Новопризначеним главою УМВС на Закарпатті став Сергій Князєв

Про нове кадрове призначення заявив сьогодні глава МВС Арсен Аваков.

Новопризначеним главою УМВС на Закарпатті став Сергій Князєв

Князєв Сергій свого часу очолював кримінальну міліцію на Донеччині.

Впродовж року виконував бойові завдання у зоні АТО.

Керував спецопераціями під час періоду "дебальцівської оборони".

15 липня 2015р.

Теги: Князєв

Коментарі

иван 2015-07-19 / 16:39:21
незнаю Сергия, но подивемеся як будуть робити, чи будуть продовжувати дило "пидераса" шаранича, або стануть порядними ментами якими можно пишатися. Народ хоче змин на краще, погано буде якшо Народ сам почне робити правосуддя, тоди не менти не продажни чиновники не спасуть-ся.

Крайняй 2015-07-17 / 11:31:33
Рішення Авакова А., щодо зняття з посади Шаранича С.О., є справедливим.
До 2010року Шаранич С.О., Гецко І.І., Банк М.В., обіймали великі посади в Закарпатському УБОЗ. Однак вмісто того, щоб займатися своїми функціональними обов'язками возглавили та займалися кришуванням контрабанди сигарет, ігрового бізнесу, експортом краденого лісу, крадення нафти із трубопровода та багато іншого. Однак за дане кришування їх зняли із займаних посад та призначили (сховали) у Львівській області, щоб Закарпаття за них на деякий час забули, до кращого часу. За час перебування на займаних посадах в Закарпатському УБОЗ, вони встигли заробити багато грязних грошей, здобуті професійною діяльністю та недбальством до роботи, які за їхніми словами і так як вони їх тратили, гроші не смердять. За дані грязні гроші придбали собі багато нерухомості, елітні транспортні засоби БМВ Х,Субару, Фольцваген Пасат, Мітцубісі Педжеро, які звісно оформлені на їхніх дружин та довірених осіб, мов це не моє ! Це дружини ! Як я можу купити то чи інше майно, на міліцейську зарплатню, зокрема придбали собі високі посади у Львівшській області.
"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначив проплоченого Гецка Івана і прицепом Банка Михуйла співробітниками цьогож ДВБ. Після призначень цієї "Святої троїці" пішло, як у казці, щемили в прямому смислі слова всіх працівників ОВС по дорозі із Закарпатської області в напрямок Львівської області, одним словом "ЦАРЬКИ" не бідували на даних посадах, тому що зловили колишні працівники ДАЇ їх на радар за перевищення швидкості, всунули йому хабар в кишеню, і хай ДАЇшник доказує свою невиновність "Святій троєці" та іще при трьох свідках ПАНІВ офіцерів ДВБ МВС, кожне зайве слово працівника ДАЇ +100$ а зранку на червоний килим, якщо не розуміє, службове розтеження і поза межі з ОВС, алеж не кожен хоче втратити роботу із-за цих перевертнів у погонах, зрозуміло всім, що всі лягали під них і під їхню роботу. Після того, як налагодили канали контрабанди, звязки з криміналом, та працівниками ОВС, підтягнули до роботи, ну а хто заважав або діяв згідно чинного законодавства просто відсторонили від роботи всіх а в основному підставляли ! Закарпатських контрабандистів та своїх людей, злодіїв впихнули працювати на Львівську митницю та навпаки Львівських контрабандистів на Закарпатські митниці, як у казці.
Після революції у 2014 році вони зрозуміли, що у Львівській області вони більше незможуть кришувати даний бізнес, данна "Свята троїця" за отримані грязні гроші, отримані контрабандним шляхом"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., на нову посаду начайником УМВС України в Закарпатській області і зновж таки після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначить проплоченого Гецка Івана начайником УБОЗ УМВС України в Закарпатській області і також знов-таки прицепом Банка Михуйла заступником НАЧАЙНИКА УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, якого рідний брат Банк В.В., "працював" та "КРИШУВАВ" на даній посаді контрабанду в Закарпатській області, який за свою кар'єру завдяки свому старшому брату Банка М.В., дослужився до підполковника міліції, за вагомий внесок у контрабандній сфері і крім підстав НІЧОГО !
Після усіх призначень, щоб із системи працівників ОВС Закарпатської області, ніхто не пихав свого носа в їхній бізнес, Шареничем С.О., та Гецком І.І., було вирішено та домовлено із ДВБ МВС України, покласти свого підлеглого та касира на посаду заступника начальника ДВБ МВС України в Закарпатській області Шаленика Ярослава, який мав даний бізнес також кришувати, так як до цього обіймав посаду заступника начальника міждународного відділу у Закарпатської області ! Чим вигідний ? Тому, що на даній посаді знає кожного контрабандиста і всю роботу по контрабанді в Закарпатській області. Ну а Банк М.В., На даний момент має великий вплив із постачанням контрабанди в Закарпатську область із любої області України, так як його коріш Купранець начальник новоствореної економічної служби МВС України.
Совпаденіе ? Недумаву !

МІЖГІРЦІ 2015-07-17 / 01:02:13
шановний пан Сергію наведіть будь ласка порядок з бувшим регіоналом ЩУРЬОМ ВАСИЛЕМ на міжгірщині ми навас надіемось СЛАВА УКРАЇНІ ГЕРОЯМ СЛАВА

віктор 2015-07-16 / 07:12:56
чому не міняють прокурора янка разом із Шимоном

Степан Крук 2015-07-15 / 20:48:03
В Закарпатті знову є Управління міністерства внутрішніх справ замість шарашкіної контори!!!

Касір Шимон 2015-07-15 / 20:32:38
Самим порядним виявився прокурор,

НОВИНИ: Політика

11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
» Всі новини