У «європейському» списку Волошина балотується дружина засудженого за завдання збитків державі в 2 млн грн, щодо якої також відкрито кримінальне провадження (ДОКУМЕНТ)

Одним із кандидатів у депутати Ужгородської міської ради за списком Європейської партії України є Маріанна Німенко, щодо якої відкрито кримінальне провадження.

У «європейському» списку Волошина балотується дружина засудженого за завдання збитків державі в 2 млн грн, щодо якої також відкрито кримінальне провадження (ДОКУМЕНТ)

М.Німенко є дружиною Артема Німенко, який був засуджений за завдання державі збитків розміром в 2 мільйони гривень. А.Німенко є "соратником" фінансового афериста Івана Волошина, який намагається протиснутися до міськради як №1 під брендом Європейської партії України.

А.Німенко допомагав І.Волошину фальшувати інвентарні справи, працюючи у бюро технічної інвентаризації обласного центру Закарпаття. Завдяки А.Німенку було занижено площу історичного комплексу «Корона», що його було вкрадено в громади Ужгорода за заниженою вартістю, та військової частини (танковий полк), викупленої його кумом, прокурором А.Малиничем. І.Волошин намагався просунути А.Німенка на керівну посаду в Департамент міського господарства Ужгородської міської ради, однак не зміг цього зробити завдяки суспільному резонансу, що його зумовили публікації інтернет-видання Закарпаття онлайн.

Через таку одіозність «команда» аферистів, що експлуатує бренд Європейської партії, не наважилася висунути його кандидатом в депутати міськради, натомість поставили в список його дружину, яка, по великому рахунку, нічого з себе не представляє, але уже встигла засвітитися у брудних кримінальних провокаціях, без яких не обходиться жодна з рейдерських схем І.Волошина

Йдеться про те, що, не дивлячись на "старання" слідчого Ужгородського МВ УМВС М.Опаленика, потерпілим все-таки вдалось домогтися відкриття кримінального провадження відносно громадянки М.Німенко з приводу заподіяння тілесних ушкоджень Олесі Афанасьєвій у спорі з приводу об’єкту нерухомості. Подружжя Німенко в рейдерський спосіб захопило приміщення, виставило охорону, застосувало фізичну силу до співвласників і за сприяння міліції за фальшивими свідченнями на потерпілих завели фальшиву кримінальну справу. Однак, в кінцевому підсумку, за судовим рішенням, кримінальне провадження було порушено щодо самої М.Німенко.

Раніше у соцмережах опублікували відео, як "європеєць" Волошин обкрадав своїх працівників (ВІДЕО)

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, зараз представники штабу І.Волошина поширюють в Ужгороді друковану фальшивку під назвою "Закарпаття онлайн", виконану у кольорах і з використанням логотипу нашого видання, яке заслужило довіру і авторитет своїх читачів. Власне, саме на це і розраховують автори фальшивки, котрі нашпигували її маніпулятивним чтивом, яке має на меті викривити інформаційне поле.

Клонована паперова "версія" Закарпаття онлайн не є зареєстрованою в передбачений законом спосіб і не містить реквізитів. Однак вже відомо, що замовником цього бруду є колишній кримінальний елемент, банківський аферист, крадій газу у великих розмірахкрадій і руйнівник пам'ятки місцевого значення "Корона" Іван Волошин. Останній відомий також у контексті незаконного отримання землі під забудову та гаражі в центрі міста, у зв'язку з чим відкрито ряд кримінальних проваджень.

Раніше цей аферист уже створив клоновані версії сайту Закарпаття онлайн та його сторінки в соціальній мережі Фейсбук. Паперовий клон Закарпаття онлайн частково заповнено інформаційним непотребом, раніше публікованим у цих інтернетних тупиках та інших практично невідвідуваних маніпулятивних сайтах, що їх створив І.Волошин.

Крім того, під час виборчої кампанії І.Волошин запустив PR-проект під назвою "Досить!!!", за допомогою якого дискредитує опонентів і здирає їх агітаційні матеріали.

Зайво уточнювати, що жодний з наведених у цій "листівці" "фактів" не відповідає реальному стану речей.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно суд в Ужгороді позбавив І.Волошина незаконно здобутої посади першого заступника міського голови обласного центру. Ще раніше міський голова Віктор Погорелов позбавив цю одіозну особу будь-яких серйозних повноважень.

І.Волошин потрапив у міську раду Ужгорода під політичним брендом "Єдиного Центру", однак змушений був покинути фракцію на вимогу Віктора Балоги у зв'язку з аферою, пов'язаною з крадіжкою у громади міста комплексу "Корона". Він відомий також 

На минулих виборах до парламенту І.Волошин очолював ужгородський штаб "Народного фронту", внаслідок чого кандидат-мажоритарник від цієї політичної сили зазнав нищівної поразки, набравши мізерні 5,38 відсотка голосів.

Після того, як його викинули і з цієї політичної сили, він з практично нульовими шансами пробує потрапити до міськради під брендом Європейської партії України.

23 жовтня 2015р.

Теги: Німенко, Іван Волошин, Європейська партія

Коментарі

Надія 2015-10-25 / 01:20:57
Кращих на війну відправили, а самі тут кубляться.А саме страшне, що молодь ніяка. Тільки і думає як старших с посад скинути, а самим наживатись, а не для країни робити.

101 2015-10-24 / 21:36:23
Голосувати не планую-нема за кого,злодії,бандюгани,ті що при владі роками,а тепер розказують,що зроблять....,але дивлячись як приводять у порядок вулиці,двори,дитячі майданчики,то хай би були вибори кожен квартал.)))

перевертні ідуть в обласну раду 2015-10-24 / 19:11:40
Рижиков В.Г. кандидат перевертень у обласну раду-11 РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК в Закарпатській області (Ледида Олександр Олександрович) - РИЖИКОВ ВІТАЛІЙ ГЕННАДІЙОВИЧ, колишній перевертень в мантії, який в 2009-2010 рр. втілював шахрайські махінації високих чинів і олігархів-злодіїв, перебуваючи на посаді судді Мукачівського міськрайонного суду. Цей покидьок ставив на судовий конвеєр сфабриковані справи на замовлення, за що був звільнений з посади судді за порушення присяги.Ось такі відморозки ідуть у владу, звісно від партії злочинців, яким і прислугував.ЙЦого місце за гратами за сльозі і прокльони принижених і обманутих!

не знаю 2015-10-24 / 17:15:49
Вперше в житті в переддень виборів не знаю за кого голосувати.
Не мож вибрати і ліпшого з худших. То пінкец бридота йде до влади

Віка 2015-10-24 / 02:11:44
Цене команда, а банда.

кіно 2015-10-24 / 00:45:53
Эх Воха, Воха, без тебя нам... ХОРОШО!!!

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини