"Правий сектор" визнав, що закарпатський комбат "Чесний"-Стойка є провокатором

«Правий сектор» офіційно заявив, що 32-річний комбат 1-го Закарпатського окремого батальйону Добровольчого українського корпусу (ДУК) Роман Стойка (позивний «Чесний») віднині не має жодного відношення до будь-якої діяльності цього руху.

"Правий сектор" визнав, що закарпатський комбат "Чесний"-Стойка є провокатором

«Закликами не підпорядковуватись керівникам руху та внутрішнім сепаратизмом він сам себе вивів за межі «ПС», – йдеться у заяві організації.

«Офіційно заявляємо, що Стойка не має відношення до НВР (національно-визвольного руху) «Правий сектор», – конкретизували у проводі ПС.

Як наголошується у повідомленні, після виходу Дмитра Яроша та його прибічників з «Правого сектора», у час змін в структурі руху «Чесний» зайнявся «активним розвалюванням та ослабленням» «Правого сектора»: «Закулісні інтриги, обливання брудом активістів та командирів, підрив авторитету Проводу – ось “революційна” робота «Чесного».

За гнівними і красивими постами у Facebook ховається відверта робота провокатора, яка ведеться виключно в інтересах силових структур, що працюють на знищення ПС.

У минулому Стойка – оперативний співробіник міліції. Також він має родичів і зв’язки в СБУ», – стверджують в організації і закликають не «піддаватися на провокації «Чесного».

Як повідомлялося, 17 серпня 2015 року за стрілянину під час зустрічі з народним депутатом Михайлом Ланьом (кримінальна кличка "Блюк") в Мукачеві 11 липня  і подальший бій та переховування від співробітників МВС громадянина Стойку Романа Васильовича міліція оголосила у всеукраїнський розшук. У «Правому секторі» силовий конфлікт з Ланьо та подальші події називають «міліцейською спецоперацією», здійсненою в інтересах голови проросійського громадського руху «Украинский выбор» Віктора Медведчука.

Стойка має вищу юридичну освіту, працював раніше кадровим співробітником суду, ужгородського карного розшуку та Закарпатського обласного управління СБУ. У цьому ж управлінні його батько, Василь Йосипович Стойка, в минулому очолював відділ внутрішньої безпеки.

23 серпня Стойка «знайшовся» у зоні АТО, де він начебто воює з російсько-терористичними військами у складі контрдиверсійного підрозділу «Сонечко».

12 лютого 2016р.

Теги: Роман Стойка, Правий Сектор, Чесний

Коментарі

вася 2017-03-29 / 16:03:11
не мае значення хто він . результата ноль .хоч би блюка завалили. популизм тай годі. повністю не професіональна операція. мети немае. результата теж. навіщо він вилазив..

вася 2017-03-29 / 15:56:09

УПА 2016-02-15 / 02:25:16
Ще 12-го липня 2015 р. мені було зрозуміло, хто такий стойка. Це був мусор-провокатор, який завів молодих дітваків під кулі блюковських биків. Хто повірить, що з такими родичами, своїми зв'язками стойка не знав про криваву засаду вбивць? Я не вірю. Стойка зміг утекти неушкодженим. Зараз про нього не згадують у мвс. Чому? А тому, що він їхній. Чому Ярош допустив цього мусора у керівництво обласної організації партії? Дійсно, Ярош не політик. Хоча я Ярошу симпатизую. Але це не є чимось непорушним. Зрадить - зненавиджу. Або в ПС дійсно слабкий фільтр людей, або вони щось не кажуть.

Степан Крук - закону 2016-02-13 / 18:52:25
Угу! Або навпаки

закон 2016-02-13 / 18:46:42
Може я ваш клон? )))

Степан Крук 2016-02-13 / 18:40:59
Ви мене випередили в коментарі! Тільки почав друкувати текст з фактажем "один до одного", як ви його вже опублікували. Так не чесно)))!

закон 2016-02-13 / 18:02:59
2 Віктор
Стойка не ховається? А що він зробив у Мукачеві, замутив бандитський наїзд, ні підхід, ні відхід не спланував, втратив людей, як вбитими так і пораненими. Чогось поперся в пащу до мусорів, це при наявності 3 доріг відступу. Він гірше задника, сховався він кинув двох важко поранених, і ще двох на відкуп своєї задниці.Тепер що робить? Сидить на базі обкладений як шавка-шакал, присів всім на вуха, заболтав все. Всього боїться маніакально. Фоточки постить, відео, який він крутий інструктор...База в тилу , не на передку. Пізно, але почало вже до всіх доходити що він за фрукт, Чого вичікує? Як зірки стануть, чи як татко із нанашком і братиком порішають?
Це, не ховається? Якщо він такий борзий і правильний - піди здайся в обмін на пацанів. Все візьми на себе від застріленого Заяця до галімого бєспрєделу що творив місяцями. Слабо? Пацани сидять, навіть до тепер неусвідомлюючи за що...
Сидіти і малювати собі УПА в параноїдальному сюррі - це капец, який подвиг.
Чмошник і гівнюк твій Стойка, зрадник і ссикло.
Десь так.

Степан Крук 2016-02-13 / 17:44:45
Стойка визнаний провокатором його колишніми побратимами. І не тільки ними... Про яку повагу до нього ви кажете?

Віктор - Круку 13.30 год 13.02.16 2016-02-13 / 16:52:28


Варті поваги люди, які не ховаються, висловлюючи свої погляди. Редактор "Закарпаття онлайн" О.Диба такий. Каже те, у що вірить і як думає. За це багато хто його ненавидить. Але за те, що робить це відкрито і чесно, його поважають і ніхто не посміє йому - цитата - "спалити офіс, або машину." - кінець цитати. Хіба якийсь "відморозок".

Стосовно Стойки. Питань, згоден, багато. Та він не ховається ні за балаклави, ні за ніки, як до речі робиш і ти, і я. За це він вартий поваги. І варті ПОВАГИ його погляди і переконання, за які він, без перебільшення готовий віддати своє життя. ПОВАГИ! Можеш їх не поділяти, ненавидіти тощо. Але поважати - обовязково. Бо Стойка тебе поважає тим, що не ховає своє обличчя. І редактор "Закарпаття онлайн" нас тим поважає, що не ховається. Такі вони різні, й стільки спільного.

А ми з тобою - "никаємося". Вибач за каламбур.


Степан Крук - закону 2016-02-13 / 15:44:18
Слушні запитання!

закон 2016-02-13 / 15:39:38
Так все гарно розписано про Стойку.
Але є безліч питань до тих, хто написав
- хто його призначив комбатом із відповідними повноваженнями
- хто його прихистив і вивіз із Закарпаття
- чому після втрати бійців, неграмотно проведеної "операції" його залишають в ПС, більш того - наділяють командними функціями
- маючи так звану потужну структуру , що, не можна було перевірити ким є цей персонаж і чим він дихає
- хто дозволив провести деструктивну роботу
- куди ділось , а точніше , кому давалась доля від беспрєделу парочки Стойка-ГлаССнер
- чому не покарано ГлаССнера за деструктивну діяльність
і ще багато питань
Даючи відповіді , приходимо до висновку
- закінчилось бабло, яке давалось верхівці ПС (Ярош-Лєтун)
- у Стойки є компромат на них, тому нічого не можуть зробити крім таких заяв
- майже така сама ситуація із Гласнером, вигнати вигнали , але чувак собі щось мутить, пройшов рік, секонд-генд виявляється прибутковим бізнесом - Крузак і МЛка завелись
Стойка зібрав банду яка може конкурувати ПС, значить треба... Писати відозву, знову показуючи себе повними імпотентами... Хоча, це давно вже було відомо, як за Білого відімстили, як Карпюка витягнули, ну і тепер Лісник...



ужгородець 2016-02-13 / 14:39:47
блокада триває і доречі дуже успішно.
стойка авантюрист, на нього має чекати суд народний!

Дід Микола 2016-02-13 / 14:35:44
він типова шістьорка і стукачок, лохи мабуть всі секрети перед ним відкривали))

Степан Крук 2016-02-13 / 13:30:03


Стосовно "Чесного" Стойки. Хочу лиш зауважити, що ще до "мукачівських подій" багатьма нелюбимий і ненависний, противний і злий Олег Диба публічно висловив свою позицію щодо цього бариги. І це в той час, коли кожної хвилини як мінімум йому могли спалити офіс, або машину. Не творіть собі ідолів для поклоніння, прислухайтеся до свого розуму і серця... І якщо ваші помисли та одержимість співпадає з такими ж якостями інших людей - це вже спільнота однодумців, це вже організація.


Степан Крук - Віктору 2016-02-13 / 13:06:51
При чому тут Балога? Памятаєте ситуацію минулих двох днів, коли на КПП підїзджає "Джип", з нього виходить крутяк (в ЗМІ написано, що то "Тітушка") і спілкується з москалями - дальнобійниками. При цьому завіряє їх, що звернеться до Москаля і той все вирішить. Потім на КПП появилися начальники СБУ та МВС і все порішали. Так як і обіцяв "крутяк". Не зрозуміло тільки, яку роль в цьому зіграли "активісти"?

Віктор 2016-02-13 / 12:55:24
Благо, що на активістів за блокаду не позаводили кримінальні справи. А могли ж.

Степан Крук -Віктору 2016-02-13 / 12:34:08
"Ведмежа блокада" накрилася мідним тазом! Активісти в особі Деяка дизінформували суспільство. Ніякої блокади не існує. Російські вантажі на москальських фурах успішно пересуваються в супроводі поліції в сторону державного кордону. Цитата Москаля: "У ході переговорів за участі правоохоронців конфліктну ситуацію вдалося розв’язати. Проїзд для вантажівок звільнено в обох напрямках, а сім російських фур, заблокованих у Нижніх Воротах раніше, під конвоєм поліції супроводжені до кордону зі Словаччиною. Інших фур із російськими номерами на в’їзді в Закарпатті не з’являлося", - наголошують у перс-службі.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1264025-moskal-punkt-propusku-na-zakarpatti-pratsyue-rosiyski-furi-vidpravili-do-slovatskogo-kordonu.html

Віктор 2016-02-13 / 12:19:19
А може якраз все навпаки. На злодії шапка горить. Одні відверто висловлюють свої погляди, інші у т.ч. "Д. Я. та його прибічники з «Правого сектора»" отримують срібляки з рук влади і торгують переконаннями і життям патріотів. Для прикладу - задайтесь питанням чому і чим закінчились ігри верхівки ПС під час "мукачево-2015", "кримської блокади"? Побачите, що так закінчиться і "ведмежа", як би це сумно не було.
А "реальні патріоти" то напевно ті, що крадькома стіни фарбою обливають?

Вуйко 2016-02-13 / 09:33:45
Но, туй го маєш - ще недавно, коли всі казали шо то г...он, ви кричали шо то п....ць, який патріот і "защитник отечества"!!!!!!!!! Короче без нього ми маскалів не подолаєм))))

Жора 2016-02-13 / 00:27:51
Треба було цю скотину пристрелити ще у Мукачеві, щоб не позорив реальних патріотів України

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 5
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини