Влада піарить Володимира Чубірка як свого технічного кандидата

Сайт "Про Захід", що є приватною медійною структурою очільника облорганізації партії влади – "БПП "Солідарність"– Валерія Пацкана сьогодні опублікував розлогий матеріал з презентаційної акції кандидата на посаду міського голови Ужгорода Володимира Чубірка.

Влада піарить Володимира Чубірка як свого технічного кандидата

Не складно зрозуміти, що поява такої публікації, що є неприхованоим піаром чинного голови обласної ради, у цьому виданні не є випадковістю. Це можливо виключно в тому випадку, якщо вказана політична сила зацікавлена в просуванні цього кандидата, не зважаючи на те, що він, формально, є конкурентом кандидатові від партії влади Михайлові Качурові.

Саме тому в статті присутня не просто недозована, а, по суті, нелімітована реклама В.Чубірка:

"...у Володимира Володимировича сьогодні у виступі було небагато слів. І я думаю, що він піде за принципом "мало слів — багато справ". Саме на це ми сподіваємося від кандидата, тому і прийшли на зустріч. І будемо тримати в душі цю надію. Якщо йому вдасться перемогти, віримо, що він виконає все, що обіцяв тим людям, які сьогодні його підтримують. Думаю, таких знайдеться чимало!"

"...пан Чубірко у своїй доповіді акцентував на збереженні культурних пам'яток, однією із яких є і Філармонія". Для присутніх представниць сучасної культури програма Володимира Володимровича є насправді актуальною. Вона торкається в першу чергу того, що насправді турбує ужгородців. Цим пан Чубірко багато в чому відрізняється від інших кандидатів, які обіцяють нереальні та не завжди потрібні реформи".

"...він справді небайдужий до насущних проблем Ужгорода. І бачить, як їх можна вирішити. Він є фахівцем у своїй справі. І володіє сучасним типом мислення. Він знає економіку і вміє користуватися найсучаснішими механізмами керування". Тому пан Борис закликає слухати свою душу і голосувати за достойного кандидата."

"...Володимир Володимирович є прагматичною людиною із холодним розумом. І водночас він щиро вболіває за місто!" Завдяки хорошій фаховій підготовці та відповідній освіті він справиться із поставленими завданнями".

"Це чесна, справедлива, цілеспрямована людина, яка не боїться ставити високу планку у своїй програмі в такий нелегкий час. Він узяв відповідальність за свої слова. Володимир Чубірко — це людина європейського типу дій, і я горджуся тим, що іду з ним в команді. Адже у всіх попередніх проектах він показував чудовий результат!"

"Сам же Володимир Чубірко і справді говорив небагато, але по суті. Він іде на вибори як самовисуванець, адже хоче покласти край міжпартійним конфліктам. " Потрібно, аби всі політичні сили співпрацювали між собою. І я буду відкритий до діалогу із кожним, хто насправді прагне реальних змін і готовий працювати над ними!" Досить несистемної роботи влади, досить просувати особисті інтереси. Час діяти з метою розвитку громади — вважає В.Чубірко".

"Кандидат не просто представив основні пункти своєї передвиборної програми, але і розповів, як саме він збирається їх втілювати у життя. Це і достойний громадський транспорт, і поступове відновлення тротуарів міста, і реформа водоканалу, і перебудова системи фінансування державних установ. "Я хочу об'єднати політичні партії, аби ми всі разом працювали заради наших містян! Я знаю, як на практиці втілити всі заплановані зміни. І переконаний, що разом із ужгородцями ми побачимо нове місто!"

Як повідомляють джерела Закарпаття онлайн у штабі "БПП "Солідарність", разом із екс-мером Сергієм Ратушняком Володимир Чубірко як людина, що чітко асоціюється з політичною партією "Єдиний Центр", був запланований як технічний кандидат від влади, покликаний відбирати голоси від потенційного кандидата від цієї політичної сили, яка є найсерйознішим конкурентом з точки зору влади. При цьому жодної суттєвої критики з їх боку на адресу основного кандидата від влади не передбачається і досі не прозвучало.

Тим часом, "Єдиний Центр" частково дезорієнтував своїх опонентів у провладному штабі, не висунувши власного кандидата на посаду міського голови обласного центру Закарпаття. Тим самим відібравши від них підстави для бодай формальної критики. При цьому на вибори до Ужгородської міської ради "Єдиний Центр" висунув абсолютно оновлену команду, так само відібравши підстави для продукування негативу.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, В.Чубірко йде на вибори як самовисуванець. Оскільки політична партія "Єдиний Центр" заявила, що не висуватиме кандидата на міського голову в Ужгороді, В.Чубірко заради участі в боротьбі за крісло очільника обласного центру Закарпаття змушений був написати заяву про вихід з партії.

24 вересня 2015р.

Теги: Володимир Чубірко, партія влади, Єдиний Центр

Коментарі

читач 2015-09-25 / 18:14:35
справжнє прізвище автора статті-оди пролило б світло на це питання.

до "цікаво" 2015-09-25 / 16:33:50
Так думати може хіба що ну ДУ-У-УЖЕ наївна людина :)))))

Андріїв 2015-09-25 / 16:17:43
Нє-а. Бо я пропонував гроші, але мене не розмістили

цікаво 2015-09-25 / 16:12:35
Ніхто не думає, що Прозахід просто за гроші розмістив рекламний матеріал?

Кіно 2015-09-25 / 08:48:32
Те, що видав про Чубіка прозахід - якийсь приторно-солодкий дебілізм радянської епохи. "Он великий, он могуч!"... "Он наш рулевой и кормчий!"...)))

Ужгородець 2015-09-25 / 08:06:41
Буде на смітнику, раз Балога не захотів його висовувати.) злодій, як погорелов чи йванко з нф, чи пацкан з горватом. Це одна мілка шайка злодіїв. Даже ратушнякможе в них учитися. Болото

йонко 2015-09-25 / 07:15:09
а де його цимбора Триккур Вітьо ? кажуть на кокаїн підсів старий гінеколог з горя шо го укопкав Балога з ЄЦУ

сеня 2015-09-24 / 23:53:19
трикур бомж??? так собі погнилі зуби і не повитягував ? най му Вітя хоть копиту подарує щоб міг пиво відкривати

Володя 2015-09-24 / 23:45:39
Трикур уже бомж, це чекае і цього хлопа

Москаль-чарівник 2015-09-24 / 23:22:40
Чубірко продажна тваринка

спарта 2015-09-24 / 23:20:23
Вже забули як Чубірко з Трикуром місто обкрадали?

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини