Перший кубок Ліги чемпіонів Закарпаття, який проводиться під егідою обласної федерації футболу, здобув А.С.ФК "Дубрівка"

На стадіоні міста Перечина відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів Закарпаття. Доля головного призу вирішувалася між командами АВК «Мукачево» та А.С.ФК «Дубрівка» з Ужгородщини.

Перший кубок Ліги чемпіонів Закарпаття, який проводиться під егідою обласної федерації футболу, здобув А.С.ФК "Дубрівка"

На шляху до фіналу дубрівчани здолали команди Зарічева (Перечинщина), Великого Березного та у півфіналі - берегівську «Зірку» з рахунком 1:0. Натомість їхній суперник «АВК» із Мукачева обіграв «Тису» з Пейтерфолво, що на Виноградівщині, звів унічию з берегівською «Зіркою» та у півфіналі з рахунком 1:0 обіграв ФК «Кам'янське» (Іршавщина). Щиро кажучи , в пермогу дубрів-чан мало хто вірив. Та іншої думки були футболісти А.С.ФК «Дубрівка». З перших хвилин вони відразу нав'язали суперникам шалений темп. І вже на третій хвилині один з їхніх нападників, вийшовши віч-на-віч із мукачівським воротарем, міг відзначитися. Та пробив неточно.

І цей шалений темп футболісти Ужгородщини підтримували цілий перший тайм По всьому було видно, що дубрівчанам до слизького майданчика не звикати. Вони краще рухалися, гостро комбінували й пробивали по воротах із далекої відстані. Майже в кожній ланці у «Дубрівки» на полі був лідер. Це Сергій Сидоренко, Рудольф Блажинець, Віталій Сідун, Олександр Пеца. Особливо надокучив мукачівцям

своїми потужними ударами здалеку оборонець дубрівчан Олександр Пеца. Невідомо, чи му-качівці знали про цю таємну зброю Сашка, проте саме він відкрив рахунок у цьому матчі, сильно пробивши на 30 хвилині зі штрафного. А до воріт, до речі, було 40 метрів! Із цим рахунком суперники пішли на перерву.

На перших хвилинах мукачівці активізувались. І якби не чудова гра на виході воротаря дубрівчан Олександра Пуги, вони, може, й зрівняли б рахунок. Та варто тільки було «Дубрівці» шалено рвонути вперед, як вона заробляє право на пробиття кутового. А все інше, як кажуть, було справою техніки: Віталій Сідун, перестрибнувши всіх суперників, вколошмачує другий гол у ворота мукачівсько-го чемпіона!. У середині другого тайму нападник дубрівчан Рудольф Блажинець втратив стовідсоткову нагоду довести рахунок до розгромного, проте не скористався моментом. Через кілька хвилин Кампов скоротив рахунок - 2:1. Та це не врятувало мукачівців від поразки.

Отже, перший розіграш кубку Ліги чемпіонів Закарпаття виграли гравці А.С.ФК «Дубрівка» з Ужгродщини. А це означає, хто б там що не балакав, що наш районний чемпіонат - найкращий в області! Про здобуту перемогу керівництво дубрівського клубу терміново повідомило голову Конституційного Суду України Андрія Андрійовича Стри-жака, на честь якого названо цей клуб.

«Ми всі вірили в нашу перемогу, - сказав нам після закінчення матчу голова А.С. ФК «Дубрівка» Михайло Пеца. - Проте не думали, що вона буде такою яскравою. Бо з такою грою, яку нині показала наша команда, думаю, ми не були б останніми в обласному чемпіонаті. Причому нам багато хто радив перед початком ігор на кубок Ліги чемпіонів Закарпаття підсилитися. Та ми вирішили виступити тим складом, з яким виграли чемпіонат Ужгородщини. І, як бачите, не помилились».

«Ви не уявляєте собі, як ми чекали цієї перемоги!» - на радощах каже місцевий тіідприємець, один зі спонсорів команди Батир Ораскулієв. - Буквально зараз мені на мобільник зателефонували десятки моїх сельчан, які дуже вірили у цю перемогу. Зараз у селі йде підготовка до банкету на честь перших володарів кубка Ліги чемпіонів Закарпаття. І переможець не хто-небудь, а наш рідний А.С.ФК «Дубрівка». Тож гулятимемо до ранку. Думаю що в цій перемозі є і заслуга наших підприємців, які всіляко допомагають нашій рідній А.С. ФК «Дубрівка». Та, на жаль, ще не всі місцеві підприємці цього розуміють. А футболісти наші - просто молодці! Хоч у цьому двобої ми утерли носа мукачівцям».

Володарями кубка Ліги чемпіонів Закарпаття та 5000 гривень преміальних у складі А.С.ФК «Дубрівка» стали: воротарі Руслан Бруженяк, Олександр Пуга - Анатолій Пеца, Віталій Бойко, Анатолій Бабан, Тарас Плиска, Віталій Ковчар, Анатолій Рипкович, Рудольф Блажинець, Сергій Сидоренко, Віталій Сідун, Олександр Поляк, Сергій Товтин, Віктор Черевко, Віктор Щобак, Руслан Роман, Михайло Анталик, Володимир Дано, Едуард Шепа, Георгій Шуель, Віталій Шпонтак.

Голова А.С.ФК «Дубрівка» Михайло Пеца. Тренер Володимир Пеца.

Начальник команди Михайло Скиба.

"Вісті Ужгородщини"
17 грудня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Спорт

13:07
/ 1
Відбулися матчі 2 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
23:20
В Ужгороді відбуваються відкритий турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат і Кубок Ужгорода
13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
» Всі новини