Геращенка з Аваковим намагаються зробити з моєї поїздки в Росію "візитку Яроша" – Балога

Народний депутат Віктор Балога у своєму Фейсбуку поіронізував зі статусу, що його оприлюднив на своїй сторінці в цій же соціальній мережі радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко.

Геращенка з Аваковим намагаються зробити з моєї поїздки в Росію "візитку Яроша" – Балога

"Шок! Сенсація!

А я то думав, який компромат на мене нариють мої «друзі» з МВС. Сиділи два тижні на Закарпатті – нічого не знайшли. Образ контрабандиста зліпити їм не вдалося. Втягнути у свої розборки – також. Бо компромату на Балогу не існує в принципі.

Але, вони його знайшли. І знаєте, що стало компроматом? Мої ж слова, сказані на 112 каналі, від яких я не відмовляюся, які я не ховаю, і з радістю виставив цей запис тут, для перегляду своїми друзями.

Вся країна подивилася програму і лише радник Авакова знайшов у ній зраду. Шок! Сенсація! Балога був у Росії. Скажу вам, що за останній рік я був у десятках країн. Але Аваков і його товариш не лише вміють красиво писати блоги, а й шпигунські історії. І знову все з однією і тією ж метою - дискредитувати мене і "Правий сектор". Дуже вже вони їх бояться", – жартує політик.

"Стосовно поїздки в Росію можу сказати одне – це була приватна поїздка у вільний від парламентської роботи час. У мене повно друзів у всьому світі – у Чехії, в Канаді, в Штатах, в Словенії, в Молдові, в Італії, в Німеччині, майже в кожному закарпатському селі, і навіть в Росії. Коли я кажу "друзі", то не маю на увазі політиків. У політиці у мене їх немає. А дружу я з різними людьми – це і бізнесмени, і священики, і фермери, і водії-далекобійники. І справді – буває таке, що ми з друзями зустрічаємося, бо я звик берегти нормальні людські стосунки. І якби мені було що приховувати, я б ніколи на жодному ефірі не зізнався, що був у Росії", – розповідає В.Балога.

"Зрозуміло, що навколо цього будуть плестися теорії змов, бо тема дуже благодатна. Це як візитка Яроша. Але, шановні, маєте підстави мене в чомусь звинувачувати – кладіть факти на стіл. Бо з таким успіхом, у моєму ящику для кореспонденції можна знайти батончик "Снікерс", виготовлений в Росії, і назвати це зрадою.

Але в цілому, блог, який написав депутат з НФ, – дуже непоганий. Коли вони з Аваковим будуть виметені зі своїх кабінетів, вони зможуть непогано заробляти на шпигунських детективах. Писати тексти у них виходить куди краще, ніж боротися з корупцією і бандитизмом. А якщо шукати зраду, то вона на поверхні – міліція дає підвищення по службі людям Медведчука, відбілює Ланя, не чіпає його бандитів і кидає тисячі людей на боротьбу з "Правим сектором", – констатує народний депутат.

"А ще радник Авакова каже, що я працював при усіх президентах. Це так і є. І якщо захочу – буду працювати при наступному, бо нас на Закарпатті підтримують. За нас голосують. Нам довіряють.

Але, хочу нагадати, що коли я працював в МНС, нинішній Президент у тому ж уряді працював Міністром економіки. І я був єдиним міністром у тому уряді, який публічно виступив проти ув’язнення Юлії Тимошенко і Юрія Луценка. Я був єдиним міністром, який критикував Азарова і Партію регіонів. А коли я в Ужгороді організовував помаранчевий Майдан, Аваков з Гєпою обіймалися у Харкові на сцені. Коли ми тут боролися з Партією регіонів, коли бандити Януковича нам погрожували, то на відміну від Авакова, ми не залишили своїх виборців і не втекли в сонячну Італію. А весь другий Майдан ми провели під сценою, з людьми, а не перед телекамерами. А кому довіряти, дорогі друзі, вирішуйте самі", – пише В.Балога в постскриптумі.

25 липня 2015р.

Теги: Віктор Балога, візитка Яроша, Антон Геращенко, Арсен Аваков

Коментарі

бачі 2015-07-26 / 01:43:21
Сийсь клоун геращенко власну вагу не може тримати пуд контролем, де йому натігуватися до войни з контрабандою.

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини