В ужгородській "Празі" під "Народну Конституцію" екс-"регіоналів" будуть проштовхувати федералізацію України

24 листопада в Ужгороді (12:00, готель "Прага" (вул. Верховинська, 38) конференц-зал "Влтава") анонсовано проведення п'ятого Регіонального Форуму Коаліції громадянського суспільства «Народна Конституція» під гаслами начебто необхідності «неполітичного процесу створення Нового суспільного договору (Конституції), що є необхідним інструментом для виведення нашої країни із глибокої та всеохопної кризи».

В ужгородській "Празі" під "Народну Конституцію" екс-"регіоналів" будуть проштовхувати федералізацію України

Але що ж насправді ховається за цим непримітним заходом?

Вже вкотре екс-"регіоналами", а нині - депутатами "Опозиційного блоку", проштовхуються ідеї необхідності чергової зміни Конституції - тепер вже під приводом необхідності надання особливого статусу Донбасу, (що наразі становить основну територію ЛНР/ДНР).

Основними особами, зацікавленими в спеціальному статусі Донбасу, є представники потужних бізнес-кіл, які, виконуючи вказівки Кремля, під час Революції Гідності стояли біля витоків створення квазідержав ЛНР/ДНР. 

На початкових етапах основним завданням екс-регіоналів було створення хаосу на території держави, покликаного відволікти увагу від награбованого в народу майна та створених на основі виведених державних активів сімейних бізнес-імперій. Відтак, саме на територіях де вони мали достатній вплив, й було започатковано ракову пухлину під назвою «Новоросія», яка й до теперішнього часу знесилює нашу державу. Та коли все вийшло з під контролю, а санкції почали завдавати непоправної шкоди економіці Росії, виникла необхідність повернення захоплених територій в тіло України, однак з невеличкою ремаркою — надання Донбасу особливого статусу, ЗАКРІПЛЕНОГО КОНСТИТУЦІЄЮ УКРАЇНИ. Саме на цьому наполягають, терористи ЛНР/ДНР та також їх куратори з Кремля.

Однак планам конституційних змін перешкоджає переважаюча думка населення нашої держави про недопустимість закріплення будь яких «особливих статусів» територій України, тим більше в Конституції.

Відтак, російським лобі в бізнес-елітах започатковано проект «Народна Конституція», який впроваджується начебто з благими намірами — розробити нову Конституцію для народу. Для цього, власне, було створено однойменну коаліцію громадянського суспільства, що об'єднала ряд громадських організаційз нейтральними або ж патріотичними назвами. 

Одним із членів нової коаліції є колишній народний депутат України Віталій Чудновський. Серед наявної в ЗМІ інформації про дану особу є доволі цікаві факти - до 2005 року був членом київського організованого злочинного угруповання (ОЗУ) Віктора Рибалки («Рибки»), яке здійснювало «кришування» компанії «Фокстрот». В 2005 році Віктора Рибалку було застрелено у Києві після його повернення з Нідерландів. А Віталій Чудновський набув більшого впливу у кримінальних колах. У велику політику прийшов у 2006 році як 105-ий кандидат у народні депутати України у складі «Блоку Юлії Тимошенко».

15 червня 2011 року у пресі з'явився матеріал про романтичну переписку Віталія Чудновського (БЮТ) та Юлії Льовочкіної (Партія регіонів), сестри глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Пізніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Чудновський та Льовочкіна збираються побратися.

Через зв'язок із Партією регіонів та Льовочкіним Чудновського пов'язують із так званою «групою Льовочкіна-Фірташа». Пам'ятною є ситуація, коли Юлія Льовочкіна на російському ТБ поливала брудом всіх патріотів нашої держави та захищала бойовиків незаконних збройних формувань, які діють на Донбасі, за що її навіть проганяли з зали ВР України.

Слід зазначити, що подібна акція готувалася 2 листопада в місті Одеса. Розкусивши ініціативу представників російського лобі в Україні, одеські патріоти зірвали проведення в Південій Пальмірі ганебного шабашу під назвою «Народна Конституція», який під прикриттям «народних ініціатив» має на меті поступову федералізацію України.

24 листопада 2016р.

Теги: регіонали, Донбас, федералізація, Конституція

Коментарі

пенсіонер 2016-11-24 / 16:16:38
Сто відсотків згоден пане Степане. Кожен повинен за себе думати та за своїх близьких, бо така у нас зараз держава, що плювати на всіх хотіла. А тому молодь повинна знайти собі застосування сама і не обовязково в контрабанді. Наші предки працювали в поті лиця і такий чудовий край розбудували. А просити від держави роботу може лише інвалід, а допомоги лише стара людина. Молодим та здоровим не на Краснодонців за прилавками стояти, не по кафейням з ранку до вечора сидіти, а крутитися аж до сьомого поту, тоді може щось и матимуть.

Степан Крук - до бидла 2016-11-24 / 12:54:34
Щоб було зрозуміло! Я ж із людьми спілкуюся, а не з бидлом! Ти хочеш жити заможно? Всі цього бажають. Але ніхто не зобовязаний для тебе творити добробут. Маргу годувати потрібно, а бидло повинне саме про себе турбуватися. Адже тобі в цьому житті ніхто нічого не винен!

якшо ти урод-не йди в політику-народ втомився 2016-11-24 / 12:40:23
яка різниця унітарна чи федеративна---олігархам похер у якої держави красти---це нічого не змінить---треба бастувати щоб злодії які крадуть мільйони і міліарди в тюрьмах---а не відкупитися і за кордон

Степан Крук - Ага 2016-11-24 / 11:41:18
Все так! І це трагедія. Питання в тому, що робити, як діяти? Біда в тому, що відсутня дієва еліта, котра б відповідала запитам суспільства. ЇЇ потрібно створювати в спішному порядку вже до виборів. Готувати майбутніх депутатів, котрі відповідають трьом "П": професіоналізм, патріотизм, порядність. Такі люди є! Ставку потрібно робити на молодих та амбіційних. Потрібно гуртуватися ініціативним та порядним людям, дискутувати. А в дискусії завжди породжують істину та конструктивізм. Іншими словами,потрібно готуватися до виборів. Час для цього є.

Ага ,я читав 2016-11-24 / 11:14:49
Я читав ваші дописи ,і вашу реакцію на той "план ".Але ,менш із тим ,дискусія не з вами особисто .
Є бажання вивести цю владу нуворишів на " чисту воду".
На камеру Петя і його дружки про Майдан ,говорять мало не як про святе , а в душі його ненавидять , сприймають як загрозу не державі ,а собі , цинічно його нівелюють , напхавши власну фракцію -ригами.
Із сьогоднішнього цинізму:
Порошенко привітав ухвалення європарламентом плану по поротьбі з рос.пропагандою , натомість в нашіц країні просто розгул "пятої колони" і їх медіа , всяких інтерів ,newsonaхх 112 -х , всяких "вестей".В парламенті засідає ядро пятої колони .
Як це роздвоєння взагалі розуміти ?!!
Активних громадян взагалі відсторонили
від участі в розбудові країни ,мало того ,їх дискредитують і шельмують.

Степан Крук -Ага 2016-11-24 / 10:43:55
Не підігрую владі! Це точно! Влада недолуга, несправедлива а інколи підла. Її потрібно міняти. З іншого боку, влада - це структура управління. Знищити її зараз, це все рівно,що знищити капітанський мостик судна,котре пливе через шторми. Краще вже така влада, ніж повна анархія та вакханалія. Про якість влади треба думати під час виборів, а не ховаючи 200 гривняків в кишенях за відданий ублюдкам голос, постійно паплюжити тих же уродів та витирати соплі із-за негараздів.

Ага 2016-11-24 / 10:28:30
Ага, вас взяли та послухали..
Впроваджується план "оксамитової федералізації ", так як і в Молдові .
І Порошенко незбирається цьому ніяк протистояти , тому шо не хоче розділити долю " біженця"Саакашвілі .
На відміну ,від Міхо , Петі ой як є шо втрачати .Тому не посажений жодний регіонал ,Єфремов під слідством , не посажений жодний вбивця -беркутовець .
Скажу більше ,ніхто і не буде посажений .
Порошенко за допомогою СБУ , проплачених ботів і тролів активно дискредетує і нівелює саму можливість протесних акцій проти себе і своїх друзів .Найменша протестна акція закидується провокаторами , затюкується псевдо-політологами на tv,
обвішується ярликами ,агенти кремля ,агенти путіна , інкримінується співпраця з медведчуком і т.д.
Так само щоб дискредетувати і відбити бажання протестувати ,вкидуються різні
плани ,як от "Шатун".мовляв вийдете на протест --ви агент кремля .
Цим самим вбивається здорове бажання активних громадян до змін в країні .
На жаль ,багато людей як зокрема і дописувач Степан Крук , ведуться на ці пустишки , і активно в інеті підігрують владі , шикаючи на всіх ,хто тверезо оцінює бездіяльність цієї самої влади .

Степан Крук - Діду Миколі 2016-11-24 / 10:09:23
Важко не погодитися з Вами. На жаль! Україна ослаблена і деморалізована. Силові структури, в тому числі СБУ, розвідка, контрозвідка, створюються заново. Але є громадськість котра може протистояти сепаратистам та бидлу, котре розповсюджує панічні настрої в суспільстві та сіє смуту.

Степан Крук 2016-11-24 / 10:02:18
На додаток. Парламент, Уряд, Президент України, український соціум недвозначно заявили на весь світ, що Україна є соборною та унітарною державою. Крапка! Всякі спроби змін до Конституції, потуги у напрямі федералізації,сепаратизації - є викликом українській спільноті. Такі дії повинні викорчовуватися під корінь і не підлягають жодним обговоренням ні на "празьких конференціях", а ні в соцмережах.

Дід Микола 2016-11-24 / 09:56:31


Ну, якщо вам несила втриматися від хамства, то так - комент видаляється. Або добирайте висловів, або спливайте ненависницьким сарказмом деінде. Коментар видалено. Адмін


Степан Крук 2016-11-24 / 09:43:33
"Заходи у "Празі" сприймаються народом як надія на захист від олігархату"????????????? Це розумний не напише! Сприймати деструктив за конструктив може тільки обмежене бидло! Стосовно комбатів-мародерів - а ти там був, опоненте! Звідки така безкомпромісна інформація? Назви прізвища цих комбатів-мародерів!Ти про що тут верзеш? З одного боку, ніби, проти сепаратизму, з іншого - називаєш сепаратизм "надією народу"?! І ще... Я аж ніяк не міг з тобою півроку спілкуватися, бо з деградантами не спілкуюся в принципі! Можу дискутувати з думаючими, але аж ніяк з кінченими!!!

босс 2016-11-24 / 09:06:01
Одеські патріоти змогли завадити шабашу, а закарпатським слабо? В шию гнати цих регіоналів з нашого Закарпаття та так гнати щоб і думки такі більше у них не закрадались. Патріоти єдиної неподільної, незалежної, соборної України, всі на 12 годин до готелю "Прага". Дамо їм прочухана!

Круку 2016-11-24 / 08:52:20
Щефане, писок закрий! Я з тобою півроку переписуюсь, відповіді не отримав. Коли патріоти підуть "у гості" на Красну Горку у Барвінкош, Хрущовську Дачу та Дубки до Шуфрича, у Воєводино на Перечинщину? Так ніхто й не гостював, у них із Хероями договорняки про ненапад. Ось маєте перший вистріл у Празі, а хто засновник Праги, "Ужгорода"? Після перших вистрілів, Щефане залпи підуть. А враховуючи що владою люди до відчаю доведені, Заходи у "Празі" сприймаються народом як надія на захист від олігархату, смолавих депутатів у ВР, комбатів-мародерів. Мої коменти ви удаляли, маєте сепаратизм вже й в Ужгороді. І це тільки початок.

Степан Крук 2016-11-24 / 08:25:13
Це нагла провокація кремлівських недобитків! І де? В моєму Закарпатті, в моєму Ужгороді! Нахали!!! Видворити уродів за перевал, до біса!!! А хто із закарпатських "покращувачів конституції" бере участь в цьому шабаші?

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини