Ужгородці вночі впіймали трьох "європейських" розповсюджувачів фейкової газети "Закарпаття онлайн". Міліція бездіє (ФОТО, ВІДЕО)

Цієї ночі ужгородці впіймали "на гарячому" трьох розповсюджувачів фейкової "газети", що її видрукував аферист і кримінальник, що зараз намагається знову протиснутися у владу – Іван Волошин.

Ужгородці вночі впіймали трьох "європейських"  розповсюджувачів фейкової газети "Закарпаття онлайн". Міліція бездіє (ФОТО, ВІДЕО)

Про це у спільноті "Ужгород" в соціальній мережі Фейсбук повідомив громадський активіст Євген Рахімов.

В наборі пропагандистського чтива у вказаних осіб окрім фейкового "Закарпаття онлайн" були вилучені також виборча агітка під назвою "Європейська партія України" та власне видання І.Волошина "Вся Закарпатська Правда".

Усі вказані видання – незаконні, без обов'язкових в такому випадку вихідних даних. У всіх – відвертий бруд проти політичних опонентів І.Волошина.

"Зі зрозумілих причин даний матеріал восхваляв Волошина до рівня божества і обгажував його конкурентів. Зокрема Балогу, Андріїва, Чубірка, Ратушняка. Із політичних сил особливу увагу приділяли ЄЦ, СОЛІДАРНОСТІ і ВІДРОДЖЕННЮ. Після легкої повчальної роботи вдалось дізнатись, що даний матеріал розносити їх попросив кандидат в депутати від Європейської партії – Посипанко", – пише Є.Рахімов.

Йдеться про кандидата від ЄПУ Анатолія Посипанка, директора ПП "Антік Плюс", на якому і працюють вказані особи.

"Заяву не писали. Хлопці молоді. Щиросердечно покаялись. Ми їх взяли на контроль, тепер, думаю, не будуть розносити", – написав далі активіст у відповідь на запитання коментаторів. Однак, про всяк випадок, активісти зберігають фото всіх трьох "волошинських покидьків" (як їх влучно назвав Є.Рахімов), зроблені на місці злочину.

Ще раніше ужгородці зафіксували на відео, а потім "послали" трьох інших "європейських" "поштарів" від Івана Волошина, які серед білого дня займалися тим же у спільному дворі багатоповерхівок по вулицях 8 Березня, Можайського, генерала Свободи. Для першого разу цих також попередили, але пообіцяли наступного разу бути менш поблажливими. Як тоді з'ясувалося, брудну роботу вони виконували в інтересах іншого кандидата від Європейської партії – Василя Маняка. Одного з них, того, що на відео в чорній кепці, за інформацією Закарпаття онлайн, за нищення реклами опонентів цього тижня вже затримувала міліція. Але відпустила.

Леонід Запорожець

При цьому міліція має можливості розслідувати обидва вказані правопорушення: у одному випадку дії зловмисників зафіксовані на відео і є свідки, в іншому один з фігурантів сам звернувся до правоохоронців, на що вказує міліцейський сайт, що фіксує порушення на виборах: "14.10.2015 о 01.30 до міліції міста Ужгород в Закарпатській області надійшла інформація про те, що 13.10.2015 о 23.30 на вул.Тіхого під час розповсюдження друкованої агітації в підтримку кандидатів від Європейської партії України невідома особа нанесла йому один удар рукою в обличчя.

Заявнику видано направлення на судово-медичну експертизу".

Як з'ясувало Закарпаття онлайн, одним із впійманих на розповсюдженні чорного піару від І.Волошина є Леонід Запорожець.




Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, друковану фальшивку під назвою "Закарпаття онлайнвиконано у кольорах і з використанням логотипу нашого видання, яке заслужило довіру і авторитет своїх читачів. Власне, саме на це і розраховують автори фальшивки, котрі нашпигували її маніпулятивним чтивом, яке має на меті викривити інформаційне поле.

Клонована паперова "версія" Закарпаття онлайн не є зареєстрованою в передбачений законом спосіб і не містить реквізитів. Однак за брудним почерком не складно вичислити замовника цього бруду – колишнього кримінального елемента, банківського афериста,крадія газу у великих розмірахкрадія і руйнатора пам'ятки місцевого значення "Корона" Івана Волошина. Останній відомий також у контексті незаконного отримання землі під забудову та гаражі в центрі міста, у зв'язку з чим відкрито ряд кримінальних проваджень.

Раніше цей аферист уже створив клоновані версії сайту Закарпаття онлайн та його сторінки в соціальній мережі Фейсбук. Паперовий клон Закарпаття онлайн частково заповнено інформаційним непотребом, раніше публікованим у цих інтернетних тупиках та інших практично невідвідуваних маніпулятивних сайтах, що їх створив І.Волошин.

Основним об'єктом бруду від І.Волошина є Віктор Балога і політична партія "Єдиний Центр", котра в Ужгороді, відповідно до оприлюднених результатів соціологічного дослідження, є основним опонентом партії влади в боротьбі за симпатії ужгородців. При цьому, в цій "листівці", що показово, І.Волошин не зачіпає кандидата в мери від влади Михайла Качура. Не дивно, отже, що правоохоронні органи демонструють повну бездіяльність в плані затримання розповсюджувачів цього "чтива" та пошуку його замовників.

Зайво уточнювати, що жодний з наведених у цій "листівці" "фактів" не відповідає реальному стану речей.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно суд в Ужгороді позбавив І.Волошина незаконно здобутої посади першого заступника міського голови обласного центру. Ще раніше міський голова Віктор Погорелов позбавив цю одіозну особу будь-яких серйозних повноважень.

І.Волошин потрапив у міську раду Ужгорода під політичним брендом "Єдиного Центру", однак змушений був покинути фракцію на вимогу Віктора Балоги у зв'язку з аферою, пов'язаною з крадіжкою у громади міста комплексу "Корона".

На минулих виборах до парламенту І.Волошин очолював ужгородський штаб "Народного фронту", внаслідок чого кандидат-мажоритарник від цієї політичної сили зазнав нищівної поразки, набравши мізерні 5,38 відсотка голосів.

Після того, як його викинули і з цієї політичної сили, він з практично нульовими шансами пробує потрапити до міськради під брендом Європейської партії України.

 

14 жовтня 2015р.

Теги: Анатолій Посипанко, Василь Маняк, Іван Волошин, ЄПУ

Коментарі

муци 2015-10-22 / 21:17:26
А над портретом Маняка написано "Европейсы". это про прическу?

ужгородець 2015-10-18 / 15:22:40
ПИДА Ы

громадянин 2015-10-17 / 13:13:47
Висновок один - не голосувати за так звану Європейську партію України, розповідати про фальшивку всім знайомим і де диш можна

555 2015-10-17 / 11:30:26
николи не думав що Катеренчук продасть місто ушастику. Догаздувалися

лоци 2015-10-17 / 08:10:57
а ні фіга. треа було гасити

Віка 2015-10-15 / 14:10:03
Тітушки

pfr 2015-10-15 / 13:55:27
кэпка така типово гопниківська...

Ужгород 2015-10-15 / 12:48:57
Це приклад, як відвертий непотріб хоснує позитивний бренд. Тобто, сама так звана Європейська партія України - це повний нуль, на якому просто досі виїжджав Катеринчук, але сама символіка Євросоюзує привабливою для українців. От і вирішило відексплуатувати тему агресивне зло в особі Волошина.

До Закарпаття он-лайн 2015-10-15 / 09:47:51
Обгадив прапор Євросоюзу! А взагалі з точки зору європейських законів можна використовувати прапор євросоюзу на своїх партійних прапорах?

Андрій 2015-10-15 / 09:25:26
Бачив двох Волошинців сьогодні зранку клеїли своїх кандидатів на іншу рекламу. Виглядають ці розклейщики як бандюки. Видно що бабло їм платять не мале!

слідак 2015-10-15 / 04:18:03
У афера і бандита і методи аферистично-кримінальні

стоп 2015-10-15 / 00:05:44
методи Волошина завжди були бандитськими, він крім як облити опонентів брудом більше нічого і не вміє, теж мені "європейський" політик. Смішно Йванку, смішно, тобі б кози в Лучках пасти, а не в політику ...

поет 2015-10-14 / 19:34:32
ще одного із "поважних"
відвідала п'яна муза
і очолив він партію
з зірками Євросоюза.

І зібрав він там убогих
хто мають амбіції хворі,
щоб не лишитися без влади
і не жити надворі.

Суть 2015-10-14 / 17:47:42
Воха - козел. І вся та команда "європейська" - козли. Ні на що не здатні, окрім як лити лайно навколо себе.

влада народу 2015-10-14 / 14:33:58


Ну, раз міліція не киваєся, то, мабуть, надалі так і буде - "виписування ліків".


Копча 2015-10-14 / 14:27:01
Про всяк випадок потрібно було виписати агітаторам лікувальних 3,14здюлів

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини