У Руському Полі п’яний хуліган наїхав на юнака і влаштував дебош з втечею

Інцидент трапився на Тячівщині ввечері 18 листопада, біля бару «Надія» по вулиці Садовій.

У Руському Полі п’яний хуліган наїхав на юнака і влаштував дебош з втечею

Як повідомляють очевидці, місцевий мешканець, добряче напідпитку, на автомобілі «Volkswagen» раптом скоїв наїзд на 19-річного юнака, вдаривши бампером по ногах. Коли постраждалий намагався з’ясувати причини такого вчинку, хуліган вдарив його кулаком в обличчя. Хлопець впав і втратив свідомість, а зловмисник спокійно пішов до бару.

Як стверджує очевидець, на місці події також перебував староста Руського Поля Василь Мірявець, який бачив постраждалого юнака, але не спитав, чи потрібна йому медична допомога.

Отямившись, потерпілий зателефонував друзям, і вони прибігли на допомогу. Кривдник, побачивши гурт хлопців, почав погрожувати їм фізичною розправою і помстою, сів в авто і скерував його просто у натовп. Юнаки ледь встигли відскочити вбік. Серед них був син голови Громадської ради при Тячівській РДА Василя Луканя. Дізнавшись про інцидент від сина, Василь Лукань повідомив про подію у райвідділ поліції, а постраждалого юнака відвіз до Тячівської РЛ №1. Дорогою до лікарні вони зустрілися зі зловмисником, про що повідомили поліцію, але зловмиснику вдалося втекти. 

У Тячівській лікарні постраждалого госпіталізували у травматологічне відділення із забоєм правого коліна, переломом носа і струсом головного мозку.  Наразі він перебуває у стаціонарі. 

Як повідомив т.в.о. начальника Тячівського РВ ГУ НП в Закарпатській області Василь Негря, відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.125 ККУ «Умисне легке тілесне ушкодження», однак у подальшому можлива перекваліфікація статті кримінального провадження. 

«Особу нападника встановлено. Цей мешканець Руського Поля є відомим місцевим дебоширом, якого вже затримували за водіння у нетверезому стані, а також на нього раніше складалися протоколи за непокору правоохоронцям. Ведеться слідство», – коментує Василь Негря.

Місцеві кажуть, зловмисником є руськополівець на прізвисько Швілі, який, відчуваючи безкарність, чинить злочини, а потім залякує односельців.  

21 листопада 2016р.

Теги: дебош, Руське Поле, перелом

Коментарі

Vasuk 2016-11-23 / 13:42:05
Стаття написана на прохання пана Василя Лукань, він має особисту неприязнь до старости Мірявець В.В. за бізнес який йому не вдалося відкрити. А щодо "Швілі" то також неприязнь є, тому що синочку пана Лукань непотокнули. Люди всі стараються оминати таку особу, так як знають що розпочнеться " писанина " у різні інстанції в тому числі газети. І не треба розказувати що це не так. Ця стаття є тому приклад.

Marta 2016-11-23 / 11:40:20
Та професійність поліції не за такими інцидентами треба оцінювати. Ситуація яка була, явно показує, що і потерпілий і " дебошир" в тій чи іншій мірі зробили помилки. А з усього роздмухали щось надзвичайне. Мені одне цікаво, невже не має чогось цікавішого ніж про сільські розбірки писати. І з свого життєвого досвіду можу відверто сказати, що правильне рішення будь якої ситуації можна прийняти лише післян того як знати дану ситуацію з двох сторін. Як від потерпілого так і дебошира. Навіть у суді є право себе захистити!!! А цю статтю написано зі слів т.з. очевидця. Ні слів потерпілого, ні т.з. нападника не має. Складається враження, що читаєш не серйозне видання а якусь, вибачте "Жовту пресу". Я цікавилась обома особами молодик з хорошої сім'ї. А дебошир - досить успішна і хороша людина, яка допомагає багатьом людям. Може це заздрість??? Судити не мені. Але оби дві сторони могли і можуть домовитись мирно. Для чого це винесли для широкого загалу. Як на мене є зацікавлені. Дякую.

By. Ny 2016-11-22 / 23:02:17
Moja. Dymka. V. Zciy. Sutyazcijii. Joe. Ne. Za angazhovana. I. Mozhluvo. Pomulkova. Ale. Z. Vsyogo. Opusanogo. .....bylo. Bagato. Neadekvatnuh. I. Neprofesiynuh. Diy. Jak. Z. Boky. Svodkiv. Tak. Pravoohoronnuh. Organiv. T.b.t. polizcijii

Адмін 2016-11-22 / 16:23:53


Не фантазуйте з "замовниками". В рубриці "Політика" матеріал опинився випадково. Тепер він там, де і мав бути від початку, - в "Криміналі". Не вмішуйте журналістів і конкретно "Закарпаття онлайн" у ваші розбірки.


Nikol 2016-11-22 / 13:59:33
Щодо коментару пана/пані By by піддавати сумніву кваліфікованість і компетентність пана Негря В. взагалі вважаю не доречним. Це людина - розумна, відповідальна, професійна, яка по справжньому з відповідальністю ставиться до своєї роботи. А ви пане/пані By by не борець проти корупції, а не невиховане хамло, яке не знаючи правди одного звинувачуєте у не компетенції а іншого бидлом обзиваєте. Ганьба вам!!!

Nikol 2016-11-22 / 13:46:39
Як ви думаєте, чому стаття знаходиться у розділі " Політика" ??? Чи не тому, що людина яка замовила дану статтю або автор, має особисту неприязнь до такого хорошої і відповідальної особи як Мірявець В.В. І невеликий конфлікт "роздули" до політичних масштабів. Якщо добре і з увагою прочитати дану статтю можна знайти деякі неспівпадіння. Очевидець - людина, яка начебто бачила все на власні очі. Якщо це так ??? То чому так званий очевидець не завадив цьому інциденту? Або чому знову ж той очевидець як написано у статті не викликав швидку, або поліцію чекав поки потерпілий опритомнів і подзвонив друзям? У євро країнах такого очевидця вперше чергу судили б за ненадання допомоги. А може усе було не так як написано у статті??? Тому, що хлопці а їх там було декілька. На підпитку стояли на проїзній частині, і відмовилися відійти на край проїзної частини щоб автомобіль припаркувалася. Обурений чоловік такою поведінкою водій вирішив з'ясувати в чому причина. На що молодики вирішили показати хто є господарями доріг і села не впізнаючи у чоловікові що був за кермом односельчанина почали доводити свою правоту. Через що так званий Швілі не витримав і вдарив одного із нахаб. Вирішивши що заспокоїв молодиків, пішов не до бару а до міні-маркету. Молодики не схотіли прийняти поразку зібрали групу ще таких молодиків, число яких перевищувало за двадцять. Щоб інцидент не набрав більших обертів так званий Швілі поїхав собі у справах. Багато хто знає хто такий Швілі, але в даній статті про нього написали тільки бруд який не відповідає дійсності. В свій час він був ігроком футбольної команди с. Руське поле, боровся за честь села. Багато разів був членом виборчих комісій, боровся за те щоб вибори проходили чесно. Був благодійником для ветеранів Відчизняноі війни які проживали у с. Руське поле. Тому будьмо людьми і не будемо " ЦЕПЛЯТИ МЕДАЛІ" втоптуючи людину в бруд.

By by 2016-11-22 / 08:28:03
P. Negrja. Tyt. Vzhe. Povuno. Bytu. Ne. Vnesennja. Do. Rejiestry. A. Vodrazy. Aresht. I. V. Byzcugarnjyu. I. Do. 48. Godun. Syddja. Za. Faktom. Zlochuny. Pobunen. Vupusatu. * na. Povny. Katushky. * todi. Byde. Porjadok. A. Vasja. Bezdijal*nist* i. Neprofesionalizm til*ku. Pruymnozhyjie. Kruminal. Bo. Vu tomy * buky* potyrajiete. Ne. Bez. Vugodu. Ma. Sviy. Hamanezc*

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 1
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини