Балога: Тепер, коли Аваков цитує Ланя як "цінного свідка", стає очевидним, що в Мукачеві мала місце спланована провокація

Народний депутат Віктор Балога в контексті подій у Мукачеві чітко показав спланованість дій міліції по дискредитації "Правого сектора" і його власній, і вказав на безперспетивності такої "політики", що її втілює насамперед міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Балога: Тепер, коли Аваков цитує Ланя як "цінного свідка", стає очевидним, що в Мукачеві мала місце спланована провокація

"Можливо, хоча б зараз, коли радник Авакова цитує Ланя, як цінного свідка у справі про стрілянину в Мукачеві, до людей дійде, що усе це була чітко спланована провокація з дискредитації "Правого сектору". А за одне - можливість звести рахунки зі мною особисто.

Можливо, до людей дійде і те, що занадто підозріло, коли МВС кидає стільки особового складу і техніки на пошуки кількох "правосєків", але усіма силами вигороджує озброєних фанатів марки Adidas.

Вони діють настільки цинічно, наскільки собі не міг дозволити навіть Янукович у свої найкращі часи. Вони не соромляться будувати версії щодо моєї дискредитації на словах людини, яка уже мала проблеми з законом. Вони уже розрахувалися високою посадою з колишнім керівником міліції Закарпаття, який вдало підставив кількох відморозків, що кинуло тінь на репутацію всього "Правого сектору"", - констатує політик на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

На думку нардепа, "чим більше говорять такі, як Аваков і його радники, тим більше люди розуміють, що це не боротьба з контрабандою. Це боротьба з "Правим сектором", який усім заважає, і з Балогою, чиї рейтинги на Закарпатті перед місцевими виборами багатьом не дають спокою".

"З приводу того, що мені закидають, можу сказати одне. Я завжди допомагав закарпатцям, які боронять нашу державу на Сході. І буду допомагати до пих пір, поки у мене буде така можливість. Коли 128-ма бригада їхала на передову, ми закупили їм все, починаючи від туалетного паперу, закінчуючи принтерами і тепловізорами. Бо чиновники були зайняті дерибаном бюджету. Я допомагав і допомагаю військовим з Криму, які не зрадили присязі і яких направили нести службу на Закарпаття. Я допомагав і допомагатиму тим, хто повернувся з фронту з прораненнями, і на кого забила держава.

І я справді допомагав "Правому сектору" рік тому, як допомагав їм кожен, хто хотів змін на краще. Коли Майдан був у подвійному кільці, я привіз людям більше 1 000 касок і протигазів. Якщо це врятувало хоча б одне життя, значить я уже не марно ходжу по цій землі. І я це робив тоді, коли Аваков і йому подібні не злазили зі сцени, і не могли навіть підвезти дрова.

Зараз ці лузери розгорнули проти мене широкомасштабну кампанію з дискредитації. І вони не перші. Янукович боровся зі мною два роки. У нас відбирали мандати, нас змушували вступити в Партію регіонів. Але поламали зуби. Закарпаття було єдиним в Україні, де "регіонали" не почували себе в комфорті. І це був той період, який Аваков спокійно провів у Італії. Але ми не втекли, ми залишилися тут і захищали кожного закарпатця.

З тих людей, які тоді працювали проти нас, один зараз в Ростові, чи де він там, інший - в Москві. Вони теж думали, що зловили Бога за бороду, але час усе розставив на свої місця. І якщо хабарники та зрадники ставлять мені палиці в колеса - це ще одне підтвердження того, що я на правильному шляху. Головне, щоб поки я його пройду, вони повністю не загубили країну. Бо я з Мукачева ніколи нікуди не виїжджав. Я тут жив і буду жити. А у них маршрути уже давно прораховані", - пише В.Балога.

19 липня 2015р.

Теги: Віктор Балога, Правий Сектор, Арсен Аваков, Майдан, дискредитація

Коментарі

бугол 2015-07-21 / 15:30:48
куй ся не любіт щусь владі - пувістка із воєнкомата . крисячити і ніч не вкладати??? думаєте щусь уйде ??? балога худь і поц гребе пуд себе , но дає жити і сусідам . тай і капусту лишат дома . ніч у вас не уйде

VMS 2015-07-19 / 17:27:50
в державі має бути влада і єдність. тоді переможемо. поки балога буде обсирати президента, премєр чи мвс у країні в буде бардак.неподобається Аваков - факти на стіл і позов у суд.а так розхитування ситуації всередині країни - і кому це вигідно?

ужгородець 2015-07-19 / 14:41:20
ЦЯ Мукачівська свора бандитів 90-х нікуди не ділася! ЗГАДАЙТЕ МУКАЧІВСЬКІ ВИБОРИ, І ЗАТРИМАННЯ ОЗБРОЄНОЇ БАНДИ НА стадіоні "АВАНГАРД". Це вони тепер стали депутатами різних рівнів, і правлять на Закарпатті займаючись контрабандою сигарет, наркоти, зброї і ін.ПРОСТИЙ НАРОД ЗАКАРПАТТЯ НЕМАЄ ВИБОРУ, БО ВОНИ ВИБИРАЮТь І ДИКТУЮТь КОМУ, І ЯК "ЖИТИ-ПО НОВОМУ" ЗМІНЮЮЧИ ОДНУ ПАРТІЮ НА ІНШУ, ЛИШ БИ ЗАЛИШИТИСЯ БІЛЯ КОРИТА!ЦЯ КЛАНОВО-ОЛІГАРХІЧНА БАНДА МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО ТОГО, ЩО ЗАРАЗ ВІДБУВАЄТЬСЯ НА СХОДІ!!!

Степан Крук 2015-07-19 / 13:36:59
Балога дійсно той політик, котрий роками стабілізує ситуацію в Закарпатті. Памятаєте закид Януковича Ледиді: "Щось дуже затишно вам там в Закарпатті!". Зараз, коли різко змінилися політичні реалії, дуже важливо одне, на кого буде опиратися Г. Москаль: на політичних трупів Ратушняка, Погорєлова, Волошина і тд. Чи на авторитетного політика Балогу? Протистояння Балоги і пробанківського Москаля - дорога в прірву! Потрібний компроміс! Перший крок Москаля повинен бути в сторону нейтралізації банди Ланя, як організованої злочинної групіровки, дії якої і привели до Мукачівської трагедії. Вигороджування Ланя з боку влади дистабілізує ситуацію.

Глог 2015-07-19 / 12:59:39
Ця ситуація на Закарпатті змушена була вибухнути. Законсервована була вона лише тому,що пан Балога вже десять років шантажує Київську владу, тим що начебто він контролює ситуацію з сепарами-русинами, і якщо не він то на Закарпатті буде неконтрольована ситуація. А виходить що він і є нестабілізованою речовиною на Закарпатті.

Гуцул 2015-07-19 / 12:44:57
вітя ти тоже не ангел але все ж таки ти наш

патріот 2015-07-19 / 11:27:46
Балога правий. На прикладі цієї ситуації видно, яке чмо Аваков.

Ivor 2015-07-19 / 11:05:31
З годину тому над вулицями ужгорода, зі сторони аеропорту в сторону мукачева пролетіли два гелікоптери… знову
На обшивці жовтий кружечок.
https://naarika.opendrive.com/files/Nl82MzY5MTM5Nl9oZnFHSF9hMGQw/DSC06034.JPG
https://naarika.opendrive.com/files/Nl82MzY5MTQwN19CTk1GQl8yNmFm/DSC06038.JPG

Челядник 2015-07-19 / 10:54:14
Ніколи не був його фанатом скоріше навпаки, але дивлячись що роблять шакали авакова бачу що Все правильно сказав Балогам, всі шакальчики Закарпатські проти нього тепер, а зрадники з депутатськими патрійними типу Лунтіків і Пацкунів яро кличуть аваківсько- москальких бариг ділити Закарпаття і віддати його на поталу чернівецьким Баригам і києву

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини