ДПС офіційно не заперечила проникнення російських байкерів через український кордон на Закарпатті, а у приватному Фейсбуку говорить лише про колону

Державна прикордонна служба досі не розмістила ОФІЦІЙНОГО заперечення інформації про перетинання українсько-словацького кордону громадянами Російської Федерації, що входять до байкерського клубу "Нічні вовки".

ДПС офіційно не заперечила проникнення російських байкерів через український кордон на Закарпатті, а у приватному Фейсбуку говорить лише про колону

Єдиною публікацією на цю тему є приватний запис на приватній сторінці в соціальній мережі Фейсбук прес-секретаря ДПС України Олега Слободяна, який заперечує "перетин українського кордону на Закарпатті представниками "Ночных волков" у складі "організованих груп байкерів" або "одиночних мотоциклістів-провокаторів".

При цьому, навіть у цьому неофіційному повідомленні немає жодної інформації про те, скільки громадян Російської Федерації, віком 20-50 років, і чоловіків, і жінок, В ПРИВАТНОМУ ПОРЯДКУ, БЕЗ МОТОЦИКЛІВ, перетнули українсько-словацький кордон в період з 27 квітня по 5 травня в напрямку Словаччини через пункти пропуску "Ужгород - Вишнє Нємецке" і "Малий Березний - Убля". Адже відомо, що після того, як влада Литви і Польщі заборонила байкерам мотоклубу "Нічні вовки", які підтримують агресивну політику президента РФ Володимира Путіна, проїзд по території цих країн з мотопробігом на честь перемоги у Другій світовій війні під назвою "Шляхами перемоги", вони потрапили на територію Словаччини в приватному порядку, без транспортних засобів. А мотоцикли для продовження мотопробігу орендували вже на території Європейського Союзу.

Тому заклик О.Слободяна "якщо знову хтось десь під Полтавою побачить організовану колону "ночных волков" які їдуть із Харкова до Ужгорода - негайно телефонувати 103" можна розглядати лише як намагання дезорієнтувати громадськість замість дати чітку відповідь на запитання, в який спосіб і завдяки кому члени путінського мотоклубу проникли на територію Словаччини в обхід Литви і Польщі.

За інформацією Закарпаття онлайн, в Державній прикордонній службі станом на кінець квітня - початок травня не було ПЕРСОНАЛЬНОГО орієнтування на заборону в'їзду і виїзду з України громадянам РФ - членам байкерського клубу "Нічні вовки" - за прізвищами і місцем проживання. Діє тільки узагальнена заборона на проїзд цього угруповання.



Як повідомляють російські та словацькі ЗМІ, зранку 3 травня до Словаччини літаком прилетіла лише одна невелика група путінських байкерів. Тим часом влада України досі не спромоглася організувати ретельне розстеження і повідомити громадськість, в який спосіб на територію Словаччини потрапили десятки інших "Ночных волков", обмежившись неофіційним, приватним повідомленням про, начебто, фейковий характер оприлюдненої інформації.

ДО ТЕМИ: Прага зустріла путінських байкерів: "Забирайтеся, окупанти"

08 травня 2016р.

Теги: Нічні вовки, кордон

Коментарі

теж ужгородець 2016-05-13 / 12:16:23

до теж закарпатця 2016-05-12 / 16:57:15

Ну, ось комуняка гебістська, ти, забрехавшись, і поплив (добре, що знаєш, де берегівський дурдом!)…

Як брежнєвський «інтернаціональний долг» у Центральній Азії виконувати, ще й і офіцером (на 100% як член КПРС!), так це нормально! До цього, байкарю, ти своїх дідів та прадідів закарпатських не приплітаєш..!

А як День Перемоги святкувати у війні, у якій мільйони простих українців загинули з різними ідейними поглядами, захищаючи свою землю, у спалених домівках та концтаборах, на чужині, як раб. сила, і т.ін. – так це для тебе злочин!

Ех, ти, «офіцере» без честі і совісті…!

Ось саме і за таких перемальованих балоболів ми так і живемо!
Вчора ти - інтернаціональний комун яка, нехрещений та невінчаний, а сьогодні – войовничий націоналіст, захисник віри та землі батьків та дідів..!

Ось саме тому, плював я, гебісте із персональною пенсією, на твої брехливі слова!

І не тобі, «визволителю» макових та конопляних плантацій Афганістану, який отримував пільги, звання, нагороди, чеки в валютні магазини, квартири та машини в СРСР, за поширення комуністичних ідей у феодальній азіатський країні за 7000 км від власної домівки, розказувати, де і за кого має воювати мій син!

Три роки відслужить, як законослухняний громадянин України, а далі, як я вже і писав…

Хіба що додам: змагання по футболу, боксу, біатлону у воюючій Україні (!) проводяться до цих пір…

Так ось мій син, відслуживши, теж у футбол чи горні лижі повернеться, замість тих, хто по закону мав би прийти на його місце в АТО.

І ще. Все це я пишу не для тебе. А для відвідувачів цього сайту.
Думаючих та шанованих мною земляків.

теж закарпатець 2016-05-12 / 16:57:15
Ну ось у тебе почалося загострення: "смоляче, комуняко перефарбований, полумяний ленінцю, байкарю,", пора друже в Берегово.

Роки ти друже порахував, про срочну службу почав плести. А тобі не здається шановний пане, що в Афгані, воювали не лише строковики, а й офіцери.

А що ми робили в Афгані, вчили дарі чи пушту, несли комунізм афганцям, чи воювали, не твоє собаче діло, бо бачу ти з тих, хто нам до тепер твердить, що нас туди не посилали.

Я думав, що мене співбесідник, але бачу, що це худоба збісна, тому не маю наміру з психічно хворою особою далі дискутувати.

Сина дурню не позорь. Дай Бог щоб повернувся додому живим та здоровим.

теж ужгородець 2016-05-12 / 10:54:13

до теж закарпатця 2016-05-11 / 14:50:33

Прочитав я твою писанину, земляче, та щось трохи не второпав.
Якщо ти служив «срочну» у 1984 році, то ти маєш бути десь 1964-66 року народження. І тобі зараз максимум 52.

Так про які «40 років на різних посадах» ти мені, смоляче, казкував?
Чи у тебе стаж пішов від «піонерської зорьки» у 12 років?

Чи може оперативного рік за півтора, чи «північного» рік за два, собі нарахував, комуняко ти перефарбований?

Чи може ти, «полум’яний ленінцю», після армії пішов в Афганістан з заводу по «зову серця» визволяти «трудовий народ» пушту та дарі? - Сумніви мене беруть, байкарю. І дуже глибокі.

Знав я колись одного тересвянського нардепа у 90-х роках, теж юриста, теж 64 року, теж «оратора» неперевершеного…

Але потім, як виявилось, і афера рідкісного, до того ж нетрадиційної орієнтації…
Чимось ти, голубе, на нього схожий…
А втім… Бог тобі суддя.

А ось контрактом в армії свого сина я буду мовчки «пишатися» ще рівно 1,5 роки.
І на цьому крапка. Дома роботи повно.

Хоча, коли побачу, що:
- в АТО попадають діти генералів, депутатів всіх рівнів, власників «заводів і пароходів» ;
- податки заплатять ті, що ховають «нажите» по офшорах, а не пенсіонери з дрібними с/г виробниками;
- липецький «Рошен» та інше майно в Росії «бариг» з укр. влади піде на потреби армії;

ось тоді я сам і прийму рішення, куди мені свого сина благословляти.

Без підказок та пропагандистської балаканини.

Бувай, «теж закарпатцю».
І поменше «плети кошарки» у «прямому ефірі»...

теж закарпатець 2016-05-11 / 14:50:33
Тобі, шановний написали: "та ще десятки депутатів". Чого я маю пам'ятати якогось там Лунченка чи Камиша. Вони навіть не стоять щоб їх перераховувати, такі ж самі мудаки як і раніше мною перераховані, а ще був якийсь депутат з Виноградова, навіть призвище не памятаю.

Правда дуже вибачаюсь, що Балог забув, але ти ж нагадав, то й добре.

А крім перерахованих тобою населених пунктів, такіж самі маєтки є в Ужгороді, в Минаї, Боздоші, Червениці, на Дружбі, на обїздній. Цікаво чого виборці цього раніше не побачили, чого покірненько пішки та за них проголосували, і так на кожних виборах.

Цікаво чого ніхто навіть не писне про підвищені тарифи, вирубку лісів, розкрадання земель. Зате закарпатці готові кордон перекрити тому, що їм не дозволяють їздити на автомашинах із словицькими та чеськими номерами.

Що стосується перерахованих тобою сайтів, то тепер їх сотні, і кожен пише те, що йому замовили та за що йому платять.

Я схвалюю вибір твого сина, бо у свій час теж робив подібний вибір, хоча не дуже мене питали у 1984 році, але це інша історія. А раз син підписав контракт, гордись його вибором, не докоряй іншим, адже це його вибір.

Я поважав закарпатців і поважатиму, але не тих, хто вітає російських байкерів, не тих, хто працює в росії, не тих, хто ніяк не дочекається коли прийдуть руські, у той час коли Україна воює в цією державою.

Будь здоровий.

теж ужгородець 2016-05-11 / 11:13:13

до теж закарпатця 2016-05-10 / 15:52:01

Ого, «добродію», ти вже і закарпатців "трудолюбивими", а не дебілами, нарешті назвав. Значить не дарма я на тебе свій час витрачаю…

Бачу, що, «політолог» ти наш місцевий, і Ю.Тимошенко тут у своїх «спогадах» «всує» згадав…
А що ж тоді, байкаре, промовчав про багаторічного голову БЮТ-у на Закарпатті О.Кеменяша (кримінального свалявського авторитета «Камиша»)?
Це я теж «з телевізору» знаю? – Ні, «юристе», справи цього «бютівця» добре пам’ятають мої свалявські родичі, починаючи з 90-х років ХХ ст. …

І чому тоді в один ряд із Шуфричем, Ковачем, Пацканом, Горватом, Ланьо, у тебе, розумнику, не попали брати Балоги разом з іх родичем Петьовкою?
А у малого Лунченка в 30 років бізнес з'явився теж завдяки інтелектуальній власності, як у Білла Гейтса?

Проїдься, казочник, по маєтках цих нинішніх революціонерів у Поляні, Солочині, Синяку, Шаяні, Лумшорах, Візниці, нажиті на контрафакту та контрабанді, і тоді розкажеш людям, хто «дебіл», і у кого треба «лизати», щоб так жити…

А для загального розвитку, заслужений пензіяше, зайди на сайти: ОРД, УП, ЛБ, ДТ, Обком, інші. Там все, про всіх написано… На всю Україну!
І жодного разу, «юристе», ні Гриценком, ні Тягнибоком, ні Порошенком, ні Коломойським, ні Яценюком, ні Гройсманом, ні Ляшком (та іншими «революціонерами»!) ця інформація не була спростована у суді…

Як, до речі, перед ними Кучмою, Януковичем, Ахметовим, Пінчуком, та іншими.

Все це колись мені показав мій син, який зараз по контракту служить на кордоні з Московією.
Чи радий я цьому, якщо чесно – ні. Тому що, онуки ростуть без батька, мати не бачить сина, а невістка чоловіка.

І все це на моїх плечах, і не на персональній пенсії…
Тому, «юристе», облиш свої лозунги, поважай своїх земляків (вони точно не «дебіли»!), не «тикай» незнайомим людям, і буде тобі щастя.

теж закарпатець 2016-05-10 / 15:52:01
Робив 40 років і лизав, це дурнику різні речі. Бо 80 відсотків тих, хто працює в державних структурах, служили Україні чесно, як і 80 % підприємців готові працювати і платити податки державі чесно. Але було і є ще 20% подонків, котрі хочуть наживатися на всіх інших.

А домівки у Закарпатті і 50 і 100 років тому були кращими ніж на Сході, аж до Владивостока, але це не заслуга влади, чи дня перемоги. Це заслуга трудолюбивих закарпатців, які трудилися і при Союзі і при Україні, і далеко це не заслуга влади, чи тодішньої чи теперішної. І благополуччя закарпатців ніколи не залежало від тих кого вони обирали, хоч шкода, бо завдяки толерантним закарпатцям до влади приходить всяке бидло яке їх потім використовує.

А дебіли не ті, хто прроголосував, а може і не ходив на вибори, а ті хто за гроші агітує за бандюків, а потім плювати хотів на виборців, як і ті, кого вони вибрали.

Цікаво яку користь для закарпатців принесли: Шуфрич, Ковач, Пацкан, Горват, Ланьо та ще зо два десятки нардепів, котрих останнім часом обирали.

Не думаю, що ви шановний трохи розумієтеся про Гриценка, Тягнибока та Укроп. Ви лише треплетеся безпідставно.

Такі ж як і ви кругом бігають і волають: "Юля краде". Правда жоден слідчий чи журналіст ніколи не доказав, що вона вкрала та чи має офшорні фірми як деякі, хоч двічі кидали цю жінку за грати, але так нічого не доказали. Точно так виють: "Тягнибок отримує кошти від мільйонерів", але чого справи не порушуть, "Гриценко армію розікрав", де докази, де справи ??? Язиком ляпами не мішки тягати шановний пане.

А то ви пане знаєте, хто з Правого Сектору воює, а хто ділить контарбанду. Ви знаєте рівно стільки, скільки вам по телевізору покажуть або в Інтернеті. Можна подумати, що ви бували на Майдані, в Іловайську, Песках, Станиці чи Авдіївці.

Сидите собі біля компютерчика і коменти строчите, і чекаєте чия візьме на Донбасі. Беріть зброю та йдіть у 128 бригаду там докажете свою правоту.

теж ужгородець 2016-05-10 / 08:33:54

до закарпатця 2016-05-09 / 18:44:24

Ви і Ваші друзі голосували за Гриценка, Свободу, Правий Сектор, Укроп, які на Ваш «жаль не пройшли».

Знаєте, «закарпатцю», я хоч 40 років і не працював, як Ви, «на різних посадах» в СРСР та Україні Кравчука, Кучми, Ющенка з Януковичем (тим більше, ніколи, як юрист, не допомагав, як Ви, людям), але трохи розуміюся, хто такий А.Гриценко, як ющенківський міністр оборони, хто фінансує маєтки О.Тягнибока, і що мають жиди (ПриватБанку) до Укропу…

А щодо Правого Сектору… Дійсно патріоти, але, на мою думку, тільки ті, що на фронті в АТО, а не ті, що в тилу ділять контрабанду, як, наприклад, у Мукачеві, із військовою зброєю в руках...

Проте це моя приватна думка, і я з повагою відношусь до простих виборців, які поважають цих людей.
Тому для мене нема «дебілів» серед закарпатців. Це в більшості працьовиті та виважені люди, які навчилися виживати при любій владі.

Якщо порівняєте домівки закарпатців з іншими хатинками по всій Україні, то Ви, думаю, зрозумієте, що я маю на увазі.

І, виходячи з цього, самі зробите висновок: хто, кому, як Ви кажете, «лизав…» всі Ваші 40 років, коли Ви були на різних посадах…

закарпатець 2016-05-09 / 18:44:24
Не голосував ні я, ні мої друзі за бариг, а голосували за тих, хто нажаль не пройшов. А це Гриценко, Свобода, Правий Сектор, Укроп.

Я уже скоро 40 років працюю в Україні, на різних посадах, а зараз на пенсії і працюю то на полі в селі, то людям допомагаю як юрист. І ніколи не їздив до росії на заробітки, бо гроші заробити можна і вдома. Села закарпатські треба підіймати, тваринництво, виноградарство, овочівництво, вівчарство. Не вмієте це робити батьків та дідів попитайте як це робиться.

Мої діди та прадіди воювали проти росії, спочатку царської, потім совітської, та ще й по таборах радянських сиділи. То чому я повинен радіти їх перемозі, а свічки за своїх дідів я завжди в цей день покладу та службу найму, хоч друга світова війна закінчилася у вересні 1945 року, а знущання над всією Східною Європою скінчилося тільки після розпаду Союзу. Тут не святкувати треба, а молитися в тишині.

Щодо барижної влади тут я з тобою згоден, так давай не перемогу святкувати, а давай вимоги до влади висувати, щоб вижити, тут з тобою.





теж ужгородець 2016-05-09 / 17:39:33

до закарпатця 2016-05-09 / 12:36:40

«Бариги нами правлять, бо ВИ їх собі вибрали.»
Тоді що Ви, «закарпатцю», маєте до України? Де Ви, Ваша родина, друзі, які Вас поважають, були, коли інші обирали?

Що Ви, «закарпатцю», тоді маєте до людей, що «живуть бідніше, бо дебіли, бо не можуть взяти толк з тих природних багатств, які є в Україні»?
І хто це: «одні дебіли продажні, котрі готові або своїм вождям, або кацапам зад лизати»?

Серед них нема Ваших родичів, друзів та знайомих?

День Перемоги, як і багато інших українців, я вже роками зустрічаю в полі, бо треба годувати дітей та онуків.

Але з повагою ставлюсь до всіх людей, які це свято відзначають. Я вважаю, що це їх вибір. І вони мені працювати не заважають.

На відміну від барижної влади, яка постійно намагається влізти в мій карман.

закарпатець 2016-05-09 / 12:36:40
До теж ужгородця.

А чому їздять на заробітки українці ? А чому ліси вирізаються в Карпатах? А чому газ подорожав до неймовірності?, А чому окремих районах Закарпаття землі пустують, при тому, що землі мало ? А чому Україна бідніша від росії. А чому до нас не їдуть російські гастарбайтери ?

Що ти ще хотів запитати ???? Та тому, що кругом одні дебіли продажні, котрі готові або своїм вождям, або кацапам зад лизати.

Живуть бідніше, бо дебіли, бо не можуть взяти толк з тих природних багатств, які є в Україні.

Їздять в росію на заробітки, бо хочеться довгого рубля. Бо не привикли думати головою, а лише пахати руками.

Бариги нами правлять, бо ви їх собі вибрали. Хто тобі мішає волати про офшори, але ти не волаеш, сидиш собі дома та коменти пишеш.

А що стосується перемоги, то яка на хер перемога, кого над ким ? Просто захотілося комуністам влаштувати празненства ось і празнують - влаштовують танці на могилах, при тому, що весь світ сумує з приводу мільйонів загиблих в цій війні. Привозять ніби-то ветеранів, хоча наймолодшому ветерану ВОВ повинно бути під сто років.

Хочеш іди і ти потанцюй з приводу перемоги комунізму над фашизмом. Може ти писок набють, бо більша частина закарпатців, хоч підневільно но воювала в словацькій та мадярській армії проти совітів.

теж ужгородець 2016-05-09 / 12:12:18

до ужгородця 2016-05-09 / 06:41:22

"...російські переможці живуть набагато гірше ніж переможені - німці."

А як живуть українські переможці ІІ світової та їх діти? Скільки їх онуків та правнуків до цих пір їздять на заробітки до Московії? Мільйон, два, п'ять? - І це під час війни з Путіним!

Україна бідніша за Росію в рази, і такою вона є завдяки в першу чергу власним баригам-мільярдерам, яких до цих пір, не дивлячись вже на два Майдана, повно у владі не лише у Києві.

Так до чого тут День Перемоги? Може слід голосніше волати про офшори Порошенка-Гонтаревої? Про корупцію у всіх органах влади, побуті? Про ганебні субсидії для пів-України?

Чи дочекаємось ми колись, що російські гастарбайтери будуть гнути спини на чорних роботах в Україні?

На мою приватну думку, саме тоді, коли це станеться, якщо доживемо, Вам буде глибоко… все рівно, хто, що, де і як святкує.

ужгородець 2016-05-09 / 06:41:22
Так нехай вовки відмічають це свято у вовчій державі -московії, а не шляються по Європі, яку пригнічували стільки років, насаджуючи соціалізм.
Чехи їм чітко показали, що нічого їм в Європі робити.
Тай яке це свято, по-перше коли ця війна забрала понад 50 мільйонів, по-друге коли нещасні російські переможці живуть набагато гірше ніж переможені - німці.
Так можна відмічати першу світову війну, куликовську битву, льодове побоїще.

пильний 2016-05-09 / 03:34:13
Як мінімум частина - точно через Закарпаття

"Тем временем части активистов все-таки удалось въехать на территорию ЕС через Венгрию. Член клуба «Ночные волки» Алексей Галицкий, уже находясь в Будапеште, заверил журналистов LifeNews, что акция продолжится, несмотря ни на что".

Там на відео з Будапешта цитата того Галіцкого, де він також говорить, що вони В'ЇЖДЖАЛИ в ЄС. Як розуміємо, лиш через Закарпаття.

https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/153273

слідак 2016-05-09 / 00:21:27
Фото звідти вже було кілька днів тому.Всього 9 чоловік.А їх там було кілька десятків+тамтешні.От і відповідь.Решта пробралася мутними шляхами.

pfr 2016-05-08 / 23:50:42
Є відео прильоту в Братиславу 3 травня: https://dennikn.sk/minuta/450340/

Роман 2016-05-08 / 23:09:42
Нічні вовки путінські байкери. А люди медведчука путінського кума тут допомагали їм потрапити у ЄС. Це перші хто зустрічатимуть русссские танки з квітами. Ними має заянтись СБУ так як самим медведчуком пора зайнятись

Роман 2016-05-08 / 23:06:54
А чому 103 а не 102?

Олег 2016-05-08 / 21:22:26
Я теж не розумію,ну і що що проїхали?Вони що злочинці чи шпигуни?Ультрапатриотам треба трохи подумати трохи а потім вимагати щось від влади.

Роман 2016-05-08 / 20:24:06
Хіба "нічні вовки" якісь терористи чи злодії? Вони просто відзначають День Перемоги. Навіщо нагнітати істерію?

Копчі 2016-05-08 / 16:50:13
Про це написано в тексті. Але то була лише група до 20 чоловік. Інші пробиралися іншими шляхами

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини