Сайт Медведчука відзвітував про створення на Закарпатті "громадської гуманітарної групи Руху "Український вибір"

Як і анонсувало "Закарпаття онлайн", йдеться про м'яку форму реалізації політики Кремля в Україні. Зокрема, завданням цієї та інших аналогічних груп є подати конфлікт на Сході як громадянський, а не агресію Росії, а також лобіювати в парламенті України прийняття законів у варіантах, вигідних Москві.

Сайт Медведчука відзвітував про створення на Закарпатті "громадської гуманітарної групи Руху "Український вибір"

"Діяльність даної групи спрямована на організацію діалогу між громадянами України та владою, на донесення справедливих вимог суспільства про необхідність мирного врегулювання ситуації на Сході України. Громадські гуманітарні групи сьогодні створюються в усіх регіонах країни і покликані впливати на народних депутатів, обраних як за партійними списками, так і по мажоритарних округах", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до цього тексту, «гуманітарна група в Закарпатській області має намір вести широке громадське обговорення пункту 5 «Комплексу заходів з виконання Мінських угод», що стосується прийняття «закону, що забороняє переслідування і покарання осіб у зв'язку з подіями, що мали місце в окремих районах Донецької та Луганської областей України», а також Закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей; Закону про вибори; змін до Конституції України».

Учасниками установчих зборів стали заступник голови Всеукраїнського громадського руху «Український вибір - Право народу», народний депутат України Василь Німченко, голова територіального ради Громадського руху «Український вибір - Право народу» в Закарпатській області, депутат обласної ради від політичної партії "Відродження" Іван Чубирко, керівник напрямку організаційного будівництва Руху «Український вибір - Право народу» Андрій Павленко, заступник керівника напряму організаційного будівництва Руху «Український вибір - Право народу» Ігор Швигін, а також представники громадських організацій та ЗМІ регіону.

Відкрив засідання Іван Чубирко, який розповів про необхідність активізації діяльності громадських об'єднань з метою встановлення миру і відновлення конституційних прав людей. «Наше зібрання присвячено дуже важливим темам і питань для нашого суспільства, для всього світу. Наше головне завдання як громадських - припинити те протистояння, яке триває на Сході України», - зазначив голова територіального ради Громадського руху в Закарпатській області. 

Андрій Павленко зачитав вітальне слово лідера Громадського руху «Український вибір - Право народу» Віктора Медведчука до всіх присутніх: «Події на Донбасі боляче відгукується в кожній з областей нашої країни. Гинуть і проливають кров українці, порожніють будинки. Багато з наших співгромадян змушені залишати рідні місця, деякі свободу. І у кожної з цих бід є загальна причина: збройний конфлікт, що розгорівся на Сході України».

«Громадяни України об'єднуються для того, щоб вимагати від своїх обранців, народних депутатів, обраних в вашому регіоні, і від партій, які отримали в ньому голоси, прийняття законів, необхідних для встановлення миру на Донбасі, а значить, і у всій країні», - підкреслив лідер Руху.

Андрій Павленко підкреслив важливість створення в усіх регіонах країни аналогічних гуманітарних груп, які «будуть сприяти в питаннях досягнення міцного миру в Україні». 

За підсумками засідання була сформована громадська гуманітарна група, керівникам якої було обрано керівника ініціативної групи Громадського руху «Український вибір - Право народу» в Ужгороді Іван Чубирко.

Так подає цю "подію" офіційний сайт "Українського вибору".

Насправді, як інформують джерела Закарпаття онлайн, більшість учасників зібрання складали випадкові запрошені особи, працівники підприємств, до яких має відношення І.Чубирко, і близько двох десятків кримінальних елементів з мукачівського мікрорайону Підгоряни, що перебувають в підпорядкуванні І.Чубирка.

Тривало зібрання всього не більше години.

Все це реально демонструє "популярність" В.Медведчука і його ідеології на Закарпатті.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні в готелі «Зірка», що в центрі міста Мукачева, було заплановане проведення зібрання активістів українського громадського руху «Українській вибір - Право народу», підконтрольного одіозному проросійському політику Віктору Медведчуку.

Як інформувало наше видання, керівникам місцевих т.зв. «гуманітарних груп» (в Закарпатській області очолюватиме ці групи Андрій Павленко – права рука кума Путіна Віктора Медведчука, який спеціально для цього прибув з Києва) поставлено завдання щодо підготовки та направлення звернень до народних депутатів Верховної Ради України, які балотувалися по місцевих мажоритарних округах, з питань негайного прийняття законодавчих актів, передбачених Мінськими угодами: щодо амністії учасників подій на Сході країни, про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, прийняття нового закону про вибори, внесення відповідних змін до Конституції України».

За інформацією Закарпаття онлайн, у Києві спроби проведення аналогічної акції заблокували автивісти полку "Азов", у Львові – футбольні ультрас.

20 липня 2016р.

Теги: Український вибір, Медведчук, Чубирко, Донбас

Коментарі

Адмін 2016-07-22 / 23:10:00
Demon Killer, може ви не помітили, але ця частина заголовку взята в лапки, а отже - йдеться про цитату.

Те ж саме - в тексті.

Demon Killer 2016-07-22 / 23:03:09
За якими ж це правилами Ви пишете медведчуківський рух з великої літери? Це що, якась особлива повага? Можете видалити цей коментар, але зробіть виправлення в заголовку і в тексті.

Йовжіко 2016-07-21 / 20:31:27
Типирка всім думаву стало ясно, шо наш Гобернатор Гена під видом боротьби з Балогами , вигнавши і пересадивши по тюрмах патріотів з Правого Сектору прочистив файно дорогу своєму Боссу Ведмедчуку і Чубіркови , і никому навіть протестувати проти цього неподобства

волівчанин 2016-07-21 / 06:49:28
А де дружок Медведчука Мирослав Щербей?

Учасник 2016-07-21 / 01:54:51
Та там і журналісти і операторка телекомпанії М- студіо Віктора Балоги!
Потрібно попросити від них відзнятий матеріал і хай спецслужби передивляться.
Якщо є щось протизаконне то хай покарають винних.
А може завтра і в новинах на М- Студіо покажуть конференцію?
Подивимось, подивимось.
Щоб це значило?

Вася 2016-07-20 / 23:54:53
Та про ці збори медвечуківські ніхто не знав, тому і не протестували. А не знали чому? Тому що відбулося формально, бабло Медвідь виділив, а ті хто організовували все роздерибанили)))) тому зібрали гопоту, типу збори відбулися:)))

ПС- укр 2016-07-20 / 23:50:59
Та тих сепарів амністують з білетом в один кінець - на той світ..най їм земля буде склом...

Степан Крук 2016-07-20 / 23:45:14
Абсурдність ситуації в тому, що свїм новим проектом Медведчук з Чубірком закликають український народ примиритися за одно і з анексією Криму. Що ж це за примирення?

простий 2016-07-20 / 23:29:41
як перекривати дорогу в Ракошині чи ше десь, проти діючої УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ, то є кому, а як хоч би пискнути проти явних ворогів України, куди там? чи просто команду не дали бидлоті?

Учасник 2016-07-20 / 23:13:25
В нас народ купиться на любу х..ню ..
Тут мали би своє сказати ,спецслужби
і влада ...
Тількі я рішучості від кондитера не очікую ,ця людина всього боїться.
І добробати він пресує зі страху ,ів ВР протягує не порядних людей ,а відвертих корупціонерів ,які йому зрозумілі .Але ж вони і перші його зрадять.
А мертвечука він трогати боїться .
Як на мене то в мертвечука вже давно мав би статися несподіваний інфаркт .
Але не з нашими спецслужбами ...
Портніков ще два тижні тому
писав ,що путін буде різними методами дкстабілізовувати обстановку в країні.
Попи на марші,а тепер вбивство Шеремета ,це з одного ланцюга .

Степан Крук 2016-07-20 / 22:56:41
Повний капец! Невже Закарпатці це лайно проковтнуть?! Нема сумнівів, що ця муйня зрежисована Кремлем, бо дуже реалізується в унісон з "Хресною ходою "За мир". Симпатичні заклики "медведів" до примирення, припинення війни на Сході знайдуть відгуки в головах недалеких українців, котрі не задумуються, що такий сипаратний мир можливий тільки за умови повної здачі національних інтересів. З іншого боку "миротворець" Медведчук із мертвого політика може перетворитися в політика-паралітика, а на майбутніх виборах ще й фракцію свою створити. Невже народ купиться на цю дешевку?!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини