Закарпатський гурт Without Limits підкорив велику українську сцену (ВІДЕО)

Зараз у них лідируючі позиції у вітчизняних хіт-парадах, всеукраїнська популярність, з десяток кліпів та невпинна робота над новим матеріалом.

Закарпатський гурт Without Limits підкорив велику українську сцену (ВІДЕО)

Гурт «Without Limits» пройшов довгий шлях, аби досягти таких результатів. Перший склад гурту був сформований ще у 1999 році у Мукачеві. Саме з ними Сергій Танчинець, незмінний фронтмен гурту, вперше поїхав до Києва підкорювати український шоу-бізнес.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Пропрацювали з продюсером приблизно рік, з 2007 по 2008. Восени 2008-го сталася всесвітня криза, і у продюсера просто не стало фінансової можливості працювати з нами далі. Тому гурт призупинив своє існування в Києві. Був один вихід — брати новий музичний склад колективу і працювати далі. Так і сталося.

На той час у гурту було одне презентаційне відео на пісню «Underground» та однойменний альбом. Гітарист Ігор Рибар також залишився в колективі. Вони разом із Сергієм почали нове життя для «Без обмежень». І цього разу вже без продюсерів.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Ми не маєм з того часу постійної співпраці з продюсером, у нас не підписаний контракт ні з ким, самі собою займаємось. Маємо багато друзів: медійників, радіо, телеканалів, інтернет ресурсів. Хто такий продюсер? Це людина, яка щось продукує, виробляє продукт. Ми самостійно виробляєм продукт — у нас є менеджер колективу, піар-менеджер, є команда, яка працює.

Наразі хлопці записали три альбоми. З останнім, «Дихаю тобою», який вийшов ще минулого року і гастролюють країною. Проте, робота над наступною платівкою вже триває і восени її вихід порадує прихильників гурту. Назви ще немає, але тема його вже визначена.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Ми вже працюємо над новою роботою. Це буде IP альбом, він буде не повноцінний з 12 пісень, це 5-6 треків, і вийде він наприкінці осені. Це буде військова тематика, вона досить глибоко в мені засіла, я не знаю добре це чи не добре. Наразі ситуація в моїй внутрішній атмосфері десь така — мені хочеться писати про хлопців, про цю ситуацію, яка в нас у країні, на жаль, зараз склалася. Це не пафосні слова, це дійсність.

На хвилі сплеску патріотизму в нашій країні інтерес до української музики вагомо зріс. І телебачення, і радіо активно підтримують українські гурти. Однак основним способом популяризації музики є Інтернет. Інше питання, як таким гуртам вдається витримати жорсткі реалії вітчизняного шоу-бізнесу, і творити далі якісну музику.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Максимально ми намагаємося держатися на плаву, і коли в мене питають про найбільші досягнення гурту, то я кажу, що це те, що ми до сих пір існуємо. Питають про плани, та чого ми хочемо, а я відповідаю, що ми хочемо продовжити існувати. Такий в нас зараз час — важкий час для країни, для усіх людей, і для музикантів також. Але знаходимо в собі сили, відриваємо останнє від серця і робимо. Все нормально. І наші колеги також стараються. У нас огромна країна, вона потребує музики. Вона, нарешті, задумалася що вона слухала до цього часу. Вона вибирає, і хоче слухати кращу музику. Тому ми, такі гурти як ми, нікуда не дінемся, тому що рано чи пізно станемо потрібними слухачу.

Хлопці з гурту «Без обмежень» навіть при таких умовах роботи не намагаються створювати щось масове, а залишаються вірними собі. Підкреслюють: їхня музика завжди має залишатися змістовною.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Пріоритетність нашого існування в тому, щоби робити правдиву музику. Я не хочу створювати хітів під кальку. Ні, звичайно, я хочу створювати хіти, але ціль їх не в тому, щоб вони лунали з кожного відра, а в тому, щоб вони були правдивими, несли сенс і подобались серцю людей а не просто вуху, наповнену змістом. Вона може бути виконана просто під гітару, розлаштовану і без однієї струни, але якщо вона буде від серця, під неї будуть плакати люди, і це відбувається.

Попри все, пісні колективу звучать на хвилях українських радіостанцій. Нові композиції, за короткий період, завдяки голосуванню слухачів, потрапляють до хіт-парадів. «Без обмежень» впізнають, а їх пісні отримують позитивні відгуки.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Це не пафос, але нам дуже приємно, що, зокрема, пісня «Налий мені вина», з якою ми приймали участь в селекції, вона займає дуже позитивні відгуки. З таких дрібниць і складається популярність артиста. Якщо буде один, другий, третій, четвертий чат, і буде з такими результатами, то можна сказати, що ми входимо в якийсь рейтинг українських музикантів. Ми рухаємося в цьому напрямку і нам це вдається. Згодом, я маю надію, будемо у двадцятці, тридцятці українських топових гуртів.

Від шанувальників, котрі приходять на концерти гурту, хлопці завжди заряджаються енергією на подальшу роботу. Сергій каже: найтепліше їх приймають у Львові. А от столиця трохи стриманіше.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту «Without Limits»

Дуже любимо виступати у Львові і нас там дуже люблять. У Києві також все добре, але це таке пафосне місто. Ми не можемо вище голови скочити. На кожному концерті віддаємо всьо, що ми можем. Ми робимо, що в Києві, що у Львові, що в Ужгороді, що в Кривому-Розі абсолютно одинаково. Позитивні концерти дуже заряджають музиканта і вони необхідні як повітря.

Не тільки різноманітні теле- та радіорейтинги говорять про успіхи «Без обмежань». Одна з їхніх пісень — дует з Лідою Аксенич — стала саунд-треком до короткометражного фільму «Німфо». Запрошення на різноманітні музичні фестивалі, спільні виконання із популярними українськими зірками та дуети з колегами по сцені. Про них знають, їх чують та бажають бачити на українській сцені.

УжІнформ

12 травня 2016р.

Теги: Без обмежень, гурт, сцена

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
/ 1
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 7
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 5
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 21
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 30
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини