У патрульній поліції Ужгорода і Мукачева працюють міліціонери ППС, що займалися поборами на дорогах (ВІДЕО)

У патрульній поліції Ужгорода і Мукачева працюють колишні міліціонери патрульно-постової служби, що займалися поборами на дорогах.

У патрульній поліції Ужгорода і Мукачева працюють міліціонери ППС, що займалися поборами на дорогах (ВІДЕО)

Про це з посиланням на зроблені раніше відеосюжети своїх "розбірок" з корумпованими міліціонерами повідомили активісти ГО "Спеціальний контроль".

Зокрема, "спецконтролівці" наводять сюжет, в якому колишній інспектор ППС, а нині поліцейський Василь Кохан з колегами "розводили" водіїв на виїзді з Мукачева, зупиняючи їх в незаконний спосіб смугастим жезлом і "продуваючи" їх на вміст алкоголю в крові через якийсь пристрій, які активісти іронічно назвали "брелком". Як відомо, функціями зупиняти водіїв і освідчувати їх на алкоголь через офіційно зареєстровані прилади на взірець "Драгера" мали тільки працівники Державної автоінспекції.

В іншому випадк"спецконтролівці" зафіксували, як уже поліцейський В.Кохан складав протокол на водія за те, що в його автомобілі начебто не працюють фари ближнього світла, хоча, на перевірку, фари працювали.

У відеоархіві "Спецконтролю" також фігурує нинішній командир другої роти поліції старший лейтенант Іван Лесничко, який раніше "засвітився" у сюжетах про "безпредєл" працівників міліції на дорогах як колишній ППСник. В одному з новіших сюжетів, відзнятих активістами, він балансує поза межею закону вже як поліцейський.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнна посаду командира роти в патрульну поліцію Ужгорода та Мукачева призначили колишнього міліціонера ППС Володимира Грубаря, що керував арештами активістів на Народній.  Стати ужгородським поліцейським В.Грубарю допомогли "професійні якості", здобуті при затриманні активістів.

Як поінформував голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко, суд повертає на дооформлення 80% протоколів, складених ужгородськими поліцейськими.

Колишній міліціонер-"безпредєльщик" з ППС, а нині рядовий поліції Василь Кохан

Колишній міліціонер-"безпредєльщик" з ППС, а нині командир другої роти поліції старший лейтенант Іван Лесничко

05 березня 2016р.

Теги: поліція, міліція, Василь Кохан, Іван Лесничко, Володимир Грубарь

Коментарі

дюси 2016-03-19 / 09:54:56
Но. А шо най роблят жандарi, коли вы им грошi сами в руки хпаете?

До Бітляна 2016-03-10 / 09:06:04
Також забули ще за одного корупціонера прокурорського ! Це Малецький Сергій, який погоджує матеріали по корупції ! Но як практика показує за матеріальну допомогу отриману від корупціонерів, матеріали по корупції (не погоджує). І де тут справедливість ! За погоджений матеріал де він не взмозі домовитись з корупціонером, працівники служб до протокола докладають 100$ або 50л. дізеля, бумагу, коньяк ящиками.

Бітлян 2016-03-09 / 20:32:00
Пак і мня забули туди вписати. Файний віршик і я за себе хочу почути. Я навію а ви завершить !

Пак я Іршавський фатьов, в Ужгород спустився
І на дерев'яних санчатах у прокурорські двері уперся !
Де мене у ранці, за вухо підняли і посаду мені дали !
Кажуть мені, пак Іване ! Будеш прокурором ? Я чоло почухав....
За головку узявся, правою рукою, сильно-сильно стиснув із за болі гавкнув.

Шмаття мені кинули, і гойкнули вдягайся ! Хтось підніс піджак і гаті, хтось краватку, кедииии !
Я порозумів, що в тюрму мене ладять ? А то на роботу ! І казали мені, пак Іване !!!!
Сесе тобі робота ! Не свинів кормити і доїти !
Се тобі робота, щоб людей ти міг доїти !!!

Злодіїв, розводити ! А ментів та СБУ чмирити і казати сесе не справа а 6п.2 !
Ти пастух із пастухів і розводити ти вмієш ! Херити ти справи АС !
Справи на підносах носять !
З Амаровичем братки, по старих ви Перечинських схемах !
ДАЇшники порішали Амаровича тверезвим !
Порішай же це відео лайном ! І уповіч, що то не ГРОШІ ! То квітанція ....

Друзі ! Завершить ....

русин Додik 2016-03-09 / 15:44:20
Гомонiло Закарпаття, що е Срiбним краем,
Ко в нас буде прокурором, нико нiц не знае.

Шокiн утiк вже на чехи, бо там вiллу мае,
Скоро Янко тоже втiкне, вже куферт збирае.

Пiдуть на фiк старi кадри, що розум пропили,
Матвiйович, Олаг, Кампов, бо вже одурiли.

Пiде дому Коля Мокрий, Демко, Журакiвський,
Бо пенсii отримують, та ще й нiби гiрськi.

А молодi зроблять битку за тоту посаду,
Шiмон, Братюк, Жилкiн, Жовнiр, ще й Павлик позаду.

Старий Кощей - Бенца Дюсiй каже Братюк буде,
Шiмон каже то картавий, розум майте люди.

Жилкiн тупий, Жовнiр - нарик, Братюк дебыл повний,
Лише Шiмон може бути, ун дуже шiковний.

Але ко вто передбачить, ко в ГПУ стане,
Поживемо, побачимо, почекай Iване.

Аня 2016-03-09 / 15:21:46
Мене також зупиняли працівники поліції один із них був Сергій по вулиці Гагарина біля АЗС камери звісно у них не були увімкнені і відео фіксація не проводилась і звісно теж вони мене змусили сплатити штраф на місці у двічі менше аніж через банк.

Теж давав 2016-03-09 / 10:47:15
Я теж давав новій поліції хабара на трасі Мукачево-Ужгород, хотіли накласти штраф за не ввімкнуті фари ближнього освітлення однак за 200 гривень все минулося і теж давав чорнявому та не голеному поліціанту Андрію від нього дуже неприємний запах стояв на трасі.

Ужгородець 2016-03-08 / 23:53:27
Крім цих липкоруких грубіїв іще є також командир роти полиції якого перевели з Мукачева в Ужгород, Андрій Довбак, який також за хабар у поліцію пройшов а тепер із усіх вимагає штрафи готівкою до кишені.

Людмила 2016-03-08 / 01:00:30
Поперше: в.о. має право призначати прокурорів. По друге: прізвище Генерального прокурора нічого не міняє, яка різниця кому бабки давати? Та і взагалі з рук Шимона вже протягом року кормиться вся верхівка Генеральноі прокуратури, а Янко вже давно став обузою для Івана Петровича.

до Людмили Гангур 2016-03-07 / 23:39:05
А хто вже до кінця місяця попризначає Шимона, Грамотника та Черничка, якщо у країні Генерального прокурора немає? В. о. таких повноважень не мають, сам генеральний чи то у відпустці, чи на лікарняному (на курорті за кордоном), чи то заяву на звільнення написав! Може генерального спочатку призначити, а потім уже він інших попризначає? Як за законом положено?

Читачу 2016-03-07 / 17:50:43
Про боротьбу за крісло прокурора тема вичепана. Прокурором Закарпатськоі області вже протягом цього місяця буде призначено діючого першогого заступника Шимона Івана Петровича, першим заступником буде призначено В.Грамотника, заступником В.Черничка. Русняк вже написав рапорт на посаду завгоспа, а Біловар на звільнення.

З повагою

Людмила Гангур

читач 2016-03-07 / 16:38:06
Фігня се про міліціштів. От про боротьбу за крісло прокурора області це тема.

Адмін 2016-03-07 / 13:15:32
Правий сектор., ви з розумним виглядом обличчя говорите повні дурниці.

І писали, і запитували на прес-конференціях у куратора Мустафи Найєма і т.д.

Пишемо й зараз (коли виявляються відповідні факти), якщо ви помітили.

Правый сегмент. 2016-03-07 / 12:30:55
Насчет открытости набора в полицию. А кто-то пытался, кто-то уже вел разговор с членами комиссии? Такое впечатление, что ситуация по типу "набор непрозрачный, но это напрочь никому не надо"!

Вот, пишут о Грубаре, к примеру. Такой вопрос - назовите фамилии, прочие данные "уважаемых" членов комиссии по переаттестации, кто непосредственно контактировал с ним, кто его допускал в Полицию? Кто из тех же журналистов пытался всё выведать? А никто!

Очень любопытно и другое. Когда был объявлен набор. Никто (!) из журналистов, просто не "посмел" написать хотя бы одну статью о работе комиссии, которая "всей душой" старалась быть открытой по максимуму )))) - даже баннеры огромные висели на фасаде ОГА. )))) А никому, похоже, это напрочь было не нужно!

Далее. Есть авторитетные люди. Можно связаться с ними сто раз, по поводу тех или иных недоразумений. К примеру, тот же известный журналист Юрий Бутусов. Или кто-то еще.

Правый сегмент. 2016-03-07 / 12:22:14
Для Влада. О ком речь? Об "исполняющих обязанности" или же уже "официально утвержденных"? Потому, что у нас путают и тех и этих. Второе. Забываем об очень хороших нововведениях. К примеру, по части ГАИ (если уж тут обсуждается). Кое-где эта служба, в том же нашем Ужгороде, ликвидирована! Поэтому, извините, ныть по поводу, что "всё плохо, всё осталось, как было" просто неприлично. ))))) Да, пока еще, не всё гладко. Но... Полиция - это не только большинство людей из новых, а и переход на новые методы работы. Или такой пример. Милиция (пока еще милиция) Славянска - полиция там не заработала, но не дожидаясь этого, уже работают там Группы Быстрого Реагирования (то есть работа в формате новой полиции).

Сержант 2016-03-07 / 10:31:15
Все дуже просто Колишній начальник ДАЇ румин - Мішо Байчук і практично Куратор нинішнього копсько Даїшного зброду за бабло їх всіх пристроїв назад в поліцію

влад 2016-03-06 / 19:03:00
Я іх бачив мостом на с.Кольчино в Підгорянах.Правда мене не зупинили,аще подумав,що вони тут роблять,тільки побори!!!!

Адмін 2016-03-06 / 15:05:58
Правий сегмент., усі статті появляються "внєзапно". І це "внєзапно" для вас було б в будь-якому разі, чи було б написано про це на місяць раніше, чи на місяць пізніше.

У вас просто манія переслідування ))

Інформація з'явилася тоді, коли хтось раптом скапчав, що герої старих сюжетів про міліцію є водночас і "героями" нрових поліцейських серіалів.

Якби інформація про набір в патрульну поліцію була відкритою, ми б дізналися про це раніше. Свого часу "Закарпаття онлайн" добивалося відкритості такої інформації.

Правый сегмент. 2016-03-06 / 14:00:09
Только вот, одно "но". Как-то внезапно статья появилась! А почему спустя столько времени? Не могли же эти самые фигуранты "материализоваться" в полиции, прям, из ниоткуда и мгновенно.

RL. 2016-03-06 / 10:33:01
так я й думав
це все була клоунада з поліцією
ніякі реформи вже не врятують цю країну

нік 2016-03-06 / 09:48:44
ну да і оба подтянуті тіпа

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 5
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини