Новий керівник Ужгорода - Богдан Андріїв, за - 40 депутатів

Такими стали результати таємного голосування за нового секретаря Ужгородської міської ради.

Новий керівник Ужгорода - Богдан Андріїв, за - 40 депутатів

Згідно з підрахунком голосів таємного голосування, за кандидатуру Богдана Андріїва на посаді секретаря міської ради проголосували 40 депутатів.

Проти не висловився ніхто, утримався - 1.

Всього на руки депутатам було роздано 41 бюлетень.

Оголошення результатів голосування викликало у сесійній залі шквал негативу: присутні вигукували "Ганьба", "Свинарник", "Зоопарк". Крім того, присутні вимагали права голосу ужгородцям.

Не зважаючи ні на що, "новоспечений" секретар міської ради, "регіонал" та підприємець Богдан Андріїв зайняв місце у президії. Відтепер він на посаді секретаря міської ради виконуватиме також і обов'язки в.о. мера Ужгорода - відповідне депутати ухвалили разом із ухваленням протоколів голосування.

У голосуванні крім "регіоналів", "Народного фронту" і виключених з "Єдиного Центру" депутатів та депутатів з пулу голови Закарпатської облради Володимира Чубірка, як це напередодні анонсувало Закарпаття онлайн, взяли участь також представники "Батьківщини".

Богдан Андріїв - екс-"регіонал", учасник лютневого АнтиМайдану під стінами Закарпатської ОДА на площі Народній в Ужгороді, власник оптового ринку на вулиці Краснодонців та більшості дорогих ужгородських "маршруток" (ПАТ "Ужгородське АТП 12107")

В.о. міського голови Ужгорода Богдан Андріїв - учасник лютневого АнтиМайдана в Ужгороді

20 листопада 2014р.

Теги: Андріїв, депутати

Коментарі

знак питання 2014-11-23 / 02:01:00


УЖГОРОДЕЦЬ, а ти вже скількох своїх посадив? Чи ти тільки поп***єть?


УЖГОРОДЕЦЬ 2014-11-22 / 19:37:23
???. В тому то й біда, що в нас своїх злодіїв нікому сажати, а тут ще понаїхало з-за КАРПАТ.

жека 2014-11-22 / 02:38:12
Да, "прославилися" на всю країну. :-(

Читач 2014-11-21 / 14:29:55
Ганьба на всю Україну - Ужгород отримав подарунок на річницю Майдана - в.о. мера - активного антимайданівця і колишнього РигоАнала!!!!!! Про це пишуть усі інтернет-видання України!!! ГАНЬБА!!! Це свідчить лише про одне - ПРОДАЖНІСТЬ УСІХ УЖГОРОДСЬКИХ ДЕПУТАТІВ!!!

погляд з боку 2014-11-21 / 09:58:36
Якщо чесно, то по фракційно: ЕЦ - порадували і не підвели - Гасинець (своїми діями показала, що совість не втрачена, а тому радує, що все-таки вона, а не Чубірко чи Щадей нині керує міською організацією ЕЦу), Німчук, Костюк, Семаль, Рошко, Безега, Пацкан (у них можливо буде політичне майбутнє), облажались і виявились дуже падкими на гроші козлами, без совісті і честі - Гетманенко, Доктор, Кіндрат, Козак, Мегеш (був про нього кращої думки), Тарахонич, Жменяк (дві останні великі революціонерки фейсбуковські) - нині всі ті, хто проголосував від ЕЦу на останній сесії мають розуміти, що вони політичні трупи, набирайтесь і далі землі та грошей, бо більше вас ужгородці не оберуть.
БЮТ - тут як кажуть "no comments" - Щадей (від учора політичний труп і покидьок, ціна якого 2 штуки баксів ... а міг бути мером за рік, тепер його навіть у список ніхто не візьме ... напевно зрозумів це от і продається, щоб хоч щось заробити і урвати ще ... а ще був революціонером), Чучка (що він там писав про проституток на дорозі??? труп вже давно, який програє всі вибори, немає ніякої стратегії, розводить Балогу, сподіваюсь, хоч тепер ілюцій на рахунок цієї компашки вже ніхто немає), Колодій і Дацюк (показали, що як сказала Хаятова, не дорого продаються, і теж без будь-якого майбутнього залишились), Пахомова (що робила ця жінок у цій компанії не зрозуміло, а здавалась такою правильною. невже теж полакомилась на 2 штуки, ганьба!!!). Респект Гнатківу - все таки люить гроші, але совість ще не втратив до кінця.
ПР (і всі хто з ними) - ну тут все зрозуміло, пройдемось тільки по одіозних решаловах - Бобіта (для чого корчив з себе правильного? виходив з ПР? а після вирішував всі земельні питання з Феєром, був одним з касирів, нині привів ту ж саму ПР до влади, міг хоч подивитись на Феєра, Ващука Чурила, які все ж таки не прийшли, бо розуміють, що завтра їм це не пробачать ужгородці, вони хоча б тримають вітер по вітру, і ще одне дивує Бобіта ж не бідний чувак, що йому не вистачало?), про інших навіть не маю бажання писати, всі успішно голоснули.
Ніби позафракційні - Травіна (тут все ясно, підстилка Погорелова, а тепер Волошина, сподівається, що візьме її в список Народного фронту, а як нє, то десь примажеться за зароблені зараз на посаді заступника гроші, кума Мощак Рітки, собутильниця), Волошин (підставить Андріїва, так як підставляв Короною та іншими резонансними питаннями всіх попередників - Погорелова, Щадея, Семаля; професійний розводилово разом зі своїм таксистом Жорою; зараз так порішує, що Андріїв потім буде в СІЗО сидіти, як колись Семаля підставив Трикур з Чубіркою), Горбань (Ніби фронтовик, а насправді людина Волошина вже давно, тихенокь сидить і заробляє), Кіндюх (який приклад ви показали своїм учням і учительському колективу, ганьба такому директору, тепер розумію виборців, які постійно провалюють вас на виборах по мажоритарці), про інших навіть не маю бажання згадувати.
Фронт Змін - Шафарь (поц Волошина, допомагав по Короні, за гроші маму рідну продасть, більше ви бачили в його листі керівництву, жополиз), Баганич і Яцківський (нико два).
КМКС - Торич і Кулін - молодці, не прийшли, хоча бувало в них всяке.
ЕКО - думаю коменти про них будуть зайві, політичні трупи, які набрали на попередніх виборах менше Сабов Ніколетти.
Ну і окремо про Лях - все-таки не з'явилась на сесію, розумна старша жона, яку напевно вже все задовбало, більше в раду мабуть не буде балотуватись.

Combat 2014-11-21 / 09:07:26
Чесно кажущи, такої "гівнистої" міської ради ще не було. А поведінка "Батьківщини" - der ganze pitsdetz. Іван Колодій був гівенцем на патичку - ним же й залишився. Поведінка Чегевари-Щадея та чукчі-Чучки - повна ганьба... Але що дивуватися. Хто керує "Батьківщиною" в області та місті - камиші та козли

??? 2014-11-20 / 23:10:12
Буланов вийшов, бо перед тим облажався з коментарем по ситуації в раді

??? 2014-11-20 / 23:07:17
УЖГОРОДЕЦЬ, а до чого тут понаїхавші. У нас що, своїх балег мало? Волошина нам що, з-за Карпат експортували?

чесно 2014-11-20 / 21:39:17
Кивати на мукачівців - так ужгородці ховають голову в пісок від своєї продажності. Ніхто з Мукачева в Ужгородську міську раду не обирався. Та й Погорєлов, ніби, ужгородець, а виборці - то вже точно ужгородці! При чому тут Мукачево?
Ален правидьні речі говорить. Тільки є одна нестиковочка - коли він з Погорєловим працював - то, виходить, на благо міста. Як Погорєлов працював без Алена - то він уже слуга Мукачева, який грабує Ужгород. Наше місто - нам за нього і відповідати треба! В першу чергу, нам, ужгородцям, ганьба, що терпимо таку кучу пройдисвітів у владі.(((

Там був 2014-11-20 / 21:01:47
Буланов теж вийшов, респект.

УЖГОРОДЕЦЬ 2014-11-20 / 20:23:20
....і ЩУКУ кинули у річку.
ЗАлишилось Чубірку замінити на АНДРІЇВА АНДРІЯ і буде внас влада понаїхавших.

Колега 2014-11-20 / 19:19:11
Не потрібно всіх рівняти під одну гребінку. На сьогодні чітко зрозуміло, що 40-ка депутатам міськради "пофіг" за КОГО голосувати, головне за ЩО! В лютому 41 депутат голосував за зняття Погорєлова, потім ті ж 40 за Щадея, ці ж 40 зняли Щадея. Тиждень назад 41 депутат вибрав Семаля а сьогодні Андрііва! Сьогодні сподобалась позиція Німчука (не приймав участі в голосуванні за нову "владу") і відстояв позицію по Семалю. Бобіта не приймав участі у "кадровому" госуванні за замів. Феєра та Кручаниці на сесіі не було. Не голосувала Бедь, тобто 10-15 адекватних депутатів є - і ім респект! Остальних на звалище, або в мусорний ящик!!!

Ален Панов 2014-11-20 / 17:25:41
На превеликий жаль останні події в Ужгороді лише засвідчили факт, що "народним обранцям" абсолютно байдужі проблеми міста, їх цікавить лише одне - власне збагачення за рахунок майна, землі, бюджету. По іншому статитися не могло, оскільки в 2010 році був відкритий ящик Пандорри. "Мукачівські хлопці" за 200 гривень скупили оптом голоси та сформували власну міську раду, виконком, мера тощо. При цьому "найняли на роботу" таких слуг, які при першій же можливості "кинули" своїх хазяїв і почали дерибанити на себе. Як на мене, не має різниці які політичні сили представляють ці "слуги" - ПР, ЄЦ, БЮТ тощо. Тому, що всі вони є єдиним цілим, коли мова йде про привласнення міського майна. Останні чотири роки це довели досить яскраво - виділення земельних ділянок, реклама, маршрутки, Корона тощо. В усіх цих справах партійна приналежність або мораль та принципи не грали ніякої ролі.
Сьогодні місто деградувало повністю. Хто буде ним керувати - значення немає. Після "щадеїв-губалів-чубірок" та інших подібних призначен/обрань рівень регіональної влади впав нижче плінтусу. Лише від нас залежить чи ужгородці знов візьмуть 200 гривень, чи нарешті включать мозок, совість і відповідальність. Адекватною відповіддю на цей безлад вважаю ужгородську люстрацію - ЖОДЕН З ДЕПУТАТІВ, ЧЛЕНІВ ВИКОНКОМУ ТЕПЕРШНІЬОЇ МІСЬКОЇ ВЛАДИ НЕ ПОВИНЕН БУТИ В ЇЇ НАСТУПНОМУ СКЛАДІ. Інакше - буде так, як сьогодні.

bombi 2014-11-20 / 15:33:54
Про***ли Ужгород!
Як до такого можна було довести?

ужгород 2014-11-20 / 14:55:24
А ЯК НА РАХУНОК ТОГО , ЩО ДЕРЖАВНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ НЕ МОЖЕ ЗАЙМАТИСЯ БІЗНЕСОМ ????
СТИД ПОЗОР , ВСЕ КОЛИСЬ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ... І СУД БУДЕ НЕ ТІЛЬКИ ЛЮДСЬКИЙ АЛЕ І БОЖИЙ..ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ РЕГІОНАЛІВ ВАЩУКА СОХАНИЧА ВОЛОШИНА І.Т.ДАЛІ ...НІЯК НЕ НАЖРУТЬСЯ .. ЧЕРЕЗ ЛЮСТРАЦІЮ ЇХ ВСІХ..

деп-т 2014-11-20 / 14:35:54
Але "Батьківщина"! Бачили, як ховав очі Іван Колодій? А Чучка зі Щадеєм? Всеперемагаюча сила бабла!!! :)

деп-т 2014-11-20 / 14:34:27
Чубіркові Травіна, Доктор і т.д. голосували. Ясно що "за"

експерт 2014-11-20 / 14:28:28
Не голосували Німчук, Костюк, Семаль - це точно, тому що вони вийшли із залу. Бачив, як Волошин в останню мить умовляв Німчука прийняти участь в голосуванні. Красномовний жест головою "ні" від Німчука був зафіксований на відео. Молодець!!!!

Українець 2014-11-20 / 14:02:52
Знову почався деребан в Ужгроді Волошина та його банди.

1764 2014-11-20 / 13:50:13
Що їм вили... на санки та в Сибір! Най мерзнут кой порядок навести не годні;) Автор, відредагуйте трохи статтю, малосьте помилок на робили

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини