микола Желізняк погрожували родині переселенців в Ужгороді, коли ті відмовилися сплачувати побори до школи за дитину-«першокласницю».

Псевдоактивіст та екс-керівник громради УМВС часів Шаранича провокують на Закарпатті конфлікт, "зав’язаний" на темі переселенців (ВІДЕО)

Псевдоактивісти та екс-керівники громради УМВС часів Шаранича провокують на Закарпатті конфлікт, «зав’язаний» на темі переселенців.

Так, сумнозвісні Павло Павлов та Микола Желізняк погрожували родині переселенців в Ужгороді, коли ті відмовилися сплачувати побори до школи за дитину-«першокласницю».

Кричущу історію про те, як першокласницю з родини переселенців відмовилися приймати до школи в НВК «Престиж», про участь у «пресуванні» батька дитини та адвоката родини шляхом погроз та нецензурної лексики, розповів у мережі блогер, відомий як pauluskp.

Як ідеться в дописі, родина переселенців з Донецька мешкає в Ужгороді з 2014 року. Увесь цей час дитина з родини відвідувала дитячий садок НВК «Престиж». Цьогоріч, коли дитина пішла у цей же НВК у перший клас, і усім батькам оголосили про потребу здати на ремонт та меблі в клас 2,5 тис гривень, а на зошити – ще півтисячі, родина переселенців відмовилася їх сплачувати, посилаючись на Конституцію України. Що і стало передумовою для цькування. 

«Переселенцям заявили, що вони розмовляють неправильною мовою..., що вони сепаратисти, що не потрібно було їм приїжджати і "пити кров" місцевих. Члени батьківського комітету вимагали, щоб переселенці пояснили дитині – по цьому килиму в класі не ходи, на цей диван не сідай, адже твої тато і мама за них не проплатили. Наполегливо змушували переводитися в іншу школу... Агресія росла з кожним днем, тому на батьківські збори батько дівчинки прийшов з адвокатом Дмитром Коробком. Спочатку розлючені місцеві батьки намагалися вигнати адвоката, а потім і батька дівчинки-переселенки, заявивши, що він їм не подобається. Троє чоловіків накинулися на нього і намагалися відібрати мобільний телефон, на який він знімав те, що відбувається. До райвідділу поліції, де переселенець писав заяву про напад, вимагання та дискримінації, під'їхали невідомі і кричали "чого понаїхали?". Звинувачували в сепаратизмі, особливо наголошуючи на тому, що говорив він по-російськи», - пише блогер.

При цьому, окремо зазначає, що «Всі ці злочини скоювалися з відома і за підтримки адміністрації школи. Частина записів зроблена в присутності вчителя 1-Б класу Любові Пильник, яка заявила, що відмова платити гроші "це неправильно" і фактично підтримувала цькування».

Через ситуацію, що склалася, дитина згадувану школу не відвідуватиме, а батько та адвокат написали заяви у поліцію. Як стверджує автор матеріалу, у заявників наявні відео та аудіозаписи розмов, які підтверджують тиск і цькування, втім, ні в поліції, ні в міському управлінні освіти, куди також був написаний адвокатський запит, на ситуацію не реагують.

Тим часом, з відеозаписів з’ясовується, що найактивнішими агресивно налаштованими особами в конфлікті був Микола Желізняк – вочевидь, один із батьків потенційних однокласників дівчинки-переселенки, відомий за своєю лояльністю до екс-керівника обласної міліції С. Шаранича та порятунком затриманих громадськими активістами п'яних митників. . Іншим активним провокатором конфлікту на грунті територіальної приналежності став псевдоактивіст Павло Павлов, котрий разом із М. Желізняком свого часу дестабілізував ситуацію в області акціями так званих «пересічників» і якому СБУ вже оголошувала застереження та попереджала про кримінальну відповідальність за злочини проти основ національної безпеки. 

Таким чином, особи, відомі за своєю участю у дестабілізуючих акціях та проектах в області, спекулюючи на болючих для країни в стані війни темах, знову провокують конфлікт, тепер уже розпалюючи ненависть до переселенців та протиставляючи громадян однієї країни за територіальною ознакою. І, безперечно, підкидаючи ласі  кадри для пропаганди.

05 вересня 2017р.

Теги: переселенці, конфлікт, Микола Желізняк, Павло Павлов

Коментарі

Юрист 2017-09-10 / 12:20:38
Територія міськвідділа є громадським місцем, Павлов на всю глотку в громадському місці висловлювався нецензурною лайкою в присутності поліції.
Так, от нецензурна лайка в громадськомі місці з адміністративним правопорушенням "дрібне хуліганство", де протокол на нього? Улинець закони не пише, а виконує - це його слова, хай виконає Закон!!!

Парамон 2017-09-09 / 11:31:15
http://tysa1.tv/?p=31593
По цьому посиланні репортаж на Тиса-1 послухав єресь, які говорять Бабунич, Гриценко, за Скубенича взагалі мовчу (дурень, дурнем) і просто страшно і прикро. Тіпа Бабунич не знає про купівлю місць, тіпа ніхто не знає про кошти, які відмивають по школах директора, всі сліпі?! Що всі такі дураки, що не розуміють, що зачасту батьківські комітети створені, як ширма для спокійного збору каси для директора, який в свою чергу ділиться з такими, як Бабунич і вище? РУка руку гріє! Лише мала частини батьківських комітетів, де є думаючі і розумні батьки, раціонально і розумно підходить до питання фінансів! Гриценко сиділа на передачі, як би була канслером Німеччини, понти, навелич і нехтування всього законного! НВК "Престиж" - це просто клоака корупції, яку треба розганяти! На місті батьків треба 1000 раз подумати чи готові вони травмувати психологічно дитину і віддавати в Престиж, де все побудовано на грошах та наглості! Якщо такі батьки, як Скубенич будуть вчити всоїх дітей так само поводитися, то це просто ужас - чувак не називай себе вчителем, бо позориш це поважне поняття, Ти такий же недалекий бидлюк, як Павлов, Желізняк. А на місті батьків переселенців, я б ще запропонував телеканалу Інтер організувати передачу про цю проблему, щоб мало це кодло поворушити!

ужгородець 2017-09-08 / 18:39:20
К чему тут патриотизм. Где ты тут увидел патриотов. Ты что куришь??

911 2017-09-08 / 15:19:05
Патриотизм — последнее прибежище негодяя

Закарпатець 2017-09-08 / 13:52:16
КОЛИ ЦИХ УРОДІВ ПОСАДЯТЬ?!!! ЦЕ ОГАЛДІЛА ШАЙКА, ЯКУ ПРИКРИВАЄ ШАРАНИЧ ІЗ СТЕФАНИШИНИМ - ВТРАТИЛА СТРАХ ВІД БЕЗНАКАЗАНОСТІ. ДОКИ ЦЕ БУДЕ ТРИВАТИ?

Варарр 2017-09-08 / 09:04:44
А чого пропав матеріал про виговор освітянам, які були замішані в корупційних схемах??? Цензура і тут?

знак питання 2017-09-08 / 03:03:48
Чи поліція, СБУ і прокуратура відкрили кримінальне провадження за фактом розпалювання ворожнечі?

пенсіонер 2017-09-07 / 19:33:04
Кажуть що батьки переселенці виїхали з дитиною до Киева. То чи легще стало дихати колективу "Престижу" ?

12345 2017-09-07 / 14:16:57
Відправте цих ублюдків в окопи!

форестер 2017-09-07 / 02:30:35


Два ублюдки вкотре створили картинку для сепарських і мордорських телеканалів. І тепер переконайте мене, що це випадково :(


Sovist 2017-09-06 / 23:50:26


Видалено два коментарі, написані одним автором під різними нікнеймами. Виберіть один нік, або ще краще - якщо переходите на особистості, то підпишіться власним іменем, і тоді коментуйте. Адмін


копань 2017-09-06 / 22:59:51


http://zakarpattya.net.ua/News/173728-Uzhhorodskykh-osvitian-dotychnykh-do-rezonansnykh-koruptsiinykh-skandaliv-pokaraiut-dystsyplinarno Шось слаьо покарали директорів, мали б вигнати з позором і ще В сраку надавати


Гпу 2017-09-06 / 22:38:33
Та треба запулити ці відео на купу сайтів, В Міносвіти, В секретаріат Президента і т.д., для великого розголосу, бо цей прокурорсько-суддівський Престиж із сврїми поьорами задолбав.

анфиса 2017-09-06 / 22:06:53
Сегодня им всем (собирателям мзды) погрозили пальчиком .Думаю на этом дело кончится!

Ужгородець 2017-09-06 / 21:10:44
Ганьба ! Які переселенці ? При чому вони . Гроші деруть від усіх ! Не питають чи є за що жити..Безкоштовне ниавчання ? Прокурор де парти попереднього класу ? Усіх злодіїв за грати .

пенсіонер 2017-09-06 / 21:08:27
У 1998 році мій син навчався в ліцеї, в одному з південних обласних центрів. Так туди проводився відбір діток через тести. У процесі навчання, в залежності від успішності в навчанні діти були поділені 50/50. Та половина, що навчалася гірше оплачувала за навчання, і чим ближче до кінця списку тим більше, а та половина, котра навчалася краще отримувала стипендію, чим ближче до початку списку тим більше.
Ви собі не уявляєте з яким завзяттям дітки старалися вчитися.
Я не знаю чи продовжується ця практика в тому закладі, але вважаю, що це було непогано.Це був середній навчальний заклад, а не ВУЗ. Учиться закарпатські педагоги.

не брешіть 2017-09-06 / 17:34:37


ЖАБА, про те, що гроші збиралися на вимогу керівництва закладу чітко сказано у відео батьками.

Ну добре, треба було всім скинуктися на два комплекти парт-шаф +11 тис на ремонт коридору (хоча і це - корупція). А куди мали йти решта зі 100 000 грн?


ЖАБА 2017-09-06 / 16:55:04
Хабарництво - це одержання службовою особою, а також давання їй хабара з метою одержання певних вигід протизаконним порядком. Коли пишете щось, то майте якісь поняття чи підстави. Тільки той може правду писати, хто давав, чи був присутній, а не бабка казала.......До директор цього закладу гроші не доходять, ними керують самі батьки!!! А це вже інша справа про забаганки батьків!!!

не брешіть 2017-09-06 / 16:37:13


Престиж - чи не найкорумпованіший освітній заклад в Ужгороді. І це влаштовувало суддів, прокурорів, міліціонерів, жаб, желізняків, скубеничів і інших павлових,чиї діти навчалися в цій корупційній системі координат. Хоча ці люди не лише вважають себе європейцями, але й в основній своїй масі мали би боротися з хабарництвом.

Дії всього однієї людини, європейця з Донецька, показали всю гниль цієї корупційної системи. І гидко читати всі ці виправдання.

Вже мовчу про виправдання бидляцтва зафіксованих на відео осіб.

Ганьба за Закарпаття. Дуже ганьба.


Караул 2017-09-06 / 16:35:27
До людини під ніком Тікітак запитання, чи готова вона купувати всою парту, всій унітаз і носити із собою по городу, своє окреме ліжко в лікарню, якщо не дай Бог туда потрапить? задолбали уже ці доїння батьків на гроші! Проблеми у всіх школах одинакові, просто десь гребуть по 100 ненаших, а деть по 1000 грн, і всі мовчать, бо придумали всякі комітети, і тіпа треба! Он підіть в 5 ЗОШ, шо коло Драмика, там проблема в другому - просто нічого Директором Кіндюхом не робиться абсолютно! ОБШАРПАНА ззовні, і всередині, спортзала немає, столова просто караул, їду поставляє наближена до директора вчителька математики через фірму свого чоловіка! Класів нехватає, а пан Кіндюх набирає і набирає дітей! в 3 класі по 38 дітей, а на групу продовженого дня беруть лише 28 в приказному порядкук! Діти через брак приміщень мають вчитися в 5 класі в 2 зміни, а кому не підходить прямо говорить - "...переводьдеся в іншу школу"! І такі проблеми всюди, просто менталітет Закарпаття рабський на жаль! А тут ще повилізало бидло Скубенич, Желізняк, Павлов, які без матів 2 слова не можуть зв'язати! Позор повний!

НОВИНИ: Кримінал

19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
19:42
/ 1
Закарпатець відмовився від мобілізації через рідню в росії та "неправильний висновок ВЛК"
14:57
/ 9
На кордоні затримали ексзакарпатця з угорщини, який продавав українок до країн Азії у сексуальне рабство
21:18
/ 2
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
13:36
/ 3
У Міжгір'ї за пів години знайшли зловмисника, що вкрав авто Renault Kangoo
» Всі новини