Особа, яку Волошин протягує у владу Ужгорода після скоєння нею злочину на 2 млн грн, на виборах представляла «Народний фронт» (ДОКУМЕНТИ)

Під цим політичним дахом віднедавна зосереджено значну частину ужгородських криміналів, "кришувань", фальсифікацій і політичних переслідувань.

Особа, яку Волошин протягує у владу Ужгорода після скоєння нею злочину на 2  млн грн, на виборах представляла «Народний фронт» (ДОКУМЕНТИ)

Артем Німенко, якого перший заступник міського голови Ужгорода Іван Волошин протягує на посаду заступника Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, після того, як був засуджений за завдання державі збитків на понад 2 мільйони гривень, був звільнений від кримінальної відповідальності по амністії, однак мав компенсувати державі завдані збитки. На останніх парламентських виборах ця особа офіційно представляла політичну партію «Народний фронт», виборчий штаб якої у виборчому окрузі №68 з центром в Ужгороді очолював Іван Волошин.

Про це свідчать документи, що їх отримала з власних джерел, або відшукала у відкритому доступі редакція Закарпаття онлайн.

Як свідчить рішення Ужгородського міськрайонного суду від 26 квітня 2014 року (суддя – М.Ротмістренко) , «внаслідок неналежного виконання службових обов’язків та протиправних дій»  А.Німенка «з державної власності вибуло нерухоме військове майно», внаслідок чого держава втратила 2 мільйони 92 тисячі 562 гривні.

Всі обставини вказаного злочину детально вказано в документі, копію якого наводить Закарпаття онлайн. Однак, 1 березня 2013 року А.Німенка дивним чином було звільнено від кримінальної відповідальності через амністію (копія рішення судді Ужгородського міськрайонного суду В.Малюка додається), «справу закрито, а цивільний позов залишено без розгляду». Відповідно, за позовом прокурора Західного регіону України суд все-таки вирішив «стягнути з Німенка Артема Сергійовича на користь держави в особі міністерства оборони 2092562 грн...».

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, А.Німенко  брав участь в останніх виборах до парламенту як уповноважена особа політичної партії "Народний фронт" у виборчому окрузі №68 з центром в Ужгороді. Як тепер з'ясувала редакція, це підтверджує постанова Центральної виборчої комісії від 15 жовтня 2014 року, відповідно до якої А.Німенко замінив на цій посаді іншого працівника Ужгородського штабу «Народного фронту» під керівництвом І.Волошина – Олександра Броді. Останній є представником І.Волошина у складі виконавчого комітету Ужгородської міської ради, а до того - в Громадській раді при Ужгородській міській раді, а також «свідком» у фальсифікованій кримінальній справі проти журналіста Олега Диби, «постраждалим» у якій є підлеглий І.Волошина Віталій Голуб. Іншими "свідками" у цій справі раптом виявилися інший працівник штабу "Народного фронту", а нині - керуюча справами виконкому Ужгородської міськради Даніела Геворкян, депутат Ужгородської міськради від "Народного фронту" Сергій Горбань та інший депутат міськради - Григорій Шевчук, приватний бізнес якого зареєстровано в будинку, що належить І.Волошину. Жодного з цих "свідків" не було зафіксовано на місці події камерою зовнішнього спостереження, на відеозапис з якої посилається сторона звинувачення.

Раніше Закарпаття онлайн інформувало про те, що голова Громадської ради при Ужгородській міській раді Олександр Пересоляк повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, що "на посаду заступника Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради претендує особа, яка визнана судом винною у вчиненні службового злочину, однак звільнена від покарання по амністії (ст. 86 ККУ) постановою Ужгородського міськрайонного суду від 01.03.2014 року». Як тоді повідомив Закарпаття онлайн О.Пересоляк, йшлося про Артема Німенка – особу з кола першого заступника міського голови Ужгорода Івана Волошина.

Раніше А.Німенко був працівником Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради в часі, коли І.Волошин через фіктивний конкурс фактично вкрав у громади обласного центру Закарпаття за заниженою ціною історичний комплекс "Корона". При цьому, як і в випадку, за який було засуджено А.Німенка (тоді ще працівника Бюро технічної інвентаризації м.Ужгорода), площу об'єкту було занижено на 1 тисячу квадратних метрів, однак міліція під керівництвом начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича, який також є ставлеником "Народного фронту", ніяк не спроможеться порушити щодо цього факту кримінальне провадження.

Як наголошував О.Пересоляк, який є юристом за фахом, дивним чином 
судові рішення Ужгородського міськрайонного суду (цивільні та кримінальні) щодо службових осіб (в даному випадку, щодо А.Німенка) відсутні у Єдиному державному реєстрі судових рішень. Це при тому, що, згідно зі ст.ст.1, 4 ЗУ "Про доступ до судових рішень" та п.п. 1,6 Положення "Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень", копії судових рішень видаються в установленому законодавством порядку з обов'язковим їх внесенням до Реєстру, а судові рішення, внесені до Реєстру, мають бути відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України. 

19 січня 2015р.

Теги: Артем Німенко, Олександр Броді, Іван Волошин

Коментарі

drug 2015-01-24 / 11:57:26
То прийдіть 28 на сессію і виразіть недовіру до Волошина,ініціюйте його відсторонення,і позбавлення депутатсятва в взязку з підозрою в криміналі,чи влада у нас всетаки не народна?

ужгородка 2015-01-19 / 14:37:16
Бандюки при владі

Степан Крук 2015-01-19 / 08:47:22
Це дійсно особа! В біологічному розумінні цього слова...

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини