Обласний Блок Петра Порошенка обурений владним переворотом в Хустській райраді, представник Порошенка в області Москаль – мовчить

Закарпатська обласна територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» розповсюдила в ЗМІ і оприлюднила на своєму офіційному сайті заяву, в якій висловила глибоке обурення "неправочинними діями групи депутатів Хустської районної ради, які ...28 липня, всупереч українському законодавству та регламенту Хустської районної ради, провели засідання без відома голови ради Олександра Пацкана та заступника голови ради Івана Рогача та проголосували за дострокове припинення повноважень керівництва районної ради".

Обласний Блок Петра Порошенка обурений владним переворотом в Хустській райраді, представник Порошенка в області Москаль – мовчить

У закарпатській облорганізації партії президента Петра Порошенка вважають політичною змовою" і вимагають від правоохоронних структур області дати їм правову оцінку, порушивши за вказаним фактом кримінальне провадження.

Тим часом, представник президента Петра Порошенка в області, зобов'язаний контролювати дотримання законності в регіоні, і, формально, представник БПП "Солідарність", голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль жодним чином не відреагував на вказані незаконні дії. Більше того, правоохоронні структури на Закарпатті прямо потурають незаконним діям.

У такий спосіб підтверджується той факт, що, формально перебуваючи в БПП "Солідарність", Г.Москаль насправді був призначений на Закарпаття саме за квотою політичної партії "Народний фронт", представник якої народний депутат Валерій Лунченко є безпосереднім куратором дій "заколотників" у Хустській районній раді.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, у результаті проведення незаконної сесії Хустської районної ради від влади було усунуто представника нардепа Валерія Пацкана, а влада на Хустщині монопольно перейшла до політичного клану Роберта Бровді, представниками якого є народний депутат Валерій Лунченко, людиною якого, в свою чергу, є голова РДА Назарій Павлій.

Бездіяльність в цій ситуації голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, який має наглядати за дотриманням законності в області, свідчить про "кришування" ним вказаних політичних процесів на користь "народнофронтівського" політичного клану Р.Бровді, до якого він належить за партійною ознакою, та усунення від влади народного депутата від БПП Валерія Пацкана (УДАР), з яким у Г.Москаля існує конфлікт з часу виборів до місцевих органів влади. Початком протистояння стала тактика Г.Москаля на виборах, внаслідок якої, як заявив В.Пацкан, люди Москаля на виборах "або взагалі не працювали, або агітували за Опоблок чи "Відродження".

У грудні 2011 року Г.Москаль став членом партії "Фронт змін", керівником Закарпатської облорганізації якої раніше був Р.Бровді, а згодом - нинішній нардеп від партії "Народний фронт" Валерій Лунченко. "Народний фронт" є правонаступником "Фронту змін".

 

ЗАКАРПАТСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ “БПП “СОЛІДАРНІСТЬ” ЗВЕРНУЛАСЯ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ З ПРИВОДУ НЕЗАКОННИХ ДІЙ ГРУПИ ДЕПУТАТІВ ХУСТСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

28/07/2017

Закарпатська обласна територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» глибоко обурена неправочинними діями групи депутатів Хустської районної ради, які сьогодні, 28 липня, всупереч українському законодавству та регламенту Хустської районної ради, провели засідання без відома голови ради Олександра Пацкана та заступника голови ради Івана Рогача та проголосували за дострокове припинення повноважень керівництва районної ради.

Вважаємо такі дії політичною змовою фракцій «Єдиний центр», «Опозиційний блок», «Радикальна партія Олега Ляшка» та закликаємо керівництво Закарпатської обласної прокуратури та Управління поліції у Закарпатській області  відреагувати на факт незаконного проведення засідання Хустської районної ради та голосування за припинення повноважень керівництва, відкрити кримінальне провадження та провести неупереджене розслідування даного інциденту.

Закарпатська обласна територіальна  організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

31 липня 2017р.

Теги: Хустська Райрада, Москаль, Павлій, Лунченко, Бровді

Коментарі

Зовдун 2017-08-01 / 18:54:32
Вернуся з Іспанії, порядок наведу із засранцями, зовсім уже від рук відбилися поки няне дома немає.

Х'юстон 2017-08-01 / 16:36:40
Не шкод буде, коли копнуть під гузиці і Павлія, Лунтіка з Москальом на завершення. А Бровдія посадять за афери з китайськими мільярдами під державні гарантії.

Карпато - словін 2017-08-01 / 16:14:21
Пацкана копнули під задницю ,абсолютно не шкода .Як домашнього так і київського .Они ніко і звати їх ни як .Іхні "разборкі", нас они мало інтересують .

Ужгородець 2017-08-01 / 15:18:33
Схоже прокуратура діє по всім питанням "вунісон" з владою Москаля, як і у справі хабарника мера Чопа, по якому по договорняку прокуратура навіть не внесла клопотання про відсторонення Самардака, всупереч приписам Антикорупційного законодавства.

Вася 2017-08-01 / 11:09:40
Так Яценюка коли знімали такої воні не було. Депутати їх вибрали, депутати і зняли.

Х'юстон 2017-08-01 / 01:28:17
Ніхто Москаля не перекуповував. Він завжди був політичним флюгером. Зараз підлаштувався під китайське бабло Бровдія, про якого колись писав як про кримінальника

Вуву 2017-07-31 / 23:22:24
Виглядає на то ... Що москаля примітивно перекупили ... Від. Бпп до народного фронту і далі ло фронту змін ....
От такі зміни на політичному фронті .....(майже нічого по суті алеше так собі "фронтально").

Матвій 2017-07-31 / 21:57:58
Зовдун скоро з тим батичком Кайлом піде вон з прокуратури. Сука тихо сидить і тільки бабки стреже з трьох районів.

Іван 2017-07-31 / 21:47:28
Чому мовчить прокуратура? Вчора їздили до обласного прокурора щоб пояснити ситуацію, яка склалась, він не захотів навіть зустрічатись і вислухати. Дома впав після дискотеки. Хустський прокурор Зовдун з батичком Кайлом поїхали відпочивати до Іспанії. Є якась влада в області? Чи ні?

Петя 2017-07-31 / 21:40:53
Пацкана усунули від влади на Хустщині? Від якої? Та він у своєму рідному селі впливу не має, не те що на Хустщині.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини