"На підмогу" міліції під час інциденту з активістами "Дорожнього контролю"в Нижніх Воротах прибули люди зі зброєю (ВІДЕО)

Серед кількох десятків горян, які в якусь мить з'явились під час спровокованого міліцією Шаранича конфлікту на посту ДАІ у Нижніх Воротах, був п'яний колишній депутат Воловецької райради Анатолій Сличко, а також неопізнаний чоловік із мисливською рушницею, що вільно походжував по території з оголеною зброєю. Пізніше чоловіки пояснили, що прибули на місце події "аби захистити дітей від луганських".

"На підмогу" міліції під час інциденту з активістами "Дорожнього контролю"в Нижніх Воротах прибули люди зі зброєю (ВІДЕО)

Активісти оприлюднили чергові відеоролики з місця події, що мала місце на посту ДАІ у Нижніх Воротах добу тому.

Як і повідомляли у вечір, коли трапився інцидент, члени закарпатської організації "Спеціальний контроль", що слідкували за ситуацією безпосередньо на місці події, працівники міліції, які спочатку безпідставно і необгрунтовано вимагали у активістів документи, а відтак силою затягли у приміщення блок-посту, пізніше так і не змогли пояснити, на якій підставі діяли саме так, а не інакше. 

Як інформувало Закарпаття онлайн, 22 січня міліція на підставі начебто повідомлення про замінування спочатку заблокувала авто активістів "Дорожнього контролю", після чого із застосуванням грубої фізичної сили правоохоронці затягли чоловіків на блок-пост. Очікувано, пізніше, внаслідок проведених заходів, ніякої вибухівки в авто знайдено не було.

Тим не менш, у мить, коли активістів силою заштовхували у приміщення блок-посту, було розірвано золотий браслет одного з "дорожконтролівців" - спочатку зникнення прикраси минулось не помітним, аж поки браслет не було знайдено розірваним на дорозі. Це потягло за собою намагання власника ювелірного виробу оформити заяву на грабіж.

У цей проміжок часу на місці події з'явилось кілька десятків невідомих людей, в одного з яких активісти побачили мисливську рушницю, а іншого опізнали як екс-депутата Воловецької райради Анатолія Сличка, який, до всього, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Цікаво, що чоловік, намагаючись присвоїти собі статус свідка, кількаразово повторив "Я свідок, а що сталося?", з чого випливає, що свідком він готовий був бути, навіть не маючи уявлення про ситуацію.

На зауваження активістів про присутність на місці події людини зі зброєю, правоохоронці зазначили, що на рушницю чоловік має дозвіл. Разом з тим, намагались вилучити у активіста розірваний браслет, бо вже на нього чоловік "документів немає". Усі події розгортались у безпосередній присутності заступника начальника УМВС області з питань безпеки Олександра Гебеша.

Пізніше, коли гості з "Дорожнього контролю" покинули територію посту, аби подальші слідчі дії продовжити у Свалявському райвідділі міліції, активістам "Спеціального контролю" горяни розповіли, що вони прийшли на місце події, аби "захистити своїх дітей від луганських". Тобто, волівчан із домівок невідомі - найімовірніше, все ті ж міліцейські провокатори - виманили зі зброєю, налякавши "зайдами з Луганська". Отже, замість того, аби у складний для країни час забезпечувати порядок та попереджати провокації, приспішники міліції Шаранича, навпаки, безпідставно загострюють обстановку, протиставляючи і зіштовхуючи між собою мешканців різних регіонів.

Характерно, що одразу по появі інформації про інцидент на посту у Нижніх Воротах у ЗМІ, на захист начальства та відомства загалом блискавично кинувся речник міліції Олег Подебрій. Зважаючи на аналогічну його поведінку з "відбілюванням" міліцейської репутації після вчинених провокацій - як-от із затриманням "Правого сектору" під Львовом при поверненні із зони АТО чи затятого опонента Шаранича Богдана Пилипіва під УСБУ - можна майже остаточно робити висновок про чергову спробу провокації тепер уже щодо активістів "Дорожнього контролю". Тим більше, зважаючи на те, що "дорожньоконтролівці" перебували на Закарпатті упродовж тижня, фіксуючи роботу доблесної закарпатської міліції, і повезли з собою додому чимало відзнятого компроментуючого обласну гілку правоохоронної системи матеріалу.   

Показово й те, що наступного дня після інциденту на офіційному сайті обласної міліції з'явився розлогий матеріал на тему "Що сталося на посту в Нижніх Воротах?". В якому бездоказово активісти звинувачуються у "поливанні міліціонерів брудом" та "провокаціях", а також чомусь стверджується, що гості з Херсона та Донецька "невідомо чим займались на Закарпатті". 

При цьому, жодного повідмлення про відкриття кримінального провадження або реєстрацію відомостей в ЄДР за фактом анонімного дзвінка про замінування посту та автівки активістів від міліції немає. З чого так само можна робити висновок про "підставний" дзвінок, здійснений виключно для вчинення провокації проти "Дорожнього контролю" у Нижніх Воротах. 

24 січня 2015р.

Теги: підмога, зброя, активісти, Дорожній контроль, Нижні Ворота,

Коментарі

Інспектор ДАІ 2015-01-28 / 14:51:40
Переглядаючи кінострічку, раніше, "Берегісь автомобіля" (по Закарпатськи "Сокотися тачки")також був тотожній вислів, памятаєте, коли Інспектор ДАІ питає, Хто свідок події? відповідь, я, що сталося? Звичайно нашим до(а)ївцям далеко до него, але епізод із сличком має тотожність в тім, що він також говорить , що він свідок при тому питає, що сталося? Чим не кіношний,чи ба кримінальний "герой"?!.

Яна 2015-01-28 / 10:18:58
Там відбувався дійсно жах. Прикро, що посадові особи, голова села В. Ворітговорить на відео% "Чекаємо команди, ..." Команди якої? Валити журналістів? Все відео буде долучено до матеріалів справи. Ось, гляньте остання відео про пост, так звана четверта серія Віталіка Косенка. https://www.youtube.com/watch?v=CYZVddnSMVA&feature=share
Здається, тут все зрозуміло? Чи ні????

yfnfks yfnfks 2015-01-27 / 10:43:09
Шановний В.вОрОтА Ті шістки верхньоворітські здатні захистити себе і свої сімї в бубь-який момент(чого не скажеш про вас)Для того щоб обговорювати в першу чергу треба розібратися в тому що там було!А ви напевно не знаєте!Хлопців тупо"лоханули" і нема різниці чи пяні чи тверезі бо за такої інформації навіть мертвого підняли б!Повірте мені що не ментів вони йшли захищати а ви тупо повірили тим журналістам які навіть вам все відео не показали що там було! А Бегеш теж як журналіт надає недостовірну інформацію!
А чому думаєш що ти не урод? Що ти зробив і чаму сидиш в компі?

.В.вОрОтА 2015-01-25 / 16:54:04
Користовачу Три Липи:
Шістки верхньоворітські тепер так звані "тітушки" прийшли пяні на автомобілях на виклик своїх криш "дітей захищати".Тоді чого всі відкупилися від АТО в першій хвилі мобілізації? Стукачі ментовські позор вам і тобі Три Липи паскуда підлабузна...Прості не будуть їздити пяні на авто- бо такі як ти їх скоро здаш...а ви собі розгулюєте алкоголіки як вдень так і вночі...
.показались тупаки продажні

Тихий Бескид 2015-01-25 / 16:43:03
Шановні краяне!Якщо ми себе поважаємо ,тоді зробім все можливе в правовому полі,щоб ця закарпатська міліція в особі Шаранича С.О. пішла в небуття.Це остатки совка.Аналізуючи їхні(УМВС України в Закарпатській області) січневі показники стає зрозуміло одне,що обласна міліція не помінялася.Як раніше давали показники ,виявляючи бомжів та раніше судимих з 10 чи 20 штук набоями,ножами та кастетами так і зараз.Резонасні злочини не розкриваються.Все для показухи.Довіри людей в міліції майже нульовий.А ця подія на посту ДАІ в черговий раз підтверджує все те,що я коментую.

777 (оригінал) 2015-01-25 / 16:11:05
Я не прибічник партійних розбірок, тим паче на Закарпатті, де партії чи їх ЧЛЕНИ відстоюють лише право на владу (читай своє збагачення). Керувати також треба вміти, а то приходять до влади найтупіші, зате чемні виконавці. Зарева, що підпадає під люстрацію, стає в.о. прокурора області. Це насміхання над "закарпатським бидлом", чи торжество непереможної системи казнокрадства? Можливо на часі створювати ККК для наших чорних злодіїв і не чекати дарунків від влади щодо люстрації цих тварюк з прокуратури та міліції? Думайте закарпатці, вам тут жити...

lemak 2015-01-25 / 16:03:55
До Трьох Лип, хотя як менi здаеться краще би ти поминяв цифру 3 на "6" i добавив "ментовська", ти би ще Щербейкiв та Йовшку з Карпом похвалив .
Верховинцi, видкривайте "очi", часи потроху мiняються.
Хлопцям з ДОРОЖНЬОГО КОНТРОЛЮ, РЕСПЕКТ!!!

Три Липи 2015-01-25 / 15:02:54
Відповім користовачу .В.вОрОтА
Ти криса сидиш дома і строчиш в коментарі і чуєш себе героєм?
Постав себе на їх місце...А ти сидиш дома під одіялом у нюхаєш свої фекалії.А ті хлопці які готові в любий час захистити сімю дітей і тебе ублюдку МОЛОДЦІ!!!!Бо як би на справді був захват всі б тепер сиділи по підвалах і плакали як плачут у східних областях.Так шо закрийти рот не знаючи що було на справді.А якщо не дай бог щось станется то всі будуть сидиті дома пока не прейде чеченець та нагне тебе раком і якби ще раком)

Микила 2015-01-25 / 14:42:25


На передову необхідно відправити силові структури. та ні вони і там за кошти продадуться|

Попередній коментар від дописувача, що займається тролінгом під різними ніками, видалено. Адмін


Микола 2015-01-25 / 14:22:19
ГАИ це самі продажні шкури! Вони і є сепари вони і прикривають і супроводжують і пиячать і кошти заробляють на ... і покриваються державою і державним захистом! Чому ні один гаїшник не йде на заробітки? та тому. що він і дома "ВМІЄ" заробити і в декілька більше ніж той заробітчанин! та хіба ніхто не знає ВСІ ЦЕ ПРЕКРАСНО ЗНАЮТЬ! Слава ЗАКАРПАТСЬКОМУ ГАИ!

Zak 2015-01-25 / 13:30:56
Звільнити уродів з лав міліції. А того з рушницею по статті притягнути.

иии 2015-01-25 / 13:29:05
А тобі що до того, звідки в нього браслет? Це щось змінює? Чи щось змінює, що людина з другої області? Вона не має права приїхати в Закарпаття, бо всяке бидло возомнило себе тут царьками і стравлюють людей. Захистити дітей від луганських!!! Боже мій, кам’яний вік, стидоба, ще би з вилами і факелами вийшли, бидло. Яка Європа, нам до Європи ще століття з печери вилізати. Продажні бидло-мєнти, не знають ні одного закону, тільки побори соберати.

Українець 2015-01-25 / 12:40:55
Ви бачили посмішку бармена ,в мене такаж, коли Віталік і Саша тих оборотнів "взували" =))

.В.вОрОтА 2015-01-25 / 11:39:53
ХЛОПЦІ-МОЛОДЦІ...ДАВНО ТРЕБА БУЛО ПРИЇХАТИ І ВИВЕСТИ ТИХ МЕНТІВ НА ЧИСТУ ВОДУ...ПАСІЧНИК КОНЧЕНИЙ...ПІД ЛЮСТРАЦІЮ ВСІХ ХТО НА ПОСАДІ.

.В.вОрОтА 2015-01-25 / 11:34:42
УРОДИ ВЕРХНЬОВОРІТСЬКІ....ТЕПЕР ВИДНО ХТО Є ХТО...ГРИГА І.І -ЧМО НАТУРАЛЬНОЄ БЕЗ "ГМО".

цімбор 2015-01-25 / 09:35:32
там видиме бирова вишнянського і григу шо то є люди а бавиться в правильного

Воловець 2015-01-25 / 02:47:50
У Воловці порядку нема.
Ще декілька років тому вони не підпорядковувались Сваляві. Тоді вони зовсім були автономією.
Памятаю таких двох виродків продажних як Турдієв та пан Лакатош. Продажні!!! А ще співпрацювали з місними розбишаками. Такими як тамтешній качок Віталій на призвісько Кукі. Той наркоту продавав дітлахам Воловецьким. А вони його крили. Бомбили магазини, давали наводки. Він робив роботу, а ці менти його покривали та закривали справи. Закривали часто підставними лицями. А та паскуда досі там промишляє. Ой, творили вони там багато!!! Навіть не віриться, що в тому забитому смт. стільки всього цікавого може бути. Царем всієї корупції тоді був Барнич Володька. Такий веселий і вусатий дядько. Який ніби і не поганий, але часто закривав очі на криві дії своїх підлеглих. Мабуть, ділитись з ним вміли.

Зараз всі Воловецькі діячі пішли в пенсію. Турдієв має свій бізнес - ігрові апарати в районі залізничного вокзалу, а Барнич по старіковськи поїхав в Ужгород на Ядзакі шось там директорувати. Хоча може й помиляюсь шо на Ядзакі, але на завод якийсь на таку посаду управлінця. Уточнюю, бо не хочу брехати.

От кого з них всіх поважаю, так то Русина Віктора Павловича!!! золота людина! Жаль що на такій роботі працює, яку так зневажають в народі.

Ужгородець 2015-01-25 / 02:23:19
Гебеш брехач і Алкаш. Йому лем дале у Вайпері у Ужгороді сидіти.

svoboda 2015-01-25 / 01:37:06
Обличчям міняються а стратегічні баблопости на місті!ДК,Віталію,Олександру респект.Робимо висновки-Риба гние з голови!

гість 2015-01-25 / 00:54:25
Актуальність ДК в його сміливості висвітлення давно всім відомого і всіми нами тихо спостерігаючого стану, в першу чергу, приватної зацікавленості у служінні правоохоронних органів самим же працівникам цих органів. Хочеться вірити і надіятися на позитивні зміни в боротьбі з корупцією. Але поки що може допомогти нам всім у цьому трепанація наших же черепів. Якби можна було б це зробити безболісно. Хай БОГ допомагає Президенту Порошенку побороти загальнодержавне зло. Тільки на нього надія.

НОВИНИ: Соціо

11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 5
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
» Всі новини