Провокація закарпатського псевдоактивіста спровокувала Словаччину призупинити договір про спільне патрулювання кордону з Україною (ФОТО, ВІДЕО)

Днями закарпатські псевдоактивісти затримали словацького поліцейського, який ніс службу разом з українськими прикордонниками поблизу митного посту Убля, в свою чергу Словаччина у відповідь вирішила тимчасово призупинити дії договору між країнами про спільне патрулювання кордонів.

Провокація закарпатського псевдоактивіста спровокувала Словаччину призупинити договір про спільне патрулювання кордону з Україною (ФОТО, ВІДЕО)

Інцидент стався 19 травня поруч із селом Завосино, що на Закарпатті, повідомляє словацьке видання Aktuality.sk з посиланням на речника поліції країни Дениса Балогова.

Державна прикордонна служба України та Міністерство внутрішніх справ Словаччини уклали угоду про спільне патрулювання, на підставі чого поліцейський і перебував на території України.

У свою чергу відомий на Закарпатті псевдоактивіст Павло Павлов, - один із головних "блокувальників" кордону в акціях "пересічників"якому СБУ вже оголошувала застереження та попереджала про кримінальну відповідальність за злочини проти основ національної безпеки -19 травня звернув увагу на іноземного поліцейського і зупинився біля прикордонників. Він почав з’ясовувати, на яких підставах в Україні перебуває іноземний правоохоронець. У відповідь словак розповів про укладену між країнами угоду, але зазначив, що при собі її не має, однак керівництво ДПСУ зможе її надати.

Активіст у соцмережах поширив відеозапис з місця подій. За його словами, прикордонники після його питань спробували вивезти словацького поліцейського в бік митниці. Після цього активісти перешкодили намірам прикордонників. В ситуацію втрутилася поліція, а ДПСУ викликали підкріплення. Павлов заявив, що правоохоронець відмовився пред'являти йому посвідчення.

Видання відзначає, що поліцейський зміг повернутися додому лише за кілька годин.

В результаті поліція Словаччини вирішила призупинити спільне патрулювання з Україною.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайнсловацькі журналісти розповіли, як закарпатці "взяли в заручники" словацького поліцейського, блокуючи прикордонний наряд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 4 квітня і по 30 листопада 2017 року Держприкордонслужба проводить спецоперацію Кордон-2017. Спецоперація охоплює 15 прикордонних областей за винятком зони АТО, а також Київ.

Увага! На відеозаписі звучить ненормативна лексика.

24 травня 2017р.

Теги: провокація, Павлов, псевдоактивіст

Коментарі

СОТНИК 2017-05-26 / 13:43:40
Як людина яка пройшла Майдан і АТО можу сказати що така поведінка активіста в стилі а-ля марга шута,дуже шкодить боротьбі за соціальну справедливість. Варто згадати як це вдарить по краянах в Словакії. Може варто декому гній з під нігтів вичистити а вже тоді лізти в державні справи

Ужгородець 2017-05-25 / 22:02:34
боже що ви пишите! Коли всі знають наскільки в нас крадуть, ліси нищать, на таможні штучно створюють проблеми, без гроший постоянно шукають проблеми, що ви пишеде дурницю, люди на круг стоять цілий день, бо білявиця віддала команду ходіть на словаки, і я розкмію що зараз нааишуть такі тітушки митницькі, шо візьміть українську машину, зразу дам відповідь, дайте зароботки на такі автомобілі) невсі збирають дань на таможні як ви! Коли дасте людам жити, з такими людьми як тепер кирують державою, простою мовою розмовляти просто невиходить, і невключай українка туй свою тіпа розумну логіку, бо всі розуміють, що коли якась людина виступає проти держави, і може сказати їм правдо, то ви штучно з цього розганяєте скандал, і притігаєте до кримінальної відповідальності, притягуйте цих хабарників що повсюду беруть взятку, яки ви всі правильні і виховані)))

Українка 2017-05-25 / 16:48:38
Дивлячись на це відео і аналізуючи поведінку тих. хто на ньому, адекватні люди розуміють, що у п"ятницю провокацію робили не начальник Чопського прикордонного загону і не прикордонники, а одна неадекватна особа, яка невідомо чого хотіла, перед ким піарилась і до яких "революцій" закликала.... Я теж українка, теж за порядок у своїй країні.... Я за громадські організації, які мають контролювати і владу, і міліцію, і інші структури.... Але робитися це має згідно закону... А на КПП Завосино "нешановний" так званий "активіст", ініцюювавши і спровокувавши цей конфлікт, вів себе як "кримінальний авторитет". Хіба так має спілкуватися громадський активіст, який представляє громаду? Він не розмовляв із прикордонниками, він "ричав", ображав, вів себе зухвало, звинувачував молодих двадцятилітніх хлопців у тому, що вони виконують злочинні накази, що вони невідомо кому служать, невідомо кому давали присягу.... Яке право мав себе так вести цей "активіст"??? Тільки за це одне він уже має відповідати перед законом!!! Я би не хотіла, щоб така вульгарна і неадекватна, невихована людина, яка все "ріщає" криком, скандалами, конфліктами, аби лишень пропіаритись і зробити собі рекламу у соцмережах, представляла мої громадянські інтереси... Громадо Закарпаття. ти гідна кращих активістів!!! Хлопці-прикордонники виховано, толерантно пояснили, що робить тут словацький поліціянт ( є угода про співпрацю з сусідньою країною), якщо цікавить та угода ( документ йому конче треба було), їдь собі до керівництва і давай офіційний запит, тобі дадуть офіційну відповідь ( так робиться у всіх цивілізованих країнах і у цивілізованих людей)... Ні, треба вимагати негайно, "А я так хочу!"... А хто ти такий, яке право ти маєш так грубо вести себе, звинувачувати ні в чому не винних хлопців-прикордонників? Чому якомусь там так званому "активісту" вони мали надавати якісь документи??? І оце такого "пашу" ви бачите губернатором Закарпаття і памятник йому за "жеття" збираєтесь ставити, закарпатці?!! Оце ваш "герой", що дорікає прикордонникам молоденьким війною на Сході, що звинувачує їх у тому, що здали кордон? Якщо такий розумний, якщо такий "герой", активіст - до військкомату ( здоровям Бог не обідив, вгодований), та й іди у прикордонники Закарпаття, наводь порядок!!! А не перед пацанами "королем" себе показуй!!! До губернатора йди і кричи там, до начальника прикордонного загону, до прокурора.... І вирішуй проблеми громади... А не перед камерою красуєшся, ображаючи простих хлопців-прикордонників, які , на відміну від тебе, чесно несуть свою службу, які присягали на вірність народу українському, які і під час війни в країні не ховаються, не відкуплюються, а йдуть служити і у строкову, і у контрактну армію.... Молодці хлопці!!! У вас залізна витримка, ви спокійно реагували на "забаганки" такого хама-активіста... А треба було жорсткіше!!! Отакий "херой" у тебе, громадо Закарпаття....

Юра 2017-05-25 / 09:03:08
Доки воняча мавпа Павлов буде робити беззаконня?Тот до...йоб вже вийшов на міжнародний уровень, але за кордоном йому ніхто би не дав безпрідєльнічати, а в нас йому дозволяють і кришують.Така собі ручна обіз'янка

Ужгородець 2017-05-24 / 23:40:52
На мою думку це провокація проти безвізу. А ці хлопці виконавці.

Проти собаки Білявця 2017-05-24 / 22:54:26
На митниці постоянно мутки. Досить обкрадати державу.
Красти. Ліс вивозити, всьо продавати. А хто мішає. Тот і недобрий, всі всьо знають.

Митники хабарники 2017-05-24 / 22:45:22
Тут лише пишуль то що потрібно митникам, Паша молодец, доста красти, та заніматися безпорядками, доста красти, і я несумніваюся що ви це удалете) бо тут можна лише писати що потрібно вам!

Чинуші 2017-05-24 / 20:38:25


Ненормативна лексика. Коментар видалено. Адмін


Наталка Майстренко 2017-05-24 / 18:48:12
Противнику собаки Павлова. Зверніть увагу, Ваш віртуальний опонент якраз навмисно "розганяє" тему і провокує на відкриту акцію протесту під будівлями органів державної влади. Тому усвідомлюйте приховану мету провокатора. До речі, судячи з лексики, не "простого гукана"

противник собаки Павлова 2017-05-24 / 16:57:40
Копча, якщо тобі всерівно, то якогохера ти сюди вліз? Тролити?

Чим такий інтернет-троль ліпший від інтернет-противників Павлова?

Те, що ти однаково спілкуєшся що з Павловим, що з Білявцем, навряд чи можна вважати твоїм позитивом. Ти комформіст, який займається якраз тим, що інкримінує іншим - ****єжом в інтернеті.

Не подобається, що хтось в умовах корупційного кришування "активістів" -безпредєльщиків хоча б в інтернеті відкриває рот проти цього, збирай під "під обласним УМВС" чи де там ще хочеш пікет кого хочеш проти цього, а не виступай проти в тому ж інтернеті.

888 2017-05-24 / 16:31:25
Треба Павлову зробити будку на родіні і посадити на ланц.Най том гавкає!Бидло без мозгле!Ганьба шо такі активісти представляють " народ"..

Копча 2017-05-24 / 16:19:57
Так нема що помічати. Мене на не хвилює діяльність Павлова, а при потребі напряму розмовляю як з Білявцем так і з Павловим. На відміну від сцикливого інтернет-воїнства надаю перевагу живому спілкуванню.

противник собаки Павлова 2017-05-24 / 15:55:38
Копча, в тебе також дзвенить в штанях тільки в інтернеті. Не помітив?

Щоб було зрозуміліше, що я сказав у попередньому коменті, при існуючій системі влади - продажній поліміліції і недуйдавій СБУ жодні акції протесту проти дій псевдоактивістів типу Павлова, Ступачки, данацкаі компанії не дадуть жодногоефекту. Бо ці покидьки є частиною, елементом, гвинтиком цієї корумпованої системи. Тому їх і не чіпають при скоєнні явно незаконних дій. Бо в інших випадків їх тупо використовують - проти конкурентів, у боротьбі за посади і т.д.
Отака х**ня, малята... :(

Копча 2017-05-24 / 15:30:50
То зберіться в Ужгороді наприклад під обласним УМВС і вимагайте дотримання ними законів, покажіть свою громадянську позицію. Думаю на акцію прийде і сам Павлов то ж зможете особисто висловити йому низку претензій. Таке не пропустять ЗМІ так що публічнсть заходу буде гарантована. Але сильно сумніваюсь що у інтернет-воїнів "у штанях дзвенить" і вони вилізуть зі своїх нір в реальний світ.

противник собаки Павлова 2017-05-24 / 15:14:11
Копча, інтернетпротивники Павлова не були на місці тих подій. А якби й були, то що б мали робити, якщо мусора і безпекаші відверто кришують покидька?

Копча 2017-05-24 / 14:35:02
Інтернет противники Павлова вміють тільки писати гнівні тексти в той же час залишаючись сцикливими боягузами, а слабо організувати акцію в підтримку ДПСУ, відкрито виступити проти того ж Павлова? Чомусь крім самих прикордонників ніхто не схотів виступити на їх захист під час бурхливого вияснення відносин під райвідділом поліції ніхто не збиравсь для протидії блокадам кордону і.т.д Так що залиште свій "праведний гнів" при собі бо він є мильною булькою.

Миротворець 2017-05-24 / 11:03:12
Треба було забити ту собаку павлова аби не звиздів много

ivo bobul 2017-05-24 / 10:49:43


Флуд. Коментар видалено. Адмін


босс 2017-05-24 / 10:29:10
Забагато розмножилось так званних громадських організацій. А мета їх діяльності одна: незаконне збагачення. В даному випадку "Бику Павлову" напевно помішали з контрабандою сигарет. За яйця таких "Павлових" треба брати.Завдяки таким особам імідж України нульовий.

555 2017-05-24 / 10:26:59
Там на цьому кпп між М.Березним і Завосино постійно конфлікти між пограничниками і місцевими,уже писали колективну скаргу від усіх жителів села Завосино щоб прибрали цей нікому не потрібний пост,який не приносить ніякого результату, крім проблем.Місцеві неможуть привести дрова додому томушо солдати відразу повідомляють нач. застави, а цей поліцію.Це пост там уже три роки,солдати ріжуть дрова нікого непитаючись де хотять,туди навіть електрику підвели без всіляких техумов і лічильника кабелем з відстані 1 кілометра.

НОВИНИ: Кримінал

21:18
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
13:36
/ 2
У Міжгір'ї за пів години знайшли зловмисника, що вкрав авто Renault Kangoo
13:04
У затриманого в Мукачеві наркоторговця вилучили понад 200 розфасованих доз "товару"
22:23
/ 2
Депутат Тячівської райради уник тюрми за вчинення важкої ДТП, бо уклав угоду з прокурором
18:35
У ПП "Ужгород" українець хотів виїхати за кордон за підробленими документами "багатодітного" і "багатодружинного" "таджика"
15:53
/ 3
Ужгородець до смерті забив співмешканця матері, з яким пиячив
22:38
/ 2
Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію
11:18
На Закарпатті "ухилянти" з Дніпропетровщини прямували на "штурм" Тиси з дитячими рятувальними жилетами патріотичних кольорів
23:20
/ 1
В Ужгороді двоє неповнолітніх хлопців пограбували жінку
19:17
Раніше судимий житель Ключарок "підробляв" торгівлею метамфетаміном
18:52
Закарпатця затримали на продажі гранатомета, гранат і набоїв
16:50
Справу ОЗУ наркоторговців зі Станова Верхньокоропецької громади передали до суду
14:53
/ 2
В Ужгороді на "транші" хабаря в $1500 затримали високопоставленого співробітника ГУ ДСНС
18:31
СБУ розповіла про затримання на хабарі посадовця Синевирської сільради
15:44
/ 1
На Закарпатті очільниці сільради повідомили про підозру в розтраті майже 680 тис. грн із бюджету громади
15:05
/ 12
У Тячеві після допиту у слідчого поліції затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП Розмана
11:56
Затримали наркоторговців з Виноградова і Мукачева, які збували метамфетамін
11:31
/ 17
У Міжгір'ї на хабарі затримали начальника відділу земельних ресурсів Синевирської ОТГ. У справі фігурує голова ОТГ Іван Чуп
11:09
/ 21
У Хусті затримали пʼяним за кермом суддю Сергія Савицького
10:26
/ 3
На Закарпатті справу щодо підроблення фітосертифікатів на продукцію, яку експортували до ЄС, спрямували до суду
18:12
На посту у Нижніх Воротах "безправний" водій намагався дати патрульним 600 грн хабаря
14:47
В Ужгороді переправника "ухилянтів" взяли під варту з можливістю внести близько 1 млн грн застави
14:05
/ 5
У Мукачеві раніше судимий наркоторговець під час затримання наїжджав автомобілем на поліцейських
11:37
У Воловці неповнолітній пограбував чоловіка з інвалідністю
11:29
В Ужгороді чоловік удома вбив приятеля по чарці
» Всі новини